Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
icemad
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Az a vrr, amit te nézel.
Variable Refresh Rate
Native Refresh Rate
120 Hz
Variable Refresh Rate
YesHDMI Forum VRR
YesFreeSync
NoG-SYNC Compatible
Yes (NVIDIA Certified)4k VRR Maximum
60 Hz4k VRR Minimum
40 HzGondolom azért van így, mert a b9 csak a7 processzort kapott, a c9 meg a9-et.
-
icemad
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére

Rtings szerint is tud. Biztos jó típust nézel?Ezt írják:
Update 06/12/2020: The B9 is now compatible with recent NVIDIA G-SYNC graphics cards, and is officially certified as G-SYNC compatible. We updated the VRR range, as we're now able to test this accurately with our RTX 2070.
The LG B9, just like the C9, has a native 120Hz refresh rate. It only supports HDMI Forum's new HDMI-VRR format. Currently, this is only supported on new Xbox Ones, or with a recent NVIDIA graphics card. The B9 is officially supported by NVIDIA's G-SYNC compatible mode, which is enabled automatically when connected to a recent NVIDIA graphics card. -
-
parandroid
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
Majdnem belevágtam tőle a kontrollert a tévébe
. A fene se emlékezett rá, hogy ez ilyen nehéz. Nem egy könnyű esti kikapcsolódás, az biztos. Hogy a fenébe toltuk mi ezt végig gyerekként pc-n??? 
Amúgy sajnos egy 65” 4k tv-n majdhogynem élvezhetetlenül csúnya. Ráfért volna tényleg egy frissítés.
p
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ugyanaz mint a DM Beauty card. Az is ezen keresztül megy. Csak itt ahogy nézem van Aliexpress meg Ebay is. Az online vásárlást rajtuk keresztül kell indítani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Edgar2621
üzenetére
Kell csinálnod egy másodlagos brit account-ot, amihez hozzá tudod csapni a sima PayPal-odat és arra megveszed. Belépsz vele a gépre, letöltöd és bejelentkezve maradsz vele, aztán a fő fiókoddal használod. Én így csinálom és azért brit-el mert az US nem ment olyan simán 360marketplace-n. Kicsit "borsosabbak" az árak a brit szigeteken, de legalább meg tudtam venni mindent ami nálunk nem elérhető.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Érdemes, bár Én mindig évente újítom Musztii-val. Gondolkodtam a 3 éven is, de végül elvetettem, és a maradékból vettem 5 liter pálinkát,meg pár karton sört, ha már 2 hétig a telken leszek asszonnyal...
(és mivel igazán gavallér vagyok, feleségem is kapott egy üveg borocskát
) -
parandroid
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nálunk ez úgy megy, hogy a gyerek játszik, én meg nézem, miközben csinálom a saját dolgomat körülötte. Közben el szokta mesélni, hogy mi volt, amíg nem voltam ott. Így kicsit olyan, mintha én is játszanék az adott játékkal, amire időm sem lenne, meg béna is lennék benne.
p
-
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Beszéltem az EA supporttal chaten és lehet ilyet csinálni mindenféle probléma nélkül.
Tehát ha valaki 2 Xbox fiókkal szeretne egy EA fiókot használni megteheti kötöttségek nélkül. Persze annyi kötöttség azért van, hogy egyszerre nem lehet őket használni, de ez szinte minden fióknál így van (tudom van amit lehet egyszerre, de gamer fronton).
Ez mehetne akár az összefoglalóba is, segítség lehet valakinek. -
frigoo
aktív tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Bocs, én az ea accra azt asszociáltam, hogy az ea accesre gondolsz, ami ugye a home opcióval vándorol. A bankkártyás dologra megoldás lehet amit mondtak itt páran, hogy megveszed amit akarsz és törlöd a bankkártya adatokat, vagy beteszel egy feltöltős webkártyát amin akkor van pénz, amikor szükség van rá.
-
frigoo
aktív tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nálunk a helyzet a következő: homolunk egy haverral, nála egy felnőtt és egy gyerek profil. Nálam van a saját profilom, amire a tartalmakat megvásárolom, bankkártya hozzáadva. Van 2 srácom 2 gyerek profillal amin be lehet állítani, hogy mikyen besorolású játékokkal játszhatnak. Lehet tiltani is külön-külön. Van 3 kontroller, mindenkinek 1-1 beállítva a profiljához, így ha bekapcsolja, akkor belép az ő profiljába. Az én profilom be van állítva autosign-re, így minden tartalmat és előfizetést elérnek. (Náluk ez kimerül a goldban, mert a partihoz illetve a multihoz csak ez kell.)
Ha bármilyen számukra nem engedélyezett tartalmat indítanának, akkor felugrik egy engedélykérő ablak beállított jelkóddal. Itt engedélyezheted egyszer, végleg ill. tilthatod. Olyanra nem láttam opciót, hogy csak az életkoruknak megfelelő játékokat listázza. Egy esetben indíthatnak nem megfelelő tartalmat maguknak: az ő profiljukkal kijelentkeznek és csak az enyém marad bent. Eddig erre nem volt precedens, nem akarják kijátszani a rendszert. Szokták kérdezgetni, hogy ez mi, mondom nekik, hogy ez nem nekik való, ezzel el is engedik a dolgot. Az MS családbeállításaiban nagyon sokmindent testre lehet szabni, kezdve a heti riportoktól a napi lebontású gépidőkorlátozásra. Bocs a helyesírásért, mobilról vagyok, azért remélem tudtam segíteni. -
szimszonos
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Az előző rész is belekerült igaz pár hónappal később de ennek mincs jelentőssége.Attól még jó játék a PES 2020 igaz csak a demót tudtam kipróbálni.A PES 2019-et pedig nehéz szerintem überelni,nagyon eltalálták.Már PES 6 óta nem játszok Fifával,max kipróbálom de nem fogott meg egyik része se.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Be kell kapcsolni a tvn a javitott hdmi reszt (ezzel engedelyezed a portra a hdmi2.0at, HDMI jelformatum reszig kell gorgetni) minden portra, majd erdemes jatek uzemmodba rakni(hogy kikapcsolja a tv a javito procedurakat ezzel javitva a kesleltetest) es utanna picit erdemese a sajat szad ize szerint allitani a kepet. Konzolon nem kell allitani, beallitasok alatt van kijelzo teszt egy v ket helyen nem lesz pipa ha jol csinaltal mindent.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én úgy olvastam hogy általában a jogdíjakkal van gond. Főleg a játékokon belüli zenékkel. Megvásárlás (vagy digitális terjesztés esetében lízing) és előfizetéses modellben való "használat" között van valami különbség ami miatt egyes termékeket egy régióban vagy globálisan meg lehet vásárolni, de előfizetéses modellben elérni nem lehet.
-
parandroid
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én pl így utólag nagyon bánom, hogy a 2-ből nincs meg az ultimate, meg a f2f kieg (?), az 1-ből meg a rally, mostanra ezek már konkrétan beszerezhetetlenek.
Bár az is épp most tudatosult bennem, hogy a FH3-ban nekem nincs még meg a Hoonigan autócsomag, ami vagy 500 acsipont lenne, és most volt akcióban, csak abban a tudatban voltam, hogy már van ilyenem. Na nem mintha teljes áron földhöz vágna az a 7 eur, na de ha lehetett volna 2-ért venni...wesder #192445: Na, ez meg a másik. Ha most nem lesz akcióban, mindenképpen vehetem meg teljes áron, vagy soha többet nem lesz meg ez sem.
p
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nem nagy cucc, asszem eltörni se lehet könnyen, ha nem akarod teljesen szétszedni tehát csak a külső burkolatig, akkor nagyon el se tudod rontani, és multkor koppra szétszedtem kiszedtem a kis rezgő motorokat is a ravaszból, aztán meg néztem hogy miképp rakjam össze mert jó pár centivel hosszabb a vezetéke és nem emlékeztem hogy volt elvezetve, de aztán videó alapján összeállt
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Edgar2621
üzenetére
Az a baj, hogy a "szóbeszéd" szerint vannak kódkereső scriptek, amik az open topikokból azonnal szívják le és váltják be az ilyen kódokat. Ezért érdemes vagy képként berakni (habár szerintem már az sem világbéke) vagy trükkösen beírni.
De az is tény, hogy sok humanoid script is van errefelé, nem csak a read only-k, de van aki regisztráció nélkül követi a topikot, pont emiatt

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Edgar2621
üzenetére
Még hivatalosan nincs semmi. Én annyit látok, hogy a havi GP megint 300 forint, habár us store-ban azt írták, a három havi is 1$ lesz: [link]
Úgy számoltunk, hogy akkor a mai naptól indulhat a Sale, ha a GP is a mai naptól akciós, de a korábbi években mindig hétfőn indult, a húsvétvasárnap hetén az akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(és mivel igazán gavallér vagyok, feleségem is kapott egy üveg borocskát
Bár az is épp most tudatosult bennem, hogy a FH3-ban nekem nincs még meg a Hoonigan autócsomag, ami vagy 500 acsipont lenne, és most volt akcióban, csak abban a tudatban voltam, hogy már van ilyenem. Na nem mintha teljes áron földhöz vágna az a 7 eur, na de ha lehetett volna 2-ért venni...
l.skywalker
IntelKiller7