Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
Pedig ugyanaz az engine mint bf4 és ugyanaz mint rivals alatt van, de ez olyan homályos mint amit legutoljára ps2-ön láttam. Az elején megyünk le a hídról este kurva látványos lenne, de egyszerűen el van mosódva, mintha valami szűrő lenne rajta, vagy fene tudja milyen effect.
Milyen lesz a 360 verzió te jó ég!??? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A P C ebből a szempontból teljesen más. Haver is heteket elbabrált mire a pc-s változaton belőtte a kormányt. Viszont amióta meglett a megfelelő beállítás, azóta nem hajlandó mással játszani, csak kormánnyal...
Ebből adódóan ha jól sejtem ez megmaradt kormányon is.
Viszont ez a megjelenéskor már várható volt, annak tudatában, hogy az NFS Shift-ek is csak kormánnyal voltak élvezhetőek.

-
aya
addikt
Megjött a need for speed bétakodom el sem hiszem

Megvenni nem fogom de érdekelt demo köhöm béta verzióban

-
vg
veterán
Need for speed: filmbejátszások unalmasak+pocsék színészek. Grafika: gyors, elmosódott, semmi sem éles, pedig kurva látványos lenne, de nem lehet messzire látni, olyan mintha ps2-ön játszanék. Zene az jó. Majd accessban jó lesz.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Annyira durva a PC kormánykezelése, h nagyon sokat veszít az, aki kontrollerrel nyomja. Ettől persze még simán lehet azzal is játszani (és élvezni), csak nagyon más az élmény. FM6-ról például nem mondható el ugyanez, ott nincs ekkora differencia. Az mindkét irányítóval nagyon nagy fun!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
PC-n 360-as controller-rel toltam, azzal ment. Billentyűettel nem érzem a motivációt, hogy játszak vele, pedig végülis Nekem tetszik.

Sajna az NFS bétát nincs alkalmam kipróbálni, és valszeg nem is lesz.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hátőő..
Haver megpróbálta a Crew-t kormánnyal, visszatért billentyűzethez.
(PC).Pedig, Project Cars-t csak kormánnyal hajlandó játszani (Logitech Momo Racing).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A kormány támogatás várható volt, hogy elmarad.

-
bulikavagyok
nagyúr
Végigtoltam az összes eddigi NFS-t, és egy jó hangulatú, gyönyörű játékot vártam, ütős zenékkel -mint a régi szép időkben. Két év kihagyás után, illetve látva a kiszivárgott videókat, és képeket, azt hittem, h idén kapunk egy faxa NFS-t. Nem mondom, h nem így lesz, de most csökkenni látszik ennek az esélye.

De nem panaszkodom, mert boxon igencsak el vagyunk kényeztetve autós játékok tekintetében..
Szerk.: Érdekes módon nekem a FH2-ben soha nem tűnt fel, h csak 30fps. Itt viszont nagyon. -
lmno
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Most őszintén, mit vártatok egy NFS-től?

Aki boxon autózni akar, annak ott a Forza (Horizon/Motorsport) és kész.(Persze hogy nulla sebességérzet, mert 30 fps-el fut
Próbáld ki hogy mész pár kört az FM-ben, és utána ebben, olyan lesz, mint a lassított felvétel. Mondjuk ez a Horizonban is sz*r.) -
kinsky77
csendes tag
Szolnok környékéről van valaki HOME partner ügyben? GOLD+EA ACCES van egyenlőre, érdeklődési kör FPS és WOT.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Dreimus
üzenetére
Nekem csalódás. Ha fent lett volna a Store-ban két hete, már megvettük volna, de ez így erősen kérdéses.. Nagyon szokatlan irányítás, nulla közeli sebességérzet, idegesítő (és átléphetetlen) videók, és üres város! Ja, és természetesen nincs kormánytámogatás. Illetve a régi csúcs NFS zenék sincsenek már -bár azokat már a Rivals-ben sem találtam.
Nem akarok messzemenő következtetést levonni fél óra játék után (ráadásul csak a bétával), de ettől sokkal jobbra számítottam. Van egy olyan érzésem, One-on nem fognak ebből túl sokat eladni, mert a legtöbben megvárják amíg bekerül az EA Access ingyenes játékai közé.
-
Dreimus
senior tag
Toltam bele egy kevesett, íme a véleményem:
Az elején nagyon lassan indult be az egész, lényegében cut scene majd 1 perc verseny majd megint cut scene, remélem a teljesben kicsit több idő lesz két átvezető között.
A grafika maga szépnek mondható csak zavar ez a filmes szemcsés filter, remélem a véglegesben majd csökkenthető lesz vagy akár kikapcsolható. A textúrak a tájon, épületeken láthatóan nem a legszebb, valszeg ezért van a szemcsés filmes filter, hogy takarja a valódi grafikát. A kocsik szépek, jól ki vannak dolgozva. A testreszabhatóság visszatért viszont picit egyedibb rendszert is kitalálhattak volna, mert néha elég nehéz kideríteni mikor értem az elejére
Irányítás, hát amíg jött le a játék olvastam a többiek véleményét és féltem. Szerencsére nem olyan vészes sőt megegyezik a rivals irányításával, így számomra tökéletesen megfelel. Egyedül a fékezéssel való kanyarodás ami néha picit nehézre sikerül illetve a drift az nagyon a halálom lesz, mert a kezdő kocsival nagyon nem mentek felfele a pontok
Ami még zavart egy picit az a kamera kezelés és kerestem is rá az opciókban beállítási lehetőséget de a beta-ba nem rakták bele így kiváncsi leszek mi lesz a teljesben. Illetve amit hiányoltam az, hogy nem lehetett kikapcsolni a sávjelölés merre menjek, picit zavaró volt. A versenyek elején a kezdés továbbra se sikerül mindig jól a gépnek és kapásból egy civil autóval találtam szembe magam vagy rajta hasonlóan mint a rivals-ban, a régi carbon mw részekben a szimpla kezdés tökéletes volt, szerintem nyugodtan visszarakhatnák.
A játékban nincs megállás, tehát a pause funkció verseny alatt felejtős, egyedüli pihenőt csak a garázs jelent.Jelenleg nem tudnák egyértelmű véleményt alkotni, de az biztos, hogy EA Access-re előfizetek egy hónapra, amivel kapok 10% kedvezményt az elődrendelésre és ez a játék is idő elött kipróbálható lesz, így ki is próbálom, ha megtetszik akkor a kedvezmény részeként ingyen volt az Access, amennyiben kivárok egy akcióig akkor meg azért

-
kinsky77
csendes tag
Sziasztok!
És igen igen, a kis HD5450 helyére betettem egy kölcsönkért Nvidia GTX550 Ti kártyát és bizony nem akad, nem pixelesedik a stream magas beállításnál. Azt viszont nem írtam, hogy FullHD felbontásra kell dolgozni a vga-nak.
-
zzola
titán
Boti100 az kicsoda?
-
-
plejik
addikt
NFS-be ez a béta felirat végig ott fityeg ??
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Fallout 3 full game download, now playable on Xbox One"
Ha megvan valakinek kipróbálná, hogy működik-e valóban? Vagy ez csak a bundle megjelenése utánra vonatkozik?
-
zsolti72837
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm.
Még hackeeeee emberkétől van egy 14 napos GOLD-om amit aktiváltam. Amit köszönök szépen neki. -
Gebriel
veterán
Bocs az off-ért.
Szerintetek a Dying light játékra rá illik az a jelző, hogy "nem mai játék"?
Mikortól számít egy játék nem mainak? -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Persze, jó a trial is..

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bejelentették a Fallout 4 Bundle csomagot. 1TB-os alapgép, Fallout 4, Fallout 3.

A mostanában bejelentett bundle csomagok.
$499 - Kinect bundle
$499 - LE Halo 5 bundle
$449 - LE Forza 5 bundle
$399 - Tomb Raider bundle
$399 - Gears of War, Rare Replay and Ori bundle
$399 - Fallout 4 bundle
$349 - Gears of War bundle
$349 - Lego Movie bundle(#51160) Zolar
Azért mert ez gagyibb füles, nem ilyen jár az alapgépekhez, hanem ez:
![[link] [link]](http://compass.xboxlive.com/assets/6b/53/6b538a60-8a3e-4d2a-b1b8-92f2e53142e0.png?n=hero-chat-headsetV2.png)
-
sch_a
addikt
Hát ez az NFS valami borzalom. Ezt az irányítást komolyan gondolták?
500 méter után kinyomtam. -
n000rbi
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Kinézettel nincs gond, szénné van effektezve, de így kevésbé tér el az élőszereplős átvezetőktől. (azért az engine-nel rajzolt kocsik kicsit kilógnak a filmes betétekben
) Az irányítás szerintem nem az igazi, driftelésnél a kameramozgás meg egyenesen idegesítő.
Majd EA Accessben jó lesz valamikor a játék. -
JamesHun
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi
Annyival érdemes lenne kiegészíteni, hogy van Iphone ra is HOLA, bár kicsit érdekes, mert néha pont az alja hiányzik a képnek
De szerencsére asztali gépen hozzá tudtam adni a bankkártyámat, mert HOLA felületén a mentés gombot nem láttam
16 USD levonva a kártyámról
Most már tuti kell helyet csinálnom este a gépen
Csak tudnám mit tudnék letörölni
HALO MCC nek most esnék majd neki,
Lehet Forza 5 megy a levesbe meg a Forza 6 demo -
Jovanny2
őstag
Én el is felejtettem, hogy regeltem. De megnéztem, és jött nekem is.
Akkor a hétvégi esték programja eldöntetett. Kíváncsi vagyok. Év vége felé megújítom az EA Access-t is, ha bejön az NFS. Jövőre vaultban lesz, az biztos. 
-
zsolti72837
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi.
14 napos GOLD is jó?Más:Ha van valakinek NFS kódja akkor kérnék egyet.
-
Zjunior
veterán
Nekem még nem jött kod ha valaki dobna egyet meghalalnam!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Bitang lassan tölti nekem a játékot.
szerk:
Más téma:
-
RichieTri
senior tag
Jippíí
Nekem is megjött az NFS kód...sajnos csak 5körül tudom majd a letöltést elindítani. Remélem mire úszásból megjövök már le is jön... Addig is kíváncsi lennék a véleményekre aki már tolja?! -
oriic
HÁZIGAZDA
Megjött NFS kód. Hell yeah.!

-
Dreimus
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tudom, dolgoztam ilyen helyen több éven keresztül és ismerem a rendszert. Meg nem kell sajnálni a cégeket, ők nem is szokták nézni a 72 órás termékeket (tapasztalatból mondom) hanem visszakerül a beszállítóhoz akik átnézik, amennyiben nem találnak semmi hibát újra csomagolják és megy vissza a kereskedelmi láncokhoz. Az hogy valaki nem ismeri a jogát amit a törvény biztosít az meg egy másik dolog. Részemről ennyi, mert én se szeretem ezt a témát, és nem is azt mondtam, hogy minden alkalommal kell ezzel élni

-
zzola
titán
NFS beta kod nevre szol?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dreimus
üzenetére
Ha megveszem, megtartom.
Épp azért is, mert akkor unokaöcskössel tudunk forzázni is osztott képernyőn, meg amivel lehet. + tartalékba jól jöhet a későbbiekben.Épp néztem, hogy kb. 2k különbség van a sima wless, és a p&c kittel adott controller között.
Csak, ezt így a hónap 2. napján kicsit nehéz kivitelezni. Alapból úgy készültem, hogy 5-én indul a béta, nem akkor záródik.

-
vg
veterán
Én is keresek, nekem összes telltale játék+összeshez(kivétel walking dead season 1-2, ahhoz nem kell) season pass, dragon age inq(nem acces)+összes dlc, shadow of mordor+összes dlc, forza 5+összes dlc, Ori, Ryse+összes dlc, Titanfall(nem acces)+dlc-k, just dance 2015, trials fusion+season pass, giana sisters, Ac unity+pár microdlc, never alone, wolf: new order, alien isolation+season pass, life is strage is+season pass, azt hiszem ennyi. meg az összes gold cucc, de azt gondolom nem kell beleírni.
Amit tuti megveszek megjelenéskor a jövőben: telltale játékok, need for speed, sw battlefront, bioware játékok, limbo folytatása vagymi, amm, más nem tom, ami tetszik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Rendes Tőled/Tőletek, de Én itt lent vagyok délen, így nagyon nem esik útba senki.

Pest felé járok, de csak jövőhét végén, addigra pedig talán már a saját is visszaér.
-
Dreimus
senior tag
Nálam is már tölti az NFS-t, legalább már tudom mivel ütöm el az időt a hétvégén
csak lassan tölti, sebaj addig megebédelek. -
L_YKing
addikt
Hun lehet szervalni nfs kodot?

-
sch_a
addikt
Félve meg is kérdezem akkor... Nincs olyan, aki home partnert keresne? A helyzet az, hogy én szinte csak FIFA-ra és Forza-ra tartom a boxot, néha megveszek ezt-azt, de csak ha épp olyan akció van. Plusz amiket megvettem, azok nagy része időközben ingyenes lett, vag bekerült az accesbe.
Szívesen kipróbálnék más játékokat, csak nem szeretek értük nagy pénzt kiadni digitálisan, mert kevés játék tud sokáig lekötni.Amim van digitálisan:
Forza 5-6, Fifa 15-16, Shadow of Mordor, Ryse, Titanfall, Tomb Raider, AC: BF.
-
plejik
addikt
Na, nekem is megjött az NFS kód.

-
JamesHun
addikt
Amerikai store ba hogy tudok most vásárolni?
Vagy hol érdemes lecsapni a Mordorra?
Céges gépen vagyok, így a VPN nem megoldható :SVagy esélyes, hogy karácsonykor lesz még akciózva, mert akkor lehet várok addig
-
Sajna nekem nincs nfsem

Home témára visszatérve mi is úgy homeoltunk le családtaggal,hogy kezdésnek vett 2 játékot digitálisan a profilomra.... minden játék nálam marad így ha bármi változás van nem veszik el.
A joy visszacserére kitérve pedig kötelesek akár indok nélkül is visszaadni a pénzt, ha gyári állapotában van a kontroller ...

-
appleGjuice
tag
Tudom, hogy nem túl közérdekű, de ma átléptem a bűvös 10000 Gamerscore-t, szóval boldogság van.
Egyébként egy Peggle achievment segített ebben. 

-
JamesHun
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
remélem lesz ennyi üres helyem
érik az a 2-3 TB os HDD, de olyat akarok aminek jó a kábele amit rádugsz a HDD-re
Van most is egy külső HDD-m de már csak bizonyos szögben működik a kábele :S
Nem szeretnék így járni egy 3 TB-s HDD-vel
MM-be nem hinném ,hogy nagyon letesztelnék a visszavitt 3 napon belüli kontrollert
-
ferensz
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Twitchel óvatosan: "Please remember all gameplay footage is confidential at this time. You cannot share or post gameplay footage or screens from the Closed Beta."
hackeeeee: szerintem a 6am CEST csak a zárásra vonatkozik, nem a kezdésre.
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mi a twitch cím? Megnézem, de csak akkor, ha nem 2600 bitrátával tolod.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A mail-ben ott van az óra, hogy mikortól indul.

-
Vasy09
őstag
Lehet, hogy ezt meg tudta volna tenni, mondjuk ezt nem is kérdeztem így, mert amikor azt kérdeztem, hogy akkor mit tudunk tenni, hogy nekik se menne-e, arra az volt a válasz, hogy sajnos nem, neki is hibát fog írni, és hogy sajnos meg kell várnom a lejáratot! Lehet, hogy nem akart szarakodni vele...

-
SütiGTi
senior tag
Lesznek kóbor need for speed kódok majd?
Valahogy lemaradtam róla sajna 
-
StLui
veterán
Az 500Gb-os és az 1TB-os alapgépben sima hdd van, és az 1TB-os elitben SSHD? Gameshop oldalán egyedül az 1TB-os elitnél látom, hogy sshd. Ha igen, akkor ennek van most vagy lesz a jövőben jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Konteó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen lesz a 360 verzió te jó ég!???
Hát én akkor le sem szenvedem.

Még hackeeeee emberkétől van egy 14 napos GOLD-om amit aktiváltam. Amit köszönök szépen neki.

l.skywalker
IntelKiller7