Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Nem tervezek váltani , elég amit a One S tud.
Viszont felmerült mindjárt egy kérdés is , láttam van HDMI bemenet a gépen , rádugtam a settopboxot , de semmi. Hiába mentem a OneGuide beállításra , de csak clear history és cache törlés van. Hogy tudom használni ezt a bemenetet?
-
khorvat
senior tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Közben beléptem saját fiókkal az Insider appba és ott a jelenlegi xboxot eltávolítottam, töröltem az insider fiókom is és magát az appot is. Ezzel így remélem 100%-ra nincs a gép az insiderbe más accountja alatt sem, ha jól gondolom 1 konzol csak egy felhasználó által lehet az Insiderbe bevonva.
Viszont az offline telepítés az OSU1 imagefájlból pendrive-val továbbra sem indul el ugyanúgy E101-es hiba, akkor lehet nem az Insider volt a baj eddig sem hanem a 2TB SSD-t akarja nehezen használatba venni a gép, pedig 1TB SATA3 SSD-vel másik gépen már sikerült megoldani. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Define "komolyabban játszik".
Van fent 3 játék amivel valóban játszok is per pill a maradék arra van, hogy megtöltse az 1TB-os HDD-t ha esetleg egyszer kedvem lenne velük játszani majd akkor ne kelljen letölteni őket, aztán úgyis letörlöm szinte mind mert látok valami mást amit be kellene tenni talonba hátha akarok majd vele játszani...
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Kíváncsi lennék a 6-ra is, azt olvastam, hogy egész jó a karrier mód benne. A 7-et próbáltam gamepassban, nem rossz, de kíváncsi lennék a 6-ra is (illetve tudat alatt zavar, hogy az 5 megvan, a 7 is, és a 6 kimaradt).
Szóval lehet, hogy teszek egy próbát a régi apk visszarakásával és a cdkeys-es kóddal - viszont nagyon zavaró az MS-nek ez az üzletpolitikája, hogy tolják a BC-t, viszont a régi Forzákat leszedik a store-ból (gondolom az a szempont, hogy mindenki az új résszel játszon, lehetőleg gamepass előfizetőként). -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Jaja, feleennyiért, ami ideér 3-8 hét alatt. Ha ideér egyáltalán. Én két ilyet rendeltem az Aliról kb két hónappal ezelőtt, egyet magamnak Miskolcra, egyet a haveromnak Gyöngyösre. Ő több mint egy hónapja megkapta, én soha nem fogom már. Ilyen kis összegnél szerintem nem érdemes az Alival "szarakodni". Ha ezt a webshopot megtaláltam volna az alis rendelés előtt, biztos, h tőlük veszem.
-
Busaboy
aktív tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Így van, system nyelv :D Bàrcsak ez lenne a legkisebb probléma. Mint írtam, így magyarra àllítva kicsit elveszett vagyok a menüben és fura is. Viszont pàr hónapig még az X van így hagyom, ha màr annyi évet vàrtam/vàrtunk rá. Jobban belenézegetve vannak blődségek és hanyag forditàsok a rendszerben, de ott egye meg a fene😆 Egyszer kellett beàllítani, úgyis csak jàtszok. Nagy ritkàn jàrok a "settings"-ben #jómagyarangolosan
Kivéve a network settings, mostanàban többet vagyok ott mint gameben.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Siffredi
üzenetére
Nehezebb volt, de az sem volt azért annyira nehéz. Főleg olyan alkotásoknál mint Avatar, ahol 2 perc alatt megvolt 1000G
(Én mondjuk sosem vadásztam nagyon őket, kivéve egy két játéknál. Halo-k pl. szóval respect emiatt is.
)#220563) l.skywalker
Nem tudom mit néztem akkor, TA nekem ezt mutatta. Sry.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Atyaég.
Most van 11. éve, hogy Xboxon gyűjtöm a GS-eket, és most járok 56000 körül úgy, hogy voltak időszakok, amikor rendszeresen és sokat játszottam. (Mondjuk én kevés játékkal játszom, de azokkal sokat.
)
Ez a 44 ezer egy hónap alatt felfoghatatlan nekem.
Minden elismerésem. -
mike1334
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Nekem a game pass inkább az egyre ritkább demók szerepét tölti be, csomó pénzt spróltam azzal, hogy nem vettem meg olyan játékokat, amik nem tetszettek volna. E mellett havonta egy nagyobb és egy kisebb játék lemegy, így win-win

Én is belekóstolok egy csomóba...ahogy megtetszik valami, mr szedem is le...aztán lehet 10 perc múlva törlöm
E mellé jönnek azok a játékok, amikkel tudom, hogy akarok játszani (pl.: Yakuzák).
Nekem a minőséggel sincs bajom, tényleg kapsz 100+ játékot, max havi szinten nézve ez inkább 2-3
(nekem) -
-
Beniii06
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Köszi, lusta énem most nem boldog.

----
Ezekben a Tronic akukban a végén még megbízok... Monti szerint félig vagy inkább háromnegyedig voltak konti szerint de már 10 óra Witcher 3 bennük van és nem szólt a konzol héka merül az elem.
Töltő is merítéssel akarta kezdeni szvsz mindegy volt akkor már a merítés mikéntje formázásban meg nem hiszek egy ideje még mobilok esetén se ezeket az akkukat már rég felesleges.
Egyébként friss gyártás, 2020/05. Lehet veszek még 2 csomaggal és a régi Varta szetett cserélem, 1300ft 4db 2500mAh akkuért korrekt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Siffredi
üzenetére
Igen, sokan csináltuk így...gyerekként. Amikor nem volt lehetőségünk, pénzünk stb. hogy angolul tudjuk, vagy csak szimplán lusták voltunk. Felnőttkorban nekem ez így furcsa, hogy valaki sztori alapú játékot játszik csak a gameplay élvezetéért, miközben a lényegét nem érti. De ha Ő ezt így élvezi és szereti csinálni szíve joga, tisztelem a véleményét, de attól még nekem fura marad. De nem változik semmi az irányába a részemről, csak elmondtam a véleményemet.

-
Beniii06
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
A mostanit el sem indítottam egy ideje, mert a home office alatt nem kellett streamelni a boxról, más meg onnan nem érdekelt, az "acsikat" is mobilappból/konzolról néztem. Az biztos, hogy pl. a xbox (beta) app is modern kinézetű, de rengeteg funkció hiányzik, illetve nem megfelelően működik, szóval igazad lehet.
-
vicces
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
én is gondolkozok rajta, hogy tetszik-e. egyébként esélyem sincs hozzájutni. itt germániában nincs már sehol sem. tegnap amazonon 800 euroért rakta fel pár kereskedő..
gen váltás elött jó nagy balgaság lenne váltanom. addig el leszek a fatboxxal. persze aki nem akar sx-et annak megéri.
a kontoroller meg már megvan
-
Voy15
tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Köszi Neked is.
Fú, hát ezekkel elleszek egy ideig az biztos.
Első körben talán a Thimbleweed Park-ot próbálom, ott a graf miatt is előjön a retro feeling.
De aztán megyek majd sorban szépen.
Közben rácsekkoltam a Pumpkin Adventure-re, és valóban csak a bundle-ben szerezhető be.
(Én a UK store-ban vagyok, de ott sem kapható külön)
Mégegyszer köszi mindenkinek, én teljesen leragadtam a régi klasszikusoknál és azt gondoltam, hogy mostanság nem is igazán készülnek ilyen játékok. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
"Szerk.: érdekes, hogy senki nem mondta a legnépszerűbbeket, pl. a Walking Dead szériát, illetve a Life is Strange részeket, vagy a Telltale játékokat."
Persze, mert ezek nem point-n-click játékok, az én értelmezésemben legalábbis...
A linkeden levő listát nem is értem igazán emiatt, de ez már legyen az én egyéni értelmezésbeli problémám.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
icemad
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Múltkori akcióban bevásároltam ilyenekből. Zombie Vikings nagyon állat. A másik gyöngyszem a Guns, Gore and Cannolli 1 és 2. Az utóbbi kicsit a My friend Pedro-ra hasonlít, bár lassítós effekt nincs benne. Én nagyon örülök, hogy pár euróért behúztam ezeket, remekül szórakozok velük.
-
xboxx
csendes tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Igen, sajnos a vásárlások , meg a havi ingyenesek behúzása miatt nem szerencsés két irányba vinni a dolgokat... Lehet marad a fő profil aztán lesz ami lesz.
Ha más nem akkor 3+3 havi gp azért szokott lenni néha jó áron.
Max nem ulti lesz , hanem gold+gp. Mint a régi szép időkben :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7