Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
Timyyy
üzenetére
Én is gondolkozok a FH4 kiegen, de én is sokallom az árát.
Főleg, hogy 2-3 óra alatt ki lehet pörgetni állítólag...Egy tanáccsal tudok szolgálni, a kontroller jobb felső-hátsó (LB) gombjával tudsz szűrést beállítani, ha éppen a térképen vagy. Így rá tudsz szűrni arra a típusú dologra, ami éppen érdekel.
-
Ļantos
aktív tag
Milyen játékokat lehet játszani egyszerre két kontrollerrel?
-
Czimby
addikt
Ismerősöm Pc-n a fiókjában belépve vett 3000-ért gamepasst.
Levonták, a vásárlásoknál látni is, de nem adódott hozzá a már meglévőhöz, tehát mintha nem is vett volna.Ilyenkor supporton kívül mit tehet?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Szia. Nekem is Alzás chatpadom van. Illetve tegnap kaptam és még nem nagyon néztem meg tüzetesebben. A gomb programozását merre keressem majd? A kis füzetben, amit hozzá kaptam?
-
Timyyy
őstag
Ahhoz képest, hogy eredetileg a kinect és just dance miatt vettem boxot, egész jól haladok minden mással... vettem már FM7-et, Raymant, Plants vs Zombies-t, 1 év gamepasst, ráfüggtem a FH4-re és most épp a Fortune Island dlc-n gondolkozom...
csak egy kicsit sokallom az árát.Tegnap nézegettem a menüben, és megtaláltam az egyénileg kreált versenyeket (nem tudtam h hozzáférek gold előfizu nélkül), szóval be is neveztem rögtön egy 20 körös autópályás 2 órás futamra, persze egy lassú kocsival, mert azt hittem kanyargós lesz...
szóval nagynehezen letudtam, 350K kreditet kaptam (bár a verseny neve 1milláról szólt), meg annyi xp-t, hogy 8 szintet léptem hirtelen. Ha itt van a készítő, grat az ötlethez 
Egyébként mitől függ, h mennyi ilyen egyedi készítésű versenyt látok? Ha ezt az előbbit megcsinálom újra egy másik kocsival, akkor újra kapok pénzt és xp-t?Ja és ha már versenyek... ezeket az évszakhoz kapcsolódó szériákat érdemes végigtolni? A nyári majdnem teljesen kész, de komoly kihívás a térképen a 600 ikon közül kikeresni azt a 3-at, ami ehhez kapcsolódik...

És mi az a Forzathon pontosan? Valamit már teljesítettem belőle mert a store-ban van 30 pontom, de abban a hitben voltam, hogy ez is ilyen goldos izé, de akkor mégsem? Csak azért zavarodtam össze, mert előfordult olyan is, hogy be akartam lépni egy versenybe, de kiírta, hogy az csak co-op és kell hozzá gold.
Ha nekem eleve nincs, ezeket látnom se kéne, ki lehet kapcsolni? -
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, tegnap vásárolt Xbox one s Fifa 19 játék közben lefagyott...én nem voltam otthon... mire megjöttem se kép se hang... kihúztam vártam picit... visszadugtam... elindul de kb.10mp és lekapcsol... Mi a gond?
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Tehàt a Definitive Edition nem az első rész felújítva? Gàz hogy azzal kezdtem?
-
PodMAN
senior tag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Pontosan ahogy mondod! Úgy tűnik, hogy kábellel jó, de vez.nélkül mindig disconnectel de bekapcsolva marad. Ezeket a gyári géphez adott kontikat külön kell regisztrálni MSnél?
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
En most 43 szinten vagyok. Meg nagyon az elejen.
Mi a plafon? 4-500 szint? 
-
pixta78
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen.
Sch_a: jan 3.
-
sch_a
addikt
Meddig tart a 200 Ft-os game pass akció, nem tudjátok?
-
DonThomasino
veterán
Jól tudom hogy a box hoz kapott Forza Horizon 4 letöltő kód
Windows 10 platformon is felhasználható ?
Kizárólag windows 10 en vagy máson is ?
-
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Ha DmC jatékot viszed az nem a Devil May Cry széria első része.A DmC az a jatéksorozat számozott részeitől független jaték.Se nem folytatás se nem előzmény.Az első rész az ps2-re jelent meg,majd 2012-ben xbox 360-ra az 1-2-3 részt egyben kiadták Devil May Cry HD Collection néven,ami bc játék tehát futtatható xbox one-on is.Ebben benne van az első rész is.A 4.rész 2013-ban jött ki felújítva mert eredetileg az x360-ra jelent meg régebben.Te ha a DmC-vel jatszol az kronológiailag nem az első rész,csak az idáig egyetlen,eredetileg xbox one meg ps4-re kiadott nem régebbi genre kiadottfelújított Devil May Cry játék.
-
csipesz80
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
ha egész őszinte akarok lenni akkor azt sem tudtam hogy az programozható. holnap előkeresem a papírját és megnézem
-
szimszonos
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azért lehet lassabban haladni mert már a versenyekért meg a story történetért nem adja a pontokat mivel már egyszer adott a helyezésedre,ha jobb eredményt érsz el csak azt díjazza.Ha pedig első voltál már akkor ott nincs miért versenyezni simán a gép ellen.Pvp,coop futamokon kell részt venni,vagy a játékban lévő pálya és versenyszerkesztő hasznalatával saját magad által létrehozott vagy mások versenyein kell részt venni,ott sok tapasztalat pontot meg creditet lehet szerezni,meg a napi,heti kihívások és ennyi.De ha akarja az ember soha nem ér véget így,maximum beleunsz egy idő múlva mint ahogy én is.
-
-
DaveHutt
őstag
Boldog karácsonyt a topiclakóknak!
-
csipesz80
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
w felett (zöld " és piros i)van a j felett(zöld } és piros áthúzott 0)van
qwertz kiosztású amazon.de-ről lett rendelve -
r.levente75
addikt
Akinek van Chatpad-ja, az megnézné, hogy a W feletti zöld kukac és a J feletti zöld egyvonás jelek fel vannak cserélve. Lehet hogy az angol billentyű miatt van?
Ja és a hosszú ű melyik gombon van? -
törölt tag
válasz
hefike
üzenetére
Tudomásom szerint nem lehet. Hiányzik 1-2 plugin hozzá. (kodival egyéb platformokon megoldható)
Odáig lehet menni, hogy beléptet és látod mappákban a filmlistát. A stream már nem indul el.
A hbo support azt írta ,hogy nem lesz támogatva az xo.(mármint , nem készítenek hivatalos appot) Aztán lehet egyszer csak megjelenik,ha lesz rá tömeges igény. -
parandroid
félisten
válasz
szimszonos
üzenetére
Ja, 200-nál kezdte 1-ről a szinteket - érezhetően lassabban lehet azóta szintet lépni. Amúgy ma néztem, hogy még nem vagyok 350, ma reggel mutatott 124-et a számláló (200 ugye már megvolt), utána léptem vagy 5-öt még. Autóból is ‘csak’ 338-nál tartok, de nincs nagyságrendbeli különbség.
p
-
PodMAN
senior tag
Kellemes Karácsonyt Urak!
HELP:
Mitől fagyhat egy kontroller? Frissen kibontott One X kontrollere 5-10 percenként kifagy. Elem ki-be és újra jó. Újrapárosítottam, cache clear (hosszan kikapcs) is volt, mintha standbyba menne ... mi lehet? Másik kontrollerrel hibátlan az X. -
hefike
tag
Megoldható xo-on hbo go?Kodival írtátok,hogy lehet,de hogyan,nem látom benne ezt a lehetőséget...köszi!
-
Orias
csendes tag
válasz
Ádám16
üzenetére
A CDkeys-nél most a 3 havi Gold € 10.19 Kb 3300Ft.
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok,
Többször próbáltam már Xbox-omat beregisztrálni garanciális javításhoz, de mindannyiszor csak a töltés karika pörög, eddig akárhányszor kattintottam rá a LINK-re.
Ez valami hiba, ami csak nálam lép fel, böngésző függő, vagy mi lehet a baj? Lassan lejár a garim, és nem ártana, ha javítanák a cicergő ventilátort, mielőtt fizetős buli lenne. -
törölt tag
Elkezdtem a DmC-t.
Ez valami fantasztikus. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Kodiban viszont van, nem?
-
hefike
tag
Hbo go app van xo-ra?
-
tiborv
aktív tag
Két éve használok one S-t. Úgy veszem észre hogy lassúlt. Menüben nèha beakad úgy hogy nem futnak játékok a háttérben . Az lehet hogy poros belül és tisztítani kéne? Vagy hogy a sok letoltes-torles miatt kéne egy gyári visszaállítás mint pcn a formázás?
-
tiborv
aktív tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Igen
-
norbertoth
senior tag
EA Accesben elerhető már a SW BF 2?
-
szimszonos
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Na ez jó kérdés,az is lehet game pass-nál is megengedi egyeseknek.Akkora az eltérés a 200ft-os meg a 6havi akciós game passnál is,hogy kinek mikor engedi meg mikor nem.Nekem a 14 napos free nem dobja fel pedig nem vettem igénybe csak az 1 hónap triált meg 200ft-os havi akciót.A goldot nem tudom mert ott volt 14 napos kódom a géphez kaptam, azt ellőttem utana mar nem dobta fel a store-ban a 14 napos kipróbálási lehetőséget.
-
szimszonos
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Végigtoltam 2x,kb 40-50 órát tettem bele multiplayer,singleplayerrel együtt.Nagyon tetszett és ha végigakarod vinni akkor kell majd egy haver,mert 8 misszió van single player módban.De a 9-10 misszió csak kooperatív módban elérhető,tehát kell még egy ember akivel viszed.Az nagyon buli,lehetsz sniper vagy csak egyszerű katona.Igazából 1 pályán mentek 2 útvonalon.Survival mode meg iszonyú hangulatos,magadban vagy társakkal olyan mint a GoW 4 horde mód a 2.vh-ba áthelyezve.Told végig azt is,nem bánod meg.Szinte teljesenen kimaxoltam,aranyfegyvereim vannak stb,par multis acsi hiányzik.Most gondolkodom hogy meglepem magam a 3.résszel ami 3500ft kb most akcióban,ultimate edition össz dlc tartalmazza meg az alapjátékot is.Azt még 360-on toltam végig de One-on is megnézem.A 4.rész szerintem a széria legjobb része idáig.
-
mike1334
veterán
Gondoltam bevásárolok 360-as játékokból, de még drágábbak, mint a One-os játékok
(The Bureau, Sniper Elite V2, meg pár kiegészítő...). -
törölt tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt!
Menübe lépkedés alatt pattogó menü hangot ki lehet valahol kapcsolni?
-
EmThor
addikt
Boldog Karácsonyt minden zöldvérű xboxosnak!

-
MasterMark
titán
válasz
Because
üzenetére
és SidCorky: Az csak zárolás... Nem kerül le a számládról, nem küldözgeti az MS sehova. Bankkodtól függ, hogy mikor oldják fel.
Úgy működik, hogy csinál egy próbát, hogy ha akarna akkor le tudna-e venni a kártyáról pénzt (ezzel ellenőrzik, hogy valódi-e), utána a bank zárolja az összeget, hogy ezt majd ők le fogják vonni. Viszont az MS nem vonja aztán le, így zárolásban marad az összeg. Ez meg hogy mikor oldja fel a bank, az banktól függ.
Gondolom mindenki hasraesik attól az 1 dollártól.
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
12.01 Prémium csomag I 999
12.01 Havi csomagdíj 299
12.01 Időszaki költségek 370
Én meg majdnem 2000 Ft-ot fizetek havonta, osztakkómivan?! Ezt látván szerintem most páran magukhoz nyúlnak... de ez egy ilyen játék. Egy pizzával kevesebbet eszek minden hónapban (lol, nem pizzázok, csak poén volt
). -
KardosAttila
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Én mindig a saját mentéseimet használtam, bármikor menthetsz, az automata összevissza működött,sokszor imádkoztam hogy csak most ne mentsen mer bukom az egész pályát... Snipert alig használtam mert mindig lopakodtam, amikor már elment tőle a kedvem illetve a türelmem akkor kezdtem el sniperezni, ami meg riadót eredményez.
-
icemad
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem is tetszett egy ideig, csak elakadtam a hülye automatikus mentés miatt. Valahogy úgy mentett ez a nyomorult, hogy körbevettek és persze megy a riadó is. 10x próbáltam már túljutni, de mindig lelőnek valahonnan... A második rész nekem az etalon. Az még sniperes játék volt. Ez inkább lopakodós.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Zafir78
üzenetére
Ha normál kód, és nem triál, akkor természetesen fel tudod majd használni.
Sőt, ha ki van kapcsolva az automatikus hosszabbítás, akkor lehet, hogy felajánlja majd a +1 hónapot az automatikus hosszabbítás bekapcsolásáért cserébe.
Ha rám hallgatsz, akkor megvárod, amíg lejár a mostani előfizetésed, és csak utána aktiválod a plusz havit.
@Because: azt jelenti, hogy ha van élő előfizetésed, akkor nem tudod a triált ráaktiválni, kvázi meghosszabbítani azzal.
-
AMD Power
titán
Sniper Elite 4 ma nagyon beszivott. Szenzacios egy jatek. Valaki vegig tolta mar?
-
Siffredi
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
+ DonThomasino
Game pass-ról volt szó, goldnál másképp van. Ott lehet többször is felhasználni triált, viszont azoknál más korlátozás van (havi ingyenes játékok vásárlásának korlátozása).
-
DonThomasino
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ez a goldnál is így van ?
Most vettem egy 300 ft ost, de a fiókban van még egy 14 napos. -
r.levente75
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Serpiko
addikt
Nekem is a bill, egér kombó jött be eddig, de rájöttem van élet a bill, egér kombón is túl.
A Helo 1 végére szépen belejöttem az irányításba. -
Zafir78
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem még soha nem volt konzolom, egy hónapja vettem, előtte csak Pc-m volt. Mostanra egész jól belejöttem, sőt nemhogy falhoz vágnám a kontrollert, de kezdem megkedvelni

-
AMD Power
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
En 22 ev bill+eger utan is imadom a kontrollert.

-
DonThomasino
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sztem én most ebben a síró-rívó fázisban vagyok .

-
Erdei88
veterán
Ha a GTA V-öt bundleban veszem meg, de már a GTA V megvan, akkor az továbbadható vagy így jártam?
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Én 6 évet hagytam ki a konzolosdiban, csak PC-n játszottam addig. Mikor megvettem az Xboxot (2 éve), először azt hittem sírva fakadok és visszaviszem, annyira szarul ment. Elszoktam tőle, de nagyon, a nagy nullára estem vissza.
De próbáltam türelemmel lenni és nem érdekelt a K/D arány meg a többi dolog multiban. Pár hét után a gyászos teljesítmény feljött elfogadható szintre. A többi (bőven pozitív K/D és a top 5 játékos körül végzés Battlefield-ben) már inkább hónapok kérdése volt.
Multizz sokat, single módban azzal a rengeteg rásegítéssel és kőhülye ellenségekkel nem lehet megtanulni semmit.
No.1. szabály: Ne hagyd felidegesíteni magad.
No.2. szabály: Ne hagyd felidegesíteni magad.
No.3. szabály: Ne hagyd felidegesíteni magad. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
szimszonos
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Írod hogy van 350 autód és kb ugyanazon a szinten vagy.Ez mit jelent nálad?Hogy lehet?Nekem 200 level szint elérése után újból elkezdte előlről számolni a level szinteket.Már 2x átpörgettem,a lényeg hogy max 200 level lehet a karakterünk szintje.
-
Ádám16
addikt
Boldog Karácsonyt a tagoknak!

Egy kis segítséget kérnék: honnan érdemes most live goldot venni? Lassan lejár az 1 havi 300Ft-os verzióm, és eléggé megragadott a multi világa.
-
Maxxy10
addikt
Melyik GTA V-ot éri meg venni? Főleg a multi része érdekelne
U.i.: Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
Monopoly plus 1000/1000

Boldog Haràcsonyt mindenkinek a topikban.

-
mike1334
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Egy platformerhez (pl. Dead Cells) sokkal kényelmesebb, mint az egér+bill. Plusz hátradőlhetek közben, ami nem hátrány így karácsony táján, amikor 2x annyit eszek, mint máskor

-
Medocsabi
addikt
Boldog Xboxot minden karácsonynak!!

-

-
mike1334
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Idővel megszereted...én most hazahoztam magammal a pc-hez a kontrollert, és sokkal jobb ezzel játszani

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Főleg, hogy 2-3 óra alatt ki lehet pörgetni állítólag...
).
csak egy kicsit sokallom az árát.
szóval nagynehezen letudtam, 350K kreditet kaptam (bár a verseny neve 1milláról szólt), meg annyi xp-t, hogy 8 szintet léptem hirtelen. Ha itt van a készítő, grat az ötlethez 
Ha nekem eleve nincs, ezeket látnom se kéne, ki lehet kapcsolni?

(The Bureau, Sniper Elite V2, meg pár kiegészítő...).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Helo 1 végére szépen belejöttem az irányításba.

l.skywalker
IntelKiller7