-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Egy kis segítség kellene fel raktam ezt a blue monte romot és tölteni akartam a marketről ami azt írja ki nincs elég hely az eszközön
miért ? 8 gb kártya van benne mitől lehet ez vki segítsen
-
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1397 üzenetére
Na fel raktam vmi kegyetlen jó tiszta sense rom feeling nagyon tetszik magyarul tud . Úgyhogy megy fel rá a SPB shell 3D és tökéletes lesz ! jó hogy meg vettem nagyon jól fut a skaten ! A legjobb Launcher !
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1397 üzenetére
Hol tudom le tölteniSikerült
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1391 üzenetére
Ezt az elitmovil romot hogyan tudom le tölteni szívesen ki próbálnám
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1385 üzenetére
A bluemonte fel tehető a T mobilos skatre vagy csak Monte carlo verzióra tehető fel ?
-
Kevin's
senior tag
válasz
#40993792 #995 üzenetére
A gyári romnál tökéletes volt .. ott nem indult újra fel raktam a zsoca romját és akármit csinálok ezt produkálja és már kezd idegesíteni
Probléma az ön készülékében van
sajna ha fel húzom 1 GHz a procit azonnal újra indul ha képnézegetőt akarom használni le vettem 902 Mhz már nem indul újra
-
Kevin's
senior tag
Hát nem tudom mit csináltam rosszul , de akár hányszor szeretném nézni a képeket mindig újra indul a romot már újra telepítettem
mit csináljak , hogy végre jó legyen
Minden más tökéletes csak ha a kép nézegetőt akarom indítani akkor újra indul
-
Kevin's
senior tag
Fel raktam azt a romot ami zsoca készített ,de vmiért állandóan le fagy és újra indul miért ?
Mit csináltam rosszul ?
-
Kevin's
senior tag
Na meg jött a telefonom !
Lenne egy két kérdésem fel szerettem volna tenni a custom recoveryt de csak annyit ír ki h waiting device és meg áll a windows 7 nem jól ismerte fel a telefont . Drivereket honnan tudom leszedni hozzá és hogyan kell fel tenni a custom recovery-t ? Előtte rootolni kell ? Annak mi a menete please help vki előre is köszönöm -
-
Kevin's
senior tag
Én is pont ezt kérdezem szerdán jön meg nekem is vmi rom van már hozzá egy linket adna vki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- SzoftverPremium.hu
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest