- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Az 1 dolog hogy mennyi a kártya hőfoka max terhelésnél, a lényeg hogy milyen ventifordulat mellett és milyen hangosan. Mer én is tudok csinálni max terhelésnél 30fokot is ha maxra teszem a ventiket.
Amúgy a V-sync-et ha bekapcsoltam a dirt2-őben, akkor az fps úgy felére(60) esett és hiába tolom fel a gput nem megy feljebb! No nem mintha nem futna jól, csak próbálgattam!
-
marcusa
addikt
válasz
miresz #16095 üzenetére
Ez azért nem így van... azért mert Asbee-é ennyit bírt, ez még nem általános. Van AMD-ből is ami alig megy alap órajel felett, és 660ti-ből is van akinek 1200 fölött megy a GPU, enyém mondjuk sima 660, de ez is megy 980 helyett 1160-on stabilan játék alatt 1190-en pedig 3DMark alatt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16094 üzenetére
1,135 az alapfesz?
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16093 üzenetére
A kis lakatot kellett kinyitni.
1,135 V-on van most 1050/5800 mellé. Ha a lakat zárva van 1,125-re állítja. De nem értem miért veszi lejjebb, amikor az 1,35 a gyári feszültség, ha jól értem. Ő pedig tuning esetén még lejjebb veszi magának?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16091 üzenetére
Eddig tovább lehetett állítani a feszt? Érdekes.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16091 üzenetére
Azt a kis lakatot ott nyomd ki. Mert asszem úgy az órajellel együtt állítja a feszt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16089 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16089 üzenetére
Egyébként ha meg akarod nézni a GPU végét, akkor tedd a feszt maxra, a ventilátor sebességét manuálisan magasabbra is állíthatod és állíts be neki 1150-et vagy 1200-at. Így már legalább van egy kiindulási pontod.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16087 üzenetére
Kitoltam, kiírta, hogy offset 20. Így még teszek pár próbát mielőtt visszaveszem az értékeket.
Így a feszültség csak 1,225 és maxon van. Eddig alapon 1,235 volt és még lehetett volna tovább állítani.
-
BRIKLY
veterán
válasz
milszab #16083 üzenetére
Lehet,de jelenleg egy GPS-400AA 101A tápom van,ami ha beszív egy kis meleget,rögtön emeli a venti fordulatát...Ha alul lenne a táp,akkor a táp helyére tudnák tenni ventit.
Por nem érdekel,mert rendszeresen takarítom a gépét,az viszont számomra fontos,hogy halk maradjon..Pár fokkal meg lehet melegebb,mivel jelenleg nyitott házzal sem a VGA,sem a proci nem megy 50 fok fölé játék alatt.Proci ventit még kicsit gyorsíthatok,mert jelenleg 600RPM állandóan.Amíg nem hallom a hangját,addíg jó. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16086 üzenetére
De, azt told ki teljesen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16084 üzenetére
Értem, akkor visszaveszek mindkettőből és ráküldöm a Heavent.
Tényleg, nekem kell emelni power limitet? Nem emeltem,mivel a feszhez nem nyúltam.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16082 üzenetére
Vagy a vram vagy a GPU túl volt húzva.
-
milszab
senior tag
válasz
BRIKLY #16063 üzenetére
Lehet jobb ha felül van a táp amúgy. Kis levegőt szív is ki a házból, rásígítve a hátsó ventinek! Nem szív be annyi port, meg szerintem több levegőt is tud beszívni. Havernak alsó tápos van és nagyobbak is a hőfokok.
Gazsi00
Próbáltam ezt a GPU Tweek-et, de aztán leszedtem. De ennek ellenére a ccc-ben ugyanúgy túl lehet tolni az értékeket. Próáltam 1200/1300-at de kifagyot a gép mint a szar.Tuningnál azt a teljesítmény csúszkát is kne huzigálni mi?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tomix24 #16079 üzenetére
Tényleg, végre megvan.
Köszi szépen. Jól elrejtették...
Ez black screen hiba volt?
Tegnap futtattam vagy fél óráig a Heavent és elsötétült a képernyő egy pár mp-re, utána még visszajött a Heaven egy pillanatra, de nem ment tovább, hanem rögtön újraindult a gép. Kékhalált nem nyomott.
Hang nem tudom, hogy beakadt-e, mert hangfal ki volt kapcsolva. De magától újraindult, nem nekem kellett. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16078 üzenetére
Kapcsolgasd az Advanced módot többször ki-be. Van akinél csak sokadszorra jelenik meg.
-
karesz501
senior tag
válasz
szerk.: a hatszögben váltasz advanced módra, utána megy a tuning
hoppá!
és van újabb verzó is, 2.2.9 -nél járnak, egy próbát megér az is
-
Tomix24
addikt
válasz
Alul balra van az a 3 piros köröcske. A csillag formájura katt 1x, ekkor jelenik meg a rejtett opció. Ezután Apply és várj 15 másodpercet.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16073 üzenetére
itt nézd:
Ujabb verzióban lehet, hogy a tune setting fülön belül van.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16073 üzenetére
Pedig, ha jól csinálod működnie kellene. Újra indítja magát és már fel is oldja a határokat.
-
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16071 üzenetére
De Advanced módban jelenik meg a Range Enhancement a beállításokban. Azt bepipálod és lehet majd 1050 fölé húzni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
lowzor #16066 üzenetére
Próbáltam advanced módban is. Ott is ugyanúgy 1050/5800 a max. Hagyom így.
Tegnap futtattam vagy fél óráig a Heavent és elsötétült a képernyő egy pár mp-re, utána még visszajött a Heaven egy pillanatra, de nem ment tovább, hanem rögtön újraindult. Kékhalált nem nyomott.Ez a jelenség mi lenne?
-
Tomix24
addikt
Még egy teszt a 7870/GTX660ti gyilkosról: 7930-nak is nevezik
[link]Ez a kari lesz munkatársamnál holnap. Teszteljük, és mivel van már VGA-nk, lehet eladó is lesz 1 héten belül. (70K alatt) . A cucc egyenlőre limitált, alig jutott pár helyre az EU-ban
7870 Myst Pcs - PowerColor
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16040 üzenetére
Advanced módba kell tenni a Tweak-et. Ott lent egy baloldalt egy ilyen kis ötszög alakzatú ikont kell megnyomni.
Jaj a jó kis Aeroengine I-es
Nekem az utódja van, csak 7 év után már elég lelakott szegény. Meg az elején a ventirész dugig van porral
-
Bali27
addikt
Az én kis tündérem meg ez... Iszonyű hűvös kis ház, csak néhanapján jól jön a portalanítás..
Elől is van ventilátor hely, meg hátul 2, az oldalán meg[link]
-
plekk
tag
válasz
rayoliviero #16059 üzenetére
Az úgy érdekes. :S Nem tudom mi lehet az oka.
-
BRIKLY
veterán
válasz
zolisx4 #16062 üzenetére
Valami ilyesmi olcsót akarok én is beszerezni mint neked van.Jól néz ki,jó szellős,és a táp is alul van.
Nem tudsz szerezni még egyet?Én ha erre ráteszem az oldallapot akkor minden elég meleg,meg üvölt a tápban a venti terhelésnél..
(a kép még az AMD-s géppel készült,de azon kívül nem változott semmi.elég ronda. -
zolisx4
őstag
-
plekk
tag
válasz
rayoliviero #16040 üzenetére
Én MSI Afterburnerrel húztam.
Nekem engedte simán. -
-
zolisx4
őstag
válasz
zserbox #16046 üzenetére
Ja van tényleg olyan topik ,de az enyém az 4 ezer forintos ház
De amúgy valakinek a melegedő vga miatt lett több ház is linkelve, mert az is lehet gond,gyenge szellőzés.zserbox Én sem azért írtam ,amúgy meg igazad van
Repsol600
Nem melegszik a vga?? nincs is benne ventilátor ? -
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #16047 üzenetére
festünk rá neked egy olyat vízfestékkel, de meg kell ígérned hogy nem fog izzadni a kezed mert akkor lejön
-
zolisx4
őstag
válasz
->Raizen<- #16033 üzenetére
Mond a billentyűzeted márkáját típusát ,olyan kell nekem is ,mert kéken világít
- = Zk = -
Szia !!
Hú de rég láttalak -
plekk
tag
válasz
rayoliviero #16034 üzenetére
Elvileg 80 fölött már nagyon nem jo illetve 90 foknál már aggódhatsz is kicsit.
A 67 fok terhelés alatt az még bőven megfelel. De ha neked kicsit hűvösebb kéne nézd meg ezt az oldalt:
http://www.subcooling.hu/blog/pc-hutes/kis-penzbol-nagy-hofok-javulas-hutes-optimalizalas-nem-csak-vizzel-hutoknek.vizhutes
Nekem segített. -
kovsol
titán
Én erre a házra gondoltam következőnek. Valamiért megtetszett. Persze ez a ház olyan, hogy valakinek vagy nagyon tetszik, vagy tökre utálja
-
R3laX
addikt
Vhogy durva körkörös hullámvonalak jelentek meg minden textúrán, ezért ez élek is recésebbek, az árnyékok is fűrész szerűbbek.
-
soultrapp
senior tag
asdxv: de a vsync-et nem akarom bekapcsolni direkt az fps miatt.
nem tudom,hogy recésebbek lettek-e valamivel.
De akkor is csak jobb,hogy digitális a jel nem analóg.+ így most már majd a tv-t is hagyhatom a gépre kötve,mert eddig a d-sub miatt olyan csíkos lett a kép,hogy az zavaró volt. -
->Raizen<-
veterán
2d-ben 27 fok full load 50 fok a gigabyte 7870 oc. -
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #16030 üzenetére
bazz itt senki se gurigázik szarral
-
plekk
tag
válasz
Gtaati #15949 üzenetére
Hali!
Már a múltkor is láttam hogy te is ilyesmivel küzdessz és látom ugyanolyan a gépházunk.
Ajánlom figyelmedbe eme hozzászólásomat amiben leírom hogy nekem mi volt a megoldás, illetve az abban linkelt oldalt.
Nekem azóta FarCry 3 alatt is max 65-66 C fokra melegszik a kicsike. -
- = Zk = -
félisten
én ezekkel neveznék. telós képek sry....
jah, sry a kábelmenedzsmentért, ma vettem másik tápot, egyelőre csak "beszórtam" .... -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16025 üzenetére
GPU Tweak-ben kell feloldani, hogy tovább lehessen húzni. Szerintem az 1050 tuti stabil, annyit minden 7850 tud alapfeszen.
(#16022) soultrapp:
A VSYNC-et kapcsold be és nem fog.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16021 üzenetére
GPU voltage-ot akartam írni.
#16024: Azt már csak vizsgaidőszak után, de kösz a tanácsot.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16021 üzenetére
Hogy azt lehessen mondani, hogy 100%-ig stabil, ahhoz napok kellenek, de nyugodtan mehetsz feljebb is a fesszel és az órajelekkel próbaképpen. Érdemes úgy csinálni, hogy mondjuk a ramot belövöd 5200-ra és csak a GPU-t húzod, megnézed mennyi a vége, utána ugyanezt eljátszod a rammal is, miközben a GPU alapórajelen van.
-
R3laX
addikt
Nem értem hogy meritek ennyire húzni, mikor ilyeneket produkál utána. LSD. feljebb a hozzászólásom. Nekem 1050/1350-en alapfeszen kifagyott kétszer, azóta szenvedek ezzel a problémával teljesen alapra visszaállítva. Hm...
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #15991 üzenetére
Maxra van állítva 1050/5800 és stabilnak tűnik. Feszhez nem nyúltam. Tovább már nem engedi húzni, gondolom, ahhoz engedélyezni kell a PGU voltage-ot.
Mennyit kell időben ahhoz BF3-ni, hogy kijelenthető legyen, hogy stabil ezekkel az értékekkel? -
soultrapp
senior tag
-
soultrapp
senior tag
válasz
miresz #16012 üzenetére
azt én értem,de valamiért nem teljes a kép hdmi-vel.
kettő is van rajta,de egyikkel sem teljes a kép és nem tudom miért.Amúgy is jó lenne azzal összekötni,mert ha a tv-t rákötöm dvi-hdmivel akkor meg most is full csíkos a kép.
Tehát ötlet van a hdmi-vel miért nem egész a kép?
-
soultrapp
senior tag
csáótok!tervezek majd venni egy 7850-et,de sokan írják,hogy d-subbal csíkoz a kép.
Nekem van hdmi is a monitoron,de dvi nincs.
Ha hdmi-vel kötöm össze a monitorom akkor nincs teljes kép.
miért lehet ez? 6950em van jelenleg.patex 1983: attól függ melyik,mert a swif2 120p elég hangos tud lenni,olyan 1400rpm-nél.
persze alatta elfogadható. -
zserbox
őstag
na ha már mindenki itt büszlélkedik a házával akkor én is
ha majd megjönnek a ventik
-
patex1983
őstag
válasz
fenergie84 #16003 üzenetére
A színük nekem sem jön be, de ezt leszámítva teljesen korrekt ventik és ami fontos halkak is.
Az a maradék 1 venti hol van, ha nem a gépben? -
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #16001 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #16001 üzenetére
Disznómocskosnagy a K2! Baromi jól néz ki.
-
karesz501
senior tag
válasz
hülyegyerek #15997 üzenetére
Igen, a Bitfenix Outlaw az pont egy fordított elrendezés, de milszab kollegának felsőtápos a háza mellesleg...
-
Malibutomi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest