- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Gyors kérdés: Az elite xboxnak tartozéka a hdmi kábel? S ha nem akkor mennyibe kerül az aranyozott verzió?
-
Mankó
veterán
Valaki tud olyan megoldást, hogy a bannolt boxon lehessen telepíteni game-t a hddre?
Minden megoldás érdekel.
Köszi -
Mankó
veterán
3-4 napja vagyok box tulajdonos és a következők merültek eddig fel:
Abban az esetben, ha bannolt az xbox, akkor hogy lehet a codeceket frissíteni, ha filmet akarok nézni?
Vagy ez esetben is feltudok menni a live-ra és frissíteni vagy csak pendrive-on keresztül tudom feltenni?
Másik pendrive-ot nem látja a box, milyen formátumra kell formázni, hogy tudja olvasni?Előre is köszi a válaszokat.
-
Mankó
veterán
Kellene egy gyors válasz.
Az mkv kiterjesztésű hd filmeket viszi az xbox 360? Abban az esetben ha bannolt, attól még letudom-e a frissítéseket tölteni a netről, vagy esetleg pendrive-on keresztül is menni fog a frissítés?
Vállalható darab-e a Falcon 2-es vagy hajtsak minden esetben Jasperesre?Köszi
-
Mankó
veterán
Lenne 1-2 fontos kérdésem: - mit takar az a dolog, hogy a winchesterre lehet telepíteni játékot? Esetleg lehet rá filmeket is másolni?
[MODERALVA]
Másik fontos kérdés, hogy abban az esetben ha nincs winyó a géphez, akkor rátudok e csatlakozni egy külső usb-s winchesterrel és arról nézegetni a hd filmeket? Végülis nekem erre kellene, meg max arra, hogy feltepítve a játékokat, ne a meghajtót pörgesse mindig.
Fekete előlapot tudtok valahol?
Bocsi, ha kicsit hosszú voltam![ Módosította: tiv83us ]
-
Mankó
veterán
Fekete előlapot lehet kapni xbox-hoz? Elitet szerettem volna, de csak egy arcade jön össze és a környezetbe nem illik bele, a fehér lapja. (Majd később dobok rá egy winyót, meg egy vezetéknélküli joyt. Ha már itt tartunk, mekkora a hatótávja egy egy ilyen kütyünek?)
Vagy ne foglalkozzam vele, csak fújjam le az egész boxot feketére.
Továbbá kellene nekem egy leírás, hogy lehetne összekötni a dvd-s erősítőmmel, hogy az erősítő dobja szét a hangot az 5.1-re.
Előre is köszi. -
Mankó
veterán
Erre valaki? Fontos lenne.
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Megfordult a fejemben egy Xbox 360 vásárlása. Kezd nekem is elegem lenni a gép fejlesztgetésből. Most van egy e8500-as gépem 2*2Gb rammal, meg egy 4850-el. A közel múltban monitort kellett cserélnem és az 1920*1080as felbontású Samsung P2370HD-re esett a választás. Ha normális felbontásban akarok játszani, most rá kellene költeni a gépre 40-50et egy 5850hez. Annyiból már kapok egy új Xboxot.
A kérdésem az, hogy
1. Szerintetek is érdemesebb-e egy Xboxot venni
2. Van egy 32-es HD ready tv-m, meg a 23as full hd monitorom, mindkettő HDMI-s. Melyikre lenne érdemesebb kötni?
3. A monitoros megoldás esetében egy fadobozos analóg Genius 5.1-et tudnék rákötni, a gépen is ez van, de nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
4. A tv-s megoldás esetén egy 5.1-es házimozi áll rendelkezésre a hanghoz, de ez a "házimozi" csak egy erősítős-dvd-hez kapott házimozi. Ez esetben is kellene egy ötlet az összekötéshez.
Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos jönnek még kérdések.Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat!
üdv:
Mankószerk.: megbízható bolt lista is jó lenne.
Melyik grafika a szebb, a PC-s vagy a BOX-os? -
Mankó
veterán
válasz
ithomas #25941 üzenetére
Még nem tudom, hogy mi lesz az egészből, most még csak elméleti szinten boncolgatom a dolgot. Végülis esetemben elsődlegesen a HD miatt lenne fontos az Xbox. Utána meg a játékok miatt.
Azt olvastam, hogy az MS kivonja az Elite-ket a forgalomból. Lehet megkellene várni a vékony kiszerelésű boxokat, meglesni a kiszerelésüket és úgy választani.p_milan köszi szépen a választ!
-
Mankó
veterán
válasz
ithomas #25937 üzenetére
Pedig úgy gondoltam, hogy venni egy Arcade-ot, ami tudja a hdmi-t, s mellé hdmi + optikai kábelt.
Egy plusz kérdés, lehet külön olyan előlapot kapni, amivel olyan fekete kinézetet kapna a box, mint az elite esetében? Drágállom az elitet, bár ahogy nézegetem a plusz dolgokat, lehet az lenne a kézreálló megoldás. -
Mankó
veterán
Gondolkozok most egy Xbox360 beszerzésén, és felmerült néhány gond a hanggal kapcsolatban. Ezügyben szeretném kikérni a tanácsotokat.
Van egy Samsung 32"lcd tvm, melynek felbontása 1360*768, HDMI-s, az 1. kérdés, hogy élvezhető képet kapnék-e ha ezen játszanék?
A 2, fontos kérdés, hogy az 5.1es hangot hogy tudnám lejátszani? A tv-hez van egy szintén Samsung 5.1es házimozi erősítő és a megfelelő hangfalak. Az erősítő szintén hdmi-s. Elképzelhető, hogy az xbox hangját és képét együtt áttudnám lőni az erősítőre, amely a képet tovább lőné a tv-re, a hangot meg elosztaná az erősítő hangfalaira? Egy kicsit hitetlen vagyok, hogy ezt meg lehet-e oldani. Mert ha nem, akkor a tv hangszóri által közvetített hang nagyban rontaná a játékélményt.
Ha valakinek hasonló megoldása van, ossza meg már velem is a tapasztalatokat!
Előre is köszi a segítséget és a válaszokat! -
Mankó
veterán
Van egy 32es LCD tv-m otthon, még csak hd ready, tehát 13xx*768 a felbontása. Ezen a tv-n már normálisan kinéznének a játékok, vagy csak egy full hd-s tv-vel érdemes neki esni az "Xbox-ozásnak"?
-
Mankó
veterán
Olvasgatom ezt a 3 ledes hibát, s hát a köv. lenne a kérdés, hogy hogy működik ez a veszel garjegyet és jön a futár. Ez a futár a Microsofttól jön, vagy a honnan? Nem vagyok teljesen képben. Nagy valószinűséggel a srác (akinek érdeklődöm) külföldről kapná a cuccot, ezért is lenne kérdéses ez a dolog.
-
Mankó
veterán
Egyik ismerősnek ajándékba lesz egy ilyen kütyü és tőlem kért segítséget, hogy ajánljam valamelyiket, de sajnos nem értek hozzá. Elég tanácstalan vagyok.
Miben jobb az XBOX360 a PS3-tól?
Tudom, jobb a játék ellátottsága, és lehet flasheltetni. Viszont ahogy nézegetem a topicot, elég kockázatos ez a dolog.
Ha pártatlanul kellene nézni a dolgot, melyiket ajánlanátok, s miért?Előre is köszi a válaszokat!
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,. hogy a XBOX360 letudja-e játszani a HD-s filmeket? Illetve, hogy az írott játékok lejátszásához ki kell-e chippelni a gépet, min a régi ps2-ket.
Bocsi, hogy ilyennel zaklatlak titeket, de sajnos máshol nem tudom feltenni ezt a kérdést.Előre is köszi a választ!
Mankó
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest