- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Siffredi #26494 üzenetére
És ez miért gáz? Leírtam a véleményem egy játékról. Nem kérkedni jöttem ide,hogy nekem már megvan,milyen faszagyerek vagyok. Ez esetleg segíthet/eltántoríthat fórumtársakat a vásárlástól.
Azt,hogy moddolt gépem van, itt már mindenki tudja. Vagy igy ki vagyok tiltva? Ha igen,remélem arra kapok engedélyt, hogy továbbolvassam a fórumot.
Amugy: Release Date: March 24, 2009 Az jó lesz ha előrendeltem, és hamarabb megkaptam egy nappal?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Siffredi #25948 üzenetére
Most lesz a születésnapom 15.én akkor lehet kapok némi pénzmagot és akkor lehet jut pár havi livera is....
MÁS: Összeszedtem a 2000pontot hogy gonosz legyek de most azt mondja a forma aki a keréknél áll hogy szerezzek egy igazán gonosz áldozattot. Azt honnan szerezzek és honnan tudom hogy igazán gonosz? Ez számomra érthetetlen. (Fable 2)
-
_ak_
addikt
válasz
Siffredi #25949 üzenetére
Hmm, nem tudom, h honnan szedtem a 9-ét, de végül is mindegy. Az 5-en megjelent ntsc-j region free, tehát ha van kapcsolatod a "kintiek" közül, akkor már oda vissza játszhattad volna játékot. Plusz tiv is linkelt egy best buy-os x360at re5-el, ott sem találtam semmi olyasmit, h még nem lenne elérhető.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Siffredi #24584 üzenetére
Azt én is úgy tudtam hogy nem lehet bótban kapni csak úgy hanem ilyen érdekes helyről
Az igazából nemérdekel hogy ők honnan lopják csak jólegyen.
Nekem is van egy bundle copy gémem, a forza 2 és a viva pinata, 3 K ért megérte, főleg hogy darabja 6k az 576ban meg más helyeken.Kasza08: Amúgy tudod mi az a holdfény javítás?
-
Don47
tag
válasz
Siffredi #23324 üzenetére
Menni fog az 1080p is, csak figyelj a beállításokra a konvertálásnál (wmv-hd).
Én dvd-re sose írnék ilyesmit... ha megtartom a forrásfájl (mkv) minőségét, a film wmv hd-ben gyakran egy dl dvd-re sem fér fel. (Illetve felférne, de az már a bitráta rovására megy.) Én csak átkonvertálom, rajtahagyom a gépen, és Media Centeren keresztül nézem meg. Szerintem ez a legegyszerűbb, és így még a méret sem korlátoz. -
OddMan
őstag
válasz
Siffredi #23256 üzenetére
Nem tűnik rossznak ez a toshiba tv, de csak akkor, ha nem akarsz később blu-ray lemezeket is nézni. Ez a készülék nem támogatja a 24p-t. A blu-ray lemezeken 24 képkocka sebességgel vannak rögzítve a filmek, és ha ezt a lejátszó vagy a tévé nem támogatja, akkor apró akadozásokat fogsz látni film közben, ricegni fog a kép. Ez főleg akkor nagyon zavaró, amikor pásztáznak a kamerával, főleg oldalirányba. A 100Hz sem rossz dolog, de itt is tudni kell, hogy a 24p-hez 96Hz vagy esetleg 120Hz frissítés kell, ha ezt nem tudja a tévé, akkor szintén ricegni fog a kép. Csak Xbox-hoz szerintem egészen jó választás.
-
30z.Samu
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Siffredi #22803 üzenetére
Az új generációnak még se híre, se hamva, két év még minimum van ezekben a gépekben.
Most már megtanulták programozni őket, most kezdenek el hasznot hajtani (legalábbis az MS-nek, a Sony szekere még nem megy annyira), nem fognak újat kidobni.Jah és ha az MS követi az eddigi, sikeres stratégiáját, akkor új box hamarabb lesz, mint ps4.
És igen, ha minden úgy alakul majd az életemben, mint eddig, akkor én is elsők között fogok venni új generációs konzolt. Úgy 3 év múlva.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Siffredi #22801 üzenetére
Minél újabb és újabb játékok jönnek, amik leterhelik a gépet, annál kevésbé bírná a full hd-t.
Ezt a generációt még 720p-re méretezték hardver téren. Így is vannak játékok, amik nem natív 720p-sek, hanem csak 630-vagy 640p-ben futnak (nem emlékszem pontosan). Ilyen pl. a Halo3. Vagy PS3-on a GTA4 is csak 630p-ben fut, míg boxon 720p-ben.Talán a következő generációs gépek néhány év múlva már natív 1080p-sek lesznek. Sőt, én meg merem kockáztatni, hogy biztosan azok lesznek.
De ebben a generációban marad a felskálázás.
Ja, amúgy ez ne vegye kedved, láttam már boxot 127 centis fullhd-n, kurva szépek a játékok azon is. Csak nyilván nem tudod kihasználni a plusz felbontás adta előnyöket. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Siffredi #22798 üzenetére
Üdv!
Érdemes Full HD-t venni, hosszútávra jobb egy jó kis 24p-s, nagyképernyős fullhd, mint egy hd-ready. De a box játékok nem futnak natív 1080p-ben. Felskálázza a box, de nagyjából semmit nem ér. Annyi, hogy nem a tv elektronikája skáláz 1080p-re, hanem a box.
WMV HD-t streamelhetsz, más hd formátumot nem tud lejátszani.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest