- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sosem lehetett, ha a játék tiltotta.
Gainka: Nem igazán vágom a magyartalanított, ömlesztett rizsát (meg hogy mi az az "elhadjak").
De mondok 1 1xű dolgot: mit raknak a konzolokba? Leginkább AMD hardvert. És min szarják el a játékokat? Konzolon, azért nem adnak ki PC-n sem épkézláb játékot (legyen elég csak a menthetetlenséget megemlítenem). Ubi asszem komoly AMD-támogatást élvez. De hogy melyik játék lesz szar, az önmagában valóban nem az AMD v. az nV felelőssége. Volt jó pár játékom AMD és nV logóval is, amelyik mind2 kártyán remekül futott, és jó pár AMD-s, amely AMD-n szarakodott, nV-val ilyen soha.
Nemt0m12: Ez bizony driver hiba, én is belefutottam anno. Próbálkozz a megjelenítés variálásával, esetleg CC-ben felülvezérelni, ha lehet. Elég nagy baromságokat csinál a játék maga a grafikai beállításokkal (ha pl. "mozi" minőséget választasz). Kártya hibát kizárnám, ha másban nem jelentkezik.
Kabalabula: Ha csak abban a játékban hibázik, ezt a VGA-t is visszaküldenék.
-
Speed®
titán
Nem lehet így kijelenteni..mindenesetre nem ok nélkül váltam meg anno a kezdeti időkben a 7850/70től, sőt, a 7950től is..akkortájt egy GTX480al folyamatosabb képet kaptam az általam kedvelt címekben, mint a drágább/gyorsabb AMDvel. Mára a helyzet javult minden bizonnyal, mert nincs annyira napirenden a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest