- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
pista59 #1058 üzenetére
Persze!
De ez már a múlt, leadtam a T-ben.
Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, nyomtam egy kevés (max.10 perc) wifit repülőmódban, utána alvás, reggel 5kor már csak 35%volt! A Blade soha nem merült le így az elmúlt egy évben!
Amúgy abban a szobában voltam ahol a wifi is, de a Skate csak "jó" jelet látott, ellenben a Blade mindig kiválón volt! -
NoMagix
addikt
válasz
Indiant #1045 üzenetére
A Quick Settings sem kapcsolja be!
Amúgy ma visszaviszem.
Akadozik, szar a képe(tegnap már kiveséztem itt miért) és este 100% akkuból reggelre 35%lett úgy, hogy airplane volt beállítva és semmi program nem volt rátelepítve.
A Blade nem csinált ilyet, már bánom hogy eladtam, igaz nagyon jó áron vitték el. -
NoMagix
addikt
Nyomok majd egy resetet!
Csak az almenüknél ilyen szar a látvány!
A beállításoknál a főmenüben a nagy betűknél nincs hiba, de pl. az állapotnál scrollozás közben nagyon gáz!Azért holnap visszaviszem, hátha nátha!
-
NoMagix
addikt
Tévedtem, még mindig hullámzós, remegős, elhalványodós a beállításoknál a menü szövege amikor tekerem fel vagy le!
Ez mi a szösz lehet? -
NoMagix
addikt
válasz
kelzsoca #987 üzenetére
Köszi, nem mintha nagyon hiányozna, van otthon még 2db, csak a Plédnél már úgy megszoktam!
Az első bekapcsnál nagyon szaggatott a gyári szoft, pedig alig voltak kint ikonok!
Amikor tekertem a menüben, elhalványodtak a betük, állásnál rendben voltak,
leformáztam a kártyámat, azóta nincs baja. -
NoMagix
addikt
Wow, megérkezett a telefon!
Ez tényleg nagy tepsi!A csomaghoz már nem jár memkari?
-
NoMagix
addikt
Lehet megint rendelni!
Most adtam le a rendelésem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged