- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem az a kérdés, hogy tudtak-e róla, mert a mi szempontunkból
ez semmin nem változtat. a lényeg, hogy egy csomó gép került forgalomba,
amik aztán rövid időn belül elpatkoltak.
hogy min szarakodnak, azt én sem értem, igaz, hogy a meghibásodási ráta
drasztikusan csökkent időközben, de szerintem még a Falconnál sem az igazi,
Jaspert meg egyelőre nem ismerjük. Persze jó lenne tudni a konkrét adatokat,
hogy egyáltalán tudjunk miről beszélni50% sosem volt, ha minden igaz,
30 körül volt az első széria csúcsa.10 meg 6 éves TV az egy dolog, és kívánom, hogy az új plazmát se kelljen
lecserélni még 10 évig, de van egy olyan sejtésem, hogy ezt már nem te döntöd elAmúgy lehet, hogy én vagyok perverz, de két behalt gép után én nemhogy
nem fosok, hanem nyugodtabb vagyok, mert tudom, mire számíthatok
a szervizelést illetően.Aminél foshatok, az pont a PS3, mert már rég nincs rajta
gari, semmiféle. Boxnál meg ráérek ronyózni akkor, amikor betölti a 3-at.Tiv: jaja
-
bwoay
nagyúr
direkt? és az miféle üzleti modell lenne?
lejáratnak vele egy brandet, pont, amikor az a cél, hogy megszilárdítsák
a piaci pozícióját, aminek így biztosan nem áll neki senki szándékosan.hol hoz ez pénzt? arra gonolsz, hogy az ember mindig vesz egy másikat?
ez a warezbélákat érinti, mindenki más gariban javíttat, ami meg
nagyon komoly pénz a MS-nak, pláne, hogy az alap garancia 2 év,
+ 1 év van RROD-ra.mi az, hogy 3 év után mi lesz? eleve 2 évet sem kapsz más konzolnál.
ha 5 évet adnának, akkor meg lehetne azon károgni, hogy mi lesz azután.egyébként nem nehéz ám alultervezni egy hűtést.
annyi kell hozzá, hogy el kell sietni a fejlesztést, kihagyni a rendes tesztelést,
és már kész is. nyilvánvaló, hogy még így is megérte nekik,
ha nem tesz szert a MS egy év előnyre, akkor most nem szorongatná a Sonyt. -
Xirtam
veterán
kösz, hogy lelötél egy póént! Am én már az elején megvettem mind a 4 fegyot!
de lehet van több is!
De attól kész vok, megyek síri csend a lámpák elkezdenek villogni hirtelen kikapcs ilyen lemezes csörgés, mintha a szelőzőbe menne! aztán egy éles hang megindul a zene és tádá
hátam mögött van a köcsög!
nagyon para
Nem mertem elöbb lemenni a földszintre csak ha felkapcsoltam a lámpát!
-
_ak_
addikt
Már régen játszottam vele így nem emlékszem erre a részre, de úgy általában igaz a COD-ra, h ott neked kell menned előre, ha nem mozogsz csak lősz, akkor sosem fogy el az nmy és a csapattársaid sem mennek előre.
Btw, valaki goldos esetleg kipróbálta már a Tales of Vespariát?
-
spammer
veterán
-
-
sch_a
addikt
Azért hasznos, mert ha lemerül az aksi, akkor játék közben is tudod tölteni. (csak ugye vezetékes lesz a kontrollered..) De amúgy semmi értelme. Az árából veszel 2 pár minőségi akksit töltővel, tovább is bírják, és ha az egyik lemerül, beteszed a másik párat.
Scart csatlakozóval nem tudsz olyan felbontást megjeleníteni, szóval nem tudsz HD-ben játszani. VGA-kábellel elvileg tudsz, de a legjobb a HDMi. Ha nincs HDMi-d, akkor inkább VGA.
-
eddie17
addikt
Nem lehet magyar menüt rátölteni, csak a lokalicázió lehet magyar, ami néhány játéknál magyar feliratot és/vagy menüt eredményez. Persze ez attól is függ, hogy a játék támogatja-e a magyar nyelvet.
Más: Végig vittem a Fable2-t, nagyon jó.
Aki át akar élni egy izgalmas "mesét" annak mindenképp ki kell próbálnia.
ezozo: Nekem nem "szüttyög" semennyit hdmi-n, tv bekapcs, box elindít, és egyből jön a kép.
Nem tudom mennyire normális, hogy "szüttyög" vele. -
Kasza08
őstag
Guitar Hero-val nagyon jól elszoktak lenni 2-en. Ami nem coop, és lányok is szeretik az a Viva Pinata, Lego Indi, Kung Fu Panda. De tesóm barátnőjével jókat nyomtuk a Fight Night 3-al is (olyan aktív játékszellemet még sosem láttam. "anyád! Leütlek, te kis g**i. Sz@rházi meghalsz"
)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest