- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj ha bannolt akkor nem sok ember veszi meg. Vagy fene tudja azt se sokkal többért lehetne eladni 30 35k.
Lehet super elite is az értékét nem növeli meg sehogy sem, ugyanúgy használhatatlan online játékra és teljesen korruptá válik. Ha vinyó lenne többet érne de így nem nagyon ér többet. -
Xirtam
veterán
USB-s HDD-ről igen tudsz lejátszani filmeket!Megfelelő kodek meglétével amit LIVE-ról tudsz letölteni! A HDD-re való telepítés annyit tesz h a Box a HDD-ről futattja a játékot de csak úgy ha a DVD benne van a gépben! Nem olvassa csak másolásvédelmi stb. okokból kell bentlennie!Csak a Saját HDD-jére tudod feltelepíteni a játékot!
-
engusz
veterán
Fekete előlap: mindenféle mintával lehet kapni, Vaterán van egy pár, hátha valamelyik megtetszik. Szerintem addig ne fújd le, míg él a garancia.
Vezetéknélküli joystick: 4-5 méterig biztosan működik, pont ma próbáltuk ki, mert egy elég nagy teremben játszottuk, két bazi nagy TV-n, az MW2-t hálózatban.
Erősítő: 5.1-et optikai kimeneten akkor fogsz kapni, ha az ezen a képen, legfelül látható eszközre szert teszel. Csak figyelj oda, hogy az erősítő tudja dekódolni a Dolby Digital jelfolyamot.
-
baliii
senior tag
Hello, szerintem:
1: nem rossz a géped, de a box meg jó lesz még 1-2-3 évig tuti, viszont mivel PC-n kicsit szebbek a játékok, ha nem max részletességen játszod akkor sem lesz csúnyább mint a konzol, és nem kell rá költenedde amúgy jó dolog az xbox
2: sztem mindenképp a 32-es hdready tv-re kösd
3: kb 20 hozzászólással ezelőtt leírtam, van 2 nagy kép is hozzá hogyan tudod rákötni
4: házimozihoz van külön kimenetes kábel asszemÜdv!
-
helike13
csendes tag
-
p_milan
aktív tag
Nem lenne csúnya, csak nagyon megterheli a GPUt, és szerintem ha ezen néznéd a filmet akkor hamarabb lenne 3ledes. Illetve nem csak ez a baj. Amit leszedsz torrentről HD filmeket, azt alapból nem viszi a Box. Át kell convertálni őket, ami nem kis idő és fáradságos munka.
Ezért adtam fel én is a médiacenterfunkciós elképzelést.
-
p_milan
aktív tag
Ha jót akarsz HD miatt nem veszel Boxot. Na arra nagyon szar szerintem.
Akkor már keresnék valami erre a célra kitalált dolgot.
Csak azért mondom, mert én is használni akartam erre, de aztán lemondtam róla. Nem éri meg a sok szarakodást, és nem is tesz jót nagyon a BOXnak a 1080ps film. A médiacenterek "mindent" visznek, könnyebben kommunikálnak a PCvel, jobban bírják a terhelést stb. Erre lettek kitalálva.
szvsz.
-
p_milan
aktív tag
Hello!
1. élvezhető képet fogsz kapni, nem lesz nagy az eltérés eg FullHDhez képest.
2. BOX HDMI --> Erősítő HDMIbe, az leveszi neked a hangot, mejd az erősítő out HDMIjéből a TVbe tovább a képet. A probléma ezzel csak az, hogy a BOX a HDMIn 2.1es hangot továbbít csak. Ezért én azt javasolnám, hogy BOX HDMI direktbe a TVre, és egy Optikai kábellel kösd össze a boxot az erősítővel.
Mivel nem tudod majd bedugni a HDMI kábelt és az audio csatlakozó egyszerre a box hátuljába ezért meg kell bontani a csatlakozó burkolatát ÍGY.
Kb ennyi.
-
ithomas
őstag
-
Djuree
félisten
HD-t nem játszik le csak egy külöm meghajtóval ami +40k. (de ilyet már nem érdemes venni mert a HD-DVD meghalt)
ki kell "chippeltetni". de itt nincs chip hanem flash van, szoftveresen törik fel.
olvass vissza mert sok hátránya van meg előnye is. most nem fogom leírni mert qrva sokat lehetne írni erről...
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- További aktív témák...
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest