- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
Alapjáraton normális 28 fokos a kari 7850 1gb 1050/1450 1,2v a bios gyári beállitása
De ha gamelek elégé melegszik illetve rohadt hangos a ventije
pasztázás segithet ??? :: soha nem volt szétszedve[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
-
Tournament
aktív tag
válasz Steve198310 #51803 üzenetére
A paszta rohadt sokat segitet mivel soha nem látot pasztát ami rajta volt már rávolt száradva Akitől vettem itt PH-n az életbe nem szedte szét a venti meg csapágyas volt.
60 fok főlé még game alatt se megy és kapot egy venti updatet ami fix 1000rpm-el lazán 60 fok alatt tartja[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
-
Tournament
aktív tag
Vaporhoz nem jőtt új bios ? mert [ 270 ] karikhoz dobáltak mert glich / flash bugos sapphire adot ki hozzá bios javitást
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz Találtgyerek #52472 üzenetére
Yeston van nekem is 70 fok felett az a megoldás dobd le rola a gyári ventit és rakj rá másikat + pasztázd újra 50 fokos lesz egyből max game alatt is
-
Tournament
aktív tag
válasz csabi0805 #53092 üzenetére
Egyik srácnak WOT-ba jelentek meg ezzek a pixel lilába asus r9 270 simaja volt asszem mindent probált végül kiderült hogy a hütés VRM nincs borda se a ramon hővezető pad
Gyárilag neki is tele volt airflact / pixel és 3 szőg bugokkal . Rákapcsol a venti sebeségre és megszünt minden luxus a hütés a 20% semmit nem ér amit a gyártók belőnek ha nem tőkéletes a kari ilyen hibákat okozhat a VRM és memo melegedés[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz Sanyi19 #53246 üzenetére
Gondolom steamen gamelsz Asetto corsaval . alt tab tálcára lerakás stb ez egy sleep bug játékokba nálam dota 2 be van kiiktatva a sleep funkcios mert az fps elveszik . engine_no_focus_sleep "0" és megszünik a alt + tab stb fps leesés ha a game támogatja a consoleba.
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz Steve198310 #53344 üzenetére
Nem csodálkozom hogy ha a sok Bug reportrol az derül ki hogy semmi gond a karinak csak sokan dsubal akarják használni ... Én nem irtam a forumon de én is lecseréltem DVI-D-re mert állandoan analogon zavaros volt a dolog mert játék kőzbe vsync nélkül nem lehetet átalakitoval nekem is szorakozot
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz skullrator #53594 üzenetére
DVI-D Dual Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest