- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Magát a játékot valszeg élvezni fogod, de a sztoriból egy hajszálnyit nem fog érteni kb. Legalábbis a 3ik részben már igen csak csavarodik a történet, szerintem valahova biztos le van írva az előző 2 rész dióhéjban, legalább arra próbálj meg rákeresni.
bevallom őszintén, h szinte semmit nem tudnék visszamondani az 1-2-ből, de legalább a karaktereket ismerem@576: bár nagyon nagyon ritkán megyek be, de akkor sem szívesen. én is baromira drágállom az áraikat. az eladók meg inkább azért vannak ott, h a készletre vigyázzanak, nem azért, h eladják. ok, ez egy picit tulzó, de eddig egyszer sem sikerült megkérdezniük tőlem, amikor beléptem, h segíthetnek-e vagy keresek-e vmit, leállni beszélgetni már meg sem próbálok velük
btw. half-life über alles
Mr.Grincs, mielőtt nekiesel a 2nek és az epizódoknak vidd végig az egyet, ha jól tudom van remake változat source motorral, majd utána talán elkezded érteni, h miért zabálják egyesek 2 kanállal minden cseppjét.A világa és a grafikája egyszerűen gyönyörű, számomra(!) oda vissza lenyomja az unreal engine-t, nem mert részletesebb, csak egyszerűen nagyon a játékhoz illő. Na meg h is mondjam az egyik legrealisztikusabb játék, persze ebbe én is bele tudnék kötni, de azt azért sokszor éreztetik (legalábbis tették az első részben, a 2ik hardban is könnyű),h főhősünk Gordon Freeman (a két lábon járó legenda), akkor is csak egy egyszerű halandó.
Nah mindegy inkább abba hagyom, ez nem az a topik, csak nehéz nem beszélni az egyik nagy kedvencről. -
_ak_
addikt
ott más lesz a probléma.
xlitee: Lehet olvasófej gond van, sajnos az is előszokott fordulni. Mióta van meg a box? MInden más játékot visz vagy csak azokat nem?
(jan): [link] elviekben ezen az oldalon megtalálható, középen keresd. az overcool így hirtelen nem vágom, h hol van. videok mennek már?
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
van egy nagy bajom:
haver gépére rádobtam az uj dash-t(nekem fennt van,minden szuperül megy) és az uj játékokat nem akarja beolvasni(RE5,SF4) cd hibát ir ki,hogy tisztsd meg bla.bla.bla....
na most ez mitöl lehet?valami lejátszo firmware nem stimmel neki?Amugy a régi játékok viszont gond nélkül mennek...
köszi
-
laragirl83
őstag
Ez érdekes, nekem 2008 őszi a gép gyártási dátum alapján, ehhez képest beregeltem neten, és M$ garira azt írja, hogy 2009 októberében lejár....
Na akkor ez hogy is van? Falconos gép, viszont eszerint amit írsz, akkor ezt a gépet 2006-ban kellett gyártani, ha 3 év a gar... most akkor mi a helyzet? -
(jan)
őstag
-
-
bwoay
nagyúr
mondjuk én sosem értettem, mitől olyan népszerű a P&Ch kit.
pont annyiba kerül, mint egy egyszerű töltő + 4 db Ni-MH akksi.
Viszont azok jó másba is, és mindig tudsz tartani belőle kettőt fullra töltve,
így sosem kell bekábelezni a kontrollert, meg ugye a cellák élettartamát sem rövidíted azzal, hogy használat (merítés) közben töltesz rá. -
Mr.Grincs
veterán
Csodálkozom egy kicsit hogy nem az EA csinálja, bár biztos jó lesz hogy a codemasters csinálja a GRID is egész használható lett.
Van nekem pc hez Genius 5.1 home teater aza fa doboz a típusszámát nemtudom de gondolom értitek melyikről beszélek.
Azt akarom most rákókányolni a tvhez. van minden kábelem csak hely nincs ahova dugjam
Szabadon van 2 db scart 2 db hdmi, 1 vga bemenet de azok kilőve. HD av kábellel megy a box nekem. -
eddie17
addikt
Állítva volt? Ja akkor érthető, tuti meg lett mozdítva, még ha egy picit is, állva könnyebben elmozdul, és ezért karcolt. Mert fektetve nehezebben tudod meglökni, mert nem az a lényeg, hogy állítva karcol, hanem, hogy könnyebben meg tudod lökni.
Jó hülyén fogalmaztam, most már mindegy
-
-
-
Peat;)
veterán
Ez mindig ilyen volt tudomásom szerint. Valljuk be nem is nagy dolog, a nagy dolog az lenne ha a fotelből a mellett, hogy be tudjuk kapcsolni a gépet még a dvd cseréhez sem kéne felkellni...
Sonynak van az a robotkutyája, simán kiadhatnának egy ps3 version-t, a konzol 3 méteres körzetében kiszagolná a kívánt játékot és betenné a szájával...
Na jó még az jön le hogy én lusta ember vagyok, így befejeztem. -
kisJack
aktív tag
Símán megéri! Feltelepítés rulez.
Nem tudja valaki hogy Halo3-ban elő lehet-e varázsolni régebbi mentéseket, vagy csak egyszerűen pályát választani? Még nem vagyok a végén, de már volt pár olyan rész amit tudom hogy muszáj lesz újra játszani! A főmenüben csak az van hogy szóló game folytatása.
-
Ricsard
csendes tag
Érdekes a Konzolvilag közleménye. Ma, azaz péntek délelőtt jártam az Árpád hídnál, gondoltam megkuksizom a Konzolvilágot és rákérdezek a Guitar Hero programok elérhetőségére személyes átvétellel. Nagy meglepetésre a boltot zárva találtam, még a rács is be volt húzva és mikor bepillantottam 2 zsernyákot láttam kutakodni a játékok között. Az egyik épp egy Xbox 360 gémet vizslatott és egy ürge ugrált készségesen jobbra meg balra. Nem tetszett, amit láttam, úgyhogy hihető, hogy hatósági ellenőrzést tartottak.
-
Ricsard
csendes tag
Na, ilyesmitől tartok én is! Értem én, hogy karácsony van, meg le vannak terhelve, de egy évben egyszer van kéthetes téli szünet, úgyhogy vagy visszajeleznek hamarosan vagy cserben hagyom őket és mással paktálok. Igaz, én a személyes átvételt választottam.
67 ezerért megéri szerintetek az elite?
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem vesztes képminőséget.
Van kifejezetten erre a célra készített kábel. Xbox 360 HD AV VGA kábel... ez utángyártottan kb. 3 ezer forint, ehhez még kell egy Gender charger is(microsoft alapból adja az eredetihez). Mert alapból tűs vége van(mint a monitornak) Tehát apa-apa nem naon fog összejönni, a gander meg anya-anya, szóval azzal működik! -
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest