Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Jogos. Bar engem abszolut hidegen hagy, hogy mi van a one-nal es a ps4-gyel, szemelyes velemenyem, hogy azokra eleve ki sem kellett volna adni, mindenkinek jobb lenne ugy. Csak, mert abban a beszelgetesben(is) az alapgepekrol van szo. Mint mindenhol. Az x-et emlites szintjen sem latni sehol.
Erre iranyul az egesz param, hogy series-re jon a patch jovore, az alapgepekre kikupaljak valahogy, es ezzel nemitva a sirankozo tobbseg, mindenki boldog, mintha az x-en tokeletes lenne.
-
AnonymusX
őstag
Nyugodtan tessék őket csesztetni, vagy ha ilyet ígérnek és kérni a későbbi e-mailes megkeresést. Sajnos nagyon hullámzó a támogatás minősége, kitartóan kell próbálkozni (nekem is megoldódott a Gamertag csere hiba miatti szívás, bár inkább tüneti kezelés volt, mint az ok megszüntetése, de nekem ennyi kellett. A hibás rendszerük meg felőlem maradhat az, én szóltam).
-
persil
nagyúr
Ez annyira jellemzo amugy, iszonyat sokan azt hiszik, hogy a grafika a felbontasbol all, es ami magas felbontasu az mar szep is.
Holott otmillio peldat fel lehetne sorolni, amikor 720p-ben osszehasonlithatatlan egy friss jatek, mint egy regebbi akar 4k-ban... Sigh. Evvan.
Mas: ha valaki a nagy kodosztasok kozepette bedobna egy divinity original sin-t is, akkor egy honapig atvallalom nala a hazimunkat! :D Ezer eves mar, de meg mindig megfizethetetlen. :(
-
Zoleee83
addikt
Én elengedtem, meg lett mondva hogy hülye vagyok hozzá...

A Series S az RDNA2-es chipekkel jobban kezeli a RAM-ot, ott vannak a fények, Ray Trancing, modellek, árnyékok, tükröződések, technológialiag a One széria őskövület az új genhez képest. Nem mellesleg még felskálázva 1440p-ről is biztos vagyok benne, hogy szebb/jobb képet produkál az SS mint a régesrég elavult Jaguar-os One X.
De majd hétfőn belinkelem a One X vs. Series S videokat... -
bulikavagyok
nagyúr
Érdekes a helyzet, mert frame rate teszt videók alapján viszonylag stabilan hozza a 40 körüli értéket, de nekem mégis olyan érzésem van, mintha durván akadozna a kép. Pár perc játék után szó szerint rosszul lettem tőle. Soha nem tapasztaltam még hasonlót. És a FB kommentek alapján egyáltalán nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Legalábbis az egy hónappal ezelőtti frissítéssel még ez volt a helyzet. De kb egy hete jött hozzá egy újabb update, nem tudom, h azzal változott-e valami?! A kommentek alapján nem sok minden... Én már PC-n játszom vele, ezért törölve lett boxról, de lehet h újra felrakom, mert kíváncsi vagyok rá. Kár érte egyébként, mert ezt leszámítva ez a legjobb GT3-as szimulátor amivel valaha játszottam. PC-n elképesztően durva a "játék".
akva: +1. Nem túl észszerű döntés tőlük.
-
Edgar2621
őstag
-
-
NoMagix
addikt
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagy azért a nosztalgiafaktor. A Fable Anniversary sem ugyanazt az élményt adta most nekem boxon, mint anno PC-n a Fable.

Változott már a világ egy kicsit azóta játékfronton. Felújításkor például sokkal nagyobb bejárható világ, mellékküldetések stb. kellenének azért bele szerintem.
-
Farkassacred
őstag
Nálam a haverom kisöccse telepítette a Fortnite-ot és be is jelentkezett boxon ügyesen. Persze nem is lett volna vele baj, ha valahogy kilehetett volna szedni a rendszerbő.. Ha jól rémlik némi tiltással sikerül csendben tartani a mocskot. Ezt játékot még álmomban se akarom látni..
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
szimszonos
őstag
Akkor megnyugodtam.Nem tudom a szemnek mekkora különbséget jelent a 30vs60fps mert van aki azt mondja a stabil 30fps konzolon már jó,folyamatosnak látja az ember.Most a FM 6-al játszok jóideje,de tényleg nem akad sehol.Örülök hogy S-ből kitudták ezt hozni.Azt viszont észrevettem hogy sok játéknál mint pl a Metro Exodus,játék közben nekem a környezeti textúrák kicsit lassan töltenek be,vagy laggol pár játék.Gondolom X-en nincs ilyen gond,ezért gondolkodom az X-en még full hd tévé esetén is,de így a nextgen árnyékában már sajnálok rá kiadni pénzt.Csak 2x annyiba kerül mint az S.
-
Dreimus
senior tag
-
törölt tag
Még 12 órán át tart a Forza 6 complete add-ons collection 1395 forintos akció, csak a porsche kieg miatt megéri az árát, és adnak mellé még bőven tartalmat és autókat és vip-t.
Ezúton köszönöm az infót a linkelőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- World of Warships
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Sony PlayStation 5 Slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7