- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sosem lehetett, ha a játék tiltotta.
Gainka: Nem igazán vágom a magyartalanított, ömlesztett rizsát (meg hogy mi az az "elhadjak").
De mondok 1 1xű dolgot: mit raknak a konzolokba? Leginkább AMD hardvert. És min szarják el a játékokat? Konzolon, azért nem adnak ki PC-n sem épkézláb játékot (legyen elég csak a menthetetlenséget megemlítenem). Ubi asszem komoly AMD-támogatást élvez. De hogy melyik játék lesz szar, az önmagában valóban nem az AMD v. az nV felelőssége. Volt jó pár játékom AMD és nV logóval is, amelyik mind2 kártyán remekül futott, és jó pár AMD-s, amely AMD-n szarakodott, nV-val ilyen soha.
Nemt0m12: Ez bizony driver hiba, én is belefutottam anno. Próbálkozz a megjelenítés variálásával, esetleg CC-ben felülvezérelni, ha lehet. Elég nagy baromságokat csinál a játék maga a grafikai beállításokkal (ha pl. "mozi" minőséget választasz). Kártya hibát kizárnám, ha másban nem jelentkezik.
Kabalabula: Ha csak abban a játékban hibázik, ezt a VGA-t is visszaküldenék.
-
Speed®
titán
Nem lehet így kijelenteni..mindenesetre nem ok nélkül váltam meg anno a kezdeti időkben a 7850/70től, sőt, a 7950től is..akkortájt egy GTX480al folyamatosabb képet kaptam az általam kedvelt címekben, mint a drágább/gyorsabb AMDvel. Mára a helyzet javult minden bizonnyal, mert nincs annyira napirenden a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest