- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Throme
veterán
Készülj fel a legrosszabbra és akkor nem ér csalódás
Az usa-ból behozott NTSC-s játékok közül van ami fut van ami nem.
Személyes tapasztalat, 3 járékból 1 nem ment. Ez utóbbi egy EA játék.
Felhívtam az EA Hungary-t és bepróbálkoztam, végül is veszteni valóm nem volt...
Nagyon pozitívan álltak hozzá! Elmondtam az igazat és azt a választ kaptam, hogy juttassam el az NTSC verziót hozzájuk és küldenek helyette egy PAL-ost!!
Így is lett. Nem tudom más kiadók (ha egyáltalán van itthon képviseletük) hogyan viszonyulnak ilyen dolgokhoz.... -
Z0mbi
senior tag
No akkor ez hosszu lehet igy.. :d
Kap a boxod egyaltalan IP cimet? Nezd meg. Ha DHCP re van allitva akkor esetleg nem egy 169.254.x.x lesz a cimed? (ami gebasz)
Mindenesetre probald akkor meg hogy Fix ip-t hasznalsz.
Ha a routered IP je 192.168.1.1 akkor legyen a box 192.168.1.10 (ha a laptopod nem az mar)
A default gateway 192.168.1.1, submaszk 255.255.255.0
Es hajra! -
Z0mbi
senior tag
Gyanitom PoPPE kapcsolattal kapcsolodsz a notin. (azaz pl telefon vonalon keresztul van ADSL ed.) Akkor csak annyi a dolgod hogy a router admin oldalan beirod a PoPPE beallitasnal a felhasznalot es a jelszot amivel kapcsolodik. Es akkor tobbe a notebookon sem kell tobbet kapcsolodni mert mindig kapcsolodva leszel
-
Integrator
aktív tag
Ettől függetlenül aki a cikket írta, félreértelmezte az egészet. Felőlem a microsoft.com főoldalán is kinn lehet, ez ezen nem változtat.
Ha valós adatokat adsz meg, akkor nem cselekedsz a ToS ellen, de amint már Te használod (a más valós adataival), úgy igen.
Te logikád, érvelésed követve minden magyar beregisztrálhatna Bill Gates nevével, címével, stb. és nem bannolhatnának...
2 és fél éve vagyok jogi szakon, leállhatunk ilyen badarságokon vitatkozni, vagy fogod magad, felnyitod az ANGOL felhasználási feltételeket, elolvasod, és észreveszed, hogy sajnos, amíg az adatok valósak, de nem a megadott személy használja, nem vagy jogosult a Live-re. Sőt, onnantól kezdve az már más kérdés, hogy mások személyiségi jogaival is visszaélsz, ami már büntetőjog...Részemről a téma lezárva.
-
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest