- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
bishoplogan #25536 üzenetére
A Gears of War 2 az igen, nagyon sokan toljak neten, egyhamar nem unja meg az ember. A masik jatekkal kapcsolatban lehetne vitatkozni...
-
Siffredi
senior tag
erre senki?
-
Siffredi
senior tag
Hali!
Fable II ugyben irok, halas lennek, ha valaki jonne, es tancolna egyet velem (persze nem muszaj pont azt
), mert mar csak az az acsi hianyzik a jatekbol. Visszaolvasva lattam, hogy masnak is jol jonne...
Udv!
-
Siffredi
senior tag
Engem pedig konkretan az erdekelne, hogy megveszem a kiegeszitot (pontokert), letoltom, telepitem, jatszok vele, ez eddig oke. Majd ha meguntam, es kell a hely a tobbi jateknak, akkor letorlom a vinyorol, es akkor buktam az egeszet? Ujra ki kell fizetnem, letoltenem, stb a jatekot?
Mert akkor ez igy nem valami jo biznisz. Vagyis az, a mikrofosnak.
-
Siffredi
senior tag
válasz
CosmoBacsika #24740 üzenetére
nekem a ventik elkezdtek futyulni, csendben eleg zavaro tud lenni, na de ki akar csendben jatszani?
-
Siffredi
senior tag
válasz
Mr.Grincs #24582 üzenetére
Meg is valaszoltad a kerdesedet, "bundle copy". En a gepemhez kaptam anno Gears of War I-II-t egy tokban (!), rajta a bundle copy kifejezessel (es a PGR4 is ugyancsak bundle copy volt).
Egyebkent itt ezek onallo jatekkent nem hozhatoak kereskedelmi forgalomba (legalabbis legjobb tudomasom szerint)...
-
Siffredi
senior tag
Az a lenyeg, hogy van benne kihivas, eppen ez benne a jo. Egyebkent istenkiraly jatek a GTA, csaknem mindegyik reszevel jatszottam, es kivetel nelkul mindegyik bejott! Igaz, most megrekedtem 94,5%-nal, na de majd hetvegen rafekszem, kideritem, mi a fennmarado 5,5%.
A spoiler nem szep dolog, meg igy is belefuthat az ember, egyebkent az a befejezes sokkal rosszabb volt, mint a Roman-os...
-
Siffredi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #24534 üzenetére
van egy masik befejezese is, hatha abba futsz bele...
-
Siffredi
senior tag
Egyebkent kijott a Resident Evil 5 demoja... Barcsak a teljes jatek jonne mar (marc.13.)...
-
-
Siffredi
senior tag
Tenyleg, ha mar a gariztatas szoba kerult...
Erdemes most beregisztralni a boxomat, vagy csak mar akkor, ha megtortent a baj?
-
Siffredi
senior tag
válasz
Djuree #24234 üzenetére
Ez mind igaz, de ez a minimum azok utan, hogy megcsinaltak egy sz@rt, majd miutan kiderult, hogy az, folytattak a tomeggyartast (igaz, aprobb modositasokat csinaltak rajta).
Ez a velemenyem a Microfosrol tomoren.Es hogy miert vettem megis xboxot? Olcsobb, mint a rivalis, es a jatekok is sokkal olcsobbak, nem beszelve arrol, hogy a ps3-nak mar nem maradt olyan exkluziv cime, ami az o javara dontott volna. A Final Fantasy volt, de jon majd boxra is.
-
Siffredi
senior tag
Udv!
Gratula a Fable II-hoz!
update: tobbnyire ingyenesek, mar ha patch-rol beszelunk, a kiegeszitokert (dlc) fizetni kell.
achievements: a jatek szavatossagat hivatott novelni, illetve a jatekidot toljak ki vele. Vannak olyan jatekok (pl. gow), amit fel nap alatt vegig lehet vinni, de az acsik gyujtogetese eleg sok idobe beletelik.
Bar gondolom vannak olyanok is, akik szeretnek villogni is vele, mennyit is szereztek mar...Igazabol nagyon jo dolognak tartom, mert van olyan jatek, amit mar abbahagytam volna, de az acsik visszatartottak...
Udv!
-
Siffredi
senior tag
GOW1 valaki esetleg? Elkelne a segitseg insane nehezsegi fokozaton, es egyebkent is, jo lenne megszerezni a multis acsikat.
Egyebkent az ai ritka gyenge ebben a jatekban, gondolom sokkal jobb emberi tarssal...
Varom a jelentkezoket!
Udv!
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #23762 üzenetére
Hali!
Gow1-et most tolom, azutan a Gow2 kovetkezik (le vagyok en is maradva, mint a borravalo
). Ha gondolod, megbeszelhetjuk a co-op-ot. Ugyis vannak co-op-os acsik is benne...
Udv!
-
Siffredi
senior tag
Koszi a valaszt, ha van ra idod, es persze kedved, elkuldhetned privatban, hogyan is valositod meg ezt a konvertalast! (Gondolok itt programokra, magara a folyamatra, stb.)
Viszont az eleg jo hir nekem, hogy kepes az 1080p-t is lejatszani a box. Ugy latom, akkor kenytelen leszek megis vistat feltenni a gepre...
Mas: Ugy nez ki, rafizetessel elhozok egy masik full hd-s tv-t, ami tudja a 24p-t. O az. Jo valasztas annak ellenere, hogy nem 100 Hz-es, vagy mindenkeppen nezzek inkabb olyat, ami mindkettot tudja? Ugy gondolom, ha mar mindenkeppen kiadok ennyi penzt egy tv-re, akkor egy kicsivel megtoldom, es olyat veszek, ami kesobb is jo lehet.
Koszi elore is!
Udv!
-
Siffredi
senior tag
Udv!
Remelem lesz valaki, aki tud nekem segiteni. Mostanaban nezegetem a neten, milyen modon tudnek nagyfelbontasu (hd) filmeket nezni a boxon. Az a gond, egyertelmu valaszt nem talaltam ra. Vannak, akik konvertalnak, es utana dvd-re irva nezik meg, vannak, akik a vinyora teszik fel, es ugy nezik meg.
A kerdes: milyen formatumu filmeket tudok megnezni a box segitsegevel? Ha jol gondolom, a plafon a 720p, az 1080p nem fog menni sehogy sem.
Aki tud segiteni, irjon. Elore is koszonom.
Udv!
-
Siffredi
senior tag
válasz
OddMan #23297 üzenetére
Koszi a valaszt, "megvettem" a tv-t, azaz kifizettem, de mivel jelenleg nincs sehol, ezert majd csak 20-an fogok hozzajutni sajna.
Egyebkent a br-el kapcsolatban eros a gyanum, hogy egy darabig nem lesz hozza szerencsem, mivel akkor le kellene cserelnem a box-ot ps3-ra, es...
Na de ez mar erosen off.
Udv!
-
Siffredi
senior tag
Udv!
Tudom, off a dolog, de most hirtelen nincs jobb otletem, hol lehetne ezt megkerdezni, es kulonben is, Kolombusz kollega mar adott tanacsot hasonlo kerdesben.
Szoval, a kovetkezo tv-t neztem ki, a kerdesem az lenne, van-e olyan jellemzoje, ami erosen kifogasolhato? Tudom, nem a legjobb tv-k kozott van, nem 24p-s, de gondolom a boxhoz megfelelne.
A link majdnem lemaradt.
Elore is koszonom a valaszt.
Udv!
-
Siffredi
senior tag
válasz
OddMan #23206 üzenetére
Udv!
Fable II-vel kapcsolatban irok (Angliaban vettem), megneztem neked a felirat-dolgot. A nyelvet at lehet allitani magyarra, amit annyit tesz, hogy a menu magyar lesz, illetve a parbeszedek alatt magyar felirat olvashato, de a nyelv tovabbra is marad angol.
Remelem segitettem.
Udv!
-
Siffredi
senior tag
B.U.E.K. Mindenkinek!
Koszonom szepen a valaszokat, ugy latom, elegge porog a topik!
TV kerdeseben annyit irnek csak, hogy azert kerdeztem a full hd-t, mivel itt Angliaban mar elerheto aron vannak a full hd-k, majdnem annyiba kerulnek, mint a kisebb felbontasu tarsaik. Akkor pedig mar inkabb gondolkozom full hd-s tv-ben.
Az ujabb generacios box-on pedig azert gondolkoztam el, mivel lassan a gep hatarait feszegetik a jatekfejlesztok, szoval lassan el kell gondolkoziuk valami ujitason...
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22802 üzenetére
Koszonom a kimerito valaszt, igy vegigolvasva teljesen logikusnak hat, amit leirtal. Tv ugyben meg gondolkozom, egyelore a net fontosabb.
Egyebkent ez az en bajom, mindig akkor jutok hozza az aktualis masinamhoz, mikor mar a tobbiek a kovetkezo generacion gondolkoznak... Na de majd PS4-est az elsok kozott veszek majd!
Koszonom szepen meg egyszer az eddigi valaszokat!
Udv!
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22799 üzenetére
Koszonom az ujabb valaszokat is!
TV szempontjabol tokeletesen igazad van, hiszen nem csak jatekra vennem, szoval mindenfelekeppen jobb valasztas egy full HD-s hosszutavra.
A jatekokat illetoen egy kicsit csalodott vagyok. Amit fentebb irtam, hogy kesobb kepes lesz full HD-ban futtatni a jatekokat a gep, az nem igaz? Nem hallott senki semmit rola?
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22797 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt. Valahogyan en is igy gondoltam, mivel pc-n is eleg a hasonlo savszel. Azert kerdeztem ra megis, mert sokszor a kisebb savszel hatalmas hatrany a netes jateknal...
Felteszem akkor a masik nagy fejtorest okozo kerdesemet is. Ajanlott most full HD tv-t venni a box melle? Mivel korabban a jatekok nem tamogattak azt a felbontast, de a mostani jatekok boritojan mindegyiken ott latom az 1080-as felbontast is. Ugyanakkor azt hallottam, a tavaszi frissitessel megkapja a box a full HD-s tamogatast is.
Lehet hogy rosszul olvastam valahol, es az sem lehetetlen, hogy en ertettem felre, de azert jo lenne tudni ezt is.
Van meg valami. HD-s filmeket lehet a pc-rol streamelni, ezaltal HD-s lejatszokent mukodtetni a boxot?
Remelem nem kerdeztem sok hulyeseget, de ezekre a kerdesekre eddig nem talaltam valaszt.
Koszonom elore is!
Udv!
-
Siffredi
senior tag
Udv mindenkinek!
Nemregiben sikerult hozzajutnom egy ilyen masinahoz, most az internetre valo racsatlakoztatasaval akadt gondom, ugyanis eleg lassu az internet-kapcsolatom (valoszinuleg halozati bibi).
A kerdesem az lenne, mekkora savszel ajanlatos a jatekokhoz? (Persze, gondolom minel nagyobb, annal jobb, de mekkora a minimum, aminel meg elvezheto a jatek?)
Kb. 2 mbit eleg lenne?Koszonom a valaszokat elore is!
Udv!
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest