Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Madoc
üzenetére
Lehet váltogatva használná, és mielőtt a PC-hez párosítod bekapcsolod, és akkor bekapcsolja a konzolt is, le kell kapcsolni, és párosítani a másik eszközzel, itt PC-vel. De ezt minden váltásnál el fogja játszani. Nekünk ugyanez a gond, van 3 kontroller, két xbox. az egyik kontoller utazik a két emelet között, és mindíg vissza kell menni lekapcsolni a másik gépet, födémen keresztül is bekapcsol, ráadásul kilépteti az egyező profilokat

-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam itt a fórumon és a neten is utánanézni, de nem sok sikerrel..
Meg lehet valahogy oldalni, hogy a gép NE kapcsoljon be akkor, ha a controllert bekapcsolom? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.Köszönöm!
Tomka -
TaRka94
senior tag
Lenne egy véleménykérő kérdésem.
Melyik COD-ot ajánlanátok ami jó lett? Multiplayer szempontjából. Kicsit lemaradtam róla.
Amin vannak is még playerek. -
Siffredi
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy kitartónak kell lenni, mert az eleje szenvedés, amíg el nem érsz egy bizonyos fejlettségi szintet a hajóddal. Utána viszont nagyon beindul, és tudsz is haladni vele, a végén már élvezni is fogod.

Közben megnéztem, 123 órám van benne. Szerintem sokan hamar feladják.
Egyébként pörgősnek pörgős, az irányítása nagyon szuper, csak tényleg egyhangúvá válik egy idő után.
Talán a megoldás az lehet, ha sokszor csak keveset játszol vele, néhány run és annyi. -
Siffredi
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Nekem tetszett, én megvettem hozzá a kiegészítőt is. De készülj fel rá, hogy repetitív, és az elején sokat és gyorsan fogsz halni.
Az egész lényege, hogy minden run után a megszerzett pénzből tudod fejleszteni az űrhajót. Így minden újabb runnál egyre tovább tudsz jutni. De minden run szinte ugyanaz.
-
Corpuscle
őstag
Everspace-szel kinek mi a tapasztalata? Gameplay alapján sem tudom eldönteni kell-e ez nekem, de valamiért szimpatikus. A tesztek sem erősítettek meg. Most nézem még mindig akciós, inkább nem lenne az, már elengedtem volna.

-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Home partnert keresnék az itteni fórumozók közül, aki szintén Home partnert keres az írjon privátban, hogy ne zavarjuk a fórumot a további hozzászólásokkal.
Üdv,
Ricsxx
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ma lettem tulajdonosa egy Hyperx Cloud fülesnek. Elég pazar a hangzása így elsőre és nagyon kényelmes.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvenni hozzá a dolby atmos for headphone alkalmazást?
Nyújt annyival többet hangzásban?
Sajnos régebben már aktiváltam az 1 hónap trialt, így most az új fülessel nem tudom kipróbálni. -
-Rolika-
senior tag
Cdkeysem beszerezte a Steepet, ha már egyszer eladtam a lemezt
viszont az lenne a kérdésem, hogy ami képeket csinálok a játékban azt hol tudom visszanézni? -
Game-over
aktív tag
Jól látom hogy megszűnt a Game Pass 14 napos próba?
Most már 200 Ft-ért van az első hónap, mint eddig akciós időszakokban.Mégse, ott van a 14 napos is. De nem írja ki meddig van a 200Ft-os GP akció, emiatt furcsálltam.
-
Throme
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Halo collection-t vettem meg, ez az 1 - 4 részek egyben.
Az első részt végigvittem. Hát a végén megszenvedtem azzal a f.s járművel való közlekedést.
Gyűlöltem azt a pályát.Amúgy tetszett és fogom folytatni, igaz a Library-ban nekem is Serious Sam érzetem volt, másokhoz hasonlóan.
A Forza Horizon 4-ben már sokkal jobban irányítható ez a "holdjáró"
.
Tetszett ez a poén a forzában.Halo-ra visszatérve, jó ötlet volt a készítőktől, hogy játék közben válthatunk a régi és új látványvilág közt.
Jelentős a különbség. -
SoldierL
senior tag
Ti melyiket használjátok? 4k/60Hz vagy 1080p/120 Hz?
-
icemad
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az, hogy nem kell állandóan a szabad helyet néznem, és letölteni állandóan. 300-as nettel nem vicces, de itt nincs olyan fejlett hálózat, mint Magyarországon.
A fiaimnak vannak közös kedvenceik, minecraft, Roblox, Lego széria, stb. De a nagyobbik szereti a verekedős játékokat, a kisebbik az autóversenyt.
Sógorom majdnem minden hétvégén itt van, akkor kell a fifa és Pes.
Asszonykám unokatestvére főleg az indie címeket szereti, neki a vőlegénye inkább nhl és nba.
Én meg maradok fps és tps vonalon. (far cry, doom, assassin creed, gta, prototype) Szerintem a 150 így már nem is tűnik soknak.
-
AMD Power
titán
Huh most a FH4 után ez a Burnout Paradise....
Ultra brutál arcade játék. 
Halo 2 is már tolom ezerrel. Egyenlőre jobban tetszik mint az első rész a CE.
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem is ilyen. One x és nem vagyok insider. Viszont nekem csatlakoztatva van egy 3tb-os külső vinyó is. Szerintem amiatt van. (140-150 játék van jelenleg letöltve.)
-
Baltazár123
őstag
Ma felajánlotta az akciós 6 havi GP-t. Be is húztam gyorsan
Ahhoz képest, hogy a support szerint erre a régióra nincs ez az akció. Lehet kicsit bugos a shop akciókat kezelő része. -
Bishi
tag
válasz
belan
üzenetére
Amiket láttam eddig. Last Of Us, Uncharted 4, God Of War. 1. 2 nem olyan nagy dobás. GoW - ps4 pron - szép, de nem vagyok elájulva tőle. Annyira hypeolták már ezeket az exclusiveokat, hogy valami jobbat vártam, de tetszik azért.
Egy Gears of War is szép - lehet, hogy szebb, mint a ps4es GoW
, nem tudom már biztosra. Rég játszottam vele és csak Xbox Faton
Egyébként más a színvilág, stb nehéz összehasonlítani.Én is multi platforomot XOX-re vennék, inkább mint PS4 Pro-ra.
-
3L1T3
addikt
Amúgy arról miért nem beszélünk, beszél, gondolkodik soha senki, hogy a BC egyik nagy előnye fejlesztői, kiadói szempontból is van?! Mi van ha egy játék X360-on nem lett sikeres, vagy pont veszteséggel zárták. De BC miatt újra feléled és annak köszönhetően az eladások vagy GWG miatt még is pluszos lesz nekik a fejlesztés?
-
Serpiko
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Papír alapú meg nem volt aktiválva soha. Utána járok majd a dolognak köszi.
-
Serpiko
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Akkor ez lesz a baj feleség régebben vett ilyen 200 forintos ízét pár hónapja.
-
Serpiko
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Nem megy sajna nem fogadja el. Majd ügyfél szolgálaton elsirom a bajom.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a hiba okát, szerintem én vagyok az 1 a 10.000-ből aki még ezzel is szív.

-
Serpiko
addikt
Ma akartam be aktiválni a most vett géphez a game pass kódot. Erre a lapon az van 2018. Júniusban lejárt. Ilyenkor mi van? Cserélik vagy így jártam. Nem is értem miért adnak el így gépet.
-
matex
aktív tag
12 hónapos Xbox Live Gold előfizetés 9.000.- Ft-ért jó ár? Vagy lehet olcsóbban is hozzájutni? Mert ennyiért ajánlja a Microsoft: [kép]
-
Because
őstag
kipróbáltam, hogy a 14 nap Game Pass után felhasználom a hónapos géphez kapott kódot, ez természetesen nem működött. most ha csinálok egy másik MS accountot és ott veszek mondjuk 200ft-ért vagy használom ezt a kódot és az accountot home-olom akkor a jelenleg használt fiókommal is menni fog a Game Pass?
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
A kontroller akkuk töltésével kapcsolatban kérdezném, hogy a Lidl-s vagy bármilyen más AA akksikat tudom tölteni USB kábellel az xboxról közvetlenül, vagy valamilyen külső töltőt kell használnom?
Illetve az is érdekelne hogy ha nem AA akksit hanem a "bele való" hivatalos akksik azok milyen típusúak? Li-ION vagy NiMH? A töltés érdekelne hogy bármikor rátehetem a töltőre (Li-ion) vagy szigorúan le kell meríteni azokat (NiMH)?
-
Dreimus
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
+1 hónapot csak akkor ad hozzá, ha kaparós fizikai kártyát vagy kódot (cdkeys pl) vettél. Amennyiben a MS rendszerében fizetsz elő akkor nem ad + hónapot se gold, se gamepass esetén.
Már jó pár éve folyamatosan van előfizetésem, de amikor nagyon akciós a gold/gamepass kód valahol akkor mindig kéri hogy ha bekapcsolom az automatát ad egy hónapot, utánna kikapcsolom. Egymás után legutóbb 4 ilyet aktiváltam, most 2020 végéig van pl gold-om
Bár az is tény, hogy sokszor produkál furcsaságokat a rendszer és ez amolyan anomáli mert az tuti hogy nem ilyenre tervezték 
-
maximilian4
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha nem kapcsol be az akksival, de más akksival vagy elemmel bekapcsol, akkor szar az akksid. Vidd vissza vagy dobd ki. Ha más elemmel vagy akksival sem kapcsol be a kontroller, akkor szar a kontroller. Vidd vissza vagy dobd ki.
-
CptAdamica
nagyúr
Sziasztok! Kaptam egy Xbox One kontrollert PC-hez, most meg vettem hozzá egy aksit, de ha az aksit rakom bele, akkor nem kapcsol be, 2 órát lógott a kábelen is, mert azt hittem fullosan le van merülve. Ilyet tapasztalt már valaki?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
em nekem lett vásárolva (nekem van), hanem egy családtagnak próbából. De nem adott neki a GP +1 hónapot. Nem lehet kiigazodni azon, hogy kinek jár kedvezményes előfizetés, kinek nem, miért jár +1 hónap stb. Ez egy teljesen újonnan létrehozott account volt, most kezdi majd az XO karriert. A 2000-as GP-t bedobta, de nem tett hozzá további egy hónapot.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ott valami nagyon nem kóser, én elküldeném javításra!
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ahhhh...ilyen nincs...közelében sem....1-2másodperc helyett 3-5másodperc alatt tölt be valami...
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Értem. Köszönöm! Elég hülyén van megcsinálva.

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én még nem vettem észre semmi lassulást!
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
insideren épp nem, de volt amikor hasonlót tapasztaltam...bár leginkább ha homeról Store-ra vagy társaira váltottam. Ahol appokat és gameket kilistázom azzal a résszel akkor sem volt baj.
-
IntelKiller7
Topikgazda
1-1,5 hónapja iszonyú lassú a dash. Ha full újraindítom a gépet akkor is. Eltelik 1 nap és megint össze vissza töltöget. Azért ez cink. Másnál is ilyen? Xbox One X.
-
törölt tag
Sziasztok! A pes 2019 be miert nem engedi a 2 kontroller játek modot? Hiába kapcsolombe a masodik kontrolert nem mutassa a játek. Ez miert lehet?
-
-
NoOne1976
őstag
Aki vett a mostani akcióban 200Ft-os GP-t, az meg tudja mondani, hogy itt is 1+1 hónapot adott a rendszer (és bekapcsolta az ismétlődő számlázást) vagy csak 1-et?
-
mike1334
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Az csak kamu, akárhányszor meghalhatsz, nem attól terjed, csak a feszültség növelése miatt írták. -
KardosAttila
aktív tag
Pár napja elkezdtem játszani a Hellbalde-el,és még az elején felhívta a figyelmem a játék hogy ha az a fekete izé a kezétől eléri a fejét,akkor minden elvész, járt így valaki? Már a teljes karja fekete,és nagyon a végén járok, nem kezdeném elölről

-
Csapoati
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
+ "telyesen új"
Na az ilyeneket azonnal kerülni, tesóról lesz itt szó.
-
fear2
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Tegnap jöttem el K.barcikáról.
Szerintem van itt fórumtárs onnan,valaki biztos ránéz neked. -
szimszonos
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat,hagyom a fenébe,amúgy is mióta ma ráírtam hogy elmennék érte személyesen,kb 60km tőlem,már nem is írt vissza pedig online volt.5ezer ft-ért 20-30 ezres cipőket árul,meg ilyenek.Az is lehet orgazda.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ennyi pénznél sajnos kb kiröhögnek a rendőrségen. Nézz bele a hardveraprós user bejelentős topicba. Vannak szép történetek.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Bànàti szaga van, hagyd a csàba szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

l.skywalker