- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Modaco-n, meg a HTC manián
Illetve, ami fontos még, hogy Adamis kolléga írt egy cikket linkekkel.Itt van egy spanyol kolléga gyűjteménye.
Az én szubjektív véleményem:
Az IceArmor III. nevű rom 2.3-as, minden porcikája működik és atomstabil. Megy az extpartíció link2sd-vel is, meg int2ext scripttel is. Én az utóbbit favorizálom.
A 2.5-ösök közül brutálgyors és szintén stabil a H3 Mach Speed v2.2 + nitroglass
Én jelenleg a Rootbox-ot használom, meg vagyok elégedve vele. (link Adamis cikkében) -
angelius
aktív tag
De ha nem megy van itt egy proxi kalibráló amit recoveryböl telepítesz és menni fog.
-
Dexter68
addikt
még valamikor régebben töltöttem le egy paranoid int2ext plus-t és azt használom mindenhez... Viszont ennél a romnál még telepítés előtt ki kell törölni a link2sd-t,ha int2ext-et akarsz használni, mert összeakadnak.
@Vizslakutya: amióta a sima Jenkins CM10.1 van fenn, semmilyen témaproblémám nincs.
Csak ezt a Samsungmániát nem értem... még, ha szép lenne, oké lenne, de így... (bár most megnéztem ezt a Themer-t, kiváncsi leszek rá, ha megjön a kód
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged