Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocka88
tag
válasz
Peaceliker #13 üzenetére
A boom 2 karpotolt minden teren, kvazi ugyanaz csak kicsiben. Villogo passziv radiatorok, kozel azonos design, es meg lelektani hataron belul elhelyezkedo meret es suly. Raadasul hosszabb uzemido! Mindez £80ert. Ennyiert vettem az elod “kicsen szpikerem” is egy lg xboom xg5 kepeben, az ha 2 napot kihuzott 1 feltoltessel, mar orultem. Ez pedig? Vegig viszem vele a hetet 1 toltessel.
Persze, iszonyat mod fajdalmas volt a boom2 plus-t visszacsomagolni, es leadni a kozeli “parcel shopban”. Szoval banom is, meg nem is. 🥲 Bar ha ujra vennek, tuti nem kekben hanem a feketet valasztanam. 💪
-
kocka88
tag
válasz
Peaceliker #11 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az elvarasim lettek tul magasak.
Mazli, hogy az amazon 1 honapot ad, barmifele indok nelkul visszakuldheto a cucc. 💪
-
kocka88
tag
Immaron lassan 1 eve hasznalom a liberty 4nc-t, es azt kell mondjam, hogy brutalis. Konkretan az airpods prom (2nd gen) porosodik amiota ezt megvettem, telefonalasra iszonyat csaszar. Tekerek haza szeles idoben, es barkivel csacsogok, nem hallanak a kornyezetembol semmit sem. Van meg egy marshall motif anc fulesem is, ez is egy hitvany xar volt ehhez kepest. Bele se merek gondolni a pro verzio mit tudhat. 🥹 Kicsit soundcore fan lettem 1 ev leforgasa alatt, a konyhai hangszorom egy Boom2 , telefonalni a liberty 4 nc, zenelni pedig a space one pro. 💪 Megvett kilora ez a marka. Persze azert nem vagyok teljesen elvakult, a boom 2 plust visszakuldtem, szoftverbajos volt, es tul nehez. A motion 100 pedig olyan siralmas es dobozra hasonlito hangzast produkalt, hogy jaj. Bar az is lehet utobbinal az volt a gond, hogy egyebkent rendszeresen hasznalom meloban a boom2-t . 🤷🏻♂️
-
Peaceliker
addikt
Liberty 4 zajszűrésben szerintem marha gyenge. Vagy csak én vártam túl sokat a q45 után... Vagy nem az én fülembe való, nem tudom.
De piszkálja az agyam hogy kéne egy hasonló méretű cucc ami ANC ban is nyújt valami kézzelfoghatót... De az sem lenne baj ha nem lenne mocskos drága -
Earfün 4 pro-t használok, nagyon jó ár/érték arány. Szerinetem ezek között nagy különbség nincs, még lehet egy gyártósoron készülnek (Kína) csak más a neve.
-
<Adamsky>
nagyúr
Gondolom az multipoint-ot csak SBC/AAC mellett tudja (LDAC-al nem).
Sajnos úgy látom, hogy a hangzásvilága és/vagy testreszabhatósága mit sem változott az elmúlt X évben. Nekem Liberty 3 Pro-val van tapasztalatom. Jó cucc, de ha az ember hall egyszer jobbat – nálam ez a Technics AZ80 – akkor előfordulhat, hogy rájön, a jó mégsem ez.
O.K. utóbbi füles sokkal drágább, de meggyőződésem, hogy megfelelő kezekben (jó hangolást követően) a Liberty 3 Pro is megközelítően tudna úgy szólni, mint a Technics.
Látom a tesztelő is próbált az EQ-val játszani, de onnantól kezdve, hogy 100 Hz a legalacsonyabb freki, ahol bele lehet nyúlni a hangzásba, esélye sem volt ...
A HearID-t hagyjuk! Nem hallottam még olyat, hogy az általa készített hangkép bárkinek is bejött volna.
Az Earfun-ról egyébként azt hallom, hogy mostanság kezd elmenni a kiegyenlítettebb hangzás irányába úgy, hogy megtartja a lehetőséget a dinamikus(abb) hangzásra (is).
A Soundcore-nak is el kellene kezdeni erre jobban figyelni. -
Skynet258
veterán
Liberty 4 NC-t használtam vagy egy évig, végül odaadtam asszonynak, magamnak meg vettem kíváncsiságból egy Earfun Pro 4-et (ami szintén tök jó, érdekelt ez a márka is és a Qualcomm chip). A Liberty 4 NC is elég basszus orientált de nekem bejött, a zajszűrése tök jó (mind a passzív mind az aktív), pár embernek a kényelemmel szokott gondja lenni nekem jó volt (talán még jobb is mint az univerzálisan kényelmesnek mondott Earfun). Nincs rajta kijelző mint ezen, és igazából nálam a vásárlásnál a Liberty 4 Pro is képben volt, aztán elmúlt a kijelző varázsa és reálisan átgondoltam ad-e nekem többet a 4 NC vagy az Earfun ellenében, és rájöttem, hogy nem.
Cirka 30k körül kapsz egy Liberty 4 NC-t, minden forintját megéri, nyugodtan veheted. -
Hira Nnor
csendes tag
A bevezetőben a "...és az volt a márka teljesen vezetékes csúcsajánlata..." van írva a Liberty 3-mal kapcsolatban, gondolom a "vezetékes" elírás.
Egyébként a Liberty 4 ANC vajon mennyivel tud kevesebbet?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
alkatraz3000
senior tag
a Liberty 3 pro is megdöbbentően jó cucc volt, és anno valami durva akció keretében az alzától 30-ért tudtam kihozni, míg másoknál 50-60k volt, még alin is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mélyfókusszal és tokkijelzővel dübörög az Anker új TWS fülese
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- NOMAD ÉS EPICO iPhone 16 Pro Max Bőrtok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest