Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Lenne egy lama kerdesem: az ultimate es a gamepass kozott van kulonbseg ha nem jatszok onlinet?
-
-
Chaser
legenda
válasz
BigStraw
üzenetére
megveszed a goldot, aktiválod, és akkor fogja megkérdezni engedélyezed-e, utána pedig letörlöd a hosszabbítást, én a kártyát is töröltem ( :
ahogy elmondtam fentebb, az ultimate felülírja a régi gp/gold előfizetést, és ultimate lesz belőle, az 1 éves golddal + utána az 1 hó ultimate kombóval lesz 14 hónap ultimateod ha semmilyen előfizud sem volt, ha meg volt, a legmagasabb lejárati idő még hozzáadódik gp/goldból
szerk:
icemad
sztem max az e3 idejéig lesz, ez tényleg valós akció volt, jóvátették a behaluzott mk11 75% discountot
(#181989)
ennél szájbarágósabban nem lehet elmondani
akkor ír felül az ultimate, ha a legvégén váltod be gold után, ha először váltod be, akkor a 12 hó goldra 3 v 4 hónap ultimate lesz, a gold pedig megszűnik - az mindenképp megszűnik, csak a leírt módszerrel a teljes goldod ultimate lesz - -
icemad
nagyúr
válasz
BigStraw
üzenetére
Ha több goldot veszel több ultimate-t kapsz. Most van ez az akció 1 az egyben váltják a goldot ultimatere. Ezért váltott mindenki, aki tudott. Ha van rá lehetőséged és ki is használod, akkor vehetsz többet is. Később valószínűleg drágább lesz, és senki nem tudja, hogy ez az akció meddig él. Ma még biztos, mert sógoromnak is most csináltam meg.
-
kresz2
aktív tag
Ha megkérdezhetem, működik még egyáltalán ez a gift cardos vásárlás?
-
icemad
nagyúr
válasz
BigStraw
üzenetére
Szerintem egy éves goldot vegyél legalább, és arról válts ultimatere. Minél több goldod van, annál jobban jösz ki hónapra visszaosztva. 3 év a maximum, többet nem enged.
Mondjuk 3 év gold 150 euró, 1 euró az ultimatere váltás. Vagyis 151 euróért kapsz 36 hónap ultimatet, ez 4.2 euró havonta.
Egy doboz cigi ára... Eléggé best buy dolog.
-
bulikavagyok
nagyúr
7% OFF ALL XBOX Gift CARDS - CDKEYPLUS
Use Code "7XBOX" -
Chaser
legenda
válasz
BigStraw
üzenetére
pont fordítva, vegyél 1 év goldot, aztán válts át ultimate-.re
goldnál engedd, h folyamatos számlázás legyen, így kapsz 13 hónapot, utána meg töröld az engedélyt ( :
az ultimate még ad 1 hónapot, így a jelenleg hátralevő időd + 14 hónap ultimate lesz a végeredmény
sztem ez most nem érdemes, ha kell a gp, és/vagy multizol, akkor "kötelező"
-
Siffredi
senior tag
Most ez itt a reklám helye lesz. 2 év goldot vettem musztitól, ráadásul ezt a cloud-os aktiválós fajtát. Kb. 5 perc alatt megvolt az egész, tudom ajánlani a srácot.
3 évig most nekem sem lesz gondom a golddal, game pass-szal. :) -
gduck
addikt
Sziasztok,
egy kérdés: a Forza Motorsport 6 Ultimate Edition NEM tartalmazza a két expansion (Porsche, Nascar) packot?
-
BigStraw
senior tag
Üdvözletem.
Egy kérdés. lejár a goldom. Érdemes az ultimatet 1 hónapig megvenni 300-ért? Lesz abból 12 hónapos lehetőség? Vagy vegyem meg 1 hónapig az ultimatet, aztán meg a goldot?Köszi előre is.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
,,Star Wars Battlefront - új pálya: Jabba
Star Wars Battlefront II - Expansion Pack (4 new maps, 1 new hero: Kit Fisto and 1 new villain: Asajj Ventress), New mode: Kashyyyk Assault
Star Wars: Knights of the Old Republic - Equipment store: Yavin Station"Na ezeket tűkön ülve vártam már! Mikor jönnek?
-
törölt tag
Crash Team Racing-ben lesz Grand Prix. Kb úgy kell elképzelni mint a Fortnite BattlePass.
Minden GP-ben új pàlyàk és versenyzők lesznek
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Aki Alzáról vett goldot, annak hamar megjött a kód?
Reggel fizettem kártyával, azóta semmi. Cdkeysről pár perc az egész. -
-
r.levente75
addikt
Azt jól látom, hogy az Assassin's Creed Origins Season Pass, tartalmazza a két teljes Dlc kiegészítőt és némi kis apróságot, felszerelést? Mindez csak 4716.-?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyébként ez Solo mennyire játszható?
Monotonítás nem lenne zavaró Elite Dangerous is nagy kedvenc kalóz téma meg rossz nem lehet, de nem tudom egyedül bele lehet e vágni vagy hamar elseggelnének a vizeken.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Te más gépére töltögetsz?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Erdei88
üzenetére
Nem tudod. Vagyis de. Ha kiválasztod megvásárlás után, hogy melyikre telepítse. Vétel után fel szokta dobni. De ha automatikus telepítés van megadva, azt mindig a Home gépre telepíti.
Böngészőből így megy, de asszem már a GamePass app is tudja és talán a sima mobil app is:

És egyik gép sem a sajátom, ha valaki kérdezné

-
Erdei88
veterán
Be tudom valahol állítani, hogy az én boxomra töltse le a xbox a játékokat (appon, webes felületes keresztül) és ne a Home partneremnek?
Kicsit zavarja, hogy mindent letöltök neki, amit magamnak szeretnék
-
twi452
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Annyira nem nehéz. Amint elérhető meg kell venni a hivatalos oldalról és hozzák 😄
-
Bogyi007
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
birorichard
üzenetére
Scuff eddig is volt Xbox-ra. Most jelent meg a legújabb a Prestige
Tudom nem a legolcsóbb és nehéz viszonylag hozzájutni, de nagyon megéri. -
Bogyi007
veterán
Nos sajnos Szegeden az Árkádban csak a Media Marktban volt Gold előfizetésből 3 hónapos, 576-nál és Konzolvilágnál semmi sem volt készleten így kénytelen voltam 3000 forintért azt megvenni a tervezett ezres helyett.
Hogy miért ennyi volt?! Vasárnap estig volt a Deja Vu fesztivál ahol aznap este a bulizók közé konfettiágyuból lőttek ki Árkád vásárlási utalványokat is.
Jutott hozzám is egy 5000 forintos.
Kapóra jött és Goldot vettem belőle.Beaktiválva 3+1 hónapot adott s így a Goldom most 2020. április 18-án. járna le a GamePass pedig jövő hónap 10.-ig.
Jöhet az Ultimate csomagra váltás...
-
F_Peter
őstag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Ma szerver karbantartás volt (hosszabb mint ígérték) , most már mennie kell.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bezsakoltam! :) Csak má jatszani is kéne ezekkel.
-
IntelKiller7
Topikgazda

-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi + a original Xbox játékok 990ft-ért + Star ocean & infinite Undiscovery 2990 ft-ért nálunk is kapható.
-
leslien
nagyúr
hol érdes most venni Xbox One S?
-
EmThor
addikt
Tölthető a Too Human.
-
TaRka94
senior tag
Srácok, Max payne 3 már nem lesz BC-be?
-
RudY
addikt
válasz
Nikaré
üzenetére
Érdemes itt körbejárni a témát: Ismerje meg az Xbox Live szolgáltatást!, majd szép sorban a többi ismertetőt. Különösen akkor, ha ugye eleve gyerek fiókja lesz, jobb megelőzni a tömeges vásárlást.

-
Donibrasco
tag
Srácok,akik nyomják a pubg-t nektek sem megy a játék?
Ma reggel indítanám volt egy update és ezt írja:
"Failed to get token from xbox" -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mcwolf79
üzenetére
Egyébként pedig mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Nekem 4 van, a legidősebb 8, a legkisebb 3. Nagyon kicsik, nagyon sokan vannak és nagyon sűrűn jöttek. De mindent meg lehet velük beszélni, türelemmel és kedvességgel. Én soha nem fogom megbánni. Terv szerint 8 év és saját Fireteam-el megyek mindenhova

-
Chaser
legenda
válasz
Nikaré
üzenetére
csinál egy ms fiókot, lehet gmailes cím is, nem gond, nekem is az van
aztán valszeg azzal már tudsz xbox profilt csinálni, és onnantól tudsz kódot beváltani, én is lámaként kezdtem nemrég, de azért megoldottam ,menni fog
gépet tudod regisztrálni az ms-nél, de ahhoz kell a fiók, itt le is írja mi kell a fiókhoz
app is van boxhoz, később majd ott is tudsz játékletöltést beállítani a konzolra, ha olyan állapotban van kikapcsolva a gép, akkor is telepíti, bekapcsolod a gépet majd látod beállításoknál, de úgy rémlik kérdezni is fogja milyen kikapcsolt állapotot akarsz a boxnál -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Segítsetek! ONE S gépről lenne szó.
Hol van olyan összefoglaló leírás, hogy a géphez adott redeem kódot, hogyan lehet aktiválni?
A kis srácnak csak gmail címe van, az account létrehozást ez nem akadályozza?
Nincs MS fiók.
A gép is null kilométeres, azt sem tudom, hogy kell e regisztrálni meg ilyenek...
Abszolút láma a környezet
én sem tudok többet e dolgokban. 
-
Zjunior
veterán
Szerintem az Avengers nagyon baró lett!
-
SidCorky
őstag
Elite kontrolleresektől kérdezném: a hátsó négy füles gomb minden játékban támogatott? Főleg Rocket League, PUBG és az F1 érdekelne, jó lenne olyan funkciókat rárakni, aminek mindig kéznél kell lennie, így a két hüvelykujj maradhatna az analógokon és az A/B gombokon.
Próbálom magam meggyőzni, hogy felesleges az Elite (leginkább az új), de egyre nehezebb, ha ezekben a játékokban lehet konfigolni akkor már el is engedtem, hogy megpróbáljam megállni a vásárlást.

-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt jól látom, hogy az Assassin's Creed Origins Season Pass, tartalmazza a két teljes Dlc kiegészítőt és némi kis apróságot, felszerelést? Mindez csak 4716.-?
-
törölt tag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Rosszul mondták. Leteszteltem és posztot is raktam be ide róla, de lusta vagyok telóról kikeresni.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor se hiszik el, mert biztos azért mondták, mert azt mondták nekik, hogy ezt mondják.

-
Siffredi
senior tag
-
RudY
addikt
Inside Xbox at E3 2019 reveals new details about X019, Elite controller, and more
X019 is coming to London in November -
zitrone88
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
Egy hétig még talán megy vagy kettő és szépen elfog ülni ismét a por...
@Bogyi007: Ritkán nézek hazai közvetítést sorry erről nem tudtam!

Avengers E3 trailer hol a preorder gomb? Ritkán rendelek elő de a DL2 a CP2077 és ez nagyon jónak tűnik.

-
MunezXBK
nagyúr
Nem lehetne ezt a PS-Xbox vitát máshol erőltetni?
Konkrétan leszrom, hogy mi van a másik oldalon.
Azért jövök ide, hogy a boxos dolgokról olvassak.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Miért ne gondolná?
Az MS odapörkölt a Sonynak az X-szel, ami körberöhgte a Pro-t.
Most jön a visszavágó.
-
KardosAttila
aktív tag
Tegnap a supporton megkérdeztem, hogy ultimate-hez lehet e live goldot vagy game passt beváltani,és azt mondták sajnos nem,nincs rá lehetőségem.
pedig pont erre voltam kiváncsi, arra a táblázatra ami bemutatja, hogy hány nap ultimate jár egy gold/game pass előfizetésért. Remélem marad később is az 1 hónap live/gold = 20 nap ultimate, ez így korrekt. -
RudY
addikt
válasz
üzenetére
A tuti most is az, ami már többször be lett linkelve, másolva, azaz a saját oldala:
https://www.xbox.com/hu-hu/xbox-game-pass#
Bátran meg kell nyitni a Gyakori kérdéseket.
-
h1mpi
félisten
Szerelem fel a gyerek One S Fortnite gépét és eszembe jutott, hogy kell még egy kontroller és bele akku.
Milyen akkut javasoltok most? Nekem a Venom van, de ugye ebben lesz a füles is, ami miatt nem dokkolható csak ha mindig kihúzom. Illetve van most valahol akciós kontroller?Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(jóbarátom és családja)

én sem tudok többet e dolgokban. 

IntelKiller7