- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
gyuromoj #44525 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki valahol, én boltban tettem ezt. Bár ha kontrollerrel tetszett, akkor hangszerrel még jobban fog!!!!
Én is kontrollerrel kezdtem, majd vezetékes, aztán váltottam nélkülire.
Azt tudni kell hogy a vezetékes sokkal kisebb és vékonyabb a nyaka. Nekem nagyon kényelmetlen volt. Plusz no ugrálás, ugyebár.
Vezeték nélküliben több fajta is vanHavernak dobja van. Ha dobot is akartok akkor érdemesebb szettben rendelni mert olcsóbb, mi is úgy vettük. Mindenképpen Guitar Hero-s cuccban gondolkozzatok mert az kompatibilis minden Rock Band résszel. Viszont fordítva már nem igaz, tehát Rock Band-es cucc...
A dob sokkal nehezebb, mint a gitár. De a filling ott is nagyon ott van, és megtanulható az is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27997 üzenetére
Ne is add el. Mert jóbuli az. Sokan sóvárognak 20 as 60as meg 120as vincsire és hidd el jobb ha megtartod. Utólag szerintem bánnád hogy eladtad. Meg ha edlaod egyszer a boxot vinyó nélkül még nehezebb eladni. Sokan veszik vinyó nélkül "merhogyolcsóbb", de utólag meg kénytelenek venni, hddt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27990 üzenetére
Jól gondold meg mit veszel mert 9K egy 512es memória újonnan és 10K már egy 20 as használt hdd
Szóval érdekesen alakulnak az árak
mennyiért adnád el?
Samu: Hát én ilyen vagyok, de amúgy tényleg nagyon taplók ott. Főleg a tulaj egy nagy bré.
bex: Hát ha lopott is akkor jó áron van egy két dolog, de akkor ne csomagolják újra a bevett játékokat mert az nem valami korrket.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27984 üzenetére
Hát szerintem elég fontos dolog a hdd, mivel oda tudod felmásolni a játékokat, és akkor kíméled az olvasófej élettartamát is. + Csnedesebb a boxod és gyorsabb a betöltés mint dvd ről. Létezik 20GB os vinyó is a boxhoz az olyan 10K körül van. Sajna nem lehet helyettesíteni pd vel.
Szerintem egy 256mb os kártya az elég is ha csak a mentésekre kell a dolog.
15K körül el tudod adni a vincsit ha szerencséd van. -
karakpecze21
senior tag
válasz
gyuromoj #27657 üzenetére
Hali.
Én is ma tartottam pont ott.
El is szórakoztam mire mindet megtaláltam, némelyik láda szépen el volt rejtve.
De azért meglett mind.Eddig sosem jöttekbe az ilyen stílusú game-k, lehet hogy nem pc-n kellet volna próbálkoznom.
Gondoltam kipróbálom boxon a Fable 2-őt, hát nagyon tetszik.Szerintem nagyon jó játék.
Ez kimondottan hugyhójag tágító játék.
Na még egy küldetést..na még egy kicsit... és alig érek a végén a wc-re.Valaki végigtolta már?Csak azért kérdezem mert én most kicsivel tovább vagyok a kincskeresésnél.Mennyi van még innen hátra kb.?
-
bwoay
nagyúr
válasz
gyuromoj #25739 üzenetére
hát először is nem velünk kell megosztanod (bár minket is érdekel),
hanem a gamer365 fórumozóival. emlékeim szerint van olyan topic,
ahol leírhatjuk az ilyen jellegű tapasztalatainkat, így ott lehet méltatni azokat,
akikkel öröm üzletelni, illetve elmarasztalni a lehúzós népeket.
ha valakinek már volt vele kellemetlen tapasztalata, akkor azt meg fogod találni, vagy jelezni fogja az érintett, ha észreveszi a postodat. Az is lehet, hogy megnyugtatnak,
mert már boltoltak a taggal, és nem volt vele gond, vagy esetleg ő maga jelentkezik.
amúgy nekem vaterán volt olyan esetem, hogy kerek egy hónapot vártam egy 20 rugós tételre, a másik fél szarakodása miatt. -
-
Djuree
félisten
válasz
gyuromoj #23693 üzenetére
ha nem lesz itt más akkor keresd meg gamer365-ön alexander-t, én vele rendeltettem game-ről, nagyon korrekt srác...
Prof01: én mindig motorozok ha az idő(m) engedi. nincs is annál jobb, pedig csak egy 125-ös MZ-m van. haverokkal ha többen megyünk kirándulni az a legjobb. volt hogy egynap 400km-t letudtunk. fel a tátrába, le a tátráról
-
p_milan
aktív tag
válasz
gyuromoj #23339 üzenetére
Csak a szolgáltatót nem írtad, hogy melyik.
Egyébként meg kell nézni a szerződést, hogy mennyi gép csatlakozhat a netre, illetve más fórumokon rákérdezni.
A router még mindig megoldás lenne, mert ott tudsz MAC cím klónozás csinálni, és azzal már több, mint valószínű, hogy menni fog a PC-n, és a Boxon is a net.
-
p_milan
aktív tag
válasz
gyuromoj #23315 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Mert általában MAC címre szokták korlátozni az elérést, és ebben az esetben nem lesz olyan egyszerű a dolog, hogy csak rádugod a modemre. (Erről a kábelmodemről van szó.)
PC bekapcsolása után kell valami connect, vagy automatikusan van neted?
-
OddMan
őstag
válasz
gyuromoj #23311 üzenetére
Okosabb modemek képesek csatlakozni az internetre pc nélkül is. Persze ezt be kell állítani meg támogatnia is kell a modemnek.
Ha pc-ről böngészővel képes vagy elérni a modemet, akkor ott beállíthatod a felhasználónevet, jelszót ami az adsl csatlakozáshoz kell, valamint el kell indítani a modem dhcp szerverét. Ezek után a modem automatikusan csatlakozik a netre, majd oszt egy 192.168.x.x címet az xbox-nak, ami így már képes lesz csatlakozni a netre.
Ha ezt sikerül megcsinálnod, akkor a pc-n is feleslegessé válik a tárcsázás ikon, a modem automatikusan tárcsázik és oszt egy belső címet a pc-nek. -
p_milan
aktív tag
válasz
gyuromoj #23311 üzenetére
Hát a box nem fog neked connectálni a szolgáltatóhoz. Illetve attól függ milyen neted van, de, ha kábel akkor meg a MAC cím miatt nem fog menni.
Szóval vagy veszel egy routert, vagy a gépen keresztül oldod meg a hálózat megosztását(szerintem ez a macerásabb dolog). A router meg egyébként is jó dolog. (A szolgáltatóval való "egyeztetést" elvégzi helyetted, így az összes portján tudod használni a netet a modemen keresztül. Pc + konzol együtt)
-
Coyote2000
őstag
válasz
gyuromoj #23217 üzenetére
1. PAL 60-at ha tudja a teved, ez 60Hz kepfrissitesi frekvenciat jelent. LCD ajanlott egyebkent, legalabbis nekem duplajara emelte az elmenyt, amikor 82centis CRT-rol 94 centis LCDre csereltem. Persze nem csak a box miatt
2. Nem, a hutes megbizhato, ha game kozben nem kapcsol ki tulmelegedes miatt, akkor utana sem lesz baja. Ha valakinek ellenkezo tapasztalata van, szoljon!
3. sztem ehhez szet kell szedni, vagy hogy erted hogy milyen alaplapos?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest