Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
Ez nyilván az erősebb. Háttértár és memória teljesen más lehet.
Scarlett aódneve a nextgen CSALÁDNAK
Lockheart a gyengébb, Anaconda az erősebb

-
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
Azt hol lehet kiválasztani, hogy hova mentsen? Mert nekem rá van dugva egy 1 TB-os SSD, arra mennek a játékok. Ha rádugnám a 2 TB-os külső vinyòt akkor be lehet állítani, hogy oda csak a videòkat mentse?
Bandi0000:
Ez av gyengébb lesz nem? Az erősebb az Anaconda lesz talán. -
pzstm
titán
Pár érdekesség ami éjjelt történt:
Új Xbox App (Electron alapú, akárcsak a Microsoft Teams)
Microsoft teases next-gen Xbox 'Scarlet' ahead of its big E3 2019 show
#Xbox Scarlett dev kit :
CPU - 3.4ghz 12core Zen2
GPU - AMD "Arcturus" 14.336tflops (80CUs) + L4 1GB at 1.3TB/s
RAM - 28gb gddr6 (4gb for OS) at 672GB/s
STORAGE - 500GB SSD NVMe at 6GB/s cache + 1TB HDD
"Secret sauce"
MS IA + hardware real time ray tracingAki nem akarná elhinni (memória kevesebb lesz szerintem), annak itt egy összehasonlítás, hogy meglegyen a perspektíva:
-
-
törölt tag
Vettem egy WD Passportot hogy majd ha hazamegyek, telerakom filmekkel. Ràdugtam az X-re és enged 60p-et rögzíteni 4K-ban. Kipróbàltam és 13p 2.33GB lett. Nem rossz. Valószínüleg 3TB-t most nem töltök meg filmekkel úgyhogy tök jó hogy erre is tudom majd hasznàlni.
-
pzstm
titán
Battlefield V az EA Access-ben

-
S@c@
őstag
válasz
Ronam
üzenetére
Ezt en is tapasztaltam keszenletiben a ps halkabb volt de jatek kozben meg hangosabb. Ez sajnos ilyen marad mar erre a generaciora.
Ahogy az is h a 4k-s jatekoknal a venti bizony mind2 gep eseteben magasabb fokozaton jar. Az x halkabb de azert az is hallhato a ps4 meg plane hallhato. Talan a vizhutes majd megoldja egyszer.
-
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
napi 10x?
venti felpörgéssel tarkítva minden nap mióta megvan a gép? biztos h nem, azt is írta más, az s nem csinált ilyet nála, nálam sem, csak az x
de a teljes kikapcsolás ezt meg fogja oldaniszerk:
settingsen túl vagyunk, működött, aztán egyszer csak nem működött ( : napokban raktam fel a kodit, gondoltam talán bezavart neki, de leszedtem és nem változott a helyzetF_Peter
azt pontosan hogy? -
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
nemá' ( :
szóval...nincs bekapcsolva a gép továbbra sem, a "készenléti állapotban" van, nem pilácsol az x jel, nem ad jelet a tv-nek, de pl játékot lehet rá telepíteni, és tudja frissíteni rendszert
a probléma ott van, h sem játékot nem telepítek, sem nem frissíti a rendszert - gondolom napi 10x minden nap kicsit sok lenne -
tehát nem a bekapcsolt állapotról van szó, már más is jelezte h nála is ugyanezt csinálja, kikapcsolva random felpörög a venti, az s nem csinált ilyetés egy újabb anomália, azt vettük észre, eltűnt a fülesről a hang, ami működött kontrollerbe csatlakoztatva, most nincs hang, több restart megvolt, de semmi, fejhallgatót is teszteltem, rendben van, előszedek majd egy másik kontrollert, lehet megmakkant a kontrolleren levő jackben valami?
-
csuvicsuva
addikt
-
törölt tag
178.1GB-ot foglal a Quantum Break az X-en. ....és még a RDR2 100GB-jàn hüledeztünk.
-
Chaser
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valakit érint majd:
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen, bàr nekem silver premium van, de virtuàlissal is mennie kell.
-
Chaser
legenda
nem írtam full felpörgést, random felpörgésről van szó, amit a "full" kikapcsolás biztosan orvosol - olyankor nem tud telepíteni v frissíteni kikapcsolva, és a bekapcsolás is tovább tart, pontos nevét a két kikapcsolási módnak nem ismerem, de a fullnál nem tud felpörögni -
-
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
kíváncsi vagyok, így még nem jáccottam' soha

viszont az x random felpörgése ma már zavaró volt, ott voltam mellette, van h 30 másodperc van két felpörgés közt, van h 3 óra, no jövő héten ms support - bár sejtem, h full kikapcsolás lesz ennek a vége, bár nem értem, h ilyen bugot h nem raknak rendbe -
-
KardosAttila
aktív tag
Délelőtt végeztem a Prey-el,de semmi achievementet nem adott, igaz nem is nagyon szolgáltam rá, kb semmi opcionális feladatot nem csináltam,de azért egy 10-15 GS jól esett volna.
Amúgy nem rossz játék de nem volt kifejezetten az én világom, az utolsó egy órát már kb speedrunban teljesítettem, kb több töltőképernyőt néztem mint amennyit játszottam. -
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nem az adatmennyiség a baj, hanem az hogy nem stabil itt. Otthon Pesten fix 80mbps-t mértem Telenoron. Na meg a Strict NAT miatt csak Open NAT-os emberekkel jàtszhatnék.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Köszi. Bár úgyis bátyám fogja felügyelni, mert nagyobbik unokaöcsém még csak hat éves múlt, úgyhogy egyedül nem fogja elindítani, néha egy kis Lego, ha jól viselkedik. Bár ismerve őt, pár óra alatt simán feltöri a passkeyt, úgyhogy be kell még iktatni néhány extra védelmet, nehogy rácuppanjon az Alien Isolationre.

-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekünk 2 gép van itthon, főleg a fiaim játszanak. Én úgy csináltam, hogy az én fiókomra vettem mindent, beállítottam gép 1-et homenak, gép 2-nél meg azt, hogy bekapcsoláskor az én fiókommal lépjen be. A 2 gyereknek csináltam külön fiókot. Így mindkettő eléri az összes játékot, goldot, gamepasst, stb...
Csak annyi a macera, hogy ha a gyerekek játszanak, akkor nekik switch profile megoldással kell belépni a saját profiljukba, de ezt is csak egyszer kellett megmutatni nekik, azóta tudják.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
üzenetére
Köszi. Marha jó, mert alapból elég sötét, viszont minél erősebb fény esik rá, annál lilább. Ha nem - már amúgy is - használtan vettem volna az 500GB-osat, beneveznék én is egy ilyenre. Már csak egy Nem kell új címer felirat hiányzik róla.

Nem is írok privátot, mert többieknek is jól jöhetnek az infók.
USA store közvetlen vásárlás:
USA paypal fiók, és ahhoz hozzárendelem a revolutos virtuális kártyát?
Mobilnet:
Írtad, hogy emiatt nem tudsz multizni. Bátyáméknál még nincs kábel behúzva, de a műholdas digihez kapott havi 50GB-ot. Gondolom azzal nyugodtan multizhat? Úgyis csak hébe-hóba van ideje, néha fifáznánk maximum.
Ezt pedig elsősorban szülőktől:
Elsőre sikerült beállítani a homeot, viszont az a kérdés, hogy nála be lehet-e állítani külön gyerekfiókot úgy, hogy a homeolás megmaradjon?
Válaszokat előre is köszönöm!

-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Azta de jól néz ki.
Gratula
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs
üzenetére
Bizony. ESO-nak komoly havi díja van
-
szupermacs
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem nagyon tetszik a játék, érdekesek és izgalmasak a küldetések, emiatt is terveztem beszerezni a kiegeket, de nem így.
Sajnos észrevettem én is, hogy ez egy fizetős játék amiben előfizetés is kell és még ezen felül is fizetni kell tartalmakért. Kár érte, jónak tűnt. -
Baltazár123
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
Én az alap sztorit kitoltam benne, de elég is volt bőségesen. Már az is unalmas és repetitív volt a vége felé. Akkoriban külön is megvehettem volna a Morrowindet meg akkor jött be a Summerset is, sőt még valami akció is volt rá, de nem vettem meg, elég volt ebből a játékból.
Túlságosan repetitív. Arról nem is beszélve, hogy a plusz előfizetés és a speciális táska nélkül állandóan a helyekkel kell bűvészkedni, pedig kimaxoltam még a lovat is. Egy ideig elvan az ilyennek az ember, de aztán már unalmas nagyon, hogy tárgyakat pakolgatok innen oda, hogy legyen helyem. Annyira meg nem volt jó a játék, hogy előfizessek pluszra, inkább GP, ráadásul a GP olcsóbb is jelenleg. -
hombre[EU]
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
Úgy tűnik,hogy a Bandai Namco-nál történt egy kis incidens, mert kiszivárgott több E3-as bejelentésük is...
Elden Ring is From Software & George RR Martin's game collaboration
-
kKairosX
lelkes újonc
-
DaveHutt
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
A profil továbbra is magyar marad, ami nem jó így USA Storehoz. Újra regeltem egy USA Paypal profilt, azóta megy a vásárlás nekem is. Köszi a tippet.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Olyankor mi van ha nem adja hozzá PP fiókot USA fiókhoz? Elszáll hibával. PP is USA reg, Revolut kártyával.
MS fiókban megvan adva USA cím ami megegyezik PP fiók címével. Lehet ez baj? -
szupermacs
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Természetesen él, várlak!

(#181117) l.skywalker: Van 1000 Crown valutám amit az alap játék megvásárlásával kaptam. A Summersethez 3500 Crown kell, de a shopban ami a legjobban megéri az 3000 Crown lenne, mert nincs 2500 Crown pack. Mivel nem vagyok hajlandó fizetni olyan fizetőeszközért amire ráfizetek és nem használom fel mindet, így számomra mindkettő ugyan olyan drága. Szép lassan örökre el fogom felejteni a Bethesda játékait.
-
bmakszim
őstag
Ma lejár az egy hónapos (300Ft-os) Live Gold előfizum.
Fel fogom tudni használni a géppel kapott 14 napos kódot? -
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
ha még aktuális a gow4 coop multi, jövő hét közepétől úgy néz ki ráérek - meg akkora fut be egy hasznos hw a boxhoz, addig nem akarom ellőni az élményt
- -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs
üzenetére
És olcsóbb úgy mintha az Elsevyr-t vennéd? Gondolom igen
-
Bep
őstag
Köszönöm mindenkinek
akkor beszerzős lesz
Dirt 2.0 még ami érdekel, de az szerintem jönni fog GP-be. -
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs meg az Elsweyr, így csak Crown vásárlással tudom beszerezni. Kicsit szemétségnek tartom ezt, nem szeretek valódi pénzt költeni ingame izetőeszközre főleg nem annyiért, amennyire nincs szükségem. Mocsok cég a Bethesda, na.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs
üzenetére
Az Elsewyr tartalmazza

-
szupermacs
veterán
Elder Scrolls Onlinehoz a Summerset kieget hogyan tudom beszerezni? Megjelent az új kieg és a Summerset lekerült a storeból. Valakinek van infója ezzel kapcsolatban, hogy miért és hogyan?
Szerk.: megvan, ingame storeba került át!
-
Chaser
legenda
válasz
XboxGamePass
üzenetére
&icemad
én kérek elnézést ( :
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Van valahol most sima S 1TB-os akcióban? Kellene még egy XBOX, de a gyereknek jó lesz a sima nem kell X, de lemezes jöhet csak számitásba.
-
Bep
őstag
Hmmm... most így a GTA V-n elgondolkoztam, jó árban van.
Valakinek valami befolyásoló
vélemény róla?
Online nem érdekel, Vice City, San Andreas nagyon bejött, többször is végig vittem őket, GTA IV-t többször elkezdtem, jól megcsinálták, de valahogy nem kötött le és mindig abba maradt... illetve története mennyire érthető egy nem épp perfekt angolos számára is?
-
törölt tag
válasz
Madoc
üzenetére
Akkor maradhatunk abban, hogy Microsoft USA Store-ban közvetlenül fizetni PayPal-lal csak abban az esetben lehet, ha a PayPal fiókod amerikai címhez regisztráltad (a PayPal-ban)? Semmilyen más esetben nem, akárhogy is állítod a Microsoft-fiókod, akárhány címet viszel oda fel, és akármilyen orszára állítod, hogy hol szeretnél fizetni vele?
Csak hogy az utánunk olvasók ne olvassanak téves információkat és instrukciókat...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Jó lesz egy év múlva ea accessba.

Nekem 6 kontroller van 2 géphez.

IntelKiller7