Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Crackdown 3 jó játék?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. 8-9éves gyereknek inkább melyik játékot javasolnátok a kettő közül. A jobb élvezhetőbb viccesebb érdekelne. Ha más ajánlat van azt is elfogadom:
Sonic Forces Bonus Edition
Rayman Legends ez használtan -
Siffredi
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ne haragudj, de nem ezt írtad.
Abban az esetben, ha csak 1 havi trialod van, akkor könnyű a döntés. Vedd meg az akciós 200Ft-os game pass-t, mivel azután is tudod majd aktiválni az 1 havi trialt. Ha szerencséd van, és felajánlja az automatikus hosszabbítás bekapcsolását, akkor kapsz még +1 hónapot.
-
Siffredi
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
A nagyobb gond az, hogy kevered a szezont a ... A game pass és a gold nem ugyanaz, két különböző szolgáltatás, egyszerre is aktiválhatóak egymás mellett.
Game pass-ból létezik a 14 napos triál, amit csak egyszerűen aktiválni lehet, van belőle 1 hónapos triál kód, illetve van alkalmankénti 200Ft (400Ft), illetve a mostani fél éves akciós előfizetés is.
A gold más tészta, abból rengeteg verzió van, és másra való, mint a game pass. Eredetileg én úgy válaszoltam neked, hogy azt hittem, az összes rendelkezésedre álló dolog game pass...
Szerk.: természetesen kifelejtettem a game pass fél-, illetve egy éves előfizetési lehetőségét, meg még ki tudja mit...

-
Vagany
őstag
Az 576-nál megszűnt az adventi naptár? https://576kb.hu/adventi-naptar
Napok óta csak az egér meg egérpad van.A KV-nál ma a FarCry5 van 11.500Ft-ért, ez jó ár?
https://www.konzolvilag.hu/adventi-naptar
Úgy látom meggondolták magukat, vagy túl sokan vitték a FC5-t, mert már a Ni No Kuni II PC van a FC5 meg 15e. lett. -
DonThomasino
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Valaki mondta itt hogy január 3.-ig tart.
Én 30 napos game pass t kaptam a 14 napos a gold. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudom meddig tart a 200Ft-os GP akció. Gondolom év végéig. Ha beleférsz a 14 nap után akkor aktiváld most a 14 napos trialt(amit kaptál) majd utána vedd meg 200Ft-ért a 30 napost.
De igazából teljesen mindegy. Ha van kedved utána +1 accounttal szórakozni akkor akár most is megveheted atán majd január közepén létrehozol 1 accot és beváltod oda a kapott GP-t. -
DonThomasino
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt nem bírtam követni.
Akkor most vegyek egy 200 ast majd ha lejár egy új accountra
azt amit a géphez kaptam ? -
Timyyy
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nehogy!

Amit a boxhoz kaptál kártyán gamepass kódot, először azt aktiváld, mert az csak szűz accountra mehet, és utána vegyél 200 ft-ost.
Különben rácseszel, mint én is, éjszakás műszak után nem volt annyi agyam, hogy ezt átgondoljam, és előbb vettem a 200-ast, a kártyás meg így ugrott. -
r3ccardo
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
-
szimszonos
őstag
Ha valaki tudna egy linket dobni,hogy melyik PES 2019 van benne a GamePass-ban mert nekem a standard,alapváltozat mind pénzért van
Egyikhez sincs odaírva hogy GamePass előfizetéssel ingyenes.Pedig van előfizum de még a listában sincs benne,meg a Madrunner se. -
hdpeti
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni..500gb-os gèpet szeretnèk bővíteni!Mi a legegyszerűbb módja? Külső hdd is megfelelő lehet? -
r3ccardo
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rühellek driftelni, nem kell. -
r3ccardo
tag
FH4 új kieg több mint 5k... Van benne annyi tartalom hogy megéri?
-
DonThomasino
veterán
-
istvankeresz
aktív tag
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Egy szemzaciosan jo jatek amugy. De ezt aki kitalalta egy idiota volt.
istvankeresz Ahh ne is mond. Pedig amugy nem egy rossz jatek.
-
lasse001
őstag
Pár napja vettem vettem 200 ftos Game Passt. Azóta probálok venni 6 honapos akcióst. Mindent kiprobáltam amit írtak a fórumon. De nem ment. De ma 3_4 nap próbálkozás után sikerült 6 honapot vennem 7500 ért. Ma hajnalban megprobáltam mobilon és ott volt.
-
Bep
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Pes19 meddig lesz most GP-ben, van róla hír? Nem akarok úgy járni, mint 18-nál, hogy 2hónapig van bent.

-
chipesz
őstag
válasz
eM'82
üzenetére
Január 3-ig tart a 200 Ft-os GamePass akció. Ha most beváltja a havi trialt, akkor az addig még nem fog lejárni. És a trialt nem lehet meghosszabbítani, de azt meg lehet csinálni hogy vesz január 3-án egy 200-asat, csak akkor ugyebár elvész kb 11 nap GamePass, ami a trial része volt.
-
NoOne1976
őstag
Ha a gépre felveszek egy új accountot, amire megveszem a 200Ftos GP-t, akkor a gépen lévő alapprofil is eléri a GP-s dolgokat?
Mintha itt korábban azt olvasram volna, hogy igen, csak mindkét profilnak be kell jelentkeznie a gépre párhuzamosan. -
eM'82
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem Game Passnal nem ment ez a sorrend sajnos. Előbb a géphez kapottat kell beaktivalni. A 200 HuF utána sztem még igénybe vehető.
-
Siffredi
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ebben a sorrendben nem lehet, mert a 14 napos és amit a boxhoz kaptál 1 havi is triál. Triált csak egyszer tudsz felhasználni.
Ha rám hallgatsz, akkor a 200Ft-os után felhasználod az 1 havit, ha szerencséd van, kapsz még rá +1 hónapot, ha bekapcsolod az automatikus hosszabbítást. Amit utána rögtön ki is kapcsolsz.

De ha teljesen ki akarod maxolni a dolgot, akkor a 200Ft-os gold lejárta után aktiválod a 14 napos triált, majd ha annak is vége, akkor csinálsz egy új profilt, amire beaktivàlod a boxhoz kapott 1 havit, amit lehome-olsz a gépre.

-
eM'82
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Ma reggel próbáltam a PES19-et. Elindult végre.
Tegnapelőtt este kezdtem el letölteni (meglepetésemre már akkor kidobta a Game Pass között), de az mintha lemezt kért volna. Valamit eltoltak.
Szóval ma már működőképes a PES
.Az igazat megvallva kicsit bekavartak ezzel a PES19 Lite editionnel. Lehet ezt kapjuk mi is GamePassban?
-
szimszonos
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Tegnapra ígérték hivatalosan hogy a PES 2019 meg a Mudrunner Game Pass lesz.Még ma sincs benne nálam sajnos.
-
DonThomasino
veterán
Most csináltam új fiókot.
Lehet úgy hogy 14 nap pass ingyen.
Ezután veszek harminc napot 1$ ért.
Majd folytatom azzal amit a boxhoz adnak 30 napot? -
Bishi
tag
US Storeban a 3 havi Live Gold 10 dollár még 5 napig
-
Baltazár123
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én az FH3-t tolom, de ezek szerint maradt ez a #&@# rendszer. Tényleg, hogy miért nem lehet az aukció után automatikusan a creditet hozzáadni meg az eladatlan autót vissza a garázsba. Ráadásul ha lenne egy funckió ott, hogy az aukció megismétlése, de nincs. Vissza kell tenni a garázsba és majd onnan lehet megint hirdetni.
Azt megértem, hogy maximum 1 napig engedi hirdetni, mert lépjek be másnap is, de elég merev ez a mostani rendszer, igazad van teljesen. Talán majd a FH5 ben
-
bulikavagyok
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ami nekem nem tetszik a Forzaban ez az árveréses autó eladás. Körülményes nagyon. Mi kelt el mi nem ,visszavonás az aukcióról....

-
bilon73
aktív tag
válasz
PappZ75
üzenetére
ez macera.

két dolog, stream vagy video?
a stream az egyszerű, a mixer, vagy a twitch is jó. Mondjuk a mixerre, ha nincs 16 vagy 18 éves, akkor nem lehet streamelni. twitch-re igen. Egyszerű, bedugod a kamerát az xboxba, elindítod a játékot, elindítod a streamet és kész. (azt hiszem twitch-nél csak azok tudnak kamerát használni, akik insider tagok, és tudják használni a bétát, a sima twitch csak kinectet tud streamelni, így ott csak hang/mic van, meg játék.)
a video sem olyan bonyi. (van egy csomó videó róla a youtube-on)
Egy win10-es gépen el kell indítani az xbox appot. ott át lehet streamelni az xbox-ot a pc-re.
Innen két dolog van
ha jól emlékszem, akkor win+g billenytűkombó és mehet a felvétel. Utána meg valami vágó progival adobe premiere, sony vegas...akármi...lehet megvágni a videót, majd feltölteni ahova gondoljátok. (innen is lehet streamelni, de csak akkor ha a gyerek már nem gyerek
)a másik kicsit bonyolultabb az OSB és társai.
Ingyen le lehet tölteni. De ezt már macerás röviden leírni, Erre is van egy csomó youtube videó. Ez is streamelésre és felvételre is okés. Itt jóval több a beállítási lehetőség, vannak layout-ok...a youtuberek ezeket használják.Nálunk is nyaggat a gyerek, de ő inkább csak streamel. aztán mikor valaki beír chatre, akkor megijed és kikapcsolja

-
slyder81
tag
Szerintetek mikorra kkénne hogy megjöjön a csere kontrollerem a microsof szervizből? November 29 én kaptam a mailt hogy megkapták a beküldött csomagot. Jelentkeznek ha átnézték a kontrollert. Na azóta semmi. Ha a profilomban megnézem a szervizrendelés állapotát, azt irja h kiküldték, de még nem érkezett meg hozzám. Beszéltem a szuportal cseten, de valószinüleg amcsi volt, ő is csak annyit tudott mondani, amit a profilomban látok.
Mikor kéne elkezdenem nyomozni utánna, vagy eggyáltalán kivel kéne felvennem a kapcsolatot? -
Bishi
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
1 hónapja vettem kb. a PS4 Prot, 1 hétig volt bekapcsolva. Azóta majdnem napi szinten Game Passozok Xbox One FAT-tal

-
AMD Power
titán
Huh ez a Darksiders idegölő egy játék. Most toltam vele egy 2 órát ,zengett a lakás a káromkodástól meg a csapkodástól.

-
PappZ75
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért annyira csak nem off topik, de ha nincs igazán kommented ez sem jobb mint az enyém szerintem....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
PappZ75
üzenetére
Talán az OFF topikba írd az ilyeneket. Vagy guglizz.
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Enyhén OFF topik, de nem tudtam hova írjam.
A kisfiam bele szeretne vágni a mostanában egyre felkapottabb játékbemutató videó készítésbe.
Tehát ami pl Youtube-on is számos látható. Fut a játék, és a játékos képe és hangja valamelyik jellemzően alsó sarokban ott van. Ahogy tudom nagyjából online streamelik össze az XBOX játék képét PC-n az erre kötött kamerával és a játékos mögött kék/zöld háttér van, hogy az őt felvevő kamera háttere ne látszódjon, csak a játékos.Lényeg hol tudok elindulni a témában? Hogy mi kell hozzá (gondolom XBOX játékok esetén a videó összevágását már a PC csinálja valami HDMI bemenetről rögzítő kártyával és arra keverik rá a jellemzően a webkamera képét, de még ittis jó lenne tudni, milyen hardver és szoftver kell hozzá. És persze kezelni is tudni kellene
.A régebbi XBOX360-as játékokról is csinálna, illetve ONE-os játékokról is.
Relatíve kisfiú, de nagyon megtetszett neki ez, ha tudok, segítenék benne neki. Tehát aki jártas a témában esetleg privátban is megkereshetne, köszönettel vennék minden segítséget. Esetleg hogy csináld jellegű tanító videókat (nem baj ha magyar nyelven)
a fiam miatt).Vagy ha ennek van cél topikja és adtok rá linket azt is köszönöm. -
Bep
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem ilyen volt. 3d csempe szerű volt elég sivár szinekkel. Így elég pöpec lett.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
#nincsenrajatek
-
Bird
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
golfvariant
üzenetére
Kb ingyen van a konzol szoval elegge best buy.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ilyet nem lehet szerintem, mindenképpen menti a kártya adatait. Törölni viszont lehet - ha jól tudom.
Szerk.: Te kérdezted úgy, h új fiók létrehozásakor hozzá kell-e adni..?!
-
Bird
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
Látom olvasol más topikot is....

A Link helyesen: 55" Philips 55PUS8503+ XO X FH4-FM7 bundle
-
golfvariant
aktív tag
-
DonThomasino
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem félre értettük egymást.
Csináltam egy acc ot, de nem akarom tárolni benne a kártya adatokat.
Ha szükséges beírom a vásárláskor , már ha lehet ilyet... -
NoMagix
addikt
Milyen poén, pont ma reggel beszéltük a fiammal, milyen jó lenne egy új kiegészítő az FH4-hez, erre most megérkezett!

Jól indul(t) a reggelem!! -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudom, h most mi a helyzet, de pont egy éve csináltam haveromnak egy accountot és nem adtam meg bankkártya adatokat. Ez biztos, mert akkor még nem is volt neki.
A MS magyar oldalán csinálod? -
DonThomasino
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor lehet hogy nem jó helyen vagyok.
Nincs valami step by step összefoglaló az első elinduláshoz?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Szerintem csak vásárláskor kell. Persze már "0 forintos" vásárlásnál is kérni fogja.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Nekem is kimaradtak a nehezen elérhetőek, aztán egyszer unalmamban nekiálltam, és kiderült, hogy nem is olyan nehezek azok....
-
DonThomasino
veterán
Új fiók létrehozásánál a bankártya adatokat fix en hozzá kell adni?
Nem elég vásárláskor? -
szimszonos
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hiába van meg az összes tábla,felidegesített mert van olyan,ami lehetetlen helyen van,és rohadt nehéz összetörni.Volt amelyikkel 10-15 percet szarakodtam.Pár db kimaradt kb 4-5,lehet még ezért előveszem.
-
szimszonos
őstag
-
3L1T3
addikt
The ouroboros is an ancient symbol depicting a snake eating its own tail. The symbol is said to have a meaning of infinity.
This is from the Wikipedia page on the ouroboros symbol:
It is a common belief among indigenous people of the tropical lowlands of South America that waters at the edge of the world-disc are encircled by a snake, often an anaconda, biting its own tail.Perhaps, the anaconda code name is a hint that the next Xbox will be called "Xbox Infinity"?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
álllllat! Baromira feldobták ezek a színek
10 millió kredit? Szép
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Legalább két hónapja nem indítottam el, de úgy emlékszem, h akkor kb ugyanilyen volt.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére

-
bulikavagyok
nagyúr
Változtattak a menün?
Az érdekes... hibátlan volt eddig is.Ha már Forza, berakok ide is pár képet az új FH4 kiegészítőről:

Ilyet sem láttunk még Forzában
Az új kedvencem. Jobban vártam mint a szigetet.
Amúgy jó kieg. lett ez is - persze biztos voltam benne, h így lesz. A hangulat hibátlan, szerencsére sokkal több aszfalt út van mint vártam, egyedül a táj nem jön be annyira, sok helyen elég kopár.
-
Bep
őstag
FM7 decemberi patch után a menü nagyon fainos lett
szép színes -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Kinek mi. Így nagyobb fun volt az utolsó 1-2 nem megtalált tábla után keresgélni.

-
szimszonos
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nincs macbookom,és nem hiszen hogy olcsóbb lenne mint 800ft 😀.Nekem ez volt a legegyszerűbb,aztán cső 😂.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Macbookon megnyitottam a TV mellé raktam aztán cső.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A store-ban csak megvenni lehetett a ready to installba se semmi. Ledöbbentem. Előfizetett ő is, csak így lett gamepassos játéka.

Én is több mint egy hónapja vettem a Pro-t, három hétig ment, de több mint egy hete már be sem kapcsoltam. Pedig van még ott is bőven befejezni valóm, de inkább itt tolom a "sz@r multiplatform címeket". A héten főleg a BF V és a JC4 ment.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

álllllat! Baromira feldobták ezek a színek
Az érdekes... hibátlan volt eddig is.
l.skywalker