- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Croft-21
őstag
jaj ezt láttam de itt csak ennyi van megadva: RG216YJ irányítószám.
Gamestore.hu Hát kedden felhívtam a boltot hogy mi van a megrendelésemmel, azt mondta látják a rendelést, ő szte legkésőbb csütörtökön meg kéne hogy kapjam a gépet. hát oké mondom, de legalább értesítenek előtte? Persze mondja, előtte fog megcsörgetni a futár, hogy akkor mikor hozhatná. Ezt mondta kedden.
-
Croft-21
őstag
hát ez igaz, de már eleve mikor megrendeltem, még a visszaigazoló e mailt se kaptam meg és mivel senki nem hívott hétfő óta, gondoltam meg se kapták a megrendelést. Akkor meg miért is vettem volna le 60 ezret? Na mind1. Most mondtam neki h inkább adja ide a TRUt 2 ezeré... azt mondja az nincs neki, de a honlapon meg fent van érted...
Majd abban tudna vki segíteni holnap ha megjön, hogy akkor pontosan milyen angol címet adjak meg regeléskor meg iylesmi? hogy mire kell figyelnem? -
SFONarayan
tag
Én sem lezárásnak értékelem, hisz ez csak olaj volt a tűzre, de ezt pro-kontra lehetne folytatni a végtelenségig, úgyh ahogy ígértem, nem feszegetem ezt tovább... De azért egyre reagálnék... A nagy munkában nem tudták átírni a jogi oldalt... ELEVE A JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐEN KELLETT VOLNA KIÍRNI... Bár érdekes, h a nevesített cikk után egyből tudtak időt szakítani a korrigálásra, és gondolom a jogászt is kirúgták, aki a cég jogi ügyeit intézi... Mert feltételezem, h nem Kovács Pistike műszerész technikusra bízták, h foglaljon jogi álláspontot a cég és a vásárló viszonyáról...
-
SFONarayan
tag
Valóban kicsit OFF lett a dolog, de sajna tényszerű, és az itt olvasott sok negatív tapasztalat X Y kereskedővel, bolttal, valahol mégsem annyira OFF... Kíváncsi leszek pl az új Joy-nak árult, láthatóan használt esetnek a végére is... Biztos a fórumos kollega leejtette, ráöntötte a kólát, azért ragadnak a gombjai, a csavaron, meg az illesztésen azért van látható elváltozás, mert miután leöntötte kólával, megpróbálta szétszedni és csap alatt kimosni azt a csúnya ragadós kólát... Ez a tipikus MAGYAR kereskedői hozzáállás... De őszintén kívánom neki, h cseréljék ki, v kapja vissza a pénzét...
-
SFONarayan
tag
Pont ezért nem szeretik hallani az APEH szót...
Egyébként ez is az a kopasz, IQ negatív fajta volt... De besz.rás, h azt megengedi magának, h nem adja oda a panaszkönyvet, sőt fenyegetően közli, h próbáljak bemenni érte... Szóval nem egyszerű ez... Én nem mondom, h minden kereskedő ilyen szemét, de sajna több az ilyen, mint a rendes... De ezek a szemetek is lázadoznak, ha olyan törvényt hoznak, ami a vevőnek kedvez vele szemben... Jó példa erre a nem régen végzett teszt a neten vásárolt áruk 8 napon belüli indok nélküli visszaküldése, az úgynevezett elállási jog... Sokan igen szabadosan értelmezik még most is, de asszem az Index-en volt egy alcikk róluk, nevesítve az érintetteket, akik közül sokan módosították is a szabályzatukat, de addig bizony gátlástalanul átb-szták az embereket, jogtalanul nem vették vissza az adott terméket... És sok tulaja egyébként a kommentekben lázadt, h ránézve ez milyen szemét törvény...
-
kircso13
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt ugye tudod, hogy a plazma tévék fogyasztása függ a megjelenített képtartalomtól: sok sötét rész = kevesebb fogyasztás, sok világos rész = magasabb fogyasztás. Nem eszik többet, mint egy LCD. (Ez pl. egy forrás, de bőven lehet még találni.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Plazma és plazma között is van különbség (LG pl. hajlamos a beégésre (a Nagy Plazmatévés topik alapján), a Pioneer, Panasonic nem.), és természetesen ésszel kell kezelni egy ilyen kütyüt, az elején nem széthajtani, szépen bejáratni, satöbbi.
(A balfasz indexesek is beválasztották a leghulladékabb plazmát gyártó céget, mint egyedüli plazmatévé...)
[Nekem Pana plazma van, még egy évvel a vásárlás után is rá tudok csodálkozni, hogy milyen fasza képe van. Nagybátyáméknál egy Sony LCD-je, annak szintén elég szép a képe, de sötétben még ott is inkább kékes a fekete, mint fekete.] -
Tomics
addikt
majd írok este ha hazatérek.
mellesleg rózsaszínben is van 6 ezerért. majd rákérdezek, hogy miért ennyi, mikor a piros, zöld 9. gondolom senkinek se kell ez a baba szín. ha nem lesz feketében, engem nem érdekel megveszem
meg úgyis asszony használná legtöbbet, csak tartaléknak lesz.
-
Tomics
addikt
-
tutis
őstag
-
tutis
őstag
HA jól értem akkor ha szerzek egy memkártyát, akkor betéve a konzolba a hdd-ről át tudom másolni kártyára a mentést és utána ezt a kártyát betéve a másik konzolba rá tudom másolni az új konzolra a mentéseket?
Illetve ez a mentés tartalmazza a játékban feloldható G pontokat?
(live nekem nem működhet érthető okokból) -
baliii
senior tag
-
HagaNRG
őstag
-
kircso13
senior tag
jól írtál mindent! A piros, kék, zöld kábel az az RGB kábel! az angol színek kezdő betüi! Itt úgy mügszik szinte mind a tintasugaras nyomtatónál, keverei a színeket, de csak idézőjelben! Itt szebb a kép! Tudtommal a vga kábel is ezen az elven működik, szal nagy különbség nem lesz, de ez a TV-n lehet látni! A fehér piros sárga ami külön van azt i jól írtad! Lehet venni scart aljzatot amibe az RGB és az audió rca dugók mennek bele! Igaz én 1700 ért vettem scartos kábelt és ott RGB van , szal használja a lábakat
-
nrgia
őstag
Kerestem...van is de az nem tudja a sztereót....ami ugye nem jelenti azt, hogy nem létezik olyan is...
Ezt nézegetem de ezen sincs az ami nekem kell sajna....Hasonlót használok most is csak az olcsóbb árfekvésűt...és ugye monitorhoz valót....
Az lenne az igazi ha lenne egy olyan kiegészítő ami egy sztereó 3.5 fejhalgató lehetőséget is tartalmazna....nem csak az audio left meg audió right-ot...
Mondjuk az S-video helyett....
-
nrgia
őstag
Igen próbáltam amít írsz, de az sajna totál egyoldali megoldást jelent, illetve egy trükkös megoldással elértem, hogy mind két oldarról halljam a hangot, természetesen mono-ban.
A monitorról csak annyit, hogy nem az igazi...van benne valami erősítő féle, de az a baj, hogy nem lehet a hangerőt szabályozni rajta.....vagyis lehet 1-től 50-ig van skálázva...ha 1-esre rakom akkor máris üvölt a spíker...emiatt meg a párom velem
Az 5.1-es hangfal nem rossz ötlet, de annak meg nem tudok helyet szorítani már....
A lényeg a lényeg, valamilyen megoldást kell eszközölnöm a silent xbox360 használatra...csak perpillanat semmi normális ötletem sincs...
És ezúton köszönöm a segítő szándékodat....
-
törölt tag
Elivleg a komponens kábel is átviszi a hangot. Legalábbis az elite verziókhoz olyat adnak ha jól láttam. (3+2 csatornás)
Amúgy Xbox csak 720p-s képet ad le, mindenképp, ugye?
Def26: Van egy LG 37LH3000 a lényeg, hogy FullHD-s TV-m. Ezen érezhető lenne a különbség a két kábel közt? Vagy ez tényleg nem ennyire szemetszúró különbség? -
Thome
veterán
Meg ne csináld!!! A WD-40-el meg ne próbáld befújni! Szétmarhat benne valamit. Szilikonsprével maximum, de szedd szét ha tudod, és nézd meg, nekem is nyikorgott, szétkaptam, valamit csináltam vele (mozgattam a műanyagot, mintha picit vissza akadt, vissza ugrott volna a helyére valami) , és nem nyikorog.
-
BaLee
addikt
Mr Grincs pont hogy nem így járt, hanem ő csatlakozott fel Live-ra és utána lett bannolva. Azért kis különbség...
Amúgy én úgy tudom, hogy ezekben a Forza3 meg MW2 bundlekban valami új tipusú LiteOn meghajtó van amire nem is nagyon van még hack szóval szerintem ennél a bantól nem kell félni. Sőt ha még live accountot sem csinált rajt akkor tényleg nincs mitől tartani.
-
kircso13
senior tag
is-is!
alkalmazás függő, hogy hány mAh aksi kell! joy, távirányító , falióra, stb. ide jó az 800-1600mAh aksik is! kicsi ezeknek a teljesítmény felvétele! De egy fényképezőgépbe nem célszerű egy 800 mAh aksit belerakni, mert max 1 -2 fénykép és kész! Ide kell a nagy aksi ! szal a joy ba kell, jó a kicsi is és a pénzed is megmarad!
-
szaszlaci
addikt
Lehet köze van ahhoz, hogy 15x többen tolják joy-al, így van honnét jónak lenni.
szergely: hát passz akkor. Ugye az összes lehetséges felbontáson próbáltad, valamint mindig nyomtál mérethez állítás gombot a monitoron?
Jó lenne ha kipróbálnád egy másik ember konzoljával, mit mutat. Esetleg másik monitoron. -
Thome
veterán
-
szaszlaci
addikt
Azt állítod, hogy a VGA nem képes átvinni FHD felbontású (1920x1080-as) jelet?
Nekem régi CRT vígan ment VGA-val 2048x1536-ban
Most látom már megelőztek a kérdéssel..szergely001: tudod, kell keresned pendrive-ra rakható dash frissítő fájlt és kész. Sőt az újabb játékok jórésze frissíti majd lemezről.
Ha utána sem megy, akkor lehet gondolkozni..SFONarayan: hát, én találkoztam minden fajta hülye DVI kábellel, egyiket nem lehetett bedugni a másikba. Szóval csak tippelem, hogy ez ez lehet.
Talán itt is vannak szabványok (mint a HDMI-nél, hisz ugyan az a kettő), hogy talán valamelyik tudja már a hangot is vinni.
Mindenesetre a képet mindegyik ugyan olyan jól fogja vinni, csak vásárlásnál meg kell győződnöd, hogy a kábelt fizikailag csatlakoztatni tudd. -
Mr.Grincs
veterán
Azt tudnám megcsinálni, hogy keresztanyűámmal megvetetném, mert ő Londonban lakik neki free lenne a balhé. És akkor ő elküldené nekem, vagy ha több farabot rendelnék akkor azokat is. Kérdés az mennyi a posta onnantól egy ilyen súlyú csomira.
SFONarayan: ha engem kérdezel én egy fillért nem adnék érte. Ha 3 ledes akar lenni a boxod ez sem fog az útjába állni.
-
Mr.Grincs
veterán
-
sgx
tag
Hat nem tudom...2 boltjuk is van, en a kispestiben vettem meg az Elite-emet, es meg voltam/vagyok veluk elegedve...igaz h a neten elotte 2 nappal es utana 2 nappal is 62990-ert arultak a forza 3-as pakkot, en meg 65-ert vettem, de 2 rugon nem fogok agyalni es idegeskedni...a lenyeg a szamla, es ha esetleg problemas lesz az xbox akkor tudjam hasznalni a garanciat...
Amugy ha jol latom meg igy felemelve is olcsobb az MW2-es pack naluk mint a legtobb helyen...
-
alien_
őstag
kibontásról nem csináltam filmet
Ebben mi lett volna a pláne?
Látom, hogy youtube mostanában tele van ilyen unpacking videókkal..
Őszintén szólva már többször megfordult a fejemben, hogy én is feltöltök párat: Ahogy lelkes sikoltozás közepette kibontok egy 12-es guriga WC-papírt, vagy amikor kicsomagolom a vadi új extra fluoridos fogkrémemet... -
Tomics
addikt
grat
Én is 1 hónap múlva remélhetőleg boldog tulajdonos leszek.
Majd írd már meg milyen az mw2. ha játszottál mw1el akkor azt is hogy miben jobb/másabb. Nem tudom, hogy forza3-mas vagy mw2-s packot vegyek, de ha az mw2 annyira nem más mint az mw1 akkor forza 3mas pack lesz és mw1-et olcsón megszerzem
(ha egyáltalán marad addigra forza3 packból, mindenhol azt mondják hiány lesz és felmegy a box ára, hiába jön a karácsony :S de jelenleg nincs pénzem még erre csak 1 hónap múlva) -
Alpi
tag
Én tegnap óta használom! Nagyon szép a konzol. Megvettem 576-ban. Szerintem egyáltalán nem rossz rajta az egyedi festés. Sőt! De ezt ugye egyéne válogatja! Amúgy nagyon jól műxik. Az MW2 egyáltalán nincs a HDD-re telepítve, csak minden más baromság. HDMI nem volt a dobozban csak S-Video AV és Scart átalíkító. Szerencsére volt otthon egy HDMI-HDMI.
Egyebet nem tudok mondani! Kérem, kapcsolja ki.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest