- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
guti86 #25401 üzenetére
Sose voltam street figteres, ezután sem leszek. Az egy dolog h grafikailag 3 évvel is elvan maradva (ok a cell shading más tészta, de akkor se mondhatni szépnek a játékot), ill miután már megszoktam a tekken/doa kombókat, valahogy sivárnak tűnik az sf.
A másik ami meglepett a grafikával az a race pro. na az minden tekintetben el van maradva a mostani mezőnytől. Szimuláció terén nem tudom, h hogy áll. feltételezem azt elég jól megcsinálták, de mivel nem szoktam hc szimulátorokkal játszani, nem is tudok nyilatkozni róla.
Ami viszont egész kellemes volt az a FEAR 2. Tényleg egész hasonlít az első részre, mind sztori mind elborultság terén.
-
Scotty
tag
válasz
guti86 #25359 üzenetére
Igen, lesz tavasszal. Csak kérdés, hogy a mostani gyenge forint miatt ténylegesen meg fog-e látszódni az itthoni árakban
Szvsz az Elite éri meg a legjobban 67-ért. Leginkább akkor, ha optikai SPDIF-en akarod a hangot az erősítőbe vinni ill. HDMI-n a képet a TV-be. Ezt csak a gyári HDMI kábel szettel tudod megoldani, ami önmagában 10-15k. Mivel ez benne van az Elite-ben, ezenkívül a 120-as vinyó és a legfontosabb (számomra), hogy fekete színű mindent megér -
-
Kasza08
őstag
válasz
guti86 #25244 üzenetére
Hát annál többet biztos nem adnék érte, amennyit Heihachi írt. Inkább 20, mint 25.
Ha kiröhögne vágd a fejéhez, hogy bármikor feldobhatja a pacskert, bannolt (eleve nagy mínuszpont), öreg mint az országút, nincs hozzá controller, koszosbüdös, csúnyánbeszélKérdezd meg mennyit játszott vele naponta, volt-e valami baja, olvas-e rendesen. De próbáld ki feltétlen!
Ha elszántan szeretnél Xboxot és nem csak azért, mert ez olcsó, akkor én azt javaslom, hogy várj még és vegyél egy normálisat
-
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest