- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Átlagban 6Gigával kell számolni, tegnap töröltem 4-5gamet az mind 5,8-6,4 Gb között volt. Attól függ, hogy milyen csatik vannak a TFT monitorodon. Ha minden igaz, akkor ezeket kapod a PRO packhoz :
Microsoft Xbox 360 Pro Pack
- 60Gb merevlemez - Vezeték nélküli joypad - Scart adapter - Component HD-Av kábel - HDMi port - Fejhallgató - Hálózati kábel - Adapter - 1 hónapos Gold Live kártya...(Lehet venni kell majd egy VGA kábelt.
-
-
bwoay
nagyúr
-
hdman
őstag
200 dodó picit sok
2010 Q2, pedig nagyon messze van, még kereken egy év. Ezzel most kellene lépni, akkor lehetne nagy pénzt bevasalni. Természetesen olyan patch-el, ami képessé teszi a régebbi játékokat is erre a mókára.
Vagy lehet, hogy a következő generációs box-ra tartogatják? Akkor véleményem szerint nagyon nagy ziccert hagynak ki.
Mindenesetre az az jó hír, hogy az SDK- kat már kiküldték...
-
tiv83us
veterán
Ha van ra zseton, akkor mindenkepp Rock Band, Lips, GH: Metallica/World Tour, ilyesmik.
Mi is csinaltunk egy kis grill party-t egy hete es elojott a Rock Band, mindenki megtalalta a maganak valo kis fokozatot Easy-tol az Expert-en. Full band, basszeros is volt, lead gitaros, enekes /bar az ne lett volna, kubai haverom olyan szinten vonyitott, hogy meg most is faj.../, dobos aztan sor, steak, RB, nincs is annal jobb
-
zso79
őstag
Hol olvastad? Mert nem igaz!!! Nem IR, hanem RF a kommunikáció! Ebből kifolyólag nincs rá szükség, hogy rálásson a boxra a controller. A működési távolság pedig sok mindentől függ, de leginkább a környező elektromos készülékek befolyásolják (zaj, más RF adás, stb)
Az IR vevő csak a távirányítóhoz van a boxon...
-
Torry
addikt
Hogyha csak box-hoz kell, akkor olcsón kijössz:
Benq G2220HDA
Itt pixelhiba garit is adnak!
Csak jót olvasni ezekről a BenQ monitorokról.
A HD és a HDA között az a különbség(összes benq modellnél),hogy HDA-n csak D-SUB bemenet van, HD-n meg D-Sub és DVI előfordul HDMI is(pl E2200HD-n)
Én 17-es tft-n játszottam, amíg el nem lopták a monitoromat és teljesen korrekt 1-1.5 méterről.
Ráadásul ezek Full-HD monitorok, szóval 1920*1080-as felbontásban szép képet fogsz kapni eléggé. -
Torry
addikt
Legelső kérdés, hogy mennyi pénzed van.
22-esek vannak most jó ár/érték arányban.
Ittolvasgass. Ha csak a box-hoz kell, akkor Benq G2220HDA, 33e-ért igen jó vétel.
Ha géphez is kell, akkor ajánlatos DVI bemenettel rendelkezőt, ez viszont +15-20e-t jelent árban.
Ezek most a bestbuy 50 körüli áron:
BenQ E2200HD (nem HDA!!!)
LG W2261V
Samu 2333SW -
Torry
addikt
Hihi!
Személyes tapasztalatom nincsen az xfps-el, de nem sok pozitív dolgot lehet róla elmondani, ahogy olvasgattam. Késik, bonyolult beállítani, ugyebár vezetékes kontroller szükséges hozzá, amit most már egyik kiszerelésben (arcade,pro,elite) sem kapsz alapból, csak külön.Az új verzsönről nem hallottam, de szerintem annyi pénzt akkor sem ér.Inkább költsd monitorra.(ld:lentebb)
Ha cs forever van, akkor gondolom asztali géped is van hozzá, pc-n cs-zel, minden mást boxon.
Egyébként ha megszokod, kontrollerrel is teljesen jó a lövöldözés én is szkeptikus voltam az elején, de teljesen használható.
60 a max frissítés, éppen ezért crt-vel nem ajánlatos használni, iszonyat rontja a szemet.
22-es full-hd tft-t csak d-sub bemenettel 33e körül lehet már kapni. -
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha nem akarod cserélgetni a videokari és box kábelét folyamatba akkor egy kvm switch is elkél. Ja és ha crt-n tolod (énis azon fogom) lesz 2 csik fennt meg lennt mert a képe szélesvásznu és a crt meg ugye 4:3, de szvsz nem lehet zavaro hacsak nem 17"-esen tolja az ember. Meg 60hz-es képet tud csak küldeni az x360 vga kábelen. Szal közelröl nem lehet sokáig lesni azt a monitort.
Ha szeretnél multizni live-on akkor kell vinyo is (ha jol tudom!) azaz premium-ot érdemes akkor venni. Az viszont 100 hogy liverol nem tudsz letölteni demokat ha nincs vinyod.
Amugy elég megbizhatoak ahogy a topikot olvasgatom. Én is nemsokára veszek egyet. De ahogy nézem eléggé fogyoban vannak. Szinte csak rendelésre lehet már kapni a gépeket.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest