- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
bodoraudio #37059 üzenetére
Nekem is ez volt a probléma, feltettem a zippet és ment minden.
-
sif85
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést az offért, csak geocachingelni szeretnék a blade-emen!
Kérdésem az volna, hogy nem tudtok-e esetleg olyan szoftvert, amibe ilyen formában beírva a koordinátákat:
Szélesség N 47° 26,164'
Hosszúság E 19° 6,104'
Elémdob egy compasst, mutatva rajta a helyes irányt, és a távolságot, odavezetne a célig!
Ha google maps-en is mutatja a pontos helyet az még jobb! (nem kell offline navi, van netem is)Rengeteg programot kipróbáltam! Sok a rizsa bennük, kevés a lényeg, nem pont olyan mint én szeretném!
c:geo direkt geocachingre való, azonban egy csomó geoláda nem pontosan van benne. Eltérnek az adatok a geocaching.hu-hoz képest, ami a valós adatokat tartalmazza!Elnézést, ha valakit megzavartam a kérdésemmel, tudom, hogy OFF TOPIC!
Gondoltam hátha tudtok segíteni!
Köszönöm előre is!
Tisztelettel! -
sif85
tag
Először is Köszönöm mindenkinek a tökéletes magyarítást, a Paul féle RLS11-re!
Remekül megy minden. Remek témákat találok, hozzá.
Launcher Pro-t használok, ez megváltoztatja az alsó ikonsávot. Kérdésem az volna, hogy miként varázsolhatnám ilyenné alul?Ha valaki megtisztelne a válasszal azt nagyon megköszönném!
-
sif85
tag
válasz
Telegdy #25751 üzenetére
Én egy éves T-Mobile Pulse-ról(320x480), (3.5") váltottam Blade-re (800x480), (3,5").
A Pulse-nak jóval nagyobbnak tűnik a kijelzője utólag. Képminőségben pedig el voltam ájulva. Mintha teljesen más világ lenne a BladeAztán egy HTC Desire mellé raktam a Blade-emet (800x480, 3,7", AMOLED) és az első reakcióm az volt a telómra, hogy FOS :-), szifon 3gs mellett, meg azt mondtam istenkirály a penge.
De hát ez sem egy árkategória.Amúgy miért cseréltél megannyi SZIFON után Androidra? Ráadásul egy alacsony árkategóriásra. Ilyen emberről még nem is hallottam. Azt tapasztalom, hogyha valaki Szifont vesz, azt az Isten sem tántorítja el onnan.
Ez nekem apró öröm az életben! :-)
-
sif85
tag
válasz
Telegdy #25745 üzenetére
Természetesen szándékosan nem említettem 4-es szériát. Nyilván esélye sincs azzal szemben. Arra akartam célozni, hogy nem éppen egy árkategória a korábbi szifonokkal, és mégis milyen jó.
De azt is tudjuk, hogy almáéknál nem a beépített anyagot fizetjük meg, hanem presztizst, márkát stb...
-
sif85
tag
válasz
Telegdy #25737 üzenetére
Én mondjuk nem játszom telón. Csak azért van fennt 1-2 játék, hogy (kinek nagyobb a f@sza játékban) meg tudjam mutatni egy 320x480as felbontású szifonosnak, hogy mit is tud az én kis low budget telóm. :-)
Mert szvsz egy szifon 3gs egy pixelháború ehhez képest. De a szakik rögtön megcáfolnak gondolom:-)
Netezni szoktam vadállat módjára, zenét hallgatni, filmet nézni és meglepő módon telefonálni :-)
-
sif85
tag
válasz
Telegdy #25727 üzenetére
Ez így már karcos. Megmondom őszintén, hogy amikor először moddolt rom került a telómra, akkor wipe-oltam az akksit, és a korábbi leírások szerint kisütöttem azt. (teljesen feltölt, kikapcs, újra rádug míg zöld nem lesz stb..) Azóta egy 10-15%-ot javult a kapacitása sztem.
Ezen kívül nekem az a tapasztalatom, hogy 50% alatt lassabban merül, mint felette. 17%-os akksival még gond nélkül megnéztem 2 Így jártam anyátokkal sorozatrészt 100% fényerőn, és utána még maradt benne 8%.
-
-
sif85
tag
válasz
laci.k #25578 üzenetére
Sztem kézhezvételtől számítanak a munkanapok és a szombat-vasárnap sem esik bele. De majd a szakértő kollégák javítanak. Arra figyelj, hogy soha ne menjen el anyázásig személyeskedésig a dolog. Mert sajnos nem jó emberrel kiabálna az ember. Én az ilyen "telefonos zaklatókkal" sem szoktam kiabálni, aki kihagyhatatlan ajánlatokkal keres meg. Mert nem az Ő sara, hogy ez a munkája, és valszeg megkapta már sokszor az anyázást.
-
sif85
tag
válasz
laci.k #25561 üzenetére
Nekem nincs pixelhibám. Egyszer megnéztem azzal a tárcsázóba beírandó kóddal, és végigdarálta a színeket full fényerővel, de nem találtam semmit. Lehet van ennél részletesebb is, de nem akarok tudna róla, mert én nem tapasztalok semmi hibát használat közben.
By the way: Ez a ZTE szabvány mese habbal. Csak le akartak pattintani. Határozottnak kell lenni, kérni a főnököt, mondd, hogy x napon belül vagy és neked ÁSZF szerint jár. Neked az elveiddel ütközik, hogy egy új készülék hibás. Vagy "Ön hogy reagálna erre?" Én így próbálkoztam és visszafizették, pedig én voltam a hülye, hogy nem néztem meg vásárláskor. Neked meg lehetőséged sem volt erre, mivel a futár hozta. Nem anyázni kell, csak határozottnak kell lenni.
-
sif85
tag
válasz
laci.k #25558 üzenetére
szombathelyi Király utcai T-Mobile. Még karácsony előtt volt. Hoztam a dobozt rögtön, nem nézegettem. Aztán otthon láttam, hogy fólia félig lejött a kijelzőről, alatta retkes volt, és ment a készülék amikor kivettem a dobozból. Emellett 256 Ramos volt, ez akkor komoly probléma volt :-) Aztán szintén Szombathelyen bementem a Thököly utcaiba, ott a srác egy patent készüléket hozott ki nekem 512 rammal, minden hiba nélkül.Nagyon korrekt arc volt, mondtam is mit akarok. Még még azt is megbeszéltük, hogy bizonyos játékokat honnan tudok megszerezni rá.. :-) De ez már nem fórumtéma.
-
sif85
tag
válasz
laci.k #25555 üzenetére
Visszaküldöd, majd befáradsz egy üzletbe és veszel egy újat.
Én mondjuk üzletben vettem, használtat kaptam (jó mi? ) Hőbörögtem egy sort, visszaadták az árát, majd egy másik üzletben vettem egy másikat.
ez a te esetedben plusz 2 ezer forint.De talán megéri. Vagy visszaküldöd, aztán rendelsz pár nap múlva mégegyet.
-
-
sif85
tag
Sziasztok!
Jellyfish RLS7-re jók az első hsz. szerinti (1-5) témák? Mert olyat nem találok, ami 5+ jó lenne.
Köszi előre is! -
-
sif85
tag
Kelzsoca féle alpha 5 rom gingerbread témával:
Asphalt 5 és NFS Shift tökéletesen futnak, semmi röcögés!
Köszönet érte!
-
sif85
tag
Mivel idén már nem leszek többet gép előtt, és nem tudom tovább olvasni eme remek fórumot a szakértői hozzászólásokkal, szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi munkáját, hozzáállását ehhez a csodálatos telefonhoz! Ha ti nem vagytok esélyem sem lett volna szétmoddolni a telefonomat! :-) KÖSZÖNÖM!
Mindenkinek eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!
-
sif85
tag
Valaki volna olyan kedves, hogy megosztaná velem annak azz appnak a nevét, ami betűvel írja ki az asztalra az akkumulátor állapotát? Az istennek nem találom sehol!
Köszönöm! -
sif85
tag
válasz
kelzsoca #14595 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Végül a te leírásod alapján csináltam meg. Azonban a drivert a blade/driver mappából sem fogadta el. Megengedtem neki, hogy a windows upda webhelyen keressen drivert, és csodák-csodájára talált, amivel rá tudtam rakni a clockwork-öt. Miután backupoltam a gyári rendszerem, nekilátok egy új rom felrakásának, amivel kapcsolatban még lehet, hogy megtalállak titeket. :-)
Mégegyszer nagy köszönet a segítőkész hozzáállásért!
-
sif85
tag
Kedves fórumozók, lenne egy gyors kérdésem:
Épp clockworkot akarok telepíteni a készülékre. Amikor működik a telefon, akkor felismeri a win7em, driver, minden oké, amikor pedig hangerő fel+bekapcs-al indítom és áll a zöld logónál a készülék, akkor pedig a Winfos egyéb eszköznek ismeri fel (Android), nincs driver és semmit sem fogad el, ha felajánlom neki a ZTE mappából a drivereket. Így sajnos nemtok továbblépni, hogy biztonsági másolatot csináljak a jelenlegi ROM-ról.
Bizonyára én vagyok a szerencsétlen, kezdő. Szóval ha valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném!
Üdv!
-
sif85
tag
válasz
Saccco #14248 üzenetére
Rendben van, köszönöm. Már csak egy dolog érdekelne:
Egyik jóbarátomnak HTC Desire-e van. Ahhoz gyárilag jár a gmail mellett facebook contact sync,és a beautiful widgethez hasonló cucc, csak az még billentyűzet unlockolásakor is animál, pl: villámlik, vagy esőcseppek "hullanak" a kijelzőre.
Kérdésem az volna, hogy ezeket a szoftvereket valahonnan meg lehet szerezni, mert marketen természetesen nincs fent.
Köszönöm!
-
sif85
tag
válasz
Saccco #14117 üzenetére
Először is köszönöm a segítséged!
Másodszor dizájn alatt azt értem, hogy mint például itt:
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/325049/themes-for-pauls-froyo-release-alpha-4-new-gingerbread/a felső eszköztár és az alsó eszköztár szinte mindenhol eltérő. És nekem mondjuk olyan kellene, mint a HTC Desire-é. Ezt ROMcsere után utólag lehet módosítani? Eddig azt tapasztaltam, hogy a rommal együtt jár.
Még egyszer köszönöm!
Üdv!
-
sif85
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a készüléket. 512 ram, minden ok. Eddig T-Mobile Pulse-t használtam, azon kipróbáltam rengeteg ROM-ot. Kérdésem az volna, hogy melyik új ROM hogy néz ki a Blade-hez? Próbálkoztam google-ban, itt a fórumon, de nem igazán találtam egyértelmű screenshotot. Olyat szeretnék, ami gyorsabb a gyári romnál, dizájnosabb, és ha esetleg overlock lehetőség is lenne benn, azt sem bánnám. App2sd-re nincs igazán szükségem, elférek a készüléken.
Köszönöm a tanácsokat előre is!
-
sif85
tag
Miután dec 24.-án visszavittem a (mások által korábban) használt Blédemet a szombathelyi Király utcai Tébe, ma végre sikerrel jártam.
A Thököly utcában egy korrekt fiatal sráchoz kerültem sorszámtépés után. Rögtön rátértem a témára, hogy mit akarok. Újat, és 512 rammal! :-) Volt minden elsőre, ahogyan akartam, úgyhogy már én is boldog, hibátlan (kop-kop-kop) Blade tulaj vagyok!
-
sif85
tag
válasz
tpeti78 #12013 üzenetére
Én a boltban kaptam meg a bontottat! Csak nem néztem meg. Itthon láttam, hogy megy a készülék, benn az akksi, meg 256 ramos is volt. Aztán visszavittem, hogy új készüléket szeretnék, nem más által már próbáltat. Visszavették némi pofavágás után, de készülék már nem volt, uh vételár vissza. Ennyi... Tré oldalán meg már nem is lehet rendelni. Kezdek kicsit izgatott lenni, így 24.-e délután.
-
sif85
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: A T-Mobile végleg megszüntette a készülék forgalmazását? Mert -aki tegnap olvasta amit írtam,az tudja hogy jártam- visszavittem a használt telómat, és visszakaptam a vételárat. Egy kisebb hőbörgés után nem próbáltak győzködni tovább, hogy a használt az nem használt.
Mindenképpen ilyet szeretnék vásárolni, de tudok várni. Csak legyen.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
sif85
tag
válasz
bunnyhu #11621 üzenetére
Szerintetek hogy tudnám bizonyítani, hogy használt készüléket kaptam? Ott helyben nem néztem meg, hoztam a dobozt, amiről feltételeztem, hogy új. Itthon vettem észre, hogy koszos a védőfólia alatt, amit ezért el is távolítottam. Az egyetlen bizonyítékom a mem. kártyán lévő két délelőtti mappa lehet... Amúgy ti milyen márkájú memória karival kaptátok?
-
sif85
tag
válasz
A Bolha #11610 üzenetére
Ezen nincs pixelhiba, viszont tuti használta valaki, 256 ramos és a kapott sd kártyán nem volt semmiféle leírás a készülékhez... Két mappa van rajta, ma reggeli dátummal, a készüléket pedig f2 körül vettem ma. Nah fasza. Ez most nekem kicsit sok. Ötlet valakinek, hogy mit csináljak?
-
sif85
tag
Sziasztok megint!
Nem tudtok valamilyen progit, ami megmondja, hogy hány órát ment már a készülék, vagy hogy mennyit telefonáltak vele, vagy bármi amiből számomra kiderülne, hogy használt!Köszönöm előre is!
-
sif85
tag
válasz
atiska007 #11566 üzenetére
Mikor kivettem a dobozból, az már fel volt vágva, a kijelzővédő fólia 1 cm-en fel volt jőve, alatta koszos volt, memóriakártya benne volt a telefonban, ment a készülék, és 20%-os volt az akksi. Ti hogyan kaptátok? Memóriakártyán mi van gyárilag? Mert én meg sem néztem, rögtön toltam bele a saját 8gigásomat.
-
sif85
tag
Sziasztok! Én az imént hoztam el a T-mobilból az új Blade-emet!
Erre nézem:
Használható rendszermemória 119,28M
Szabad rendszermemória 42,21M
Teljes rendszermemória 161,01M
Dec 24,25,26 nem számít bele a három munkanapba, akkor utána menjek be aztán verjem a tamtamot, hogy ti bizony azt mondtátok, hogy 512 rammal fut a készülék, és újat kérek...Köszönöm a választ! És elnézést, ha valakit megbántottam a hozzászólásommal!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest