- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kbalazs26 #32371 üzenetére
Szerintem nem értetted meg amit Peat mondott. Én biztos nem adnék érte ennyit, Kb 35 -40 között ér a gép max. A játékok meg 0 Ft-ot. Én nem adnám oda a PSPmet ezért a gépért. Hanem eladnám és garival vennék boxot ami nem herélt, vagy újat. Nézz szét a gamer 365.hu-n ott jó áron szoktak lenni a boxok.
-
Peat;)
veterán
válasz
kbalazs26 #32366 üzenetére
Kicsit ha számol az ember, akkor egy xbox 1-2 évente behal. Tetszik vagy sem. Az ha javítás akkor 15 rongy, ha súlyosabb eset akkor egy új box, ami ha a régit elpasszolod alkatrésznek akkor is 40k.
Ha megveszed nem kiokosítva, akkor alapból olcsóbb, mert nincs benne a "szervizdíj" és a hosszú garancia miatt az összes felmerülő javíttatási költség játékra fordítható. Na most egy játék másik játékra történő cserélése nálam (valakik keresnek is rajta) 0ft-tól 2000ft-ig terjed, ha azonos árkategóriás játékokat nézek. Ha 15k-ról beszélünk akkor ez valóban csak egy játék megvétele 9 ezer körül, ami mellé még 3 jöhet kb ami négy cserélgetéssel. De a másik esetnél, már az is belefér hogy 1-2 játék megmarad ami örök darab (mondjuk kell live!-re mert nem rossz dolog az) és vagy 10 játék. Magyarul a warezzal összességében pár ezret nyer valaki, de lehet hogy bukik, vagy ha mázlista valaki és játékfüggő kocka akkor két év alatt 50 rongyot mondjuk "nyerhet" de ez már a nagyon mázlis kategória. Mert tetszik vagy sem a boxok szeretnek meghalni és ahogy beviszed a szervizbe ott úgy csinálják meg hogy visszatérő vendég legyél. Érthetetlen számomra miért nem mérlegeltek. Ha nem lenne egy elbaszott tervezésű gép érteném én, hiszen megéri. De így olyan ez min a régi wineknél a kékhalál, akkor jön amikor kurvára nem kéne, aztán ott a baj, mert feltételezem akik ilyen gépet vesznek abban a hiszemben teszik hogy csak egyszer költenek rá, megvételkor. Nagy hiba az olvasottak alapján
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kbalazs26 #32366 üzenetére
Szerintem felejtős a történet. 5 hónap alatt, ha csak 8 játékkal játszott rengeteget pörgött az olvasó és feltételezhetően eléggé kilehet már a bele. Ennyiért szűzet kapsz 1 év garival
Sőt én ennyiért vettem a 60as packomat, garanciával és ugye nem herélt az enyém értelemszíerűen Szóval én nem venném meg, de te tudod.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest