- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
RexpecT #49925 üzenetére
Eléggé el van számolva az ára. 65 ért 250 gigásat lehet kapni. . Szerintem ezért sem fognak tolongani a Media Markt előtt. Nah meg a kinect is odatette magát az árával, még anno ábrándoztunk itt a topikban amikor rmég natal néven ment a dolog, hogy durva 20-25 ezer lesz az ára. De mondtam akkor is hogy kizárt. De megköveztek hogy nem lehet annyi mint a box....Hát de.. Most bejött mert majdnem egy mostani arcade gép ára a cucc durván...
Szóval szerintem ez nem lesz valami hosszúéletű ennyi zsetonért. -
Djuree
félisten
-
kutyman
aktív tag
válasz
RexpecT #45498 üzenetére
Tapasztalatból írom le hogyha xbox360-at hdmi-vel csatlakoztatod egy sima monitorhoz, akkor remegni fog a kép. Sima monitort csak vga kábellel érdemes a konzollal összekötni.
Ha mégis a hdmi kimenetét akarod használni a boxnak akkor tv-re, vagy pedig egy monitor-tv-re kell beruházni.Sima monitornál ha hdmi-vel csatlakozol, akkor kiírja a konzol hogy a kijelző nem támogatja az 50Hz-et.
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest