- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stefi68
addikt
OruxMaps-ot próbáltad? Freeeee....
Lehet offline is ha MobileAtlas Creator-ral kiválasztod a térképforrást + egyéb paramétereket. -> Lehet turistautak.hu; GoogleMaps; MicrosoftMaps; OviMaps + még két tucat fajta forrás is.
Rögzít útvonalat, csomópontokat, lehet exportálni-importálni adatokat és persze ugorhatsz tetszőleges gps koordinátára. Szerintem azt is tudja hogy a megadott koordinátájú csomóponttól milyen messze vagy és milyen irányba.
Most fordítottam le magyarra (kb 800 sor, még nem tökéletes!), még tesztelés alatt van, ha OK akkor publikálom...
-
TOZ
addikt
-
Telegdy
aktív tag
Engem pont hogy az ára tántorít el onnan, meg érdekel az Android, úgy gondolom mindent ki kell egyszer próbálni. És tetszik, minden apró hátrányával együtt is. Simán választanám ezt egy iPhone 3Gs helyett.
Szeretek Mod-olgatni, ROM-ot főzni, tetszik ez a hatalmas szabadság, hogy azt csinálok amit akarok, azt telepítek fel amit szeretnék... -
Telegdy
aktív tag
Nekem volt az összes iPhone modellből legalább egy a 4-esig befejezőleg, és biztosíthatlak hogy ez a teló lazán veri kijelző szépségben a 3gs-t.
De hát nem is csoda, hiszen sokkal nagyobb felbontású.
Az iPhone 4 pedig mind színekben, mind felbontásban picit jobb. De nem annyival, mint amennyivel drágább -
-
laci.k
csendes tag
Hétfőn még adok egy utat az ördögnek... Ha húzzák a szájukat, akkor megfogadom a tanácsod, és visszaküldöm, aztán meg személyesen megveszem. Csak itt írták többen is, h webshopból rendelték, és semmi baja a kijelzőnek, gondoltam bepróbálkozok. Tévedtem
Az szép... És szabad tudni, h melyik üzlet volt az? csakhogy messziről elkerüljem. -
Saccco
nagyúr
Azért nem látsz screenshotot, mert olyanok mint ami most van a gépeden. Telepítés után szokás személyre szabni.
Ajánlom figyelmedbe Dashes romjait, Ronam által linkelt alpha4et illetve kelzsoca által módosított Japanese Jellyfish RLS1et. [link]
sto1911:
+1Cadal:
Direkt nem tettem bele. De oda írtam, hogy lehet menni Tbe. -
tpeti78
senior tag
-
bunnyhu
senior tag
Vidd vissza, ez tényleg genyaság, újként eladni egy használtat.
Nálam is akksi külön zacsiban, memkártya benne, a tied tuti használt. Na Ez egy olyan dolog amiért joggal lehet reklamálni.ps.: Örömmel látom, kezdünk átszokni a off jelzésre ha bóti cserebere a téma, KÖSZÖNÖM MINDENKINEK aki megértette ennek a célját!
-
atiska007
senior tag
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest