- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
poomiu
csendes tag
Sziasztok! Van egy Sapphire R9 270X Dual-X OC-m, jelenlegi vbios: 015.039.000.001.000000 (113-1E271000-O42), [itt] van 015.041.000.000.000000. Ha frissíteném, akkor milyen változás lenne, illetve jó-e és van-e esetleg újabb? Köszi
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #42038 üzenetére
Már többször írtam hogy a 270 és a 270x közötti differencia felhúzva az alapórajelek közötti különbség töredéke lesz. A 270 abszolútértékben jobban tuningolható, hisz ugyanaz a chip alacsonyabb órajelen. Lehet hogy a 270x-élre a jobban húzható chipek kerülnek, de ebben sem hiszek.
-
-
Dany007
veterán
Igen igen. Nekem is ezért érte meg az a plusz 5k. De ne kiabáljuk el.
Várjuk meg míg nálam is minden frankó lesz : P
De amúgy ja. Egy hibás hűtőn kívül még más rosszat nem olvastam róla. Külföldi fórumokon is csak flickering problémát olvastam.@tailor74:
Köszönöm! Letöltve!
-
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #42088 üzenetére
Na ez most csak vicc volt ? : P
Ja remélem jó lesz. Most szedtem le drivert a gyártói oldalról. Azt írja, hogy tegyem fel a vga drivert és az új biost is hogy a flickering megszűnjön. De még tavalyi az update.
Na majd meglátjuk. Egyelőre fingom sincs hogyan kell biost flesshelni vga kártyán. Amúgy Asusnál is van dupla bios? -
mekker
őstag
válasz
Steve198310 #41995 üzenetére
Chieftec 500W 80+os tápom van, az bőven elbírná a kártyát. Amúgy nem sokáig próbálgattam ezeket a biosokat, csak mondom elvileg ugyanaz a lap, hátha sikerül feloldanom vele a gyári voltage lockot, de hát ha el se indul velük semmi játék...
Ez a különbség a gyár és a többi rom között:
Elpida vramos biosok elindultak, a Hynixes fekete képernyőt adott. Ezek szerint kétféle memóriachip van a kártyámon, vagy mi a fene?(szerintem ekörül van itt a gond)
-
Dany007
veterán
Na én meg időközben megrendeltem az Asus 270X DC2 Top-ot.
Jó nagy káosz volt az agyamban. Még délelőtt a sima 270-et akartam... Aztán kora délután megjelent egy Asus-os 270x példány a pcx oldalán. Meg is rendeltem egyből. Aztán sz..rok a proci limitre ha lesz egyáltalán.
Igazából 53k lett volna a 270 és 58k volt a 270x Top verzió az Asustól. Szvsz nem rossz ár. 5k a különbség és a 270x-et biztos nem kell tuningolnom. Jobb újratervezett a hűtése, talán több extra. És nem utolsó sorban elég állatul néz ki. =)
Néztem ipon-ban a sima verzió került 60k-ba a Top meg 63k fölött volt.Úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz. Remélhetőleg hétvégére megjön. 3D mark 11-el tesztelném első körben, csak kíváncsiságból hogy mégis hogy állok a hasonló konfigos online pontszámokhoz képest.
Játékteszt viszont csak később lesz. Ugyanis első körben szeretném bepótolni az elmúlt 3-4 évben kimaradt játékokat. És ha mondjuk Bf4-gyel kezdeném akkor ahhoz képest egy MW3 lehet nem tetszene és elmenne a kedvem a játéktól... Úgyhogy az egyelőre még várat magára egy ideig. Összeírtam vagy 20-25 játékot az elmúlt időszakból amit be kell pótolnom valahogy. -
BogyóBP
addikt
Ti melyik drivert használjátok a R9 270X hez? a 13.12 esre mindenhol azt mondják szar..
-
mexel
veterán
válasz
katt777 #42052 üzenetére
Köszönöm! Gondoltam én is hogy ajánlom még a sima 270-et is, de félek hogy az gyengébb lesz egy 7870OC (gyári OC)-tól.
Hangban és hőmérsékletben gondolom nem nagyon van különbség a 7870 és a 270(x) között, kb ugyanazok a hűtők és ugyanaz a gpu. Változtattak valamit egyáltalán a 7870-hez képest azon kívül hogy a memória órajel magasabb?
Talán ha hosszabb távon gondolkodik az ember akkor lehet jobb a 270-es széria driver terén. -
bajzal
őstag
Na itt valaki kérdezte, hogy akinek van Asus R9 270X-e az írja le, hogy milyen a hűtő.
Nagyon halk, terhelés alatt sem hallom a hangját (nem azért, mert a gép olyan hangos) alapjáraton 20%-on mennek a ventik, 1160 RPM, 99%-os terhelés alatt (3DMark11) 39%-on mennek a ventik, 1630RPM és 65°C a gpu max. hőmérséklete és itt is még mindig hangtalan a kártya. És manuálisan kíváncsiságból feltekertem a ventit, hogy mikortól hallom a hangját és 48%-ig hangtalan, 49-50-től már egy kicsit érzem a hangját, tehát akár feltolhatnám fix 48%-ra is a ventiket és akkor nem lenne 65°C-os a gpu 99%-os terhelés alatt. Ja és amúgy Battlefield 4-ben is sokszor kap a kártya 99%-os terhelést, néztem az Msi Afterburner monitor részén!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ALONSO11 #42077 üzenetére
És még egy érv a sima 270 mellett (személyes vélemény):
Ugyan az a GPU, mint az "X"-eseknél, tehát nem butított, max. esetleg válogatott "gyengébb" GPU. A "butítás" igazából csak a VRM-ben és a bemeneti táp áramkörben van (sokan mondták, hogy ezért kevésbé tuningolható), azonban a 150W így is elegendő az "X"-es órajelek eléréséhez.
Ha viszont az olcsóbb kategóriás "X"-es kártyákat nézzük, akkor azok sem biztos, hogy nagyobb tuning potenciállal rendelkeznek, hiába az erősebb táp áramkör! Pl. Sapphire Dual-X 270X - ezek úgy néz ki, semmivel se tudnak többet tuningban, mint a sima 270-ek. (valószínűleg a jobb GPU-k a Vapor és Toxic változatokba kerültek... vacilláltam is, hogy inkább egy sima kis Giga 270-et veszek, kijött volna 5K-val olcsóbban)
Persze aki nem tuningol, annak teljesen jó lehet az olcsóbb kategóriás "X"-es is reális áron!
Aki viszont tuningolni akar, annak mélyen a zsebbe kell nyúlnia, mert a jobb fajta tuningosabb 270X bizony jóval drágább is. -
törölt tag
válasz
LamaCube #42064 üzenetére
#42064) LamaCube , #42063) Womb
Pont ez az! Annyira beharangozzák,hogy pont ezzel veszik el a kedvem. Ugyan ez ment annak idején a bulldózer CPU-k megjelenésénél. Teszt hegyeket lehetett olvasni róla, hogy majd így meg úgy elveri az intelt... Jók ezek az AMD karik, nincs velük baj,az hogy besikerül hibás darab/széria,hát nah... melyik gyártónál nem fordul elő... Sajnos driver téren egyszerűen "borzalmas" a piros oldal. Nvidia ha nem lenne olyan drága, jobb lenne. Persze ez szigorúan magányvélemény!!!
Semmilyen vitát nem akarok ezzel nyitni! -
BogyóBP
addikt
-
Dzsolo
senior tag
üdv!
GTX460 eladtam mert meguntam az állandó SW problémát.
Tehát ATI kártyát szeretnék ismét.
A gép elég gyenge de fejleszteni nincs sok értelme.
2x2Gb 1600mhz ram
Phenon 955 BE proci
AsusM489GTD USB3 lapebbe kellene valami, amiket jobban néztem az egy 7850 2Gb DDR5 OC illetve még a 270x természetesen másfajta kártyára is nyitott vagyok, ti mit vennétek bele. Majd elfelejtettem itt melyik a jó gyártó, Giga Sapphire stb.....?
-
-
BogyóBP
addikt
Na vettem egy Asus R9 270X et, melyik drivert érdemes feltenni? a legutolsó jó hozzá?
-
LamaCube
addikt
válasz
#77081088 #42062 üzenetére
Mantle hírek. Lehet, hogy kamu...vagy kitudja.
-
Womb
senior tag
válasz
#77081088 #42062 üzenetére
Azért nem ölném meg a reményhalat. Ha tényleg igaz, amit a mantle api-ról mondanak, ha tényleg elterjed, sok játékot fejlesztenek rá, sokáig használható lesz a jelenlegi kártyánk. Hisz a lényege az, hogy minőséget produkál, kevesebb erőforrásokat igényelve. Legalábbis az én szempontomat alapul véve
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #41999 üzenetére
Nekem viszont tökéletesen működik ez a funkció.
A mantle-től pedig szerintem nem kell csodát várni. Akár hogy fogtok most "leszidni", szerintem az sem lesz jobb mint az eddigi driverek. És nagyon nagy off, de pont ezért féltem én is vissza váltani AMD-re, sok a bugos driver.
-
Monya78
veterán
válasz
bajzal #42060 üzenetére
Ventillátor fordulatszámát láthatod pl a GPU-Z neveztű progi Sensors részénél. Kíváncsi lennék a fordulatszámra 2d és 3d-ben.
Hát ez a semmi hangja sincs dolog erősen szubjektív, vagy külső zajok, vagy a számítógép többi ventilátora mellett nem tűnik fel neked a hangja. Én csendes környezetben az 1m-re lévő gépben (nyitott oldalfal) ezt a 950-990rpm videókártyát hallom. Gép többi ventilátora jóval halkabb a videókártyáétól.
Techpower Up-os tesztben elég nagy különbség van a két kártya hangjában
MSI gaming: 27dB
Asus DirectCU II: 38dB -
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #42056 üzenetére
Ja, pont most írtam, hogy olcsóbbak.
-
R3laX
addikt
Vegyetek HW apróról
, én már 5 éve innen veszem, és eddig még egyik kártyával se volt bajom, persze mindet beszámítással, csak ki kell várni az alkalmat. Na meg folyamatosan böngészni, ha elhatároztad magad .
szerk.: Kispénzűeknek ez a legjobb befektetés
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #42053 üzenetére
Nekem pont megfelelt, és pont a megfelelő időben találtam rá. Ennél jobb ár-érték arányú kártya nem nagyon van az olyan kártyák között, amelyek képesek megfelelő vizuális minőséget produkálni élvezhető sebességgel. Máskülönben vsz. egy GTX760 csücsülne a gépemben. Valamiért nem nagyon kapni sehol már. Most max. 280X-re lehetne lecserélni, de +30k-ért nem érné meg a minimális teljesítmény-különbözet.
kovsol: Amennyire én utánanéztem (ill. i920-am volt is) HT átlag +30%-ot dob a teljesítményen (de ha vmi nem kezeil, akkor semmit), az AMD moduljai kb. 60-at, és Intellel ellentétben utóbbit azok az alkalmazások is 4 magnak érzékelik, amelyek a HT-t nem. Ilyen szempontból az AMD "2 magos" megoldása jobb, inkább tekinthető az FX- is egy "gyöngus" 8 magosnak.
-
katt777
félisten
58k-ért vettem a 7870XT-t. egy 270X-ért ugyanennyit kérni pofátlanság. Jelenleg a Sapphire DualX 270X kapható kicsivel 54k alatt, reklám miatt ide nem linkelhetem be, de árgépen találhatsz v. árukeresőn (és az még mindig jóval lassabb a 7870XT-nél). 7870-ek már 46k-tól vannak, tehát az még mindig jobban megéri.
-
mexel
veterán
Ismerősömnek ajánlottam hogy vegyen Sapphire 270x kártyát, mert nem nagyon drágább minta 7870. Ez még decemberben volt. Most keresgélek, de úgy tűnik mintha jócskán felvitték a 270x-ek árát, 57-58 alatt már nem is találok. Úgy emlékszem hogy 52 környékén már lehetett kapni. Ez vajon így is marad, csak az újdonságnak szólt a jó ár? Mert akkor inkább javaslom majd a 7870-et.
-
R3laX
addikt
Hey!
Nekem Giga 7950 Windforce 3 van. Venti ugyan az mint egy 7870-en. Battlefield 4-ben nem megy fel 45% fölé a venti. 900/1250 helyett 1050/1450-en megy(táp miatt nem merem feljebb húzni
), 60fok, VRM 65fok. Tesztből felraktam 55%-ra, és alig van vmi hangja. 1éves, és pár hónapos kártya, semmi baja, pedig crossfire-ben volt, szóval volt oka porosodni melegedni. Nekem bejön ez az új Giga R9 270X, sztem frankón néz ki
. Jobban mint a csúnyácska (55-ezres kb még másfél év garis), de finom 7950-em
.
-
katt777
félisten
válasz
miresz #41902 üzenetére
De ezt én is elismertem, nem? A 8 mag 8 mag, a 4 mag meg hiába erősebb, ha csak 4, sőt, még ha HT van is (4770K), de nincs kihasználva, vagy amúgy is max 30%.
Single-ben teljesen érthető, csak azt nem írtad, és miközben többen írták, hogy BF4 alatt a multit értik, te már legalább a 4-ik vagy, akik (velem együtt) nem feltétlenül azt.
Olyanról mondjuk nem hallottam, hogy ha van is némi CPU-limit, ne lehetne multizni Richivel.mrhitoshi:
Pontosan. Persze van, aki csak végigrohan a pályákon, de ha meg-megállsz körülnézni (ahogy a költő mondta), bizony rengeteg randaságot találni; persze nem csak BF4-ben.
Dany007: Nem érted az ilyen összehasonlítás lényegét. Arról van szó, hogy X pénzért megkapod az adott kártyát, amely eléri egy Y pénzért megvásárolható kártya teljesítményét, viszont, ha nincs pénzed az Y kártyára, akkor nagyon is számít a tudás. A 7870XT-m pl. teljesítményben le tudja nyomni a 7950-et, de nem tudtam volna utóbbit venni, még ha az is tuningolható is, másrészt főleg nem érte volna meg +22k-ért (+35%) max. +10% teljesítmény.
-
Dany007
veterán
válasz
Steve198310 #42041 üzenetére
Most kérdeztem tőle privátban mi a véleménye.
Ez az OC-s összehasonlítás dolog meg részben felesleges. Mert az rendben van, hogy mondjuk példaként a sima 270 kis OC-val eléri a 270x-et. No igenám de a 270x-et is lehet OC-zni. Jobban is.
Gyakori az ilyen összehasonlítás, mikor egy alapból gyengébb kártyát hasonlítanak egy erősebbhez. Majd a gyengébbet feltuningolják magasabb órajelekre és büszkén mutogatják, hogy huh ez bizony OC-val eléri az erősebb kártya teljesítményét is. Ez így rendben is van. Csak azt elfelejtik sokan, hogy azt a bizonyos erősebb kártyát is ugyanolyan könnyen lehet tuningolni magasabb órajelekre és a teljesítménye legtöbb esetben ugyanúgy nőni fog.
Tehát kb az a szitu, hogy az 1 méteres létráról is felérek 2 méterre ha ráteszem a létrát egy asztalra. Minek vegyek eleve 2 méteres létrát... De azt a 2 méteres létrát is fel tudom tenni az asztalra és akkor már 3 méterre is elérek vele...Nálam a különbség annyi, hogy a 270x-et én már nem akartam feljebb húzni a lehetséges procilimit miatt. Meg amúgysem. Így ha a sima 270-nel eltudom érni az alap 270x teljesítményét már bőven jó nekem.
Ettől függetlenül persze mint érdekesség megnéznék én is egy 7850 vs 270x-et. Alapórajelen a tesztek alapján (!) a 7870 10%-kal erősebb, a 270x meg még ennél is egy durva 10%-kal erősebb. Tehát több, mint 20%-ot kell hozni a 7850-nek hogy elérje az alap 270x-et. És itt jön a poén, hogy a gyári OC-s Asus 270x-en is lehet még lazán 10%-nyi teljesítményt kicsikarni mindenféle extra hűtés nélkül. Vagyis a 7850-nek kell legalább 30-35%-os teljesítménynövekedés hogy ott legyen ahol egy 270x. Legalábbis a tesztek alapján, így tippre ezt mondanám.
-
BogyóBP
addikt
ASUS Radeon R9 270X R9270X-DC2T-2GD5 2G -- Erről mit gondoltok? valakinek van valami referenciája róla? Leginkább a hűtés halksága érdekelne illetve hogy mennyire bugos még mindig ezen széria driverei.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Steve198310 #42042 üzenetére
Akkor az enyém tényleg valami selejt lehetett.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Nekem ami volt, az abszolut nem volt hangos kártya. Nem értem miért mondjátok hogy hangos..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Na de ez szerintem nem a Gigabyte kártyája. A Sapphire két ventis 7850-e is képes 70-80°C-ig melegedni, a ventik meg rohadt hangosak, pedig csak 100W körül eszik a kártya.
-
Steve198310
őstag
válasz
Bjørgersson #42039 üzenetére
Hát nem nagyon változott a helyzet. Csak gondoljunk bele a mai 7850-7870 karikba. Hangos,meleg állat
(#42043) kovy29 : Ebben nem vagyok olyan biztos. Nekem egy Sapphire HD7850 Dual-X OC volt ami 1200/1400Mhz mellet 65fok 48% os venti mellett. Tehát nem vitáznék ezen. Lehet ha volt vagy van ilyen karid kifogtál valami silányabbat. Most szívtam a R9 270x Dual-x el.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Bjørgersson #42039 üzenetére
Megyek is. Nemsokára indulok.
-
Dany007
veterán
válasz
Steve198310 #42036 üzenetére
Hát ezaz... De most a külsőt igazából le...rom.
Ahogy egyre több tesztet nézek egyre inkább úgy gondolom, hogy teljesen jó a sima 270 is Asusból. 5-7% különbség max alapórajelen. Árban meg 10%.
Néztem maximum fogyasztást ami olyan 138W a sima 270-nél 270x-nél meg 144W. Egy db 6 pines tápcsati pedig képes 150W-ot nyomatni. Ergo még épphogy a 270x fölé is tudnám húzni ha kéne. : )Vagy várjam meg Alonso tesztét? : )
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steve198310 #42036 üzenetére
Utánaolvastam ennek a Sapphire os mizériának, és kiderült hogy rengeteg kártya, több mint 1 millió hibás kondenzátorokkal került forgalomba, melyekből baromi sokat értékesitettek. Ekkor jött be az úgymond a kékhalál után a második félelmetes veszedelem a feketehalál ami ugyebár a VGA-kat érintette abból is a Sapphire-t. A sapphire ahonnan csak tehette visszahívta a készleteket, akiknek meg hibás kártya jutott megvételkor, kicserélte, de még így is a mai napig vannak a piacon a még előző szériából hibás kártyák...
-
Steve198310
őstag
válasz
BogyóBP #42034 üzenetére
Na ezért nem akartam a R9 270X ből is Gigát. Akkor a néhai HD 4890 után sem változott semmi
(bocs akinek az van és ezzel megbántottam esetleg)
De ezelőtt pár éve cseréltem egy 4850 vaport egy giga 4890-re de megbántam rendesen. Egy kazán volt.
Akkor irtam le a gigát. Igaz most leirhatnám a Zafirt is a legutóbbi kari miatt. Az is szar volt.(#42035) Dany007 : Jó lett. Tetszik. De elsőre nekem sem volt lóvém arra. Igy maradt a Zafír.
Így utólag bele gondolva másodszorra sem vol -
Dany007
veterán
válasz
Steve198310 #42033 üzenetére
Jaja, erre gondoltam én is!
-
Dany007
veterán
Most gondolkozom azon, hogy lehet mégis csak R9 270 OC lesz a 270x helyett.
Leginkább azért, mert továbbra sem kapható a pcx-nél Asus 270OC viszont igen. Ami további húzóerő, hogy legutóbb mikor a 270x kapható volt 58.500 forintba került a sima 270 meg most 53.000 forint. Viszont most az ipon-ban már 60k fölött van a 270x.Néztem tesztet és igazából csak pár fps különbség van a sima meg az X-es verzió között. Ugyanígy pár fps-sel jobbnak tűnik a 7870-nél is. Szóval nem biztos, hogy erőltetni kéne azt a drágább 270x-et, néztem specifikációkat, órajelen kívül mindenben megegyezik a két verzió.
Picit húzni a 270-et is lehet, nagyon meg ugye a procim miatt úgyse lenne értelme a 270x-et húzni.Ami negatívum, hogy az Asus-os 270 elég csúnya.
Bár látni senki nem fogja de na. : )
-
Steve198310
őstag
válasz
BogyóBP #42027 üzenetére
7870 ből faszán összerakott darabokat csinált pedig a zafir.((Igaz volt egy széria ami hibás volt)) És ami neked volt az nem is az olcsósított verzio. Azt bánhatod mert igazán jó kártya volt. Én is várom a Vapor-x R9 270x et. Majd készítek egy beszámolót ha megjött.
Szerintem várd meg mert eléggé jó dolgokat olvastam róla.Ha érdekel egyáltalán
De én azért várom a csere karit mert már a falra mászom
(#42029) kovsol Ja ezt én is megakartam kérdezni pont egy Gigát linkelt be
#42031) Dany007 Az bizony. Rohadt ronda egy darab
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steve198310 #42026 üzenetére
Igazából? igenis meg nem is. Kiváncsi voltam mit tudnak a zöldek, "szerencsémre" pont a gigabyte egyik 660 GTX OC ja jutott a kezembe. Most megy is vissza mert konkrétan már zörögnek a ventik. Pedig alig 3 napos és nem is nyúztam igazán.. Nevetségesen silány minőség ami azt illeti. A büdös életbe nem veszem mégegyszer ezt a márkát. Az alaplapot is kifogom a gépből venni, bár az jó, de elpasszolom és inkább veszek más gyártót, nekem ennyi untig elég volt ebből a brand/brancs ból.
-
Dany007
veterán
válasz
Joe Swanson #42009 üzenetére
Ja, jó a szövege!
Aszondja: "minden jól megy fúlón Gari érvényes beszéltem iphonal "
Fúlón megy minden meg beszélt iphone-nal...Az Apple-ös k...og.
Más. Lenne egy kérdésem.
Tegnap néztem az Asus 7870 specifikációit. És a végén azt írták, hogy No UEFI Bios support! Na most ez konkrétan mit is jelent? Mert az én értelmezésem szerint azt hogy nem lehet biosba menni vele? :S Vagy mi a szösz? 270x-nél már azt írják, hogy full Uefi bios support. -
rígel
őstag
válasz
+1
-
r9550
senior tag
válasz
kértem privátba furmark tesztet
-
r9550
senior tag
[link] ezt néztem ki aprón valami vélemény esetleg? hűtés nem érdekes veszek rá maximum azt is ajánlhatnátok valamit
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FragMaster #42003 üzenetére
Ezt hol lehet beállítani?
-
FragMaster
addikt
válasz
DokiBaxxi #41999 üzenetére
Egyszer csinálta még a legelején nekem, ha jól emlékszem elkezdtem turkálni az energiagazdálkodási beállításokban és a pci-express kapcsolati állapot energiagazdálkodását "ki"-re állítottam. Azóta nem jött elő bármennyit volt a monitor energiatakarékos állapotban. Az a tippem ez oldotta meg, bár passz, kipróbáltam egy pár ötletet a netről, meg szét van berhelve már a jelenlegi win7.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Steve198310 #42000 üzenetére
Na de akkor miért csinálta a GTX-xel?
Nem igaz még várok pár drivert, ha nem javul a bugok mennyisége játékokban visszamegyek nvidiára, mert ez hihetetlen(#42002) Steve198310
Pont emiatt tartottam az AMD-re váltástól... mert sz*rok a drivereikNem is drivereket várok, inkább megvárom a mantle-t, és attól függően döntök, hogy visszamegyek-e..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest