Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
pista59
üzenetére
Persze!
De ez már a múlt, leadtam a T-ben.
Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, nyomtam egy kevés (max.10 perc) wifit repülőmódban, utána alvás, reggel 5kor már csak 35%volt! A Blade soha nem merült le így az elmúlt egy évben!
Amúgy abban a szobában voltam ahol a wifi is, de a Skate csak "jó" jelet látott, ellenben a Blade mindig kiválón volt! -
NoMagix
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
A Quick Settings sem kapcsolja be!
Amúgy ma visszaviszem.
Akadozik, szar a képe(tegnap már kiveséztem itt miért) és este 100% akkuból reggelre 35%lett úgy, hogy airplane volt beállítva és semmi program nem volt rátelepítve.
A Blade nem csinált ilyet, már bánom hogy eladtam, igaz nagyon jó áron vitték el. -
NoMagix
addikt
Nyomok majd egy resetet!
Csak az almenüknél ilyen szar a látvány!
A beállításoknál a főmenüben a nagy betűknél nincs hiba, de pl. az állapotnál scrollozás közben nagyon gáz!Azért holnap visszaviszem, hátha nátha!
-
NoMagix
addikt
Tévedtem, még mindig hullámzós, remegős, elhalványodós a beállításoknál a menü szövege amikor tekerem fel vagy le!
Ez mi a szösz lehet?
-
NoMagix
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi, nem mintha nagyon hiányozna, van otthon még 2db, csak a Plédnél már úgy megszoktam!

Az első bekapcsnál nagyon szaggatott a gyári szoft, pedig alig voltak kint ikonok!
Amikor tekertem a menüben, elhalványodtak a betük, állásnál rendben voltak,
leformáztam a kártyámat, azóta nincs baja. -
NoMagix
addikt
Wow, megérkezett a telefon!
Ez tényleg nagy tepsi!A csomaghoz már nem jár memkari?
-
NoMagix
addikt
Lehet megint rendelni!
Most adtam le a rendelésem!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest