Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simtu

senior tag

Sziasztok!

2 napja van meg a Skate, Blade-ről váltottam. Szerintem nagyon jó kis teló. Nagyon gyorsan meg lehet szokni a hatalmas kijelzőt. :D A Blade-é már kicsinek tűnik mellette. Az egyetlen hátránya az elődhöz képest: látszik, hogy ugyanakkora felbontás nagyobb felületen jelenik meg, tehát kissé gyengébb így a kijelző. De ez csak az első néhány órában volt feltűnő. Nekem a Blade-en a librás mod/sw volt fent, ezen most az alap T-s van, még nem piszkáltam. Összehasonlítva gyorsabb, mint a Blade, itt elsősorban az általános használatra gondolok görgetés/scrollozás, program indulások stb. Játékot még nem próbáltam rajta. Quadrantot futtattam: 986.
    Az akksiról: tegnap hajnalban vettem le a töltőről, wifi/3g folyamatosan ment egész nap, kevés telefonálás (20 perc), néhány sms, mindenki elkérte/nyomkodta, 1 órányi marketezés/telepítés, kb. 2 óra zenehallgatás, fényerő kb 70% körül. Így lett nap végére (este 10) 21%.
    Szerencsére hardveresen is egyben van, nekem nem recseg-ropog, gombok nem lötyögnek. Mondjuk a hátlapja elég vékonyka, visszarakás után jól le kell ellenőrizni, mert több helyen is rés tátongott, nem pattantak be elsőre.
    Személy szerint kinézetre sokkal igényesebb, mint a blade.

Nem tudom, érdemes-e most custom ROM-ot feltenni, lesz-e jelentős gyorsulás?

Új hozzászólás Aktív témák