- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Most kezdtem el a Dante's Inferno-t, eddig nagyon bejön. Olyan kérdésem lenne hogy amikor fekvő lelkeket kapok el és lehet választani hogy megöljem vagy szabaditsam meg, az lesz vmilyen kihatással a játékra, mint a Bioshockban?
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy nagyon megtetszett a Guitar sorozat és érdekelne hogy mit ajánlotok egy olyan embernek(társaságnak) akik még sose játszottak vele? Vezetékes vagy nélküli gitárt?(gondolom társaság miatt 2 db gitár alap) Dobot? Előre is köszi a segítséget.
-
gyuromoj
veterán
Jólvan!
Hallgatok az itteni többségre, akik nálam okosabbak!
MArad a HDD!
Köszi a segitséget! -
gyuromoj
veterán
Eldöntöttem hogy eladom a 60GB-os HDD-m mivel nem használom ki!
Ebben az esetben elég a 256-os memórikártya vagy kell az 512-es?
Mentések+új dash lenne rajta!
Hogy tudnám átmenteni a mentéseket vinyóról a memóriakártyára?
Szenvedek vmilyen hiányt ezzel a megoldással?(acsik megmaradnak?)most vettem észre hogy kvázi-tag lettem!
amugy hogy megy ez a tagos szintlépés? -
gyuromoj
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy mennyire fontos a HDD a boxhoz?
Nekem Premium van 60GB és sztem nekem felesleges ekkora tárhely!
Live! nem játszik ugy se, játékokat lemezről futtatom!
Mekkora a legnagyobb memória kártya boxhoz?
Esetleg egy mezei pendrive-al nem lehet helyettesiteni?
Mekkora kártyát érdemes a géphez venni?
Mennyiért lehetne eladni a 60GB-os HDD-met?Bocsi a sok kérdésért, de elég fontos lenne a válasz!
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Eladkadtam a Fable 2-ben!
Lehet hogy SPOILER lesz!!!
Van A Végzet Kincses Szigete nevű küldetés ahol 10 kincset kell megtalálni, nekem sikerült megtalálni 9at a maradék 1t sehogy se sikerül megtalálni!
Valaki segitsen hogy hol vannak ezek a kincsek, vagy hogy lehet egyszerűen a nyomokra akadni!
Köszi előre is a segitséget! -
gyuromoj
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy mekkora hátrány "csak" HD Ready TV-n játszani a boxal, mint egy FULL HD TV-vel?
-
gyuromoj
veterán
Üdv mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy ha a boxot összekötöm egy HD Ready TV-vel, és nincs HDMI kábelem, akkor hogy kössem össze azzal a 2x3as kábellel hogy jó legyen a kép, ne legyen homályos?!
Remélem azért érthető voltam! -
gyuromoj
veterán
üdv mindenki!
olyan dolog történt ma velem, ami kicsit megijesztett!
történt ugyan is hogy éppen FIFA09eztem és amikor abbahagytam, kiléptem a dashba mennék nyomnám ki a játékot az olvasóból és erre a gép olyan hangot adott mintha kikapcsolt volna és a 3 piros LED világitott csak!!!
Utána rögtön kikapcsoltam, majd be és ment rendesen, habár játékot nem raktam bele!
Ez most akkor azt jelenti hogy haldoklik a boxom?
Mit csináljak most ebben a helyzetben?
Várom a válaszokat!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
üdv!
olyan kérdésem lenne, hogy lehet megtudni hogy milyen márkájú az olvasó a boxban?
ugye nem kell szétszedni hozzá?!
ugye ez nem warez?!
köszi a helpet!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Hello mindenki!
Január 5.-e óta vagyok a klubban, de ugy néz ki hogy megtörtént az első átverésem!
gamer365-ön knvb nevő userral leveleztem még multhéten hogy kell nekem a Soul Calibur 4 6k-ért! Lebeszéltük hogy utalás után küldi! Én még csütörtökön utaltam neki a 6k-t! Hétfőn irt egy levelet hogy el van csuszva a küldözgetéssel de hétfőn vagy kedden feladja a játékot!
Azóta sem kaptam meg a játékot és nem is írt semmit!
Most irtam neki hogy akkor mi lesz!
Végülis nem olyan "nagy" összeg, de azért még is rosszul esett hogy vannak ilyen emberek, akik mások jóhiszeműségét kihasználják!
Ha télleg lehuzott akkor mit lehet tenni ilyenkor? -
gyuromoj
veterán
Ugye azért nem bannolnak hogy ha pendrive-ról raktam fel a uj NXE-t!?
Amugy köszi a pendrive-os infot!
Minden rendben ment, már a gépen virit az uj dash! -
gyuromoj
veterán
Köszi a segitséget!
-
gyuromoj
veterán
Hali all!
Most olvastam hogy kötelező lesz az uj NXE boxokon hogy lehessen játszani!
Éppen ezért tervezem a frissitést!
Tudnátok ajánlani egy routert amivel ezt megtehetem, ne legyen drága és kábeles kell csak!
Max. keret 5k!
Köszi a helpet!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Hellosztok!
Olyan kérdésem lenne hogy xbox360hoz van-e olyan joy, amin a "nyilas" rész amivel lehet mozogni verekedős játékokban az szét lenne tagolva mint egy PS joyon?
Ha van akkor lehet-e venni Mo.-n, mert az alap joy-jal elég szar Mortalozni... -
gyuromoj
veterán
Hello mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan aki még "alap" TV-n tolja a boxot?
Ha van olyan akkor az lenne a kérdésem hogy Gears Of War 2-t játszott-e már rajta, ha igen akkor mennyire olvasható a magyar felirat játék közben?
Fable 2-vel is ugyanez a kérdésem.
Köszi előre a válaszokat!Üdv Gyuri
(remélem azért érthető amit irtam
)
-
gyuromoj
veterán
Nem lesz baja a többi játéknak ezután ha beteszem a gépbe?
Ha nem mozdul meg többet, vagy ez az egy mozgatás és karcolás tönkre vághatta az olvasófejet annyira hogy megöli a többi játékomat?!
Azóta nem mertem berakni más játékot a gépbe!
nyugtassatok meg hogy nem lesz baja a többi játékomnak -
-
gyuromoj
veterán
válasz
Djuree #25187 üzenetére
Kösz az infot!
De sztem itt Szarvason nem nagyon van polirozás, de majd utánaérdeklődök!
Irtam egy mailt az EA-nek és visszairtak hogy küldjem el nekik a játékot és cserélik!
Megpróbálom őket először, hátha nem olyan fontos a blokk!
Köszi mindenkinek aki segiteni próbált!
Minden jót!Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Csak olyan gondom van hogy nem boltban vettem hanem itt PH!-n, bontatlan volt csak blokkot nem kértem alapból mert nem gondoltam erre hogy már az első nap tönkrevágom a játékomat!
Irtam annak akitől vettem hogy küldje el a blokkot márha megvan még neki, de ha nincs meg neki akkor buktam a játékot és akkor mehet a kukába?!
Esetleg valakinek nincs egy FIFA09-es blokkja -
gyuromoj
veterán
Hali mindenki!
Ma kaptam meg a FIFA09-et és öcsémmel éppne játszottunk, amikor én idóta,balfasz meglöktem a boxot és rögtön bezabálta a DVD-t!
Valaki nem tudja hogy ha visszaküldöm az EA-nek akkor kicserélik???
Akinek már volt hasonló baja az irjon hogy mit tehetnék ebben az ügyben?!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen routert ajánlotok hogy legyen netem a PC-n is meg XBOX-on is?
5k a plafon!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Üdv!
Lenne egy olyan kérésem, hogy aki már rendelt a game.co.uk-ról az irjon már rám!
Mert szeretnék segitséget kérni hogy vki rendeljen nekem onnan játékot és utána postázza el nekem ha lehetséges mert nincs bankkártyám sajnos!
Remélem lesz aki segit egy kétségbeesett xbox ujoncon! -
gyuromoj
veterán
Thomson TCM420-ről lenne szó!
-
gyuromoj
veterán
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy nekem itthon modemről van a netem!
Kihuztam az UTP kábelt és azt dugtam a helyere amit a boxhoz adtak és nem tudok felmenni LIVE-ra!
Vki mondja meg hogy kell megcsinálni hogy legyen net a boxon!? -
gyuromoj
veterán
válasz
(Kolombusz) #23223 üzenetére
Az a valami aminek az egyik vége a gépbe megy a másik meg a konnektorba?
Mert azon 175W van! szal akkor ez még a régi alaplapos gép?!
Ez nagy baj amugy? -
gyuromoj
veterán
válasz
Coyote2000 #23218 üzenetére
Ilyen TV-t veszek majd: Sony - KDL-32W4000 !
Remélem ez elég lesz neki! Amugy meg csak ez fér el a mostani TV helyére ezért veszek "csak" 32"-est! -
gyuromoj
veterán
válasz
(Kolombusz) #23220 üzenetére
És hol tudom leolvasni hogy hány W-os a táp?
Bocsi hogy ilyen láma vagyok! -
gyuromoj
veterán
Üdv!
Lenne pár kérdésem!
1. Egyenlőre sima CRT TV-n játszok! PAL 50 vagy 60 ra állitsam?
2. Ha ki akarom kapcsolni a gépet játék utána akkor hagyjam kicsit menni hogy hűljön mielőtt kikapcsolom vagy rögtön kikapcsolhatom?! Lesz-e valami baja?
3. Hogy tudom megnézni hogy milyen alaplapos a gép?Nagyon bejön ez a kis masina! Nem bántam meg hogy PC fejlesztés helyett ezt vettem!
Már csak játékok kellenek és minden jó lesz! Meg majd egy TV pár hónapon belül!
-
gyuromoj
veterán
Warez meg se fordult a fejemben!
Akkor nekikezdek átolvasni a HSZ-ket!(sztem 2 hét mulva irok megint)
Akkor a részeges dolgot nem felejtem!
Köszi mindent! -
gyuromoj
veterán
Üdv all!
Nah 10 perce beléptem én is az XBOX360-as táborba !
Van-e valami jótanács a gép használatával kapcsolatban?! -
gyuromoj
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy mit érdemes venni egy nagyobb(24'től felfele) monitort vagy egy normális HDTV-t?
Aktív témák
- PS5 játékok, árak a leírásban
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest