- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Petykó78 #48085 üzenetére
Üdv!
A GOW2 megvan, co-opban végig is vittük anno, most nosztalgia gyanánt esténként hardcore-on próbálkozom a sztori móddal szólóban (insanen kezdtem, de az szerintem lehetetlen egyedül
). Pontom is van és 1.5 év alatt egyedül a Worms 2 Armageddont vettem csak meg, úgyhogy 800-at pont fel tudnék használni. Azért köszönöm a tippet, azt hiszem júliustól jöhet is a gold-kód
-
szaszlaci
addikt
válasz
Petykó78 #35262 üzenetére
Ehhez annyit fűzök hozzá, hogy PC-n azt a monitortesztet kell nézni, ami az összes színt megjeleníti ilyen csíkokban árnyalatokkal.
Itt a TFT azonnal beállítható: hogyha elkezd torzulni (azonnal látható), akkor sok. Így szinenként végig lehet menni, és maximumra tenni. Fényerőt meg utána lehet állítani. -
breetai
aktív tag
válasz
Petykó78 #35259 üzenetére
Kösz-kösz! Én is sejtettem ezt. (Most nagypofájuskodik a kisk@! Mi!?)
Csak tudod az a helyzet, hogy én igényes vagyok DE tehetségtelen. Látom én, hogy lehetne szebb is a kép. Csak fingom sincs, hogyan lőhetném be!?
Szedtem innen-onnan ahól leltem valami konfigot az jó mert szebb lett a kép ... Csak jó lenne valami CD/DVD amivel ezt én sk. is be tudnám lőni. Ill. esetleg valami program, bár ha PC-t köt az ember az LCD-jére a fele beállitás kiszürkűl. Úgyhogy csak a CD/DVD marad.
Bár én olvastam egy kalibrációs BlueRay-ről csak ahoz kéne a lemez+egy lejátszó ... Szóval kb. 70-90.000 Ft annyi meg nincs. -
rudymester
senior tag
-
p_milan
aktív tag
válasz
Petykó78 #30534 üzenetére
Hali!
Nem láma a kérdés. Elvileg jó helyen is keresed, csak nincs ott. Kérdeztem már én is a fórumon, azt mondták, hogy a TV nem támogatja a 60Hzet... Javasolták, hogy nézzek meg másik HDMI portot, ugyan úgy nem ment. Úgyhogy eladtam a gamet.
__________________________________________________________________________Most rendeltem meg a DeadSpace-t, Mk vs DCt, meg az Assasin Creedet. 14k postával együtt, az szerintem nem olyan vészes.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest