- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
A boxhoz csak a gyári wifi adapert lehet használni?
[Microsoft Wireless Networking Adapter]Mondjuk egy [ilyen] nem jó?
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Most toltam ki 64%-al a Batman-t...hát mitmondjak...nagyon régen játszottam már egy ilyen jó hangulatú játékkal!
Nekem nagyon tetszett, bár jó lett volna kicsit kocsikázni is benne a BatMobil-al.zack: szerintem tetszene neked is
-
tomy_cz
senior tag
válasz
SweetBrother #35100 üzenetére
Úgy emlékszem, az az utolsó amikor a hajóval üldözöd a helikoptert, majd jön egy másik helikopter a haverral és felruccansz a kopterre, majd azzal folytatod az üldözést.
Neveket már nem tudom -
tomy_cz
senior tag
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 2253LW 22" monitorom aminek a max felbontása 1680x1050, ezen játszok a box-al. Összekötve egy HDMI-DVI kábellel van.
Hogy lehet az, hogy az xbox-on 1920x1080 -ami a FullHD- beállítást is tudom alkalmazni?!
Nem mintha baj lenne, csak furaA monitor menüjében is ezt a felbontást írja.
Van egy FullHD monitorom ami valójában nem is az?!?!?! -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
20GB-os vinyóra hány játékot lehet feltolni? 2 ráfér? Azt tudom, hogy csak 14gigát lát, de a gyakorlatban erre ráfér kettő?
Köszönöm.
-
tomy_cz
senior tag
szóval ott tartok, hogy mevettem a boxot..tegnap.. és most frissíteéseket szereték szedni a filmekhez, de ahhoz ugyebár live kell..
rányomok boxon hogy "join xbox live"
kéri a emailt és jelszavat, de az említett üzit kapom.van egy gmail-es címem és csináltam egy hotmail-t is de azzal is ugyanazt írja...
valahogy nemvágom, hogy mit kell csinálni, néztem már [dreampage] oldalát is
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
XBox Live regisztrációval lenne gondom.
Most vettem a boxot 1 hónap Gold-al, túrtam a netet, de nem találtam rá egyenlőre megoldást.
Miért nem fogadja el a már meglévő LiveID email címem és jelszavam?Ezt írja:
This Windows Live ID is associated with a different gamertag. Enter another Windows Live ID and pass. -
tomy_cz
senior tag
Figyeljetek már...
ugye az Arcade gépeken is van már HDMI kimenet? -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár nagyon alap kérdésem, ezért bocsi...szóval lehet megköveztek.1. Ha külső wichester-t usb-n kötök rá, akkor arra a kerülhetnek a játékok mentései??
2. Mennyire lehet szűkös az a 256MB memcard az Arcade változatnál a játékmentésekre és pölö codecfrissítésekre?Köszönöm...
-
-
tomy_cz
senior tag
válasz
szaszlaci #32880 üzenetére
Háth..igen..csak az a baj, hogy A WDTV-in is HDMI kimenet van és akkor ha ezt kötöm VGA-ra akkor kell a VGA HD AV (HDMI to VGA+rca) kábel.
Annyi hogy ennél nem is kell igazából az RCA mert a WDTV-n van RCA kimenet.vagy majd marad az, hogy ki-be dugosgatom
és nem veszem meg 9k-ért
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Xirtam #32874 üzenetére
OKs...aham akkor már vágom..
A monitoron van választógomb is, meg ha érzékel jelet valamelyiken, akkor arra kapcsol. szóval azzal remélehetőleg nem lesz gondom.
Még az a kérdés nyitott számomra, hogy vajon melyikre érdemesebb (sima VGA vagy DVI) a Xbox360-at és a WDTV-t kötni?
Vagy tök mindegy?mod: thx Xirtam
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Én is szeretnék venni egy boxot, és ugyancsak monitoron szeretnék játszani.
Egy 22" Samu monitorom van nativ 1680 × 1050 felbontású (nincs beépített hangszóró), amin van egy VGA és egy DVI csatlakozó. Namost egyszerre 2 eszköz lenne rákötve, ugyebár az Xbox és egy WDTV.
(Bocsánat a félig off-ért)
A hangot egy HIFI-re szeretném rávarázsolni.
Ehhez kérnék segítséget, hogy melyiket melyik csatira érdemes kötni?
És a hangot hogyan tudom átvinni HIFI-re (Aux - RCA bemenete van).
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest