Hirdetés
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
csabamigo
aktív tag
Jelentem hogy:I.Skywalker "kapitány" feltűnt az X360 fronton!
Lehet visszatér a One részlegre is?! -
Draken
őstag
válasz
twi452
üzenetére
Akartam is írni, hogy ezennel csatlakozni fogok, vagy legalábbis megpróbálok időt szakítani erre is

Természetesen ezt az esélyt meg is adnám, ha nem lenne benne a pakliba, hogy a végén a gyorsabb veszi be a hálót helyetted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: másnak kellett volna hagynom a kódot a gp miatt, sorry
-
twi452
senior tag
Karácsonyi ajándék amiért picit meg kell dolgozni egy
Rocket League játékért 😉__6KY-T32?J-J3?G4-VVH**-2JJT#
__ Malajzia internetes országkódja, domain neve(www.akarmi.__)
** Rpg játékokban 2 betűs rövidítése azoknak a pontoknak amiket gyűjtesz, hogy szintet lépj
? Magyarország autójele
# egy fekete ruhás old school "szuperhős" karakter (Don Diego de la Vega) kedvenc elfoglaltsága ezt a betűt vágni a rosszfiúk ruhájába, hogy rettegésben tartsa őket és ezzel kezdődik a művészneve nyilván 😀
Jó szórakozást 😊
-
bandi0000
nagyúr
Adott egy régi FAT ONE, azt mondta a srác, hogy régen is szórakozott, hogy nem adott jelet a gép, de áramtalanítás után jó lett, most meg már egyáltalán nem ad jelet, bekapcsolódik, legalább is a led világít, csak épp jel nincs...
szerintetek kuka? próbáltam cache törlést, de semmi
-
MrPappa
csendes tag
Sziasztok.
Be lehet kapcsolni a controllerrel is a gépet, úgy mint a PS4-nél? Lehet alap kérdés, de 2 napja van nálam a One...
-
bilon73
aktív tag
Helló,
milyen vezeték nélküli billentyűzettel kompatibilis a XOS?
köszi
üdv
p -
negyven2
nagyúr
válasz
StLui
üzenetére
Múlt héten járt le az előző 200 Ft-os akciós Game Pass-om. Másnapra rá ismét vettem egy 200-ért. Akkor még ott volt az opció a 6 havira 7500-ért. Most ránéztem és nem ajánlja fel nekem se (sőt a más profillal se). Megpróbáltam én is ezt a módszert (még inkognitó módban is) de nekem se lehet kiválasztani a 6 havit.
-
F_Peter
őstag
Ha már RL, egy gyors kérdés. Lehet egyszerre osztott képernyőn is online tolni?
-
törölt tag
válasz
19Petya83
üzenetére
Offline meccsekért egy ideje nincs xp, ami szerintem érthető. Ne ott farmoljon a játékos könnyű beállításokkal, menjen szépen online partiba. Mint írtam, a kulcsokkal tudsz ládát nyitni. Ládákat néha dob a rendszer egy-egy meccs végén. Minden láda tartalmaz sok kozmetikai anyagot, pörgetéssel kapsz belőle egyet.
A játékban minden jutalom kizárólag kozmetikai cucc, azaz a kocsik között csakis a külső változik, a tudása ugyanaz mindegyiknek. Tehetsz rá egyedi festést, boost füstöt, a tetőre valami figurát, stb. -
19Petya83
tag
válasz
üzenetére
Köszi a részletes választ. Most már csak azt nem tudom, hogy ezek a cuccok és kulcsok mire jók. Azt látom hogy 10 kulcs egy bérlet, de azt sem tudom mire jó.
Hogy tudok részt venni benne? Mindegy hogy milyen meccset játszok? (online, local)
Bocsi a sok kérdésért, de még csak most kezdtük a feleségemmel a játékot. -
RicsiSuly
aktív tag
sziasztok
kölcsön kaptam egy xboxot és megvettem a 200ftos live-ot, hogy kiprobáljam. Most adnám vissza, de nem engedi a bankkártya adataimat törölni mér? amég le nem jár a live addig használja?
-
törölt tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Igen, az egyik kiszemelt game a kinect sports, meg valami táncos játékok a kislányomnak. Láttam még olyasmiket is, mint a boom ball, sőt, olyat is, aminek a dobozán xbox360 volt, de a MS oldala a One-hoz sorolta.
És ami legjobb, hogy marha nagy forgalma van a kinecteknek. Keresett, de lehet is kapni. Sőt, átalakító kábel újonnan is van. Olyat is láttam, hogy megmókolják, és nem kell hozzá külön kábel. Nem tudom, hogy ez ajánlott-e, de logisztikailag szimpatikusabb.
Kösz!
-
törölt tag
válasz
19Petya83
üzenetére
Rocket Pass = időlimites jutalomrendszer. Tegnap indult a második felvonás, ami március nyolcig tart. Két változata van, egy ingyenes és egy fizetős. Előbbinél nem kapsz minden szinten jutalmat, kb 2-3 szintenként kapsz egy cuccot és még ezeket sem mondanám szarnak, szokott még kulcsot is dobni. Fizetős verziónál minden egyes szintnél kapsz egy jutalmat, plusz az ingyenes változat dolgait is megkapod.
Tíz kulcsért tudsz RP bérletet venni, ami 2000 forint. A hetvenedik szint elérése után feloldódik egy prémium részleg még plusz 20 jutalommal. Jó a rendszer, mivel minden szint ugyanannyinak számít, pl lvl55 és lvl2 is azonos nagyságú. Persze RP tulajdonosként alapjáraton kapsz a meccsek végén xp boostot, és bizonyos szintek után van extra xp boost, pl +5% parti meccsben.
Szerintem megéri megvenni, nincs zsákbamacska, itt és a menüben is meg tudod nézni milyen jutalmat kapsz a szintek után. Igazán kreatív dolgokat dob a rendszer, ráadásul kapsz ingeny kulcsokat amivel ládákat nyitsz, vagy félrerakod a következő RP bérletre.Hamarosan indul a téli Frosty Fest event. Ebben minden meccs után kapsz random hópelyheket amiket beválthatsz mindenféle jutalomra. A legtöbbet érő cucc 5 kulcs lesz ládához, amit helyben kell nyitni. Tavaly volt már ilyen event és tök jó télies cuccokat kaptak a játékosok. Természetesen ez ingyenes, szimplán játszani kell.
-
Lifer092
senior tag
Az Edigital ügyben annyi jelenleg az előrehaladás, hogy felvették a jegyzőkönyvet, meg rögzítették hogy a hiányzó dolgokra pótlást kérek. Jelenleg kivizsgálás alatt van az ügy...

-
Dreimus
senior tag
válasz
proper
üzenetére
Ilyenkor a vásárlás gombbal újra be kell lépni és majd mégsézni a 3000ft-os ajánlatot és ekkor tölti újra jól az oldalt. Ilyen velem is gyakran megesik hogy hiába vagyok belépve akkor sem látom a valós ajánlatot amíg meg nem próbalom venni, mert ekkor léptet be engem legalábbis. Érdekes egy rendszer de már megszoktam

-
hackeeeee
Jómunkásember
MM-es X akciót nézte valaki? Nem tudom van-e még, de elvileg FH4 bundle van, 2 kontrollerrel 160-ért.
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Rendelt valaki mostanában a 576-bol konzolt?
Mennyi idő alatt ér a vevőhöz?
Köszönöm a választ! -
twi452
senior tag
válasz
19Petya83
üzenetére
Csak kozmetika semmi más.
Kezdésnél nyomni kell neki a boost-ot és előrefelé nekiugrani a labdának. Így lehet legkorábban odaérni és persze annak aki legközelebb van kezdésnél.Én is elkezdtem game passból és hát..kell idő megszokni a kontrolleres irányítást 😁 régebben pc-n játszottam vele egér+bill kombóval úgyhogy voltak igencsak idegesítő pillanatok rendesen mikor ugrás helyett boost-ot nyomtam véletlenül és fordítva 🤣
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Rocket Leage-ben van jelentősége, hogy milyen autót választok? Egyik gyorsabb mint a másik? Nem igazán értem, hogy kezdésnél hogyan tud sokkal gyorsabban odaérni a labdához az ellenfél.
Valamint ezt a Rocket Pass-t elmagyarázná valaki, hogy miről is szól? -
AMD Power
titán
-
kory1987
tag
monitor helyett, milyen tv ajánlanátok? 4K-ban.. 80 körül max..
-
3L1T3
addikt
válasz
F_Peter
üzenetére
Játék közben a Guide gomb + X csinálja a képernyőmentést. Sok játék esetében ha megnyomod a GUIDE gombot eleve bejön a játék saját menüje amikor a dashboard menüje is. Ha gyors vagy akkor pont elkapod azt amiről a képet vagy videót akarod készíteni, ha nem vagy elég gyors, akkor tuti elcseszed!

Sokkal jobb megoldás lenne ha a kép a képben gomb + hamburger gombot kellene egyszerre lenyomni csak úgy amikor BC játékkal játszol és behozod az emulált X360 guide menüt.
-
F_Peter
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Bele lóg a menü? Azt hogy érted?
-
Fernet
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Én meg a gyereknek csináltam meg, most magamnak is meg kellene. Csak azért sem veszem meg

Még nem játszottam csapatban senkivel, vagyis csak olyanokkal akiket dobott a gép. Kipróbálhatjuk, bár nem vagyok egy mesterlövész kontrollerrel.

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
3L1T3
üzenetére
"a screenshot és videoclip készítés konkrétan nehézkes. Arról nem beszélve, hogy folyamatosan elrontod, mert belelóg a játék menüje is a guide gomb miatt."
Ja nekem is többször kellett már kézzel kivágni a videóból belógó menüt, mert ez a szerencsétlen nem igazán akarta érteni mit-miért nyomtam meg. Egyszer ezen szépen elúszott pár órával a Battlefield 1 megjelenés után egy klipem arról, ahogy leszedtem az első léghajómat.
Másik kedvencem, amikor egyes játékok random pillanatokban maguktól rögzítenek jeleneteket, mert úgy gondolják jópofa lesz. Aztán nem győzöd a sok szemetet kihajítani.
-
3L1T3
addikt
Poénból megnéztem az előző dashboardokat... X360-nál 2010 és 2011-ben annyira fluid volt és gyors az egész. Majd 2012-től jött a rémálom X360-nál is. Mai napig nem értem, és bízom benne, hogy a következő Xbox-nál nem erőltetik ezt a mostani rendszert.
Nem hiába mondták sokan az X megjelenésénél, hogy ennek a gépnek az lesz a nagy hibája, hogy ugyan abba a generációba tartozik amibe a ONE...
Ez a jelenlegi rendszer szerintem nem alkalmas konzolra. Lassú, átláthatatlan, a screenshot és videoclip készítés konkrétan nehézkes. Arról nem beszélve, hogy folyamatosan elrontod, mert belelóg a játék menüje is a guide gomb miatt.
-
Fernet
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Láttam tegnap... Mennyit szenvedtem vele mire meglett... De legalább megvan az a jó érzés, hogy megküzdöttem érte.

-
r.levente75
addikt
PwZ GW2-ben akinek nehézséget okoz a két legendary fő karakter rögös úton való megszerzése (Goat, Torch), annak a storeban potom 2890.-os áron elérhető, jópár extrával.
-
-
BigStraw
senior tag
Üdvözletem. ezt a cache törlést boxon csak akkor kell alkalmazni, ha valamivel probléma van, vagy lehet csak úgy szimplán is?
-
lacko6
senior tag
Hi.
Tudnátok írni pár címet ami GOD OF WAR,dante inferno stílusú játék xbox one ra?
-
NB2
aktív tag
Srácok a karácsonyi leárazás mikor kezdődik? 15 v. 21?
-
echterion
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hm, ez elég jól hangzik. Hol tudok PC-n a fiókban régiót váltani?
-
AMD Power
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
Lehet.... En Medias vagyok , de errol nem tudtam!

-
parandroid
félisten
válasz
echterion
üzenetére
Nekem működött. Mondjuk én a 14 napos trialt is akkor aktiváltam be, amikor lejárt az előző 200 Ft-os akciós.
Most néztem amúgy a német store-ban, ha nincs goldja az embernek, akkor egy hónap 7 eur, 3 hónap 8 eur. Mihelyst bejelentkezek, teljes árra vált. Nem tudom, hogy a magyar store-ban van-e most ilyen akció, de akinek nincs goldja, ennyiért a 3 havi erősen best buy.
p
-
törölt tag
Egy órája elindult a második rocket pass.
-
echterion
nagyúr
Ha a 14 napos trial game pass-t aktiválom, utána még lehet venni 200 ft-os havi gamepass-t? Vagy már csak a teljes árút lehet ilyenkor megvenni?
-
icemad
nagyúr
40 euró a Red Dead Redemption 2 az Amazonon... [link]
Elég gyorsan esik az ára. Szerintem 1 hónap és 20 körül is lesz már.
-
AMD Power
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
En azt sehol sem talalom/latom.
-
r.levente75
addikt
Vett esetleg valaki a Médiás 9k egy éves goldból?
-
gorgocska
tag
Sziasztok. Fifa18 szeretnék telepíteni lemezről de mielőtt elkezdené telepíteni az Updates résznél nagyon keress valamit és pár másodperc keresés utan ki irja hogy Installation Stopped mi lehet a baj?hely van a gépen 104 gb
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nekem tegnap járt le a 200 forintos game pass, ma vettem egy újat 200-ért...
Nem értem az algoritmust 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ötletes és nagylelkű felajánlás 

Nem értem az algoritmust
l.skywalker
IntelKiller7