- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#41635072 #39676 üzenetére
Az új Elit gépekhez csak sima AV kábel jár. A HDAV kábel az kb két hónappal ezelőttig járt. Utánna kijött egy Skót elit amiben mér nincs HDMI kábel, HDAV, és még egy audi kábel is hiányzik.
Mostmár csak AV kábel és cső de az nem visz át HD jelet. Csak régi tv-n tudod használni azt a kábelt a mellé csomagolt scart átalakítóval. -
norbitális
tag
válasz
Szerintem a hdmi sokkal jobb mert a komponens analóg jelet visz de a hdmi full digitálisat amúgy én is ezt használom az elitemhez.
Más:Az lehetséges, hogy kivettem a helyéröl a boxot és a tápkábele egy kicsit megtört és beakartam kapcsolni és három gyönyörű piros led villogot.
Bocs a szóismétlésér. -
Def26
félisten
válasz
Én azt mondom, ha Elite gépet veszel (feltételezem azt) akkor ne sajnáld rá még azt a 1500FT -ot és vegyél egy HDMI kábelt is. Nézd meg mindkettővel, hogy neked melyik jobb. Én úgy gondolom, hogy nagyobb TV -hez jobb lehet egy HDMI kábel, de nem akarok ebbe beleokoskodni, mert nem értek hozzá, csak egyszerűen azt tudom mondani amit én is tapasztalok.
Nekem van vga, HDMI, és komponens kábelem is, és nem láttam különbséget közöttük. Igaz nem is nagyon kerestem. Én komponenssel kötöttem össze de csak azért, mert mindkét HDMI portom le van foglalva a TV -n (PC, T-home)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest