Aktív témák
-
syl5
őstag
Írnál egy kis Blade vs SGS összefoglalót? Megérte? Mindenben jobb az SGS? Tartozékok (legfőképp headset), zenehallgatás (gyári headset-el, másik headset-el, hangerő), filmnézés, játékok, menüben való akadás, stb?
De úgy tényleg igazából, ne csak úgy hogy az SGS esetleges hibáit palástolod, mert már az van a tulajdonodban, és meg akarod magad győzni. Illetve természetesen a Blade-et se védd, nyugodtan írd le, ha valamiben nagyon elmarad az SGS-hez képest (engem biztos nem fog zavarni).
(#34344) gabe96
Láttam hoztad a formád tegnap este...
Lehet valóban nem kellett volna olyan formában az az off a post végére, de a Blade nem tökéletes az tény! Kiváló ár/érték arányú, de nem tökéletes... -
törölt tag
Ha az init.d-ben van a script, akkor a telefon minden induláskor lefuttatja azt. De kézzel is el lehet indítani azt terminálból: /etc/init.d/80redirectcache start, asszem ezt megeszi a busybox Androidon.
api29: Hát, ez jó kérdés... Mondjuk ez csak nekünk geekeknek furcsa.
-
törölt tag
Ja már látom, csak nem olvastam végig...
Na, észrevettem egy érdekes dolgot az anno sonique által linkelt MCR-r11 ROM-on. Paul ROM-jai (és az FLB ROM-ok) az /etc/init.d-ből töltik be bootkor a bash scripteket és ehhez kapcsolódik, hogy eddig akárhányszor próbáltam a /system/app alól kitörölni a Tweetdeck.apk-t, mindig visszajött, de nem látszódott feltelepítve.
Ugyanis van az /etc/init.d-ben egy 80tweetdeck script, ami minden bootkor visszahozza /system/app-ba a Tweetdecket, mert azt beletették /data/app-ba. Mivel nem használok Twittert, így ennek kb. semmi értelme nincs nálam...
Ugyanez a WifiStatus.apk esetében is, de az legalább értelmes app. Szóval, ha van valami app, ami nektek nem kell, kitörlitek, de mégis megjelenik újra, akkor már tudjuk miért. Ez a Twitter esetén gondolom nem okozhat ha töröljük, de fontos appnál hagyjuk békén.
#!/system/bin/sh
busybox mount -o remount,rw /system
cp /data/app/com.thedeck.android.app*.apk /system/app/Tweetdeck.apk
rm /data/app/com.thedeck.android.app*.apk
cd /system/etc/appearance/tweetdeck
zip -r /system/app/Tweetdeck.apk *
sync
busybox mount -o remount,ro /systemAggregátor: A csudazip1 az csak recoveryt telepít, csudazip2 az recovery telepítés + partíciós tábla átméretezés. Mivel átméretezed a partíciós táblát, egyúttal úgymond formázod is a telefont, tehát csont üres lesz. Ha közvetlenül csudazip2 után csinálsz backupot, akkor gyakorlatilag a semmit backupolod, majd állítod vissza így semmi sem lesz a telefonon és állni fog a zöld robotnál, mint szamár a hegyen.
Azt hittük, hogy egyértelműen vannak leírva a csoda csudazipek, de lesz korrigálva. Tehát csudazipek előtt kell backup, és azt már vissza lehet állítani.
-
kelzsoca
félisten
Cache mérettel nem játszunk, nem kell hogy menjen a nyafogás hogy probléma van a letöltésnél-bárminél.
(#31339) Aggregátor
Azt meg tudod magyarázni hogy miért csináltál egy backupot csudazip telepítése után?
Egyébként ne vicceljetek már, nálam simán működik a kelzsoca r11_hun rom felpakolása a csudazip2 felrakása után, nem adok ki semmi olyat amivel nem lehet dolgozni.
Persze ha megpakoljátok a romot még alkalmazásokkal akkor érthető a probléma.
-
kelzsoca
félisten
A romban lévő alkalmazások:
Ébresztőóra, böngésző, számológép, naptár, kamera, fényképező, névjegyzék, email, gmail, fájlkezelő, rádió, galéria, market, üzenetek, zene, tárcsázó, reboot, superuser, task manager.
Van benne, miért ne lenne?
Jó lenne ha normálisan letakarítanátok mindent a telefonról, aztán újratennétek a romot.
Az előbb valakinek Market nem volt, érdekes dolgok ezek, nála egy újratelepítés megoldotta.
-
-
asturel
őstag
Van egy redirect_cache_jj9.zip ami symlinkeli a /cache -t /data/cache -be (atiranyitja)
btw. pl. a market is a cache-be tolti le a programokat, szoval atiranyitas nelkul nem is mukodne a market (meg meg ki tudja mi)
-
Ren Hoek
veterán
De én ezt nem értem... Ha létezik ilyen, ami swf-et játszik, akkor nem lehetne valahogy beleintegrálni egy böngészőbe?
Mert met.hu-nál a radarkép az pl flash... ha lassan is de lejátszaná poén lenne...
Ha már ez a fos adobe ilyen zárt szarral tömte tele az embereket, legalább ez menne.
-
-
kelzsoca
félisten
Igen, valóban
A többi jelentésed pedig majd visszakeresem.
Egyébként nem volt cél a 100%-os fordítás, mint már mondtuk, de ilyen nagyobb hibákat azért orvosolni kell.
Köszönjük az észrevételeket
(#27832) qltsar
Meg kellene nézni gyári 2.1-es szoftverrel hogy ott is csinálja -e.
(#27828) csipu23
Nyilvánvalóan nem véletlenül nem oldja meg Paul az OC lehetőséget a romokban.
-
Macz
csendes tag
-
pista59
őstag
-
energy_
senior tag
zozyk ugyanez nekem 692 felett nem birja vagy csak bizonyos ideig
mondjuk egy 20 perces játék erejéig feltolom 710re azt leveszem mert egy idő után lefagy de és stress test nekem 748on is ment 1 órát(majdnem 100%ról merülésig nyomtam) de mikor elkezdtem vele játszani rögtön fagyott szal nem sokat ér a stress test
de pl sacco 748 ,768 meg ieneken nyomja
szerk: most hogy olvasom h alapon is lehet h setcpu a hibás? esetleg verziószám?
-
rhiannon223
csendes tag
-
rhiannon223
csendes tag
Nos lássuk csak,
- van egy szolgáltatás amit a szolgáltató az ügyfél kérése nélkül, tájékoztatás mellőzésével rákényszerít az ügyfélre
- ugyanazon szolgáltatást több mint kétezerszeres áron nyújtja - mondom kéretlenűlEz így csalás, tisztességtelen üzleti magatartás, piaci erőfölénnyel való visszaélés szerintem. Majd az NMHH megmongya.
-
-
pitterr
tag
A stock androidosat támogatja a CIB. Az összes többiről nem tudom, h támogatja-e vagy sem.
update: Azt hittem a CIB Mobilbankot kérdezed. Természetesen az Internet Bankot egyik böngésző sem támogatja, csak a Mobilbank működik az alap böngészővel. http://m.cib.hu - használatához telefonon, személyesen vagy talán az Internet Bankon keresztül kell regelni magad, legalábbis én pl. bankfiókban igényeltem anno, mert alapból nem (volt?) aktív senkinek ez az elérési mód.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest