Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Na egy pár szó a Helldblade-ről szerintem!:
A történet, a forgatókönyv egyértelműen 10/10, eszméletlen fülessel, rendesen borsózott a hátam!
Viszont mint játék,hát nem is tudom.
Nemazt mondom, hogy néha unalmas volt, mert az nem jó szó rá, hanem mintha csak néztem volna. Pl a hosszú átvezető videóknál. Nekem hál istennek pont az egyik kedvenc témám a viking, így élvezettel figyeltem, de néha már-már azon kaptam magam, hogy olyan mintha egy kisfilmet néznék, nem pedig játszanék. A feladatok megoldása, az elején anyázós, de folyamatosan haladva azért rá lehet érezni mit hol kell keresni. Teljes árat nem ér, de egy hó gamepasst mindenképp
(200 forintért meg tényleg deal of the year, picsoghatnak a "játékcsakpéesnégyrevan"-emberek)
Nálam 10/8 mindent összevetve, viszont ha olyasvalaki játszik vele, aki nem annyira tud angolul, vagy nem érdekli a viking téma, szerintem annak akár unalmas is lehet. -
SidCorky
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Kösz a helpet, akkor már veszem is meg.
Igazából főleg Rocket Leaguehez veszem, de akkor már megnézem a Forzát is magamnak, jó is ez a 200 forintos pass kipróbálni.Szerk: Mindenkinek válasz, csak véletlenül nyomtam arra.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget egy erősítő terén+konzol kombó terén.Jelenleg egy Pioneer HTP-072 erősítőt+hangfalakat használok és úgy tűnik el járt felette az idő.
Vettem most egy 4K TV-t, de sajnos sem a PS4 Pro ,sem a One X sem enged 4K felbontásra váltani (HDR-t említeni sem merem) az erősítőn keresztül, viszont TV-re kötve közvetlen nincs gond velük.Kérdésem, hogy ez a probléma megoldható lenne-e ha a jelenlegi hangfalak mellett a Pioneer erősítőt lecserélném erre: Sony STR-DH590.
Vagy olcsóbban is orvosolni lehet?
Köszönöm

-
tigipuf
senior tag
köszi mindenkinek

-
törölt tag
hu, sg store:

us, gb store:

Nekem jobban tetszik a várhatóan új webes store kinézet. Kicsit azért érthetetlen számomra, hogy miért nem egységesen aktiválták world-wide.
-
törölt tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Elvileg még él a 200 forintos Game Pass akció, így ennyi pénzért egy hónapig is játszhatsz a Forza H 4-gyel.
Itt van egy kis leírás a dologról, illetve a pc-n is futtatható játékokról.
Ha meg akarod vásárolni a játékot mindenképpen, akkor értelemszerűen az akciós időszakban érdemes (még 13 nap store szerint), de aprón is ki lehet fogni jó áron gép mellé adott kódot. -
icemad
nagyúr
válasz
tigipuf
üzenetére
Szia. A fiaim 8 és 10 évesek. Ők nagyon szeretik a Minecraftot és az összes Lego játékot. Ezeket tudom ajánlani. (tudnék mást is, de a topiklakók virtuálisan megköveznének, ha tudnák, hogy még mikkel játszanak a fiaim...
)
Ha a kissrácnak van gold előfizetése, akkor játszhatnak online is együtt. (meg ehhez kap 4 játékot is havonta...) Ha érdekel írj privátot. Nagyon jó kis gyerekcsapatot sikerült összehozni. A Sea of Thievest egész jól játsszák, de az csak csapatban jó. -
Madoc
veterán
válasz
SidCorky
üzenetére
Mindkettő Bluetooth - os. Onnan lehet megismerni hogy az előlap egy anyagból van. A régebbi kontrollereknél az xbox logó körül más (fényesebb) műanyag van.
A legelső valóban nem bluetooth-os mert az előlap is más anyagyú meg az xbox logó ugyanolyan anyagú mint az lt-rt gomb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SidCorky
üzenetére
"Kicsit zavaros nekem ez az MS játékok játszhatók Winen is, bár konkrétan a Forza Horizon 4 érdekel, lehet a játék topikjába illik, de gondolom mindennél ugyanaz a helyzet. Ha megveszem a Win 10 Storejában a játékot, akkor rögtön fel is telepíthetem PC-re, nem kell semmi mást tenni, nem kell lennie konzolomnak, stb.? Ha online akarok játszani vele, kell Gold, vagy arra csak boxnál van szükség, PC-n elég ha van netkapcsolat? PC-n PC-sekkel dob össze, vagy a gépesek játszhatnak a konzolosokkal?"
Megveszed PC-n a Store-ban és telepíted, játszol. Ennyi az egész.
Közös az Xbox és a Win10-es profil, a játék pedig Play Anywhere, vagyis együtt játszanak PC-sek és az Xbox-osok.GOLD nem kell ha PC-n játszol.
-
SidCorky
őstag
Napot!
Kontroller kérdésben zargatnám a topiklakókat.
Itt leírják, hogy ez nem képes BT-n keresztül kapcsolódni PC-hez. Honnan lehet megismerni azt, ami igen? Az MS oldalán leírják, hogy ha elöl a műanyag felér az Xbox logóig, akkor BT-s, a rajzukon tökéletesen látszik, de termékfotón vagy dobozon nekem tök egyformának tűnik, a Konzolok szervize pedig nem válaszol. Ez meg ez vajon már BT-s lehet?Más:
Kicsit zavaros nekem ez az MS játékok játszhatók Winen is, bár konkrétan a Forza Horizon 4 érdekel, lehet a játék topikjába illik, de gondolom mindennél ugyanaz a helyzet. Ha megveszem a Win 10 Storejában a játékot, akkor rögtön fel is telepíthetem PC-re, nem kell semmi mást tenni, nem kell lennie konzolomnak, stb.? Ha online akarok játszani vele, kell Gold, vagy arra csak boxnál van szükség, PC-n elég ha van netkapcsolat? PC-n PC-sekkel dob össze, vagy a gépesek játszhatnak a konzolosokkal?Asszem ennyi.
Köszi a segítséget. -
törölt tag
Topikgazda
IntelKiller7Woho. Hullani fognak a fejek
grat és jó 'munkát' -
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Ez a spyro :[link]8 éves srácnak jó lehet?Apukák válaszát várnám,esetleg normális helyről kulcsos verziót,gyanítom lemezes már nem ér ide karácsonyra
köszi,, -
pixta78
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Magyar.
-
AMD Power
titán
-
icemad
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem, ha 5 évre tervezel, akkor már x
De valami olcsóbb helyről.
Full hd tv-n is látszik az x extra ereje.Vr-ről annyit, hogy egyáltalán nem rossz a Ps megoldása. Vegyél a telefonodhoz egy vr szemüveget és próbáld ki. Pár ezer forint, ha nem jön be, akkor eladod. Ha azzal rosszul leszel, akkor a Ps megoldással is. (de nem leszel. Anyum 62 éves, nem volt semmi gondja, kisebbik fiam 8 éves és neki sem. Nem kell órákig használni.)
-
Suineg
senior tag
Hát gyerekek szerintem ez a karácsonyi leárazás átlagban veri az elmúlt BF akciót. Legalábbis amiket akkor vettem és nézegettem azok mind ugyanannyik vagy olcsóbbak most.
Ha most vennék egy 300 forintos gold-ot és esetleg a szerencsének köszönhetően lenne majd egy beugró 9000 forintos éves, akkor ha azt megveszem automatikusan hozzáadódna ennek a havinak a lejárati időpontja után? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek lesz jövőre új One S vagy annak valami ráncfelvarrása? Nem életbe vágó, nem is játszunk annyira, de lassan akkorák a gyerekek, hogy kéne ( f@szt, én játszanék már újra!
). Nézem,hogy T-nél az X 161k körül van, az S meg 70k körül. Igazából nem fogalmam sincs melyiket vegyem. Néztem összehasonlításokat, de nem győzött meg egyik se egyik vagy másik mellett.Az biztos,hogy FullHD tv-n kívánjuk használni és az elég is. Szerintetek még vagy 5 évig elég lesz az S vagy jobb ha akkor már inkább az X mellett teszem le a voksom?
Fontos, hogy még nem olvastam utána, de a VR nagyon izgat. Azt tudom,hogy a PS-é szar, legalábbis sokan szédülnek vele, de ha az MS-től várható, akkor gondolom kell hozzá a kraft és akkor érdemes az X-et venni. Erről mi a meglátásotok?
-
AMD Power
titán
Ez azert erdekes lesz...
"javában zajlik a tesztelgetés, hogy hogyan tudnák kivitelezni a négyfős osztott képernyőt a Halo Infinite-ben."
-
twi452
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék 🙂
Gigabites hálózati van benne mert hozza a speedtest edge-ben az 500-600 Mbit körüli sebességet bármikor nálam a gigabites digivel úgy hogy lóg még rajta minimum 6 eszköz még.Úgyhogy a vas bírná..a store nem küldi annyival.. kb 100 körül szokott működni nagy átlagban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
+1 Semmi ami érdekelne.

-
Beniii06
addikt
Másik store érdekesség, aki BF-et keres:
Battlefield World War Bundle(BF 1 Revolution + BF V deluxe) 12000
Battlefield™ V Deluxe Edition 13250 (BF-kor is ennyi volt)
Battlefield™ 1 Revolution 16000 (CDKeys-en 4.3 eur
voltvan most is), így ha csak BF V deluxe kellene, még annak is megérheti, akinek megvan a sima BF1-et golddal. A sima BF V 10500. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Olyan játékokat keresek, amit lehet egy gépen ketten játszani, de onlineban. Eddig egyedül a Rocket league tudta ezt. Próbáltam több helyen keresni, de nem sok eredménnyel.
-
sugarforce
addikt
Nem talaltam semmi erdekfeszitot sale-n, bar ez nem az ms hibája, ami erdekelt mar megvan

-
XboxGamePass
senior tag
Aki szokott sokat utazni és vásárolgatni itt-ott dobna nekem egy üzenetet? 1-2 rövidke kérdésem lenne.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó pénzért persze.
Amúgy hja szólj, aztán ha jön kód küldöm. 
-
r.levente75
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
köszi -
A new Steam beta update hints at more cross-play with xbox
Hoppá hoppá... még a végén tényleg megcsinálják hogy PC játékok is menjenek fullba XBox-on... szerintem a next gennél ha meglépnék, killer feature lenne egy xbox steam kliens.
Helyükben meglépném. -
chipesz
őstag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Január 3-ig.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
El lehet adni, de ha küldetésként kell elvinni valahová, akkor 500-700 aranyat adnak érte, egyébként jelentősen kevesebbet. Néha etetni is kell őket meg vigyázni kell, mert a kígyók is elkaphatják.
-
r.levente75
addikt
Sea of Thieves-ben, ha találtam egy ládát amiben van egy kis vaddisznó, azt is el lehet adni? Vagy az valami különleges funkcióval bír majd?
-
Thusor
őstag
Call of Duty Black Ops 4 és Hitman 2 is leárazásra kerültek 30-35%-al. Megéri mindkét játék az akciós árakat? Mennyire sikerültek jól? Hitman 2-t úgy láttam, hogy nem igazán változott az első rész óta, csak újabb pályák és küldetések kerültek bele. COD 4 pedig PUBG leváltására kellene, mivel eléggé bugos még mindig a PUBG.
-
lsg
tag
Törököknél megy még a gift cardos vásárlás? Próbálta mostanában valaki?
-
Siffredi
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Remélem az mindenkinek tiszta, hogy az akciós havi előfizetések csak akkor vehetőek igénybe, ha jelenleg nincs élő előfizetésünk...
Vagy még akkor sem... Én sem tudtam megvenni a legutóbbi akciós game pass-t valamiért. Viszont nekem nem volt még aktiválva trial, lehet az volt a gond. Viszont az egyik kedves fórumtárs felajánlásából lett 2 havi trialom, amit ezúton is köszönök (ismét)!

Egyébként már több embertől hallottam, hogy nem tudta megvenni az akciós havi game passt/goldot, hiába nem volt élő előfizetése. Sokan azt mondják, a beragadó sütik is okozhatják, ezért javasolják általában az inkognitó módot. Szerintem teljességgel random a dolog, valószínű valami bibi van a rendszerrel.
-
twi452
senior tag
válasz
üzenetére
Ha nincs game módban akkor annyi probléma lehet, hogy ilyenkor nagyobb az input lag. Mondjuk ennél a két játéknál nem tűnik fel de ha elkezdenek forzázni vagy hasonló gyorsabb reflexeket igénylő játékokkal játszani akkor ott érezhető, hogy van egy kis késes mire reagál a képernyőn a játék.
Boxos beállításokat most fejből aztán végképp nem fogom felsorolni de ott lehet bekapcsolni azt is hogy a tv-t game módba kapcsolja automatikusan.
Game mode után tudsz a kép beállításokkal játszani még a menüben.
Ezért írtam a forrásonkénti beállítás bekapcsolását, hogy mindegyiket külön megjegyezze és akkor később nem kell vele foglalkozni mert mindig arra áll be amire kell. -
oriic
HÁZIGAZDA
Anthem - Early Access demó
Ha valaki EA Access előfizető, küldhet majd barátainak meghívót és ők is korábban kezdhetnek játszani.
-
törölt tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem kapcsolja magát át Játék módba, de manuálisan bekapcsolható és az a képbeállítás, amit akkor kapok nekem nem tetszik.
Egyébként a gyerekeknek vettem karácsonyi ajándéknak és ők a Minecraft Starter Collection és a Zoo Tycoon: Ultimate Collection Animal játékkal játszanak, ez utóbbinál a 4K esetén még a HDR is működik.
Találtam még beállításokat az Xbox One konzolban a képre vonatkozóan, ott nem kell beállítanom semmit sem? -
twi452
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ott általában drágább szokott lenni mint a storeból nálunk.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Most minden lehetséges elvégre karácsony van...😀
-
törölt tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
5990 egy évre, erre hova akciózzanak?

-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Az eleve olcsó, szerintem arra nem lesz😀
-
DonThomasino
veterán
EA acess re nem látott valaki akciót?
-
twi452
senior tag
válasz
üzenetére
Ha játék indítás után magától játék módba kapcsolja a tv magát akkor nincs igazán más amit rajta be kell állítani.
Annyit megtehetsz, hogy a kép beállításnál ki lehet választani, hogy forrásonként tárolja a beállításokat. Így külön be tudod lőni kedvedre hogy xboxon milyen legyen a kép vagy ha tv-t nézel azon más legyen. Illetve még hdr és nem hdr képes játéknál is külön megadhatóak az értékek.
Bocsi h nem konkrét megnevezéseket mondok de most nem vagyok a tv előtt otthon 😁 -
DonThomasino
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Random adja be úgy tűnik próbálkozni kell.
Nekem nem rég adott boxon 1 havit 300 ért. -
törölt tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Minden hónapban 4. 2 XO és 2 X360
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DonThomasino
üzenetére
QUBE 2 (December 1-31.)
Never Alone (December 16-Január 15.)
Dragon Age II (December 1-15.)
Mercenaries - Playground of Destruction (December 16-31.) -
DonThomasino
veterán
A mostani gold ban csak ez 3 játék van összesen?
Q.U.B.E. 2
Never Alone
Mercenaries: Playground of Destruction
Azt hittem sokkal többet tartalmaz... -
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudom,hogy kell telefonon inkognitó módban használni !
Azt hittem csak PC-n lehet...
Mindegy majd próbálkozok akkor. -
csabamigo
aktív tag
Üdv
Valaki használ stereo adaptert az "újabb" controllerhez , egyáltalán lehet bele csatlakoztatni?
Nincs a headsetemen hangerőszabályozó és a mikrofont sem tudom külön kapcsolni ezért szeretnék egy ilyen adaptert. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új trailer
DRAGONS: Dawn of New Riders (Február 1.) -
válasz
r.levente75
üzenetére
Én is ha rámegyek az akciós GamePass-ra visszaáll 3300-ra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából főleg Rocket Leaguehez veszem, de akkor már megnézem a Forzát is magamnak, jó is ez a 200 forintos pass kipróbálni.
. Gratula a kolleganak.

)
Amúgy hja szólj, aztán ha jön kód küldöm.

l.skywalker