- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Roxy
tag
Hali! A minap tettem szert egy Xbox360 as kis gepecskere. Gondom az lenne, hogy van egy Genius SW-HF5.1 5005 hangfalrendszerem. Ezt szeretnem a boxra kotni.
A hangfal hatuljan csak rca bemenet van, es konzol kábel neven, van egy olyan kabelem aminek rca vege a hangfalba, a masik vege meg egy jack.
A box kabeljen meg ha jol latom, akkor optikai kimenet van.
Vhogy megoldhato a hangfal boxra kotese koltseghatekonyan? -
Roxy
tag
Van egy Logitech Chilstream gamepadom, ami alapbol xbox360 as kontroller, és usb - s.
Ha veszek egy uj Microsoft vezeteknelkuli gamepadot, es egy play and charge kitet, akkor annak a kabelja usb-s?
Marmint igy hasznalhatnam e a pc n, igy a vezeteknelkuli gamepadot? -
Roxy
tag
Hali!
A kozeljovoben tervezek xbox vasarlast. Elitet neztem ki, amihez ugye 1 vezeteknelkuli gamepad jar.
Alapbol akksis a gamepad, vagy vmi "elemes cuccos"? Ha akksis, akkor azt hogy toltom?
Meg lattam ,hogy van "play and charge kit", ebbe tuti akksi van, meg meg hozza kabel. Alapbol kene vennem meg egy ilyet is, hogy ne legyen gaz ha lemerul a cucc? -
Roxy
tag
Hello all!
Mostanaban kezdtem el gondolkodni erosen azon, hogy beruhazok egy Xbox 360 ba.
Ami erdekelne engem, az az, hogy DVD illetve, Xvid, DivX filmek, felirattal mennek e alapbol, vagy csak macera aran?
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest