Hirdetés
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Én tegnap este értem a végére. Látvány és hangügyileg valóban ott van a csúcson, viszont nekem a harccal voltak néha gondok, pedig könnyű fokozaton nyomtam. A végefelé az egyik jelenetnél, amikor kb. 20 ellenségen kell átverekedni magad odaadtam az egyik fiamnak a controller-t, hogy nyomja le ezt a részt, mert agybajt kapok, hogy többszöri próbálkozásra sem tudtam megcsinálni. ;-) Mondjuk a legvégén úgy belejöttem a harcba, hogy csak úgy aprítottam az ellent. Puzzle-nél talán 2x kellett segítség, akkor net-en kerestem leírást hozzá.
-
szimszonos
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Minden elismerésem a tiéd,hogy 1 nap alatt kivitted.Nekem 1 óra hossza alatt 200 lett a vérnyomásom.
-
smokiii1
aktív tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Annyira nem nehéz pedig. Nekem csak 2 résznél kellett youtube-on utána néznem hogy mit is kellene csimálni, vagyis azt tudtam mit kellene csinálni csak azt nem pontosan hogyan.
-
szimszonos
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Maga műfajában biztos a legjobbak között van,de így ünnepek tájékán már nem akartam belerondítani a család nyugalmába,mert hogy a controllert belevágtam majdnem a tévébe az is biztos.Inkább gyorsan letöröltem,hogy ne is kísértsen hogy elővegyem megint,mert akkor rossz vége lehet,annyit meg nem ér az egész ☺.Inkább PES 2019-el elszórakozunk a gyerekkel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
1 nap alatt végigvittem. Pedig nem igazán szeretek single játékokkal játszani, és az ilyen darkos, puzzle játokokat sem szeretem. Viszont ez nagyon megfogott.
-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Én biztos vegigviszem majd egyszer, mert sokan dícsérik...

-
szimszonos
őstag
Hellblade játékot félterektam,beidegesített a 2. pálya rögtön a puzzle feladataival.Nemrég fejeztem be a Battlefield 4 kampányát,hát azután ez a játék elég idegőrlő volt.Hang és képivilág nagyon ott van,de a stílusa nem az én világom.Igaz én a Tomb Raider szériát se szeretem,pláne a régebbieket amikben még több a puzzle feladat.Egyszerűen felb@ssza az agyamat az ilyen játék ☺.Az biztos hogy ez nem nekem,Far Cry,Battlefield,CoD játékokon felnőtt emberkének való.Kell azért idegrendszer,türelem hozzá az biztos.
-
tonnni1
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
A Far Cry 5 nél azt írja, 2 %-nál tartok. 11 óra játék alatt. Ezt pontosan hogy számolja? Minden megszerezhető eszköz benne van vagy csak maga a küldetések?
-
StLui
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi! Oriic neked is. Akkor jól emlékeztem, hogy így jártam akkor is!
Pont akkor dobta be valaki amikor már megvettem az X-et, de még lemondhattam volna, de TV-t 65-öst szeretnék. -
tonnni1
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Köszönöm
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Androidos xbox alkalmazáson hol tudom megnézni, hogy egy adott játékban hány %-nál tartok? Egyszer kiírta azóta sem találom sehol.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok most kédzülök venni egy S-t. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnék rákötni egy Jack csatlakozós hangfalat? Sajnos a tv-n nincs audio jack kimenet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AxBattler
üzenetére
Hozzászólások szerint működni fog.
szerk: SSD általános ajánlatnak ment inkább, bocsi hogy neked ment a válasz.

-
AxBattler
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam, de nem mindegy, hogy mi van itthon...

(#166775) hhenry
Annyira nem tűnsz biztosnak a dolgodban.
(#166778) hhenry
Igen, ezt a drive-ot pl. X1-hez ajánlják, illetve itt is azt írják, hogy elvileg néhány 240GB-os drive-al is működik a dolog... szóval sima liba.
(#166779) oriic
Ezt nem láttam, de köszi!
-
AxBattler
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy a 250GB-os SSD-k beleesnek a 256GB-os kategóriába, ha külső meghajtóról van szó?
A gyártók elég sokat kevernek ezzel...240-250-256GB...
-
hhenry
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
IntelKiller7
Topikgazda
(#166727) Czimby
Jó ötletek amiket írtatok. Ha esetleg ti jobban vágjátok az lyen játékokat akkor PM-ben várom őket, aztán összeírjuk.

-
Szabi®
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Az egyik haverom megjelenés óta Fat-et használ,soha nem volt vele gondja,meglepödtem hogy milyen jól viszi az ac odessey-t és a red dead-et,ahhoz képest hogy hogy lehúzzák a ps-esek,,,Na meg ha 2013-tól 2016 ig megfelelt sok embernek még megéri kis pénzért,sztem sokan használnak itt is még ilyet.
-
-
Keksz
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
mikor beváltanád akkor zárójelben kiírja az országot és ha nem jó oda, akkor nem engedi beváltani (elutasítja - legalábbis a USD gift carddal ez szokott lenni nálam, ha nem állítom át a weboldalt angol/USA-ra)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Szajo
üzenetére
Lehet kapni már 140-ért is, ha akció van. Vagy vegyél használtan. 110-120-ért már van, akár játékkal is. És még 1 évig garisak legalább.
Én FHD TV-vel használom az X-et megjelenés óta, és ezerszer jobb mint a régi FAT. Annyival stabilabban tartja az FPS-t már ezért megéri. Főleg mivel írtad, hogy PC-ről jöttél.Anno PC-n nekem is fontos volt. Ha nem futott 60FPS-el a játék már kitört a háború.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Textúrák is nagyobb felbontásúak. És, ha esetleg később úgy adódna, hogy veszel 1 jobb TV-t vagy 1 jó monitort akkor is megéri az X. Én is gondolkozom 1 Freesync-es, HDR10-es monitoron. -
AndrewTdi
addikt
Köszi a válaszokat.
Speciel a Fifa 19ről lenne szó. -
Szajo
őstag
Üdv.
Tudtok annyiban segíteni, hogy ha nem akarok 4k-ban játszani csak FullHD-ban akkor is érdemesebb a One X-et venni?
Mennyivel jobb a grafika One X-en az új játékoknál? -
Siffredi
senior tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Az ártól függ. Az olcsóbb játékoknál a postaköltség annyit dob az áron, hogy nem szoktam bajlódni a lemezes játékokkal. Illetve az sem mindegy, hogy van-e home társad, vagy hogy később szeretnél-e.
Én általában olyan játékokat veszek meg lemezesen, aminek nincs online része, illetve nem érdekli a home társamat.
-
mike1334
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Attól is függ, hogy mennyibe kerül, illetve hogy meg akarod-e tartani. Ha pár ezer forint, akkor szvsz felesleges a lemez eladásával bajlódni, illetve, ha meg akarod tartani, akkor megint csak digitális. Szóval, ha drágább és el akarod adni, akkor lemezes, minden más esetben digitális.
-
DaveHutt
őstag
No, elkezdődött a szabadság, 200 hufos GamePass beaktiválva, Hellblade letöltése indul. Kíváncsi leszek milyen.
-
Madoc
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
És gondolod amit ajánl valaki azt más gondolkodás nélkül megveszi? Amit a gyerekek szeretnek én azt ajánlom.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha egy játék ugyanannyiba kerül lemezen mint mondjuk golddal és live kedvezménnyel, Ti melyiket vennétek?
-
hhenry
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem a Legók amik nagyon jó gyerek játékok

-
Baltazár123
őstag
válasz
Madoc
üzenetére
Na igen, de ki dönti el, hogy mi a sz.r? Ismerősöm azt mondta a commander cherry-re, hogy egy kutyasz.r, csak azért vettem meg mert gyakorlatilag utánam dobták egy akcióban annyira olcsó volt és hetekig az volt a sláger játék nálunk.
Mást mondok, isermősöm nem engedi a minecraft-al játszani a gyerekeit, mert állatokat (meg egyebeket) kell benne ölni és nem. Mások meg azt mondják, hogy de jó, térbeli lego és milyen jó gyerekjáték.
Nem egy könnyű téma ez. Főleg gyerekek esetében, hogy mi a jó és mi a sz.r gyerek program. Legjobb ha a szülő veszi a fáradtságot és utána néz és eldönti ő maga. -
tiborv
aktív tag
Play anywhere játéknál az miért van hogy pcn való inditasnal nem tud belépni a profilba és így nem is indul? Konkrétan a hello neighbor lenne és azt írja próbáljam később szerveroldali hiba lehet de az meg mindenre zöld pipás
-
Madoc
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az ötlet nem az volt hogy soroljuk fel a gyerekátékokat hanem mit ajánlunk. Gyerekjátékok között is van rengeteg szar amire a kölkök rá se néznek.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Czimby
üzenetére
Az ötlet jó, de amikor szinte naponta-hetente jönnek ki programok, akkor egy listát folyamatosan karban kellene tartani, amit ha bevállal a TG jó, de egy idő után lehet, hogy már nem lesz őszinte a smile-ja
amikor a századik kérés jön, hogy ezt vagy azt a progit még csapja hozzá a listához vagy vegye le, mert sz.r a játék.
A harmadik ponthoz:
Sajnos PEGI-re tudtommal nem lehet szűrni a listát, de az MS vagy az xbox oldalon lehet szűrni a játékokat kategória alapján "Családi és gyerek" meg "Oktató". Ráadásul ott az éppen futó akciókra is le lehet szűrni, ami nem hátrány, ha valaki akciós játékokra vadászik. -
NB2
aktív tag
Konkrétan én azért vettem meg a witcher3-at, mert magyar volt!
-
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Vagy levasarlod olyan régióban, ahol euro a pénznem.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Németre fogja adni tudtommal.
-
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem, de màr nem is elérhető
-
Dreimus
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mivel magyar régióban HUF a fizető eszköz így triviális, hogy nem. € esetén is kötve van elvileg a kibocsájtó országhoz, tehát csak német címre lehet elhasználni.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Valaki légysz help:
Ha be akarom váltani a €10, azt Magyar régióban is el fogom tudni költeni?
Vagy mielőtt beváltom, át kellene állítani a régiót Németre? -
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
40-ért refurbished láttam joy-al együtt. Itthon 50-től vannak az első szériás verziók. 10-ért lett volna a melegedős, végül információ hiányában hagytam.
-
szimszonos
őstag
Az már komoly mert ahhoz már a visszatekerést is ki kell kapcsolni.Egy hiba és annak hiányában már nem valószínű hogy nyerni fogsz ha a drivatar erősséged is nehezebb fokozatokon van.Én azt bekapcsolva hagytam,csak hosszabb versenyeken kapcsoltam ki mert ott még egy-két hiba belefér de a rövid sprinteknél már nem.
-
StLui
veterán
válasz
RicsiSuly
üzenetére
Gyártástól adnak két évet plusz pár hetet, esetleg 1-2 hónapot pluszban a raktárban állást rákalkuláva, beregisztrálod, ha kevesebbet mutat mint két év, akkor kell a számla, és a számla keltétől él a két év. (apple-nél van, hogy az aktíválás számít, gondolom még most is) Ne mutasson, hanem nálad kell legyen majd, hogy beszkenneld nekik, vagy ő elküldi szkennelve esetleg.
-
RicsiSuly
aktív tag
sziasztok
Már megint kérdeznék találtam itt az aprón egy xboxot nem volt még kibontva azt mondja a srác amikor regisztrálom az xboxot onnantól 2 év gari ez igy igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker