Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
Végülis nem rosssz ez a Rainbow Six, kötelező hozzá a headset mint a CoD Search and Destroy modjához. Beszerezni nem fogom, de örülök hogy kiprobálhattam 1 ilyen stilusu fpst is.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gabesz839
üzenetére
Nem mondod?!
De hol írtam én, h az olaszok, vagy a legtöbb külföldi nem így ejti ki?! De Magyarországon a Forza az (általában) forza! De például a GTA az gétéa, és nem dzsítíéj!
Nagyom bírom a csávót egyébként, és minden tiszteletem az övé, de ez egy kicsit bántja a fülemet egy magyar videóban, ennyi! 
MunezXBK: Nem vagytok egyedül!
-
Def26
félisten
rainbow six siege béta, hátha kell valakinek.
C4YGR-XRXKW-T6R74-QVFMJ-MKTFZ
-
gabesz839
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mert olaszul úgy ejtik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez nem véletlen!!444
off, mert másik platform, de akkor is ez WTF:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mert ez nem egy teszt azért.

A GOLD felajánlást köszönjük szépen.

-
hackeeeee
Jómunkásember
14 napos gold tagság:
BPP26-2MHYQ-462QY-BFTB8-8DRXP
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ajj, pedig többre számítottam. No segáz, megnézem majd a Te videód is! Köszi!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én majd a Gamedayiroda bemutatóját akarom megnézni, csak jelenleg még nem volt rá időm.
Izé, az csak Nekem tűnt fel, hogy TV hangszórón is bitstream out-DD-vel szebb a hang, mint sima sztereóban? VAgy, ez normális jelenség?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Dreimus
üzenetére
Köszi az infót!
Megnyugtató, h nem nálam van a hiba, gondolom javítva lesz.Más: Felkerült a Youtube-ra az Otherworld Forza bemutatója is! Az eddigi legjobb (videó)teszt szerintem, 99%-ban egyetértek vele..
Bár kicsit bosszantó a srác állandó forcázása! 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mettek
addikt
válasz
beaglepuppy
üzenetére
szuper, akkor paypallal működik....én mindig azt használom..

még egy dolog: beregeltem a ma érkezett boxomat de csak 2016 nov-ig írja a garit...ilyenkor mi van? elvileg 2 év kéne legyen rajta.
-
beaglepuppy
tag
válasz
mettek
üzenetére
Orichalos:
Kivettem összefoglalóból a szingapúri store-ból való vásárlást, ugyanis az elmúlt napokban többeknél előfordult, hogy nem érkeztek meg a kódok azonnal, de még másnap sem. Egyik user szerint a live chaten azt mondták neki, hogy nem fogadták el a rendelését, ugyanis a megadott szingapúri cím nem egyezett a banknak megadott címmel. Valószínűleg bevezettek egy új ellenőrzési metodikát.
Ezért az ilyen gift kártya vásárlását mindenkinek csak saját felelősségre ajánlom, viszont PayPal rendszerrel fizetve továbbra is működik a dolog, azzal azonnal érkezik a digitális kód vásárlás után. -
mettek
addikt
a téma összefoglalóból miért került ki a Syngaporos vásárlás? illetve bukott ez a megoldás vagy most mi van?

-
Dreimus
senior tag
Nekem és még
soktöbb ezer embernek nem sikerült és ez egy bug. Nem tudni mi váltja ki és milyen játékokra, mert nem mindegyikre az tény. Nálam eddig kettő ilyen játék volt az egyik a Gears of War és a másik a Crysis 3.Amennyiben nem hiszed szívesen csinálok videót a hibáról

#50369: Elhiszem, írtam is hogy nem mindenkinél jelentkezik, mert teljesen változóan válogatja magát a bug.
-
Dreimus
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem is lehet ugyanis ez egy bug. Múltkor pár órás chatelegetés során derült ki a hiba. A hiba forrássa az MS rendszerében van mégpedig az hogy egyes játékok (XBOX 360-asok) amik GwG-be bekerülnek azokat csak XBOX 360 alól lehet megvenni, weben keresztül nem. Akkor a MS supportos hölgyemény annyit mondott, hogy továbbította az illetékeseknek és elnézést kért de ameddig nem javítják a hibát addig nincs más megoldás.
-
mettek
addikt
válasz
Ubul86
üzenetére
hú én mennyi ilyenbe futottam bele egy fél éve amikor használt xboxot kerestem...sőt némelyikkel telefonon is beszéltem. Hadd ne mondjam....amikor vidéki tájszólásos, 40+-os emberkével beszélsz és ő nem tudja mi hogy majd adja az asszonyt és ő elmagyarázza milyen a konzol meg ő képet nem tud küldeni mert nincs internete

A másik egy kicsit szalajtós 10enéves gyerek volt aki szintén nem tud képet küldeni mert rossz a telefonja de én miért is nem hiszem el hogy neki van Xboxa, le is tettem mert már idegesített.
-
hitchins
őstag
R6 beta mindenki masnak megjott mar aki regisztralt csak en vagyok ilyen szerencses hogy nem kaptam meg?
-
joocek
aktív tag
Amúgy nem lepődnék meg a valami bolt csinálná! Sajnos a Mobil telefon piacon jól bevált fogás! Ólcson felrakott hirdetés. Ha meg mész érte vagy hívod pont el fogyott. De ha te akarod el adni akkor nézd meg ennyiért van már!!!
-
Sicilian
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is nézném..

(#50319) Gebriel:
Több kocsi, több pálya. Esős és éjszakai futamok, stb..
-
Ubul86
őstag
válasz
Donibrasco
üzenetére
műsoros játék? akkor egy kaptafára készülgetnek ezek a hirdetések

-
joocek
aktív tag
A kérdésem a következő!!!
Nálam egy kölcsön ONE van! egy nagyon meg bizható haveromé. Neki fent vagy a saját és az én acont-om is. Neki is nekem is vannak már saját játékaim. Mind a ketten elsőre vagyunk regelve ONE-n. Hogy csináljam a home-lést úgy hogy neki ne keljen net a játékhoz. Ő nincs mindig netes helyen...
Előre is köszi!
-
zkas90
senior tag
válasz
nrbi001
üzenetére
Azért azt a rendszert ahol egy jelszó választja el a delikvenst a pénzemtől, nem azzal jellemezném első sorban hogy biztonságos. Persze szeretem én is a pp-t, de nah. Nem hiszem el hogy 2015-ben még mindig nincs sms megerősítés náluk. Vagy legalább egy emailes megerősítés bakker...

(#50335) bulikavagyok

Nekem sem engedi sajnos. Hozzá teszem, hogy nem volt xbox 360-am és azt is jelzi hogy "ez az első vásárlása? kérem próbálja meg konzolról először". Viszont 2 hónapja(?) betudtam húzni a thief-et x360-ra gwg akcióban. Ugyanúgy netről. Gondolom azóta változott ez. Bár mintha azt olvastam volna, hogy amiután megjelenik a visszafelé kompatibilitás, mi is megkapjuk az x360 játékokat. Tehát fura ez, hogy most nem tudom "megvásárolni". -
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bocs home!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itt magával a gift vásárlással van gond, a rendszer továbbra is működik ettől függetlenül, szóval nem kell parázni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha accounton vannak akkor persze. De mondom paypallal megy a dolog továbbra is, csak kártyás vásárlással lehetnek gondok. (nem mindenkinek, de előfordulhatnak)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mukibuci
üzenetére
Digitális.
Mindenkinek:
Kivettem összefoglalóból a szingapúri store-ból való vásárlást, ugyanis az elmúlt napokban többeknél előfordult, hogy nem érkeztek meg a kódok azonnal, de még másnap sem. Egyik user szerint a live chaten azt mondták neki, hogy nem fogadták el a rendelését, ugyanis a megadott szingapúri cím nem egyezett a banknak megadott címmel. Valószínűleg bevezettek egy új ellenőrzési metodikát.
Ezért az ilyen gift kártya vásárlását mindenkinek csak saját felelősségre ajánlom, viszont PayPal rendszerrel fizetve továbbra is működik a dolog, azzal azonnal érkezik a digitális kód vásárlás után.
-
Madoc
veterán
És mit látok a szingapuri-gift card oldalon?:"Estimated delivery time, 4-5 working days"

-
joocek
aktív tag
sziasztok!
Van valaki akit priviben zavarhatok a homo-lással! Speci kérdések lennének! a leirásban nem találtam rá választ!
-
Gebriel
veterán
Forza 5 és a Forza 6 között mi a lényeges különbség?
-
zzola
titán
Egy off kérdés!
twitch fiókomat hogyan tudom összekapcsolni a youtube-al? Mindkét helyen ugyanaz a felhasználó név, twitch fiókban rányomok a youtube csatlakozásra, de semmi nem történik!Más!
World of tanks-hoz jött valami patch? Egész este töltött valamit. Jah, a friends menü este megint eltűnt....

-
beaglepuppy
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm!

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Oké, rajtam nem múlik!
Ha összejön egy közös játék, indítok egy Twitch közvetítést, és kirakom ide a linket.. -
beaglepuppy
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem szereztem kódot. Illetve továbbképzésen leszek.

Veletek szórakoztatnám magam.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Persze, szívesen felteszem, de miért nem jössz Te is?
-
beaglepuppy
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha lesz csapat, nyomjátok Twichen. Már ha lehet ilyet kérni.

-
Vasy09
őstag
válasz
Legolas91
üzenetére
Gyerekek, akkor én tényleg szerencsés voltam, hogy az ebay-n kifogtam ezt a vételt, mivel 85-ért vettem kinect-tel egy fél éves gépet, ami még postával is 100 alatt volt!

Más, aki játszott az új GOW-val, mik a benyomások? Érdemes megvenni? Annó a 30-on kitoltam mindet, illetve 3-mal nagyon sokat multiztunk is. Ezzel az újjal mi a helyzet?
-
bulikavagyok
nagyúr
Hajnal 4-kor megjött végre a R6 béta kód. Gondolom ma mindenki megkapja.. Délután/este felé összehozhatnánk egy csapatot, h kicsit több értelme legyen a játéknak..

-
Legolas91
csendes tag
válasz
gianni85
üzenetére
Most is annyi, már ha nem csak kint felejtették, mert elvileg valóban vasárnapig tartott (bár, azt nem írták, hogy melyik vasárnapig
) -
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült az új dashboard, bár hivatalosan tudtommal itthon még nem használja senki:
24/09/15
DETAILS
OS version released: th2_xbox_rel_1508.150922-2100
Available: 6:00PM PT 9/24 (2AM GMT 25/9)FIXES
◾Destiny: Fixes for users experiencing crashes when launching Destiny or crashing throughout gameplay.
◾My Games & Apps: A fix to address issues with My games & apps taking a long time to load after a system update.
◾Edge Browser: A fix for voice commands in the browser.
◾Screen Dimming fix: ◾Live TV: When using the Live TV app, if you use the Xbox button to return to the dashboard, launch another game or app, and later resume Live TV, you will no longer see the screen will dim in Live TV after a short amount of time.
If you encounter this issue again please use Report a problem on your console.KNOWN ISSUES
◾Please carefully review the known issues below for details on all currently known issues.
◾Remember to report any issues you discover via the Report a problem feature or in the forums!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De hol írtam én, h az olaszok, vagy a legtöbb külföldi nem így ejti ki?! De Magyarországon a Forza az (általában) forza! De például a GTA az gétéa, és nem dzsítíéj! 

Vagy fene tudja.
Aki kapta.

rder and it may take as long as 4-6 hours for us to process it.

l.skywalker
IntelKiller7