Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
katt777 #54212 üzenetére
Az nem tűnt fel neked, hogy a legfőképpen az AMD támogatta konzolok miatt szemét szinte minden játék?
Mi köze az amd-nek az ubifos sz@rjaihoz?
Sot az amds konzoloknak mi koze a xar pc-s portokhoz?
Vagy furan gondolkozol vagy felre ertettelek.De azt fokepp nem vagom en sem hogy az amd-s fejlesztoknek miert kene vilagmegvaltoknak lennijuk ahoz hogy elhadjak azt a qva modulos marhasagot es beledobalni egy lapat l3-at a chipbe es amig okoskodnak a vilagmegvaltason addig is tudnanak epkezlab procit arulni. Es nem a meg valtas fele vezeto uton keszitett teszt marhasagokat arulni. Llano triniti ricsi kaveri stb.
-
Gainka
őstag
Köszöntem mimdenkinek. Egyben lebeszéltetek a 750ti rol igy legalàbb erosebb vga-m lesz. Van meg 1 hetek atgondolni melyiket vegyem
-
Gainka
őstag
Hali
Az adatlapomon lévö konfiggal és egy r9 270el elbánna a hexa 400?
És a 3 év gari miatt melyik kari ajánlottabb? Asus dc2 oc, msi gaming, giga?
Az asus dc2t megéri a 2-3-4k felárat? -
Gainka
őstag
válasz
zsokagi #41938 üzenetére
Én most hirtelen nem találtam 50 alatt r9 270-t
De a 7870-el is ugyan ott vagy teljesítményben és még olcsob is, annyiért nagyon meg éri.
Ja és procid elég hozzá igen
Ez, uyg ahogy van best buy [link]
Söt szerintem bolond aki nem ezt veszi, tipus hibárol nem tudok, akit nem zavar hogy nem 3 év gari van rá vagy csak nincs asusra lové vagy 270x-re annak ez best buy. -
Gainka
őstag
válasz
BogyóBP #41933 üzenetére
Igen de ha most letudod cserélni és le akarod akkor cseréld le nyugiodtan, sööt... de ne várj sokat a cserétől, ha majd erősebb procid lesz na majd akkor fogod érezni igazán ....
(#41930) zsokagi
[link]
Ehhez mit szólsz?(#41935) rígel
de akkor se vennék gyengébb kártyát ha megvan rá a keret, mert azért még így is érződik a különbség.
Persze ha letudja cserélni vagy akármi akkor én is azt mondom hogy persze csinálja d emajd javulást majd csak a pl fx 6300 fog hozni
-
Gainka
őstag
válasz
Joe Swanson #40902 üzenetére
Nekem a 8600gt utáni 7750 el, ami kb sokszor erősebb, sem volt sokkal több fps cod 2-be. Ez szerintem annak tudható be hogy régebbi kártyákra optimalizálták azokat a játékokat.
-
Gainka
őstag
válasz
Firkavadasz #36364 üzenetére
Nyugodjatok meg nem csak a bf4 fog meglepetéseket okozni [link]
-
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
Azért ne hülyéskedjünkmár hogy 4 magos proci nem elég vissza vett grafikán multiba, ha ez igy lesz nagy bukta lesz ez a bf 4, mindenki marad a bf 3nál...
-
Gainka
őstag
Na, ez igen
56 000 Ft a 7870
-
Gainka
őstag
PCX-en 43 az 1gb Sapphire 7850
remélem pár hét múlva is lehet kapni ennyiért még nincs meg rá a lové. De mielött vennék egy ilyet lenne egy kérdésem még mindig megy a bs hibás dolog
net-röl rendelem az itteni boltok sokat rá raknak és ha bs hibás lesz nincs kedvem "hónapokat " kínlódni vele. egyszerüen félek ilyen kártyát venni pedig ezt a 7850 et éri meg legjobban most venni szerintem.
-
Gainka
őstag
Hali
Van egy oldal ahol szoktam nézegetni az árakat ott hozzá szolás értékelés is lehetséges és a sapphirékre ott nem irnak rosszat de az xfx hez se hozzá szólás se értékelés az xfx az ennyire noname márka hogy nem veszik annyian? -
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
Ott felbontás bajok vannak
(ezt nem ide szántam sry)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest