Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Világos, én is ezt mondtam, hogy inkább hangszigetelni kéne, mint mindent passzívban. De csak mert úgy olcsóbb.
Persze ha meglehet oldani, mint nálad, az a legjobb. De gondolom az úgy már nem két fillér. Se a táp, se a spéci vízhűtés
Nekem jelenleg 6db venti van a gépben úgy, hogy VGA-m még nincs. 4db Swif2 hűti a házat, meg a Deepcool a procit, plusz a táp 12cm-ese. A procié 900-on pörög idle, a házhűtők meg szintén 900 környékén. 1,5 méterre van tőlem a gép, kapott 5cm szigetelést (nem kifejezetten hangszig. anyagból, de így is sokat számít).
Nem tudom mihez tudnám viszonyítani a hangját. Most este hogy már mindenki alszik, itt van előttem az asztalon a telefon és a vibramotor - ha kapok egy e-mailt - olyan hangosan rezeg a többi hanghoz képest hogy majd megijedek tőle... A HDD kattogása idegesít nagyon, na azt azért hallani. De ahhoz képest a ventiknek nincs hangja, szinte nulla. Persze hozzá kell tenni, hogy ezek a Swif2-k ugyan halkak mint az állat, de levegőt se nagyon nyomnak... -
Kaci84
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Most melyik kártyáról beszélünk?
Nekem a Gigabyte 7850 1GB Windforce kártyánál volt. Mondjuk rpm-re nem emlékszem, csak %-ra, de az tuti, hogy halkabb volt mint ez. Sajnos jelenleg a VGA hűtöm a leghangosabb pedig még a többi csak 800-900rpm-en forog. És ezt még lejebb veszem ha megjön a ventiszabályzóm.MSI Afterburner progival kivettem az auto jelet és lehúztam 15% alá, mert ügye az auto 15% engedi. Jó lehet 10% volt, mindegy is.
Beálítottam valami 60C alatt a legkisebb fordulatot és 60C fölé meg nagyobbat a grafikonon.
Na plexi falu a házam azt egyik nap nézem, basszus nem megy a venti. Közelebb megyek nézem megy. Akkor minde ok. Késöbb nézem megint nem megy. Mi a szar van mondom. Megint nézem, elindul, várok kicsit megint megáll. Kicsit később megint elindul. Ennyi... -
Grave_444
nagyúr
válasz
Kaci84
üzenetére
Nem nézlek hülyének, de nálam nem ment 1100rpm alá ugyanaz a kártya.

A 7% az milyen fordulat volt? Mi az hogy meg is állt a ventillátora? Nekem is be van állítva nem nagy újdonság hogy grafikonon lehet szabályozni.
mexel Valaki a 30%-ra is azt állítja hogy hangtalan. Mindenkinek más a halk, engem "zavart" netezés alatt a 30%-os 1600-1700rpm és egyből levettem 20%-ra.
-
mexel
veterán
válasz
Kaci84
üzenetére
Röviden: nekem a sapphire 20%-on nem hallható idle-ben, a gépem pedig majdnem passzív. A HIS az hallhatóbb volt (az is nagyon halk volt, de más volt)
Az újabb kártya (sapphire) 30-on ment, a biosában levittem 20%-ra mint az előzőt. Keress rá ahsz-eimre és ott leírtam azt hiszem. Most mennem kell. Jó éjt -
kovsol
titán
válasz
Dany007
üzenetére
Egy hangszigetelt ház és 600-800rmp -es ventikkel kétlem, hogy nagyon hangos lehet egy gép bárkinek is.
Nekem is így van. CPU -t vízhűtés hűti, rendes saját magam által épített, nem ilyen kompakt, akár passzívban is elviszi, csak a szivattyú ciripel nagyon halkan, alig hallani.
Tápom félpasszív, ami annyit tesz, hogy 40% -os terhelésig be se indul a ventije. (mivel 650W a táp így ez 260W -t jelent.) [link]
Idle nulla hangja van a gépnek jóformán. VGA 20%-on a szigetelt háznak köszönhetően totál hangtalan, de 40% mellett is fülelnem kell, hogy meghalljam. -
csacsa89
csendes tag
Én gigabyte 7870 oc-t vettem 55ért, úgy hogy Esztergomi vagyok, és egy gyerekkori cimbim, az egyik pc bolt üzletvezetője..és ha Pestről rendelem, mert ott a neten olcsóbb, és ha elbaszódik akkor utazgathatok..így meg neki oda adom és intézi..53ért van neten, szállítással 55.. Ugyan annyit fizettem, csak így kényelmesebb. Használtan tuti nem vettem volna, mert szeretem ha valami bontatlan és nálam kezd el dolgozni. Egyébként valaki húzza a kártyáját? És mennyire? Privátba, köszi!
-
Kaci84
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam. Allig halható. Már majdnem jól vagyok. A 12cm ventik hűtenek mindent 600rpm körül már nincs hangjuk, netezéskor letekerem, játékor fel.
A régi 7850-en valóban lement a fordulat, azért nem kell hülyének nézni, nézem Aidán, sőt beállítottam, hány foknál mennyi legyen a fordulat és amikor lejjebb volt meg is állt aztán 1 perc múlva elindult.
Szóval mindegy is, de annak fordulat ide vagy oda, hangtalan volt az, de ez nem sajnos.
Azért kérdezem ennél a kártyánál a tapasztalatokat. -
Dany007
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Szvsz képtelenség normális keretek között hangtalan gépet összerakni.
Akkor már jobban jár az ember ha hangszigetel vagy valami hasonló.
Lehet full passzív tápot is kapni... de levegőáramlás annak is kell. Nem teheted be egy full zárt házba. Valami házventinek oda is nyomatni kell a levegőt. Illetve fújni onnan kifele... Ugyanez cpu-val.
Fasza, hogy vannak kosárlabda méretű passzív cpu hűtők, de azoknak is kell egy venti ami a ház oldaláról vagy akárhonnan elviszi a bordák körüli meleg levegőt. Innentől meg már tökmindegy hogy a házventi csinálja ezt, vagy egy közvetlen venti a bordán / tornyon.Meg mondjuk csendes gép, akkor APU. Máris meglehet szabadulni plusz 1-2 ventitől dvga hiánya miatt.

-
Grave_444
nagyúr
-
Kaci84
őstag
Nem találom leírnád a tapasztalataidat!
Főleg azért is gondolkodom új kártyán, mert van, hogy éjszaka olvasgatok és szeretném úgy megcsinálni a gépem, hogy teljesen hangtalan legyen.
A mostani GTX 650Ti Boost Gigabyte Windforce hütője nem rossz, de nem tusom lejjebb állítani 1000-1200rpm alá.
Régen volt egy Giga 7850-em annak le lehetett állítani egészen 7% alá a fordulatot.
Na valami hasonlót szeretnék... -
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
De jó hogy ez nem csak nekem tűnt fel!

Most hogy tervbe van véve a 7870 vétele... a boltok után körbenéztem a hardveraprón is.
És persze u.a-t tapasztaltam, mint te. Alig van különbség. Minimális. Pár ezer forint maximum. Tehát nem csak a 7850-nél a 7870-nél is ez van.Írtam is az egyik eladónak, hogy legalább egy picit legyen már olcsóbb a boltinál... Írt is vissza, hogy dehát ezek bontatlan dobozos xy év garanciával stb... Mondom okés, az úgy rendben is van, de akkor én minek vegyem meg nála apróhirdetésből, mikor ugyanennyi a boltban full hivatalosan, számlával stb-vel. És lehet ezermillió pirospontja, egy rendes boltban hivatalos ügyintézéssel stb még mindig jobban megbízok.
Persze láttam 1-2 jobb vételt is. Asus 7870 45k-ért, de igazából pcx-nél 52k. De az ilyen jobb ajánlatok már mind jegelve voltak. Szóval én se értem. Az apróra azért megy az ember, hogy bolti ár alatt vehessen cuccot. Ezért vállalja a kockázatot még ha kicsi is meg a nemhivatalos ügyintézést stb...
@#38081) Grave444:
És nem féltél hogy átver?
Azért az mocskosul ár alatt volt... Én az ilyeneket többnyire nyélből kizárom mert a "túl jól hangzik hogy igaz legyen" kategóriába sorolom. Persze kivételek mindig vannak. -
Kaci84
őstag
SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 (11199-16-20G)
Ezt a cuccot használja valaki? Hűtés halksága és hatékonysága szempontjából írjon valaki infót!
-
mikka07
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Egyszerű a válasz jön az év vége ilyenkor többet költenek az emberek. Nyáron sokkal lejjebb voltak a használt árak mert a legtöbben elköltötték nyaralásra szeptemberben pedig iskolakezdés volt(ami sok költséggel jár igy nem volt fizető képes kereslet)) aki pedig 7870-es kártyát vett régebben az drágán vette nem fogja 40k-ért eladni aki meg mostanában vásárolt az miért adná el ár alatt ugy hogy alig használta és bőven garis még .Tegyél fel most egy(ha van eladód) játékkonzol hirdetést karácsonyig biztos eladod.....Legközelebb január végén érdemes vásárolni tele lesz eladó vga kártyákkal a net nyomott áron.Aki olvasta az elöző hozzászolásomat black screen hibás lehet a kártyám?Mert ha az akkor gariztatom csak az nem lesz egyszerű mivel Bp-n vettem a kártyát és Miskolcon vagyok.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én szereztem bolttól újonnan 30-ba Sapphire HD 7850 2GB-ot kuponnal együtt.
Ha nincs rá más érdeklődő általában eladja mindenki 1-2000-el olcsóbban minthogy heteken át ne vegye meg senki.. -
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
35-36k nál többet nem adnék egy 7850-ért én sem. Talán ha átlagon felüli lenne tuningban, ez sok embernek megéri az új közeli árát. Azért ki lehet fogni aprón, én kb 1 hónapja vettem egy 2,5 év garos MSI 7870 Oc-t 35k-ért.

-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha ennyiért is el tudja adni, mert vannak akik megveszik úgy kell nekik. Ha most vennék 35-re lealkudnám az tuti.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rayoliviero
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
37-et fogjuk rá, hogy megér.
De 42 és hasonló árakon mennek. Sapphire-t adja 42-ért használtan, a boltban 45 (PCX). Aki 3 ezer Ft miatt használtat vesz, az meg is érdemli.
És általában ilyen hirdetéseket látok. Olyan már lassan a hardverapro is, mint a vatera, bolti áron kezd menni minden. 
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Garival pedig megér kb 37-38-at jó kis kártya.

-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy gtx660 oc-t nyüstölök, de visszaállnék ATI frontra. 270x, 7870LE tahiti ami eddig megfogott.
Ahogy nézem kb 10% van a kártyák között a 270x javára.
Érdemes pénzt belefeccölni v. kicsit kuporgassak és egy 7950-t célozzak meg?
Köszönöm. -
rayoliviero
veterán
Nem tudom mi lett itt a hardveraprón, de a használt 7850-eket majdnem új áron árulják. 40 (gari nélkül), 42 és hasonló összegekért. Ez viccnek is rossz.
-
Facer
csendes tag
Két nap múlva jön a [sima 270]
Kiváncsi leszek az itthoni induló árakra, az ajánlott nettó 179$-os(38.600Ft) ellenében
-
mikka07
tag
Az amd képernyő illesztő program nem válaszolt utánna helyreállt"hibaüzenet jelentekezik kifagy elsötétűl a képernyő és utánna visszaáll .A kártya 7870 gigabyte oc windfoce 2gb ddr5 nincs huzva gyárilag oc-s a cpu-t (nem a gpu-t)is visszavettem alapra(szoktam tuningolni)probáltam más driverrel is most a legutolso a kártyához kiadott whql catalyst driver(amd oldalárol szedtem le) van fennt a kártya egy hetes ujonnan vásároltam csinálja játék alatt is és terhelés nélkül is a hibát.
Illesztőprogram csomag verzió 13.152.1.8-131008a-163824C-ATI
Catalyst verzió 13.9
Szolgáltató Advanced Micro Devices, Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1331
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0002
Direct3D Verzió 9.14.10.0984
OpenGL Verzió 6.14.10.12430
AMD Catalyst Control Center verzió 2013.1107.1129.20543
AMD hang illesztőprogram verzió 7.12.0.7717
A kártya adatai pedig
Grafikus kártya gyártója Powered by AMD
Grafikus chipkészlet AMD Radeon HD 7800 Series
Eszközazonosító 6818
Kereskedő azonosító 1002
Alrendszer azonosító 2554
Alrendszer gyártójának azonosítója 1458
Grafikus busz képesség PCI Express
Maximális buszbeállítás PCI Express x16
BIOS verzió 015.021.000.008
BIOS cikkszám xxx-xxx-xxx
BIOS dátum 2012/11/14
Memória mérete 2048 MB
Memória típusa GDDR5
Mag órajel MHz-ben 1100 MHz
Memória órajel MHz-ben 1200 MHz
Összes memória sávszélesség (GBájt/s) 153,6 GBájt/s
Az alpalapom asrock p5b-de a win7 64 bit nemrég lett ujratelepítve lehet hogy black screen hiba?? -
Root Banane
tag
Valakinek van tapasztala az MSI R9 270X-el kapcsolatban? Egy FX6300 kihajtaná? BF4 FHD-n hogyan menne?
-
törölt tag
Van-e valakinek konkrét tapasztalata erről a 270-es kariról?
-
Kaci84
őstag
SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 (11199-16-20G)
Ezt a cuccot használja valaki? Hűtés halksága és hatékonysága szempontjából írjon valaki infót!
-
R3laX
addikt
Azért áll be 60-ra, mert a V-Sync be van kapcsolva. Vagyis annyi FPS a max limit, amennyi HZ-en megy a monitorod. Ez azért jó, mert ha több FPS-el megy a játék, mint amennyi HZ-es a monitorod töredezhet a kép(vízszintesen megtörik gyors FPS értéknél). A kevesebb/több fps persze játékfüggő, attól függ bírja e a beállított grafikai értékeket.
-
szumo
senior tag
válasz
Kaci84
üzenetére
25% on megy a fordulat, nekem annál lentebb nem engedte.
Azaz a %-ot lentebb vehetem, de a fordulatszámra nincs hatással.Más: Mitől van az, hogy egyes játékoknál beáll a 60FPS körüli állapot, és se fentebb se lentebb. Néhány játéknál, viszont megy a 150FPS vagy rosszabb esetben a 30 körüli állapot. Ötletek?
-
Kaci84
őstag
Van ilyen valakinek? Főleg a hűtés érdekel, mennyire lehet MSI Afterburnerrel vagy mással levenni a fordulatot.
XFX HD 7850 1GB DDR5 FX-785A-ZNFC
-
haly
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Ja tényleg
Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már. 
-
LamaCube
addikt
4.2-n megy a proci. A te segítséged által
Előtte meg játék alatt feltolta 3.8-ra. Én speciel, azért tolom mediumon, mert zavar a sok részletesség. Megnéztem ultrán milyen, gyönyörködtem pár órát benne, de utána mediumra visszavettem. Egyedül a mesh quality maradt high-on. Bf4-et viszont vegyesen használom high-medium. -
haly
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
De mi a rákért toljátok 7870-el mediumon? Ráadásul i5 3.4GHz-en nem tudja kihajtani mediumon azt a kártyát. Még ultrán is van, hogy beletörik a bicskája, de ez már baromi ritka. Élsimítással meg nincs olyan helyzet, de azt már én is aláírom, hogy oda a 7870 kevés. Viszont mediumon... Majd amúgy ha figyelsz rá, akkor fog feltűnni ez a framerate drop. Pl. mikor rádrobbantják a tankot, és a füstöt mutatja a killcam, akkor baromira észrevenni.
-
LamaCube
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Mivel Asus-om van, így részrehajló vagyok. +1 az asusnak: csendes és nagyon halk és hűvös
...viszont a másik mégis újabb fejlesztés, bár sokkal nem különbözik. Sokan azt mondják csak át lett matricázva meg meg lett húzva kicsit.Grave444
Értelek, hogy nem fps-re gyúrsz, de hidd el mediumon is nagyon szép, de majd meglátod. Viszont, ha pl. sokat codoztál, akkor nagyon furcsa lesz és lehet megutálod. Inkább tdm-en játssz előszőr. Kb. akkorák a mapok, mint codban. Viszont codhoz képest van recoil.haly
Mondjuk én mediumon tolom, de ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
haly
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Nem fogod megbánni, nem hallod majd.
Más:
Itt szóba került a Battlefield 3. Emberek, nálatok is belassul füstnél a gép? Mármint leesik 40-45-re a képkockák száma. Régen tudom, hogy a részecskerendszer megfektette a gépeket, de ezt azóta nem tudtuk kinőni? Dirt 2-ben is fenn áll a jelenség (igaz ott csak dx11-ben), amikor nagy a füst, por, víz csobbanás, akkor iszonyatosan beugrik az fps szám.
-
kovsol
titán
válasz
Grave_444
üzenetére
"Akkor 2xAA-val tuti menne 35-40+FPS-el ha jól értem."
full hd ban is meglenne az átlag 45-50fps
Pár dolgot lejebb raksz, highra-mediumra és már 70-90fps értékek is megvannak 7850-el. Mikor kijött a BF3 még azzal toltam. Azóta meg driverek is javultak.Nekem a fix 60fps megvan 7870XT-vel és Ultrán játszom. Konzolból belimitáltam 60-ra, nem vsync.
(#38053) Grave444 BF4 -t nem vásároltam meg még. És ez azért jobb így, mert az input lagot nem növeli, mint a vsync.
-
asturel
őstag
Szerintetek melyik lett volna a jobb választás?
Asus 7870 vagy sapphire 270x? Most egy ezres a különbség (mikor rendeltem még 5e volt), na meg +1év gar, remélem tényleg olyan csendes és jó az asus hűtése.
-
Grave_444
nagyúr
HD 7850 2GB-on hogy fut a BF3 multi? Az adatlapomon lévő gépre lennék kíváncsi, mert nagyon olcsón meg tudnám szerezni.
-
mexel
veterán
Valahogy elég sok hibát olvasok az R9 270-esekről. Nem lehet hogy valójában csak nagyon megrángatták a 7870-eket és kiadták ezen a néven, kicsit más hűtőkkel? Ezért lehet nem mindegyik bírja úgy a tuningolt órajeleket? Főleg memória hibáknak tűnnek azok a jelenségek amiket írnak a kártyákról. ( nem csak itt)
A memó órajelen kívül nem is nagyon különböznek a 7870-től. Kár hogy a tesztekben csak alap órajeles 7870-ekkel hasonlították, gyári OC-s 7870-el nem. -
LamaCube
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Gpu tweak 900mv-ot ír.
-
Dany007
veterán
válasz
tive92
üzenetére
Ez nekem memória hibának tűnik. Mármint VGA memória.
Nekem legalábbis ekkor csinálta ezt a VGA-m mikor már haldoklott. Persze nem akarok ördögöt festeni a falra.
Legalábbis ha a táp probléma kizárva.Érdemes lenne másik kártyával kipróbálni, majd a te kártyádat egy másik gépben kipróbálni.
-
tive92
csendes tag
Sziasztok! Lenne olyan problémám, hogy üresjáratban és teljesen kihajtva is problémák vannak a SAPPHIRE VAPOR-X R9 270X OC WITH BOOST videokártyámmal. Üresjáraton a kép kb. fél óránként vibrál egyet, Battlefield 4 közben pedig már előfordult egyszer, hogy zöldes-sárga függőleges csíkok jelentek meg és ezzel a látványossággal együtt le is fagyott a gép. Eddig ilyen nem fordult elő.
Egy másik érdekesség az, hogy az ASROCK 970 Pro3 R2.0 a legfrissebb BIOS -szal nem képes felismerni a videokártyát rendesen, csak is a P1.20 -as BIOS -ig működik. Még érdekesség az is, hogyha az MSI Afterburner nevű programban akár 1 Mhz-et is változtatok le vagy fel a VRAM vagy GPU órajelén a kép azonnal elkezdi ugyan ezt a vibrálást még láthatóbban és zavaróbban.
Viszont az alaplap P1.20 -as BIOS -ával és egy MSI R5770 Hawk -al semmi probléma nincs.
A számítógépet egy 4-5 éves CORSAIR CX400 hajtja, elvileg a teljes rendszert el kéne bírnia.
-
lajoska59
csendes tag
ameddig használom a vga-t normálisan melegszik pár percig nem használoma pc-t duplájára nől a hőleadása
-
lajoska59
csendes tag
miregondolsz?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Majd karácsony után remélhetőleg lemennek.... De ha apróban is gondolkodsz, ott gondolom nem nagyon változnak az árak azoknál, akiknek van folyamatosan készleten kártyájuk.

Legalábbis remélem -
-
lajoska59
csendes tag
nem vagyok egy nagy pc zseni hogyan kel?
-
lajoska59
csendes tag
Tanácstalan vagyok, van egy saphire hd-7850 2gb videokártyam nagyon jó használat közben minden ok 27-35fok a hőmérséklete aztán lekapcsolom a monitort a hőmérséklete felmegy 65-70 fokra miért?

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok

Bár ahogy másik topikban kollégától hallottam, karácsonykor inkább felmennek az árak. De hátha lesz valami jó kis akció
-
LamaCube
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
gpu:1000 memória: 1200
-
LamaCube
addikt
válasz
csacsa89
üzenetére
Próbáld úgy, hogy nincs a tv-re kötve csak a monitorra, lehet ott zavar be valami. Szerintem valami beállítási hiba lesz a catalystban.
Más:
Mennyire lenne értelme tuningolni a vga-m. /adatlapomon/ Lenne változás pl. bf4-ben. Nem mintha most nem lenne elég, de ha lehet és van értelme, akkor miért ne.
És mivel? Asus gpu tweak vagy ab? Jah és hogyan?
-
csacsa89
csendes tag
Betettem a régi kártyám nvidia geforce gtx550 Ti 1gb gddr5, és a Bf4-be ugyan úgy hullámzik a monitor. De csak egy sávba fel alá jár. Akkor úgynézki nem a kártyám a rossz, ha mindkettőnél ugyan az a hiba. Hdmi-be van bekötve tv-re. Monitoron is olyan.. Valami ötlet?
-
Sziasztok!
Vajon 7870 áresés várható mostanság?
-
R3laX
addikt
-
bozont
veterán
Jó, de ha a 270X-et meghúzza, akkor az meg 7950 szint, vagyis hozza a GTX760 szintet. Például az MSI Hawk, a tesztek alapján egy szinten van ezekkel és valamivel olcsóbb. De persze a 760-t is lehet húzni. Én is e két kártya között gondolkozom. Inkább az a kérdés, hogy mi a fontosabb Physx vagy Mantle. Utóbbiról sajnos még várni kell tesztekre pár hónapot.
-
Grave_444
nagyúr
Most hogy van ez a Never Settle Forever? [link] Van silver kuponom, de már csak 5 játék közül lehet választani.

-
R3laX
addikt
válasz
Root Banane
üzenetére
Más ár/teljesítmény kategória, ha 760-ban gondolkozol, az gyorsabb, inkább 7950 szinten van kb, de a 7950-ből könnyen csinálsz 7970-et egy kis tuningal.
-
-Dokika-
csendes tag
sziasztok!
én egy saphire 7870 xt (LE) -t vettem még januárban?! nem vagyok biztos a hónapban, de egész szépen muzsikál
mindent maxon, talán crysis3 akadt néhol ici picit fullon.... -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsitt off, de a GTX760 (Gigabyte rev 2.0), vagy az MSI R9 270X éri meg hosszútávon? Gondolok itt a Mantle API-ra. -
LamaCube
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Értem.
Mindig tanul az ember valamit 
-
csacsa89
csendes tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Huh köszi! Amúgy épp készülök átdugni másik csatlakozóba, mert hullámzik a kép és tesztelgetem, minden apró dolgot ki akarok zárni mielőtt szervízbe megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nincs rá más érdeklődő általában eladja mindenki 1-2000-el olcsóbban minthogy heteken át ne vegye meg senki..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már.

. Lassan elköszönök a fórumból. Érdemes itt HWaprón körbenézni. Gépemet is innen újítottam P5KC+Q6600-ról.
Ez azért nem így megy hogy nem használom el 1 hét alatt és már nem tudom leszedni a játékot amit akarok...