- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
p_milan #26925 üzenetére
Az Orange box röhögve megér ennyit. HL2-ep1-ep2,TF2 és a kihagyhatatlan Portal.
Aztán NHL/Fifa 08, kinek mi, nekem NHL
Bornout Paradise sem rossz a vélemények szerint, bár engem nem kötött le sokáig a demo sem.
És talán az Army of Two, de utoljára ajánlom ezt, rövid és annyira nem tuti, de ha coopban tudod tolni, akkor arra nem rossz egynek. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #26881 üzenetére
Ott most nem találtam sajna
Hogy is van az a 12+1 hónap live? Vagy olyan már nincs?gege71.hu:
Megfelel a monitor is. Full HD monitort 50 alatt lehet kapni 22" osat. Az osztálytársam most vett, kb azt sem tudja minek mert nincs boxaKülönbséget meg nem lát, de a játékokra nagyon jó lenne. Akar boxot is mert nekem van és mondom neki mennyire jó móka, de ő herélve akar mert az jó:
(szerinte)
-
zsocy
őstag
válasz
p_milan #26827 üzenetére
A finish him-et nekem is a helikopteres résznél sikerült, nagyon kell figyelni arra hogy kire támadsz és hogy milyen ütemben nyomod a gombot. A pufikabátos ürgék és a nők a legjobbak mert gyengék.
A másikkal szivtam vagy egy napig, a lényeg hogy ne cheatelj abban a betöltésben. Nekem is a motorbolttal sikerült a mutatvány.
-
-
zsocy
őstag
válasz
p_milan #26392 üzenetére
Az a baj hogyha leállítod egyből leállnak a ventik is, tehát a meleg levegő bennreked, és tovább fűt. Ha dashben járatod azzal sem vagy beljebb mert ott is pörgeti a cuccot rendesen, nem hül le tőle. Itteni arcok az overcoolt is leszólják, szóval nem igazán tudom mi lehet a megoldás. Legyen jól szellőző helyen, a többi a gari dolga
-
james007007
csendes tag
válasz
p_milan #26381 üzenetére
jo de nem az volt a hivatalos álláspont hogy nem tartalmaznak ólmot a forrasztások és ezért leolvadnak
... akkor most nem értem 2-3 év után sem lehet ólmot kapni
vagy nem sikerult megoldani a problémát vagy ez olyan jó reklám az xboxnak hogy 3 ledesek a gépek
pedig lassan tervezem egy box vásárlását és mivel szeretnem okosítani ezért gondoltam hogy megvárom a jasper alaplapokat hogy akkor ne kelljen rettegnem a 3led hibától
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #26279 üzenetére
Hát engem igazából nem izgatott az idő amikor még nem vettem hosszabb utp kábelt a boxhoz hogy elérje a routert.... Óra van a számítógépemen is meg a 2 db telefonomon is, úgy saccra tudtam mindik mennyi az idő.
Ha bekapcsolod a dobozt akkor automatikusan beállítja az időt a liveról és pontos is. (ha be van dugva a lankábel a routerba, de ez gondolom egyértelmű volt) -
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #25801 üzenetére
Falcon gépe van, akárcsak nekem. A különbség annyi, hogy az enyém gyári állapotú, garanciális, így bár a veszély
FENNÁLL
, én nem aggódom.
Aki aggódik, az rakjon bele vízhűtést, meg overcoolt,
meg overwatercoolt (!)és úgy lehet, hogy sikerül csökkenteni az esélyt.
de persze akkor is FENNÁLLthx, copin
-
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #25751 üzenetére
ez nem ötlet, legalábbis részemről nem az, sokkal inkább tapasztalat.
HagaNRG:
ha a mo-i lehetőségek közül kell válaszatnia az embernek,
akkor talán több bizalmat szavaz az utalásnak, amiben résztvesz egy bank, mint egy olyan megoldásnak, amiben csak és kizárólag a megbízhatatlan posta szerepel. utóbbit amúgy teljesen ki lehet zárni futárszolgálattal, de az meg drága.
így mikor a személyes lebonyolításra nincs lehetőség, én szívesebben utalok,
miután az kényelmesebb, és adott az illúzió is, hogy kamu (mármint hamis személyazonossággal nyitott) bankszámlaszámok kevésbé jellemzőek.
Egyébként az utánvétet az eladók lehetőség szerint igyekeznek kerülni,
sokan teljesen elzárkóznak előle, pedig rájuk nézve az sem jelent komoly kockázatot,
vagy én nem vagyok képben. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #25706 üzenetére
Háát hogy is mondjam, teccik, de kell a pénz. Később még be tudom szerezni. De még játszok vele.
No.01: Még nem kaptam meg, de váltig állítja hogy átutalta a pénzt. Mutatott valami átutalásos papírt ami tök homályso és egy tollvonás nem vehető ki belőle.
Az lesz hogy lemegyek békéscsabára és lefejelem az illetőt. Címet tudom, képet láttam, mostmár csak beülök az autó ba letépek és meglepem, és akkor magyarázhat. Nem hiszem el hogy péntek óta az én csomagom sem ért oda hozzá. -
Sanya
nagyúr
válasz
p_milan #25708 üzenetére
[I] jelenlegi állapotok szerint biztosan kijelenthető, hogy nincs közvetlen összefüggésben a BAN-al az, ha:
-Régiómentes eredeti NTSC lemezzel játszol PAL gépben
-Amerikai LIVE accot használsz
-Béta dashboardot telepítettél fel pár hete
-Ha másolt lemezzel játszol otthon, de nem multiplayert LIVE-on!
Ami valószínűleg BAN-hoz vezet, de erre is van sok kivétel a játékosok között:
-Online multiplayer esetén másolt lemezzel játszol bármilyen meghajtóval és bármilyen firmware-el! [/I]
forrás: egy xbox360 blogból
-
Sanya
nagyúr
válasz
p_milan #25700 üzenetére
igen, csak live-on keresztül érhetőek el.
mivel offline felhasználók főleg módosított firmware-rel rendelkező géppel játszanak, ezért óvatosnak kell lenni.
BAN biztos nem jár érte, ha játékokhoz kiegészítőt, vagy dashboard/systemfrissítést töltesz le.
ban jár érte: másolt, bármilyen fw/bármilyen stealth lemez, bármilyen egyéb trükk használata mellett LIVE-os profile-on multiplayert játszol LIVE-on. ( kivételek akadnak, módszerek is, le is vannak írva, de az nem ennek a fórumnak a témája) -
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #25696 üzenetére
dash update nem volt, játékfrissítések meg nyilván,
hogy aztán azokhoz volt-e valami érdemleges, amikkel te játszol, azt nem tudhatomilletve sorry, most látom, zsocy mit írt,
ezek szerint nekem elkerülte a figyelmem a legutolsó update,
vagy csak egyszerűen elfelejtettem, hogy volt ilyen.Djuree:
így is van, nem kell erőltetni, ami nem megy. Ott a jól bevált Pinata,
aztán hadd szóljon, kell a fenének FPS. -
tiv83us
veterán
válasz
p_milan #25606 üzenetére
Jah, nem nyultam hozza, minden beallitas a regi.
Mindegy, elblattyogok a boootba, veszek meg egy optikai kabelt, ha ugy is szar, meg megprobalok egy fultisztitoval korbejarni az erosi optikai bemeneten, ha ugy sem muxik, akkor ismet elblattyogok a boootba es veszek kotelet. -
-
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #25102 üzenetére
Picikét bocsánat, ez nem parasztvakítás. Nem az van ráírva, hogy abban fut, hanem, hogy támogatja. A kettő nem ugyanaz.
syl5
amikor a 720p-t skálázzák fel 1080p-re,ugyanis az amikor felskálázzák a 720p-t 1080p-re, akkor az nem 1080p, hanem 1080i
Ez szvsz nem igaz, a kettőnek semmi köze egymáshoz, attól, hogy felskálázott, még lehet progressive. -
syl5
őstag
válasz
p_milan #25096 üzenetére
és akkor szted miért ilyen fakkok a játék készítői, hogy ráírják pl a gta 4 re is, hogy 1080p, hol ott az a natív fullhd felbontás? tehát akkor ez is nagy átb@szás, mert akkor ez nem 1080p, hanem 1080i, amikor a 720p-t skálázzák fel 1080p-re,ugyanis az amikor felskálázzák a 720p-t 1080p-re, akkor az nem 1080p, hanem 1080i.
biztos foglalkozott már más is ezzel? írjatok már lécci véleményt, tapasztalot?
hogy lehetne ezt egyáltalán vhogy letesztelni, hogy az az 1080 soros felbontás az felskálázott, vagy natív 1 játék esetében?(mert ugye az lcd-tv vagy monitor az csak azt a felbontást írja ki amelyet megkap) -
hdman
őstag
válasz
p_milan #25096 üzenetére
Korábban volt belinkelve egy hasonló lista. Azt hiszem Kolombusz tette be.
Ha jól emlékszem, a játékok 80%a még a 720p felbontást sem érte el. Azt hiszem 670*xxx a tényleges felbontás amivel a box agyában létrejön majd ezt skálázza fel. Ha fullhd jelet hozna létre, akkor az annyira megterhelő lenne a boxnak,hogy lefosná a lábát és 2 perc alatt 3 Ledes lenne. -
baliii
senior tag
válasz
p_milan #25083 üzenetére
köszönöm a válszokat!
az asus 25ezer, az lg 27ezer, a 22"-os samsung 30ezer lenne! utóbbi használtan...
én azt gondoltam hogy a 16:9-es LG a legjobb, a felbontása és képaránya miatt, de nem értek hozzá túlságosan... esetleg megéri venni egy kis méretű (20-26"-os) hd ready lcdtv-t? ja amugy a lapotopom is erre lenne kötve amikor itthon használom, ez is szempont. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #25065 üzenetére
eddie17: Fel fogom tenni biztosan
De a minőség hagy némi kívánni valót maga után
Azért ne kövezz megp_milan: Biztosan lesz még ilyen akció. Én közvetlen karácsony előtt láttm az auchan újságban hogy karácsonyra hatalmas eksön lesz 7490 ft ért xbox 360 játékok....óóóómondom dejókor..most nincs rá pénzem..ráhagytam....
Karácsony lecsörgött utánna az újságba bedobták 3490 ft ért az xbox 360 játékokat volt több cím de az nem nagyon érdekelt. Ez az én napom mondtam...El is rongyoltam a savoya parkba gyorsan amíg van és megvettem. Mondanom sem kell hogy jóléreztem magam, hogy ennyiért hozzájutottam -
asbi_
tag
válasz
p_milan #24958 üzenetére
köszi, én is itt akartam körülnézni, de tegnap inaktív volt a keresés mező valami miatt.. te személyesen vetted át? lehet beszerzek én is egy olyat, mint ami neked van.
levi1392, köszi szépen neked is! ezek szerint tényleg nem sokat ér, mert nekem full töltöttséget mutat, úgy hogy már 3 napja villog, hogy merül..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #24798 üzenetére
Még nem vettem meg sajna de gyúrok rá, hogy megvegyem azt is.
Az a baj hogy itt a ph-s boxosok közül kevesen játszottak a MOH Airborne-nal így nem nagyon tudnak segíteni abban, hogy mit hogyan csináljak
Majd még próbálkozok ezerrel, mert azért jóljön az a pár G.
Hard ba ha végigmegyek az 75 G az meg szerintem nem kevés
Multit is jó lenne csinálni de kéne live előfizut is vennem, arra meg most nagyon nem akarok költeni, pedig biztos tudnék ott is pár G-t összeszedni hamar. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #24734 üzenetére
Rányomok a frissítésre és ugrál az oldal össze vissza
Programot nem lehet telepíteni mert a rendszergazadi lekorlátozta
Új profilt így nem tudok nyitni
Visszatérve ehhez a joy témához, ehhez az mozgásérzékelő dologhoz van valami belső egység? És ha igen akkor annak bekókányolása garivesztéssel jár?:
-
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #24723 üzenetére
én Energizer akksit nemigen vennék, nekem van egy ilyen hülye megrögződésem,
hogy ők maguk csak alkáli elemet gyártanak, akkumulátort meg vesznek valakitől
(mondjuk GP). Mondjuk én eleve nem rajongok akksikban az olyan gyártókért,
akiket az alkáli elemeik miatt szeretünk, Ansmannt, Unirosst,
GP-t, Sanyot preferálom.
Szerintem a Sanyo, illetve bármelyik hasonló társa
összességében jobb vétel, mint a nagyobb kapacitású, de hagyományos akksik.
hwsw.hu-nak komoly akksi topicja van, ott többen számolnak be
a tapasztalataikról, és komoly népszerűségnek örvend az Eneloop
(bár a többi is van ilyen jó, ezt lehetett legkorábban kapni).ha mindenáron a kettő közül akarsz választani,
akkor én a Unirossra voksolnék természetesen.
hogy egy eneloop tovább bírná-e komoly használat mellett,
arra nem tudok válaszolni. Én a Logitech egérben le tudtam tesztelni rendesen,
az eneloop kb 2 hetet ver az Ansmannra, ami nem kevés, de itt 1.5 hónapos időtartamról beszélünk. Szerintem az előny akkor vész el, ha valami 1-2 hét alatt lemeríti az akksikat,
de lehet, hogy még itt is kb egyforma teljesítményt nyújtanának.
Az biztos, hogy én inkább a kisebb kapacitású, de újabb technológiájú akksik
közül fogok választani legközelebb, egész egyszerűen sokoldalúbban használhatóak.
Pl az összes távirányítómba eneloopokat pakoltam, röhögve mennek már vagy 1.5 éve
a gyári töltésükkel -
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #24716 üzenetére
ha van egy kis eszed és hallgatsz a tapasztalt rókára
,
akkor ezt veszed meg
nem igazán azt kell nézni, hogy mekkora a névleges kapacitás, hanem hogy milyen gyártástechnológiával készült a cella. A 2700-esek még a hagyományosak,
magas önkisüléssel, az újgenerációs cellák meg egyelőre nem mennek 2100 fölé,
viszont a töltést akár egy éven át is tartják. Ilyen új szériás típusa már van kb minden gyártónak, pl Sanyo Eneloop, amit linkeltem, vagy Varta Ready2Use, GP Recyko, Uniross hybrio, stb.
Nekem van otthon kiváló 2700-es Ansmann akksiból jópár,
de a 2000 mAh-s újgenerációs Sanyo Eneloop lemossa a pályáról, annyira jó.
Ráadásul ezeket már nyugodt szívvel lehet használni távirányítókba is,
meg bármibe, ami keveset fogyaszt, mert nem fog lemerülni saját magától 1-2 hónap alatt. -
-
Kasza08
őstag
válasz
p_milan #24497 üzenetére
Nem Live Account néven regeli be, hanem a sajátján.
De tök mind1, szerintem abba sem fognak bele kötni, hogy idegentől vette, hisz nincs rajta a box dobozán, hogy "not for resale"._ak_: nem, mertha a kezedben tartod ahogy játszol, és felemeled, akkor úgy látod rendesen.
-
Djuree
félisten
válasz
p_milan #24399 üzenetére
magyar verzió csak pc-re van tudtommal, éppne ezért én pc-n nyomtam, de nekem nem jött be a játék, túl van bonyolítva sztem sok hülyeséggel ami nem kéne
anno a kotorok jobbak voltak sztem. persze nem rossz ez sem, pl. a graf az odabasz
fallout3-at is pc-n nyomom majd mert nemsoká kijön a magyar verzió -
tiv83us
veterán
válasz
p_milan #24193 üzenetére
Igen beneztem, mert csak a tapot neztem meg, meg a dugaszt /valami fura oknal fogva az Elite tapjanak a Boxba kapcsolodo dugasza masmilyen mint a Premiume volt. Erre ugy jottem ra, hogy mikor a Premium cucc bedoglott, akkor ugye csak a konzolt kell elkuldeni a MS-nak, tehat szepen lehuztam a kabelekrol es kesz. Aztan megvettem az Elite-et, kivettem a dobozbol es probaltam racsatlakoztatni a mar ottlevo tapkabelhez, de nem ment bele a dugasz, ugyhogy kenytelen voltam elokotorni a dobozbol a sajatjat...
. Ja es 150W-os, de megis Falcon. Es egyaltalan nem sajnos
/.
-
HagaNRG
őstag
válasz
p_milan #24154 üzenetére
Én is most ismerkedem a HD élménnyel. (bár csak SD tv-m van, 32"-es CRT, de bár lehet, hogy csak pszichikailag, de mégis szebbnek tűnik még ezen is a kép a DVD-nél).
De filmekkel azért nem búgatnám.
