Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slyder81
tag
válasz
üzenetére
Valszeg csere. Ha kicsit konyitasz hozzá, érdemes kinyitni hátha csak kondenzátor purcant ki, esetleg elvinni szakemberhez. Ha másikat veszel figyelj az mennyi ampert tud. Legalább 18A kell. Van egy haverom, ők vettek. Pár hónapig ment , aztán kifüstölt. Elhozta, megnéztem, kiégett a kondi. Csere, pár nap, kiégett megint. Akkor kezdtem nézegetni, és feltünt, hogy a cimkén 12A ír. Ekkor találtam a neten, hogy erre nagyon kell figyelni. Esetleg ,ha van elektródát ismerősöd aki tényleg ért hozzá, számítógép tápot át lehet alakítani.
-
ot93
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
mármint hogyan ugrik? megszűnik a havi megújulás és újra be kell állítani majd? vagy mit értesz alatta?

Illetve ez a cdkeys.com mennyire megbízható?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
EmThor
üzenetére
Komolyan?
Azt hittem a Slamovitz a főszereplő neve 

Hálás vagyok, habár gép nélkül csak egy helyet foglaltam
És hol lehet meghívni még másokat? Mert nekem nem mutatta a lehetőségetÁh megvan:
You do not have access to invite friends because you were invited by a friend. Please contact support if you think this is an error.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja én hívtalak meg

-
Erdei88
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem engem is beválogatnak, legyen mivel elcseszni a hétvégém

-
törölt tag
Sziasztok!
Xbox one fat tápegysége olyat produkál,hogy elindul a gép és utána leáll. Áramtalanitom a tápot 1 percig és utána jó. De sajnos pár óra eltettével ha megint be akarom kapcsolni kezdi megint elölrŐl a problémát.
Táp csere ? Lehet még kapni valahol hozzá tápot ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lesz sztori mission is benne.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem ma reggel jött Technical Test meghívó Ghost Recon-ra. Most, hogy nincs gépem

Sebaj, havernak odaadtam, úgy is be van izgulva. Remélhetőleg neki nem PvP-t kell majd tesztelnie, mint oriic-nak

-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kemény cucc!

Remélem kicsit fellendül a hazai játékostábor is. Anno toltam vele egy ingyenes hétvégét, illetve egy hónapja volt nagyon leárazva, akkor meg is vettem, de még nem kezdtem bele... jó móka!

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez jo is lenne, ha nem lenne egy szar jatek

Haverokkal jopofa kb 3 meccsig, aztan ki is fulladt. Aki meg nem latta, annak remek lehetoseg most gamepass-ban, de en speciel egy fillert nem adnek erte amugy.
Az infoert ujfent koszi!
-
Chaser
legenda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt meglesem, olyan jason pentek 13 feelinges igy hatulrol az urge
-
l.skywalker
Topikgazda
GAME PASS
Tölthető: Dead by Daylight: Special Edition
E3 2019

E3 Hub a Mixeren - minden időpont és tudnivalók a Mixer-es közvetítésekről -
-
EmThor
addikt
Void Bastards nagyon adja, rendkívül hangulatos.
Menüben a grafikai beállításnál érdemes a vsync-t 'on' állapotba kapcsolni (alapból igy van) és a skip frames opciót 0-ra rakni (alapból 3-on van gondolom a jobb teljesítmény miatt de nem akadt eddig h kikapcsoltam). Így tükörsima lesz a kép, de némi utanhuzast látni.
-
arnod_2
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek hátha.... szóval eddig Xbox one-n játszottak a gyerkőcök meg mindenki és csak csak egy profil volt létrehozva. Azt szeretném, hogy a mostani profil legyen a "fő" profil (ez lenne az enyém a vásárlások egyebek miatt) és legyen másik kettő a srácoknak. Kicsit túlzásba viszik időnként a játékot ezért ehhez a kettőhöz szeretnék időkorlátot beállítani. Az egyik profilt megcsináltam úgy néz ki, hogy működik, beállítottam az időkorlátot, megy a Live is. Viszont az eredeti (fő) profilban játszott játékokban elért eredmények (skinek, pontok stb) vagy megvásárolt kiegészítők nem érhetőek el az újonnan létrehozott (gyerkőc) profilban. Át lehet ezeket valahogy "vinni" az eredeti profilból az újba? Üdv
-
törölt tag
-
törölt tag
Ugye szó volt róla hogy van e sorozatgyilkos a RDR2-ben. Hàt azt ajànlom hogy ne kövessétek a nyomokat, mert amit a végén talàltok, nos oda még a 18-as karika is kevés lenne...
-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudom minek erőltetik ezeket a módokat, legyen conquest rush meg dm. Ezekért veszik az emberek a bf játékokat.
-
törölt tag
Van már friss GWG lista?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Persze, sok helyen lehet lopakodni (én is úgy játszottam alapvetően), de ezzel együtt előbb-utóbb mindig belekeveredett az ember egy jó kis csetepatéba; aki egyáltalán nem lopakodott, az inkább előbb.

Pont az ilyesmik miatt írtam ("néha kicsit túlzásba vitték a feka stílust"), hogy már-már groteszkbe hajlott néha a játék – de ez egyáltalán nem baj. Ez egy nagyon harsány, nagyon a jó értelemben vett "buta" játék.
A Prey más, sokkal szélesebb lehetőségeid vannak egy-egy feladat megoldására (hasonlóan a Dishonored-höz vagy a Bioshock-hoz), mivel a karakteredet tudod fejleszteni mindenféle képességekkel. Az én szívemhez az ilyen játékok közelebb állnak, de ezzel együtt a Wolfensteineket is nagyon szerettem, az első részt ki is ezreztem (a másodikkal viszont nem voltam hajlandó magam szivatni
). -
persil
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Egyikben sincs eredeti.
De koszi mindenkinek!

Utangyartottat azert nem akarok, mert ennel eleg fontos, hogy tenyleg reszponziv legyen es latatlanba nem merem egyiket sem megvenni. Masreszt a legtobb utangyartotton "puhak" a gombok, legalabbis ugy tunik kepen/videon azon meg szar irni, ha gyorsan kell par szot bedobni egy porgosebb jatekban.
-
törölt tag
Még mindig nincs GWG. Elmarad? Vagy annyira gàz hogy majd pénteken félve megmutatjàk?

-
ot93
senior tag
Üdv, onyan miatt írok, hogy adott egy xbox one konzol, amin havonta megújuló xbox live előfizetés van. Na most a kártyán, amiről mindig vonja a díjat havonta lefogyott a píz.. Megkértek, hogy menjek el és fizessem ki ideigelenesen a kártyámmal, de most nem tudok elmenni, értelemszerűen a fizetéshez szükséges kódot meg nem akarom megadni.
Van valami módja, hogy az ő fiókjukba itthonról fizessek egy havi előfizetést? -
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez volt a tavalyi E3 mixer ajándék

-
persil
nagyúr
Sracok, aki megmondja, hogy hol tudok eredeti chatpad-et venni a one-hoz, azt meghivom egy sorre.
Komolyan agyrem, hogy sehol nem aruljak. Kinabol meg nem akarok 10 dollaros masolatot, foleg nem 20-30 napig tarto postaval.
-
Redneck
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amiben Alonso is közreműködött. 👍
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem a wolfenstein 2 inkább lopakodósnak tűnt, persze voltak pörgősebb részei, de igyekeztem minél csendesebben elintézni az ellenfeleket. Nagyon tetszett, 2 dolog volt csak ami annyira nem, pl az objective marker, vagy minek nevezzem annyira apró, hogy sokszor hosszasan keresgélnem kellett, hogy merre van, illetve néha kicsit túlzásba vitték a feka stílust, legalábbis a nő, számomra irritáló volt sokszor. A prey tényleg másnak tűnik, 40 percre csak kipróbáltam eddig, de így elsőre nem tűnik rossznak az sem, kiváncsi leszek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mobil appból nem megy egyszerűbben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor inkább ne jöjjön semmi ha hasonló lesz mint az előző 2
-
l.skywalker
Topikgazda
BF5-ből kikerültek a Frontlines és Domination játékmódok [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Void Bastards-ot próbálta valaki? Simán poén a játék eddig.

-
l.skywalker
Topikgazda
GAME PASS
Tölthető az Outer Wilds
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nah, ennek kurvara ideje volt, nagyon zsir!

Az elso trailert azota is megnezem idonkent, annyira hangulatos lett

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
A legutóbbi is olyan jó lett, hogy csak foglalja a helyet az EA Access-ben

#Más:
Németországban is elindult az Xbox Gear Shop - most már lehet Forza Horizon 4-es féknyomos alsógatyát venni a kontinensen is (na, jó azt pont nem) [link]
Nekem úgy tűnik Mo-ra is szállítanak ráadásul ide is érvényes az ingyenes szállítás.
(de nem vittem végig a fizetést) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szörnyűség.

-
l.skywalker
Topikgazda
Idei E3-on (vagyi EA Play-en) nem lesz új Need for Speed játék, de még meg fog jelenni ettől függetlenül
[link] -
Chaser
legenda
válasz
l.skywalker
üzenetére
megörültem h gp-be jön, mondom akkor megnézem, hát így nem ( : wolfot is meguntam, bf1 most pihen, napok óta be se kapcsoltam a gépet - áldom az eszem h nem vettem 2x annyiért desktop pc-t, azt se kapcsolnám be :d -
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox fizikai store-ban megjelent a Dead Island 2: [link]
60$ - előzetes megjelenésnek dec 31. van megadva, szóval idén már biztosan (?) jön
Pár kép is van:

-
r.levente75
addikt
Rocket szerver megint lehalt, kénytelen vagyok játszani az Odyssey-vel.

-
bobooo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Thursday 30th holnap van
-
l.skywalker
Topikgazda
RIDE 3 - Free Pack 9, a legújabb ingyenes bővítmény tölthető
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Teljesen más a két játék, a Wolf2 egy, néhol már-már groteszkbe hajló, jó értelembe vett agyatlan lövölde, ami egészen jól hozza az oldschool FPS feelinget, a Prey pedig egy sokkal összetettebb cucc, olyasmi mint a Bioshock-ok vagy a Dishonored-ök.
Nekem mindkettő nagyon tetszett. -
NoOne1976
őstag
válasz
Steelheart2
üzenetére
De okosba letölthetőek, ugye? Vagy Kínába kell, hogy utazzak értük?
Valaki használ közületek aktív usb hubot? Vagy vajon a passzív is elég egy vinyónak és a vezeték nélküli fejhallgatónak?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Játék van rá? Az sokkal fontosabb!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Steelheart2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Perszehogy.Alap.
Ja és vezetéknélküli töltés is van. 
-
Steelheart2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bocs,most vettem észre,hogy nem ebbe a topikba akartam irni,de ez volt megnyitva.

Wesder Ez már az uj gen.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az ő Xbox-àn MIUI fut. Mi ebben a meglepő?

-
NB2
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Neked nincs is xbox-od, nem tudhatod kinek milyen rom van rajta

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ez tuti Xbox-hoz kapcsolódó dolog?

-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Másnál is jelentkezett global dev 9.5.17 en az a jelenség,hogy random bedob egy reklámot?Mindeggy mit csinálsz,vagy milyen program van megnyitva.A reklámot a vissza gombbal be lehet zárni,de zavaro.Akár tárcsázoban vagy a föoldalon is elöjön.Nem telepitettem semmi uj programot ezért furcsa.
-
l.skywalker
Topikgazda
Borderlands 2 DLC jön az E3-on? [link]
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont ezért írtam. Nagyobb (nevesebb) akciók előtte mindig ez van. De az is lehet, hogy szimplán gyenge hét lett.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy az E3-ra lesz egy kicsit nagyobb, kicsitt jobb ajánlat.
Lehet, hogy most is azért tartott eddig kitenni, mert huzogatták kifelé a címeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem a Slamovitz a főszereplő neve 

És hol lehet meghívni még másokat? Mert nekem nem mutatta a lehetőséget