- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kapsz egy hónap Goldot, meg addig pluszba Gamepass-t PC-re meg Xbox-ra. Nekem így adta.
-
AMD Power
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Főleg mondjuk úgy ha már van meglévő GP előfizud is pl.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ha 2020-ig van GOLD-om és beaktiválok egy ilyet akkor ezek, hogy adódnak össze?
-
törölt tag
-
Beniii06
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
300Ft-ot megér, főleg ha többet is kapok az ultimate-el.
-
RudY
addikt
válasz
Maxxy10
üzenetére
Úgy néz ki igen, bár az este tartogathat még némi meglepetést.
This is especially big news for Metro Exodus as it originally launched as an Epic Games Store exclusive, much to the disappointment and anger of, well, pretty much everyone. This will be the first time that people can play on PC through any other storefront than Epic, unless they pre-ordered the game on Steam before it was pulled. -
bigjoe666
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem a Game Pass játékok listája a probléma, az általam megvásárolt játékok listája bővült
-
Maxxy10
addikt
Metro exodus csak PC-s GP-be került be?
-
Czimby
addikt
Most van még 1év goldom meg kb 2hónap game pass.
Ha váltok ultimatre akkor 1év ultimate lesz a vége?
Nem szeretném ha neadj isten kevesebb lenne a goldom. -
Chaser
legenda
válasz
satee76
üzenetére
pedig a céges autó "korlátlan" üzemanyag használattal nagyon jó dolog, főleg ha 5-10 millás autót vágnak az ember sejhajjja' alá
ha megsérül cserélik, nincs biztosítás, nincs értékvesztés...nekem nincs, de egyik ismerősöm ilyen felállásban használ cége autót, simán vehetne magának is akár ilyen értékben, de nem vesz, én sem vennék 
-
Steelheart2
őstag
Én is váltottam ultimatre.Julius 11 ig volt gamepassom és december 10 ig goldom.Most lett 2020.2.2 ig gamepass ultimate-m.

-
bigjoe666
csendes tag
Megvettem én is az akciós Game Pass Ultimate-et, és azt látom, hogy a játékaim listája vagy 20 játékkal bővült. Volt sima Game Pass-om, de csak azokat a játékokat mutatta a Games lista, amik tényleg meg is vannak.
Bementem a Store-ba, kilistázom a játékokat, és amik újak megjelentek a játékaim között, azokra azt írja ki hogy Owned... Viszont ha megnézem a játék adatlapját, akkor azt írja hogy, Game Pass-al játszhatom vagy vegyem meg.
Találkoztatok már ilyennel?
-
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser
üzenetére
NoOne1976-nak ment volna
cdkeysen is tényleg annyi az egy éves gold, mint most alzánáltehát ha jól értem:
van most két hónap gp-m
veszek egy egy éves goldot pl
aztán megveszem a 300ft-os ultimate-ot, és lesz 2+12+1 hónap ultimate-om összesen?ha gp-t veszek és goldot nem, akkor is tudok ultimate-re váltani?
az ultimate pedig a gp+gold együttsen?
( :szerk:
tehát chipesz (#181364) -nek ment volna ami NoOne1976-nak ment volna, és amit most magamnak címeztem ((( : -
parandroid
félisten
Na, fasza, meglett nekem is. Xbox appban be tudtam váltani a 6 havi gp kódot, vettem cdkeysen 12 havi goldot (44 eur volt az eu-s), így lett a 2020/01 gp + 2021/01 goldból 2021/09 ultimate gp. Ez jó buli volt így azért.
p
-
törölt tag
Láttátok az RGB kódokat az E3 teaserekben?
-
pzstm
titán
nah Xbox-os dolgozók is most már megosztják, gondolom látták a statisztikákat, mennyien váltottak

Your Home Timeline
Brad Rossetti
@WorkWombatman
·
27m
What a time to be a gamer!! (link: https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot
verviewtab - Get all the benefits of Xbox Live Gold, plus over 100 high-quality console and PC games for one low monthly price. With games added all the time, there’s always something new to play. -
matex
aktív tag
2020.01.25-ig van Gold, és 2020.01.21-ig van Game Pass előfizetésem. Ha átváltok Ultimatre-ra, akkor csak 1 hónapot nyerek? Vagy van rá valami matek, ami alapján kiszámítható? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
useless
üzenetére
~2020 decembere vagy 2021 januárja lesz belőle az eddigi adatokat nézve.
Amíg a live goldod tart + annyi hónap, ahány gp hónapod van még hátra.
Bepnél is kijön ez.
2020.03 a gold miatt.
A GP-je mai naptól számolva 21 hónapra volt. -> 2020.03 + 12 hónap => 2021.03 + 9 hónap = 2021.12.hónap -
useless
aktív tag
2020.04.01-ig van Goldom és 2020. 01.08-ig GP-m? Ha most megveszem 300 huf-ért az 1 hónapos ultimate-et, kb. hogy fogja átkonvertálni előreláthatólag?
-
DaveHutt
őstag
8 hónap Goldom van még. Tervezek venni egy 12 hónapos Goldot, továbbá előfizetek 1 havi Gamepassra (hátha lesz 300 ft-os megint, de ha nem, akkor is jó 3 ezerért). Ha az Ultimate csomagra váltok, akkor lesz innentől 8+12+1=21 hónap Ultimate-em?
-
Bep
őstag
Live: 2020.03.16
GP: 2021.02.13ebből Ultimate: 2021.12.23.

-
Dzsuri89
őstag
Nagyon menő, alapból ezt a múltkori akciós havi 3 game passemet csapattam egy 2020 decemberig érvényes Gold-dal felkarolva, amit most az Ultimate Game Pass 300 Ft-os árával meghosszabbítottam 2021 január közepéig, így mind a két szolgáltatás kitart egy ideig.
Aki előre tervez több évre, annak érdemes venni 1-2 év Gold-ot és úgy hozzácsapni ezt az Ultimate csomagot. Ha jól láttam 36 hónapig jár ez az aranyos gesztus.
-
NoOne1976
őstag
Goldot hol lehet most legjobb áron venni?
-
pzstm
titán
Brad Rossetti
@WorkWombatman
Thank you so much to all the Xbox Insiders for flighting Game Pass Ultimate you have made today a LOT easier!

-
törölt tag
Sorry mindenkitől, én voltam balfasz.

2hónap goldot és 18hónap GamePass-t kaptam.
-
törölt tag
Kíváncsi voltam és vettem 1 havi goldot.
Beváltásnál ez a szöveg fogad:"Converting your code
Redeeming your Prepaid Xbox Live Gold 1 Month code will automatically convert to 20 days of Xbox Game Pass Ultimate and will be added to your current Xbox Game Pass Ultimate account. By redeeming this code, you agree to this conversion. All conversions are final; ratio subject to change. See xbox.com/gamepass If you choose not to redeem at this time, you can keep your code and redeem it prior to its expiration date, if any."Van continue és cancel gomb utána. Continue után még egyszer cancel / confirm.
12/18/2019-ből -> 1/8/2020 lett
-
-
RudY
addikt
"A jövőbeni kódbeváltásokra szintén konverziós arány érvényes. A konverziós arány módosulhat."
Az biztos, hogy nem vált vissza normálra, de szerintem nem engedi külön-külön hozzáadogatni, mert akkor az már nagyon brutál lenne....bár ki tudja
Az biztos, hogy az Ultimate csomag nem bontható vissza, meg kell várni míg lejár.
(#181347) jarnyz
Azt tényleg bánhatod, nem érdemes kapkodni az Ultimate váltással, aki tud akciós Live vagy GP feltöltést az nyugodtan pumpálja fel előtte, úgy tűnik megéri. -
chipesz
őstag
válasz
i@lex
üzenetére
Valóban az.
Goldom 2019. december 9-ig volt, Game Passom már lejárt.
A december 9-es lejáratú Goldból és a zéró Game Passból lett egy 2020. január 15-én lejáró Gold, meg egy január 15-én lejáró Game Pass, tehát lényegében 300 Ft-ért kaptam valamivel több mint plusz egy hónap Gold-ot, meg kb 7 hónap Game Pass-t. 😀 -
bbmt
senior tag
És mi van ha a mostani Game Pass Ultimate-em lejárata előtt veszek olcsón Goldot és beaktiválom? Visszavált normálra vagy hozzáadja az Ultimate-hez?
-
Ernesto78
aktív tag
Nah ez jó hír, hogy lehet már Ultimate-re váltani. Rendeltem 1 év Live-ot az Alzán, aztán én is átváltok.

-
i@lex
őstag
Az úgy nagyjából átjön, hogy ez mekkora ajándék az MS-től basszus?
Sosem szeretném, hogy az xbox konzolgenerációt “nyerjen”...
-
RudY
addikt
válasz
üzenetére
Store link:
Xbox Game Pass Ultimate -
Silεncε
őstag
Na, 1 hónap GP volt még hátra, 6 nap GOLD, vettem még 3 hónapot, most 12. 07-ig lett ultimate. Innen-onnan összekukázva, de ez barátok között is fél év 3 hónap áráért

-
i@lex
őstag
10 hónap live, 3 hét gamepassból lett 2020.08.01 ultimate. Ok.
-
mcwolf79
veterán
Ezeket ti hol látjátok?Én sehol sem látom az Ultimate-et a MS fiòkomban.
-
Maxxy10
addikt
Ha nyáron vagy karácsonykor lesz Ultimate akció fél év vagy éves akkor ugyan úgy hozzá adja majd a meglévőhoz?
-
pzstm
titán
mármint ebből mi az új? az, hogy Ultimate-eseknek a PC-s Pass is benne van?

amúgy állítólag aki nem sima Game Pass-al rendelkezik hanem ultimate-el, az mondjuk Gears 5 -ből is az Ultimate Edition-t töltheti le

-
Micsurin
nagyúr
Július 28 a GP vége, Live még 6 nap. Ezt a hónapot ultimatel kihúzhatom vajon? Igen fillért b*ok, a Golf nem volt betervezve még annyira se mint az XBox...

Egy linket kérhetek?Mobilról az istenért se találom az ultimatet.
Köszönöm!
Link pipa, köszi!

-
RudY
addikt
válasz
Silεncε
üzenetére
Csak most olvastam az apróbetűs részt, erről se tudtam:

Aktív Xbox Game Pass Ultimate csomagtagságoddal játszhatsz az Xbox One konzolon és a Windows 10 rendszerű PC-den. Az Ultimate csomag magában foglalja az Xbox Game Pass Console Games csomagot, az Xbox Game Pass PC Games csomagot (az Xbox Game Pass PC Games csomag nem érhető el Dél-Koreában és Törökországban), valamint az Xbox Live Gold szolgáltatást. -
tomee88
csendes tag
Arról van valakinek infója, hogy mi lesz akkor, ha aktiválni akarok egy gold kódot meglévő ultimate előfizetésre? Érdekes lenne, ha mondjuk egy 3 hónapos kódra 1,5 hónapot adna mindkettőre

-
Siffredi
senior tag
Majdnem összeadódott, nem 5, hanem 6 hónapot kaptál. Tehát 1 hónapot nyertél vele, mint oriic.
Valaki írta fentebb, hogy a lejárat után szét lehet szedni a két előfizetést, ez mennyire valós infó? Mert akkor én is megfontolnám az ultimatet, még ha nincs is igazán szükségem rá...
-
l.skywalker
Topikgazda
Így kell számolni:
Conversion ratio:
1 month gold -> 20 days Ultimate. (3:2)
3 months -> 2 months. (3:2)
12 months -> 4 months. (3:1) -
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Júli 17-ig van GP-m, akkor tudom megpróbálni beaktiválni a meglévő hathavi kódot, mert a fizetett előfizetésre a support szerint nem lehet prepaid kódot beaktiválni. Goldom január közepéig van, de lehet, hogy addig veszek hozzá még fél-egy évet, és akkor váltok ultimate-re.
Vagy vegyek most a januárig tartó Goldhoz fél-egy évet, mert az ultimate-et úgyis ahhoz igazítja, és szabaduljak meg a hathavi GP kódtól, mert úgyis a gold számít?
Melyik opció valószínű az eddigi tapasztalatok alapján?
Hm, Rudy posztja alapján is összeadódás van. Akkor csak be kéne váltani a hathavi GP-t is...
p
-
Silεncε
őstag
Olvasom ez a GP U-t de lemaradtam. Szóval ha most pl veszek 1 év goldot meg 1 hónap GP-t és átváltom GP U-t, akkor 13(+) hónap GP U-t kapok? Hol találom azt, ahol át lehet váltani ultimate-re?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyertem 1 hónapot.
(Augusztusig van így minden előfizum) -
icemad
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Szerintem decemberig lesz ultimateed minimum. Novemberig van goldod, szóval az alá nem mehet, az összevonáshoz meg kell venned 1 hónap ultimatet. (akciós áron) és így lesz december. De úgy látom a külföldi fórumokon, hogy inkább pár hónappal többet ad. Még az is lehet, hogy összeadja.
-
Beniii06
addikt
Van valamiféle pontos képlet, hogy számolja az MS az ultimate-t?
Azért kérdezem, mert nekem gold novemberig van, pass októberig, így még nem váltottam át eddig nehogy kevesebb legyen, de ha csak több lehet, akkor sok veszteni való nincs. Az másik kérdés, hogy mennyire van/lesz rá szükség, így évekre előre biztosan nem vásárolnék be, főleg úgy, hogy most is hiába van pass+gold lemezes single játékon játszom, illetve a többi saját játékra még nem is volt időm.

A pass arra lenne jó, hogy befejezzem a Halo-kat kb., a most bekerült 20 új játék egyike sem keltette fel az érdeklődésemet. Eleve csak goldot terveztem venni jóárasítva alkalmanként, mert witcher, rdr2,odyssey, hez ( és még sorolhatnám) biztosan nem fog kelleni egyik sem, így ha eltűnnének az MS szerverei(gold/pass) az sem zavarna vagy 1-2 évig biztosan(single player jobban bejön konzolon). Ilyen körülmények között valószínűleg nem érné meg nekem beváltani ultimate-re, de ha lesz valamiféle számítása a dolognak, az érdekelni fog.Aki konzol nélkül vesz bátran előre 3 évet, annak minden elismerésem!
(jó értelemben) -
Chaser
legenda
jól értem, ha veszek goldot, és van gp-m, akkor 3 hónap gold vásárlással a jelenlegi még hátralevő 2 hónap gp-m hozzáadódik a 3 havi goldhoz és 5 hónap ultimate lesz belőlük?
fáj az okos fejem ( : lehet nem pontosan dekódolom amit fentebb írtatok páranszerk:
v-man
csak a play anywhere játékokat tudod boxon és pc-n is játszani, pl forza4, gears of war 4
és csak akkor, ha digitálisan vásároltad meg, fizikai lemezesnél nem működik -
hhenry
őstag
Külön megkell vásárolni
-
v-man
őstag
Hali, egy kérdés, ha xboxra meg van vásárolva a pubg, azzal a felhasználó névvel pcn is játszható vagy oda külön meg kell vásárolni? Köszi!
És a game pass ugyanúgy érdekelne. -
Chaser
legenda
kontroller vs kontroller audio meccs
kipróbáltam a "feketével", azzal megy simán a hang, még arra gondoltam, nem-e esetleg túl gyenge már az akku és nem ad hangot - nem jelezte -, de ez sem vált be
viszont, mikor nincs csatlakoztatva a kontrollerbe fejhallgató, akkor egy áthúzott talán mikrofon jel van a bal felső sarokban a kijelzőn, csatlakoztatott fejesnél meg egy fejes+mikrofon kép, feketénél ez oké is, de ha egyikbe sincs dugva semmi, akkor is áthúzott mikrofont mutat, mint mikor a fehérbe csatlakoztatom, konklúzió:
valószínűleg meghalt a jack csati - v annak elektronikája -
megtaláltuk a kontroller frissítést, nem segített az sem - meg is lepett volna
volt új verzió belőle, mondjuk mi a fact' frissítenek egy kontrolleren?
de mindegy.. -
jövő héten felhívom az ms-t, oszt' meglássuk -
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tehat összevonta.
nekem 300 ft es nyugisat erre az evre mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

verviewtab - Get all the benefits of Xbox Live Gold, plus over 100 high-quality console and PC games for one low monthly price. With games added all the time, there’s always something new to play.

IntelKiller7