Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Ez csak egy kedveskedés az idén 30 éves film miatt.

-
Lefty
addikt
na, azert nem ugy van az. igazabol ember fuggo, batman harcrendszeret vettek alapul nehany AC elemmel fuszerezve. szerintem borzaszto jo arcade jatek, ugyanakkor lopakodhatsz is, ill. szoszmotolhetsz is. rengeteg gyujteni valo van, en pl. napokon at gyujtogottem es csinaltam a challenge-eket, legenyeben harc nelkul. de hentelni is lehet esz nelkul nem torodve massal. ennyi penzert kar lenne kihagyni, en full aron vettem anno de nem bantam meg.
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Vagy sem. Az en gepem egy halo bundle, a vasarlashoz kepest 24-1 honapot ir weben...
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
2 évet. Plusz pár hónap bónusz az online regisztráció miatt..

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Egy vadonatúj gépre hány év garanciát a a microsoft?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Need For Speed Béta október 5-én indul.
(#50785) Def26
Biztos hogy nem mert a jelentkezés lejárt szeptember 25-én.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition Trailer
Megjelenés:
US: Október 13.
EU: Október 16.
Nagy kedvenc a sorozat, mindenképp megveszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy tudok controller cserét kérni?
Regisztrálni nem tudom a controllert, és közli a rendszer, hogy nem található tartozék, és 53 euró a csere. Vagy igy ezt igy nem lehet?Már zavaroan recsega bal analóg kar.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sch_a
addikt
Kösz a válaszokat, akkor kipróbálom. Ennyiért úgyse lesz mostanában hasonló kategóriájú játék.
-
tunkiih
őstag
-
sch_a
addikt
Na ez alapján meg olyan, mint a Ryse.
Az meg a másik véglet, olyan se kell több. -
JamesHun
addikt
szöszmötölni?
mész és szétcsapsz mindenkit és hamar felfejleszted magad és kivégzed az összes rohadék orkot aki az utadba kerül ennyi

a küldetéseket se kell elolvasniölj meg mindenkit
néha a csalj elő pár ellent és ölj meg mindenki vanpár lopakodóssal de ott is megölhetsz okosan mindenkit :_D
-
sch_a
addikt
Mennyire szöszmötölős játék ez a Shadow of Mordor? Ez a tipikus olvasgatós, fejlesztgetős RPG? (Dragon Age, Oblivion stb.) Elgondolkodtam rajta, de ha olyan, akkor nem kell.
-
tunkiih
őstag
Valakinek van tapasztalata a Turtle Beach Ear Force XO4 headsettel kapcsolatban?
Jobb mint a gyári MS ? 
-
hackeeeee
Jómunkásember
Banyek. Tegnap elindítottam a halo4et. Kár volt.
Nagyon tetszik eddig. Elsőrea 3at indítottam, de ahhoz képest a 4.. nem semmi, hogy nez ki.. a zenék pedig.. win. -
Vasy09
őstag
válasz
Vasy09
üzenetére
Beszéltem a support-tal! Az lett a vége, hogy meg kell várjam a jelenlegi élő live-omnak a lejáratát és csak utána tudom aktiválni ezt, mivel korábban ugye kártyával fizettem a boxon keresztül, most meg feltöltőkártyát akarnék aktiválni.
Azt mondta az emberke, hogy ebben az esetben sajnos nem adódik össze, ilyenkor meg kell várni, míg lejár a régi. Ha a korábbit is így feltöltőkártyával aktiváltam volna, akkor most gond nélkül ment volna az aktiválás! Érti a fene, próbáltam azt is, hogy az ember csinálja meg közpotilag, de azt mondta, hogy sajnos neki is ezt a hibát fogja dobni, mindenképp meg kell várjam a lejáratot! Pffff 
-
zzola
titán
válasz
appleGjuice
üzenetére
Paypallal mukodik.
-
Tejföl
tag
Én is az amazonos gift card opt válaszottam, 5 perc alatt megvolt az egész, már töltődik is szépen.
-
appleGjuice
tag
A Szingapúri gift cardos vásárlás most működik? Múltkor olvastam valamit a fórumban, hogy voltak problémák, csak nem emlékszem, bocsi.

-
Vasy09
őstag
Elvileg megbízható embertől vettem, a kóddal sincs gond, mivel fel is ismeri a rendszer, csak mikor megerősíteném írja ki ezt a hibát.
Erre meg azt írják, hogy mivel töröltem a fizetési lehetőségem, így addig nem aktiválhatom, míg a régi le nem jár! 
De ha visszaértem a melóhelyre, megkérdezem chaten is!
-
gianni85
veterán
válasz
Vasy09
üzenetére
hülyeség, hozzá kellene adnia a meglévő előfizetéshez. Próbálkozz más régión megadni a kódot, meg próbáld meg gépen keresztül is több régión keresztül. Minimum HU/GB/US-t próbálnám. Legutóbb én is pórul jártam az aprós kóddal, nekem a support chat-en keresztül deaktiválta a kódomat és adott egy újat, mert sehogy se ment... éppen ezért ha lejár nem fogok szarakodni, és veszek biztos forrásból
-
Vasy09
őstag
Aki tud, segítsen légyszi. Vettem itt aprón feltöltőt (live) 12 hónaposat, de nem engedi aktiválni a rendszer, az xbox.com folyamatosan ezzel a hibával dob ki: 0x80169CF9
Ha jól értem, akkor az a nyüge, hogy töröltem a fizetési adatokat, és mivel október 13-ig még él a tagságom, így addig nem is engedi az újat beváltani!? Valami ötlet, tanács valakinek?
-
-
Jovanny2
őstag
Hát én bevállaltam SG-ból a Mordort meg a SP-t (43 SG$ - a múltkori 20% gift card kedvezmény). Amúgy rohadjanak meg, hogy nincs GOTY (az amúgy tartalmazza a teljes SP-t?)...
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jó ár, közel annyi mint a pc-s az instant gaming-on.
Ennyit megér, viszont a celebrimbós dlc sajna érdektelen és unalmas, végig se toltam még. -
carlos636
csendes tag
Hello! Csak szingapúri gift card esetén erősen ajánlott a paypal vagy már más országoknál is(pl. kanadai)? Előre is köszönöm!
-
Kecuhun
senior tag
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale
A Middle-earth™: Shadow of Mordor™ az amcsi store-ban csak 12 $! Az egy nagyon jó ajánlat.

-
Szilardt
csendes tag
Sziasztok! Idegesítő hibával találkoztam. Az ingyenes Tomb Raiderben elveszett az 54%os mentésem. Betölti, de csak fekete képernyő és Home gombon kívül nem reagál semmire. Pedig csak egy pauset nyomtam, és otthagytam a gépet, az 1óra tétlenség utáni kikapcs aktív volt. Új játékot simán tudok kezdeni. Szerintetek van valami lehetőség? Köszi!
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
pedig már megörültem. Előkaptam volna újra az FH2-t

-
plejik
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja, azt nem olvastam, akkor valószínűleg igen. Amúgy igen előrendeltem. Mióta megvan a Horizon 2 -őt hanyagoltam, mondom csak kellenének az ajándék lóvék, meg belenéztem a car packokba és lám..

Köszi.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
plejik
üzenetére
Akkor ezek szerint Te is előrendelted a FM6-ot.. Mert az előrendelők kapták meg az Alpinestars és a Duracell DLC-ket az FH2-höz. Volt már szó itt is róla.
Nagyon jó képek egyébként! 
-
plejik
addikt
Nem tudom feltűnt-e valakinek, de a Horizon 2-ben 3 vagy 4 car pack csomag is ingyenes lett. Nem tudom meddig lesz az, de aki akarja az szerintem cuppanjon rá.

Ennek örömére lőttem is még este 1-2 képet..

-
spae
aktív tag
A Dual Play-t használja valaki? Van még egyáltalán a One-nál?
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Megéri a mostani gépcsomagok közül választani vagy várható még idén valami ütősnek ígérkező ajánlat? Eddig legjobbnak a két kontrolleres Fifa 16-os pakkot találtam.
-
maroskah
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Értem. Akkor ezt így buktam. Na nembaj. Itt csak az egy karos volt elérhető, szóval nem volt választás.

-
tunkiih
őstag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Tökéletes döntés, várunk!

-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Pont ezt a Fifa 16-os, 2 kontrolleres packot néztem ki!
Szerintem akkor maradok is ennél, mert ez tényleg ütős ajánlat a többi csomaghoz képest. Aztán, ha meg kevés lesz a tárhely, max. tényleg veszek egy vinyót.Amúgy köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ!
Sok pörgősnek számító topicban jártam már, de ez messze túlszárnyalja mindet! 
-
tunkiih
őstag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Szerintem jobban jársz külön egy usb3as külső hdd-vel.

Xbox One 500 GB 2 Kontrollerrel + FIFA 16 + 1 hónap EA Access 129 999 Ft
Xbox One 1 TB 144 999 Ft
15 ezerből bőven kapsz már, főleg használtan akár 1 terásat is plusszba. Szerintem most ez a Fifás gépcsomag ár értékbe brutál, főleg hogy a kód külön eladható.
Ezek csak random árak, a lényeg hogy a külső hdd-vel anyagilag jobban kijössz, meg ha épp kevés játékot gyűrsz másra is jó lehet a hdd.
-
zzola
titán
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Ha digitálisan tervezed a játékokat megvásárolni, akkor-szerintem-az 1 TB-os verziót válaszd.
-
gianni85
veterán
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
az 1TB is kevés

én helyedben néznék sima 500-as gépet, és idővel vennék hozzá külső hdd-t -
beaglepuppy
tag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Szerintem mindenképpen az 1 terrásat válaszd.
-
dunc
nagyúr
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Ha most veszed válaszd a terrás packot!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Xbox One vásárlása előtt állok. Ki is néztem egy csomagot, amit a jövő hét elején meg is vennék.
Azonban felmerült egy kérdés, amiben a véleményeteket kérném.Tehát: az 1 TB-os példányok szerintetek megérik a felárat, vagy az 500 GB is elég tárhely? Csak azért kérdem, mert ahogy néztem egyik-másik játék alulról veri az 50 GB-os méretet.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Vasy09
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Köszi, nem is neztem!

-
JamesHun
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Halo 1 még kijött PC-re is
Én ott játszottam először vele, de akkor nagyon is király játék volt360 ra megvolt a Halo1, 2 Halo3 valamelyik része(i) és a Halo4
Bár COOP ba nem játszottam velük, de nekem így is tetszettek
Tény az első részére ráférne egy nem csak grafikai upgrade, hanem egy újragondolás, felfrissítés, újraírás -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen megvan, mert járt a box mellé.

Teszek egy próbát, aztán meglátjuk.
köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7