Ha ráfér sima írható DVD_re a HD film, akkor arról is be fogja venni, ha csak DL-re, arról is.Az tuti, hogy VMW-t visz. Papíron H264-et is, de azt mondták, hogy ezeket csak megkötésekkel, illetve, hogy ezeken a hang mindegyiken olyan formában van, amit már nem vesz be. Szóval rizikós.
Egyébként is van millió házimozis ismerős, de senki nem használja média centerként a boxot. Egyrészt a folyamatosan félős 3 led miatt,másrészt az a hang, ami még játékoknál nem zavarja az embert, egy komoly, csendes jelenetekkel teli filmnél már zavaró lehet.
De próbára, mint nálam jó. Leszedtem egy rakás HD trailert innen:
Viszot itt mindegyik MOV. Keményen konvertálgatni kell.
A régi szép idők jutnak eszembe, mikor a DVD még szinte megfizethetetlen volt, a lejátszók az írottakat jószerivel be sem vették, aztán próbálkoztam mindenféle VCD konvertálgatásokkal, csak nézhessek valamit. (persze akkor bukott a mozihang és a tökéletes DVD kép).Ma meg már sajnos az a 2001-es DVD kép nem is olyna tökéletes, így megy az álmodozás a HD-ről. De amíg nincs HD TV, addig nem zavar, tudom.
Ha belemennék egy 130-150 ezres használt TV-be, ami már komolyabb, akkor kezdődne a BR gyűjtögetés, mivel HTPC nem megoldott, vagy egyből PC csere...
Ma annyival jobb a helyzet, mint a DVD korszak kezdetén, hogy máris elérhetőek csúcsminőségben a relasek, a netsebesség is kivitelezhető, így ha valaki ügyes folymatosan nézheti a HD-t kis pénzből is.
De én inkább megvárom, míg emberi árakon (30-40) megjelennek az első MKV-t, X264-et tudó BR lejátszók, a lemezek is olcsóbbak lesznek és akkor mehet a HD dögivel. Addig csak úgymond a gazdagok sportja.
-
hdman
őstag
válasz
p_milan #24114 üzenetére
Jó kis munkahely lehet
Az én boxom már 2 napja be sem volt kapcsolva
Bár mi tegnap melóhelyen airsoftpuskával szórakoztunk
Ha jól tudom Golddal ugyanazt lehet leszedni,mint Silverrel, csak az a különbség,hogy egy új tartalmat pár nap késéssel kap meg a silver.
Én elsősorban demókat,meg ingyenes DLC-ket szoktam szedni.
Ezeket ajánlom:
Burnout: Paradise City: motoros pakk, Forza2: extra kocsik,meg szinte minden játéknak van demója (ezek ingyenesek)
De majd jön egy Live guru,aztán segít
-
hdman
őstag
válasz
p_milan #24069 üzenetére
Elöször is gratula, sok RRoD mentes játékot kívánok!
1, gs-t csak meghatározott feladat végrehajtása után adja meg ( csináld meg a pályát, ölj meg 100.000 ellenséget (gow2 seriously 2.0
), stb)
Itt utána tudsz nézni,hogy mi(k)ért kapsz pontot: [link]
2, Én ugyanilyen felállással küldöm,de még nem találkoztam ilyennel.
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #23999 üzenetére
Pedig megy konfig nélkül is. Crosslink kábel kell a box és a gép közé, gépen beállítani a net megosztást, restart, aztán már csak a tűzfalad eszén kell túljárni, ami pl. Zone Alarm free esetén lehetetlen.
Én Vodás netet osztottam így, minden gond nélkül ment. Más kérdés, hogy az irdatlan magas pingek miatt játszani nem lehet vele gyakorlatilag így, de frissítéseket, demokat leszedni megfelelő.
Aztán hál' Istennek sikerült minden HSDPA képes eszközt száműzni a lakásból, és mostmár van rendes net. -
zsocy
őstag
válasz
p_milan #23992 üzenetére
Szia.
Routerrel tudod megoldani, ott minden egyből, és jól fog működni. Minden más hekkelés nehéz, és nem is biztos a végeredménye. Persze ha valaki vágja úgyis elmondja majd hogyan is kellene.
Egyébként azért érdemes megnézni hogy van-e HDMI az Elite-en, hogy nehogy egy Arcade-ot kapj ami fekete neolux-al van lefújva
-
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest