-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faggyasgergo
csendes tag
Próbáld meg, remélem az egyik proxy update megoldja a gondodat.
http://goo.im/devs/C3C0/Misc
Dexter68,
Én sem értem jelenleg, én tudok frissíteni, whááá
/ Én úgy szoktam frissíteni, hogy format boot, format system, install rom, install gapps, install int2ext+ reboot.
Köszi amúgy
-
angelius
aktív tag
Kalibráld Proxi updatel (recoveryből kell felrakni) azzal menni fog persze ha 4.4 es rom van fent annál valamiért nem megy a kalibrálás.
-
Attesz
aktív tag
Szia!
Nem szeretnék Fagyi nevében beszélni, de az ígéret szerint lesz frissebb ROM.
Fagyi dolgozik az ügyön, de elég elfoglalt.
Amit eddig csinált az nagyon jó, stabil és megbízható.
Ha szeretnéd kipróbálni, akkor tudom ajánlani, de a végleges verzió még nem mostanában lesz szerintem.A jelenlegiben még nincs benne az FM rádió és BT támogatáson szeretne javítani Fagyi, ha jól tudom.
Üdv
-
Dexter68
addikt
Atomstabil és brutálgyors az a H3 Mach Speed v2.2 + nitroglass by colombina77 De ez nem számít új romnak, viszont olyan sebességet produkál, hogy ha meglököd a kontaktlistát, nem tudod megállítani, mert megégeti az ujjbegyed.
Én Holo Launchert használok még a MIUI romokhoz is, az pici, gyors és mindent tud, amire nekem szükségem van.
-
Pogika
aktív tag
Próbáld ki esetleg úgy is, hogy bekapcsolod az usb hibakeresést. Van itthon egy zte kis plus készülék is, és azt vettem észre rajta hogy bár rootolva van, érdekes módon a link2sd addig nem hajlandó működni, azt dobja ki hogy nincs rootolva, amíg az usb hibakeresés be nincs pipálva,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest